15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tyylikkäitä eläviä ideoita nahkamatoilla luovat puhtaan ylellisen tunnelman

Carpet Designs Belgium Cow Fur Carpet -matto

Esittelemme sinulle kolme tyylikästä lattia -ideaa – näiden kanssa Nahkamatto Belgialaisia ​​malleja, jotka luovat kotiinsa ylellisen tunnelman.

Nahkamatto ylelliseen sisustukseen kotona tai toimistossa

harmaa maton suunnittelu idea pyöreä muoto

Belgialainen yritys rajoitettu erä on juuri lanseerannut uuden mattojen kokoelman. Suunnittelusi erottuvat aina luovilla ehdotuksilla, väreillä ja materiaalivalinnoilla. Myös tänä vuonna suunnittelijat onnistuivat kiehtomaan meidät uudestaan ​​ja tällä Nahkamatto yllättää positiivisesti. Laajan tuotevalikoiman malleille on ominaista kaunis valmistus / kaikki matot ovat ahkeran käsityön tuote /. Ne on valmistettu erittäin tarkasti yksityiskohtiin, ja ne voidaan yhdistää mihin tahansa nykyaikaiseen laitteeseen. Kuviot ovat perinteisiä – tunnettu yritys suosii ympyröitä ja suorakulmioita. Turkkimattojen mukana tulee hoito -ohjeet – ne tarvitsevat säännöllistä puhdistusta, jotta ne voivat palvella sinua pitkään.

Nahkamatot luovat tyylikkään tunnelman

moderni ruokasali design-ruskeat huonekalut

Jos et tiedä minne mennä parhaiten Nahkamatto sopii, tässä on joitain ehdotuksia – malleja ei saa sijoittaa liian raskaiden huonekalujen alle / kuten seinäyksikkö tai raskaat kirjahyllyt /. Jos käytät mattoa ruokasalissa, voit siirtää huonekaluja joka viikko, jotta pöytä ja tuolin jalat eivät vahingoita mattoa. Älä jätä lemmikkejä huoneeseen, jossa nahkamatto sijaitsee. Puhdista se vähintään kerran kuukaudessa erityisillä hoitotuotteilla ja pehmeällä harjalla. Materiaaliyhdistelmän osalta nahkamatot ja puukalusteet sopivat täydellisesti yhteen. Mutta metalli voidaan myös yhdistää hyvin mattoon. Jätä maton ympärille paljon vapaata tilaa, jotta se voi tulla omaksi. minimalistisia maljakoita tai eksoottisia hahmoja voi käyttää koristeena. Mutta myös sen Nahkamatto itsessään voi toimia seinäkoristeena – kuten täällä sijaitsevan ravintolan valokuvat osoittavat!

Nahkamatto ylellinen toimiston sisustus

Nahkamattojen suunnitteluidea belgialainen valmistaja käsityönä

Ylellinen käytävämatto lehmän turkista

Raita maton ylellinen suunnitteluidea

modernit ylelliset matot

Belgian ylelliset matot

beige ruskea nahkamatto

Maton muotoilu lehmän turkis ruskea väri

Maton ylellinen tunnelma suunnittelee värejä

moderni ravintolan sisustusidea lehmän turkimatto

Lehmän turkkimaton suunnitteluidea-moderni huoneisto

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille