15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sininen LED -valaistus makuuhuoneessa on yhä suositumpi nuorten keskuudessa

Pinterestissä ei ole pulaa inspiraatiosta, olitpa sitten kauneuden harrastaja, kodin sisustamisen harrastaja tai kotikokki. Sosiaalinen alusta tarjoaa lukuisia ideoita silmämeikin ulkoasusta, sisustusvinkkejä yhdistelmähuoneisiin (esim. Toimisto-pukuhuoneyhdistelmä) ja jopa reseptejä gourmet-aterioiden valmistamiseen. Yli 442 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää käyttävä Pinterest on trendien ennustaja. Itse asiassa 80 prosenttia heidän viime vuoden ennusteistaan ​​on toteutunut. Nyt inspiraatioalusta on paljastanut huipputrendit, joita voimme odottaa vuonna 2021 muodin, kauneuden, asumisen, ruokailun ja kyllä ​​matkustamisen aloilla (kun elämä palaa normaaliksi). Kun vietämme nyt enemmän aikaa kotona, arvostamme enemmän omien neljän seinän ilmapiiriä ja fyysistä ja henkistä terveyttämme. LED -valaistus ja neonväriset aksentit ovat valokeilassa vuonna 2021. “Makuuhuoneen sinisen LED -valaistuksen” haku on lisääntynyt 155 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Katsomme trendiä ja kerromme, kuinka voit lisätä makuuhuoneeseen kirkkaita aksentteja vaaleilla väreillä.

Mikä on väriterapia?

Sininen valaistus makuuhuoneessa ja tyynyt Wild Dreams

Taiteilijat ja sisustussuunnittelijat ovat jo pitkään tienneet, että värit voivat vaikuttaa tunteisiimme ja mielialaamme. Siksi sairaalan huoneet on usein maalattu vihreäksi, koska tämä väri rauhoittaa ja vähentää stressiä. Muilla väreillä, kuten punaisella, oranssilla, keltaisella, sinisellä jne., On erilainen vaikutus kehoon. Väriterapia, joka tunnetaan myös nimellä kromoterapia, tutkii näitä vaikutuksia ja perustuu ajatukseen, että värejä ja valoa voidaan käyttää myös fyysisten sairauksien parantamiseen.

Väriterapiaa ei pidä sekoittaa valohoitoon. Valohoidossa iho säteilytetään suodatetulla valkoisella valolla. Valohoitoa käytetään myös usein ihosairauksien (erityisesti aknen ja psoriaasin), unihäiriöiden ja tiettyjen psyykkisten ongelmien hoitoon.

On myös tärkeää huomata, että sininen LED -valaistus ei ole sama kuin matkapuhelimien ja tietokoneiden haitallinen sininen valo. Näytön valaistus väsyttää silmiämme ja häiritsee meitä nukahdettaessa.

LED -valaistuksen värit ja niiden merkitys

RGB -keijuvalaisimet sateenkaaren väreissä makuuhuoneisiin

Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset voivat erottaa noin 10 miljoonaa väriä. Nämä värit voidaan jakaa kolmeen perusväriin: keltainen, punainen ja sininen. Yleensä kromoterapiassa lisätään toissijaisia ​​värejä, erityisesti oranssi, violetti ja vihreä. Jokaisella näistä väreistä on erityinen vaikutus:

Punainen on lämmin väri, joka liittyy munuaisiin, selkärankaan ja hajuaistiin. Tämä väri antaa enemmän energiaa ja on ihanteellinen ihmisille, jotka ovat usein väsyneitä. Aktiiviset ihmiset voivat käyttää punaista valoterapiaa lihasten ja nivelten jäykkyyden torjumiseksi.

Pelihuone, jossa LED -valaistus työpöydällä

Keltaista pidetään masennuksen tappajana. Ihmiset, joilla on vaikea ruoansulatus, voivat käsitellä tätä keltaisella valolla. Tämä väri liittyy vatsaan, maksaan ja suolistoon. Masentuneet voivat hyötyä myös keltaisesta väriterapiasta.

Oranssi liittyy luovuuteen. Väri stimuloi luovaa ajatteluprosessia ja auttaa sinua kehittämään uusia ideoita. Tämä väri liittyy hengitykseen.

Sininen LED -valaistus nuorten huoneessa katossa

Vihreä on luonnon väri. Vihreä valohoito stimuloi kasvuhormonin tuotantoa ja vahvistaa lihaksia, luita ja muita kudoksia. Se voi myös vahvistaa kehon immuunijärjestelmää.

Sininen on rauhan tuottaja. Sitä voidaan käyttää korkean verenpaineen alentamiseen tai ihmisten rauhoittamiseen. Sininen valo voi myös auttaa migreenin hoidossa. Kurkku, korvat ja suu liittyvät tähän väriin.

Violetti valo voi myös auttaa nukahtamaan, koska se lievittää emotionaalista ja henkistä stressiä. Hermosto ja silmät liittyvät tähän toissijaiseen väriin.

Kuinka voit käyttää sinistä LED -valaistusta makuuhuoneessa?

Sininen valaistus makuuhuoneessa, boho -tunnelma

LED keiju valot eivät ole vain kohokohta jouluna, vaan ne luovat myös romanttisen ilmapiirin kaikkialla. Ne on helppo asentaa ja suhteellisen edullisia. Vaalean värin lisäksi kiinnitä huomiota kaapelin pituuteen ja toimintatilaan (verkkoliitäntä tai akut) ostaessasi. Jos haluat kiinnittää keijuvalaisimet seinään ilman nauloja, voit käyttää läpinäkyviä tesa Powerstrips® -koukkuja. Ne sopivat täydellisesti kevyiden koriste -elementtien ripustamiseen.

Keiju valot violetissa ja sinisessä makuuhuoneessa

Viime vuosina suuressa suosiossa olleet valoverhot ovat myös erittäin koristeellisia. Ne ripustetaan yleensä esivalmistettujen verhojen ja kauniisti esiteltyjen ikkunoiden tapaan. Helpoin tapa kiinnittää valoverho ikkunaan on imukupit. Se näyttää erityisen hyvältä, kun sänky on ikkunan edessä.

Nuorten huoneessa sininen ja violetti valaistus

Sininen LED -valaistus tähtitaivaan projektorin läpi

sininen valaistus makuuhuoneen tähtitaivaan projektorissa

On niin rentouttavaa katsella yötaivasta! Nyt voit tuoda tämän tunteen suoraan makuuhuoneeseesi. Tähtitaivasprojektorilla voit projisoida tähti-, kuu- ja avaruuskuvia kattoihin ja seiniin.

LED -tähtitaivasprojektori maagiseen tunnelmaan makuuhuoneessa

LED -neonvalomerkit ovat jälleen muodissa

Neonkirjoitus sininen makuuhuoneessa

Pidätkö valotehosteista, joissa on retrohenkeä? Silloin on ilo oppia, että kiinnostus neonvaloja kohtaan on kolminkertaistunut Pinterestin mukaan. Viileä neonkirjoitus sopii hyvin sekä klassiseen että moderniin elämäntapaan.

Varmista vain, että nämä valot ovat puhtaasti koristeellisia. Ne eivät ole kovin toimivia ja palvelevat paljon enemmän kuin taideteos.

Valkoiset seinät ovat täydellinen tausta tällaiselle kirkkaalle valolle. Neon täyttää pimeyden maagisella hehkulla. Muuten, voit suunnitella oman neonlauseesi itse. Elektroluminesenssikaapeleita (EL-kaapeleita) on saatavana eri väreinä, ne saavat helposti minkä tahansa muodon ja heistä tulee todellinen katseenvangitsija pimeässä.

LED -neonvalomerkit unelma- ja tähtikeiju -valot

Koristeelliset lamput värillisillä hehkulampuilla

värilliset hehkulamput WIFI -ohjauksella

Helppo tapa lisätä upeita värejä makuuhuoneeseesi on vaihtaa lampun hehkulamppu värilliseen. Edut sisältävät alhaisen hinnan, pienen koon ja helpon asennuksen (ilman lisälaitteita). Markkinoilla on nyt monia älykkäitä, WiFi-yhteensopivia hehkulamppuja, jotka tarjoavat helpon tavan aloittaa älykkään kodin suunnittelu. Vastaavaa sovellusta voidaan käyttää valon värin ja kirkkauden muuttamiseen.

Esimerkkejä tunnetuista älylampuista ovat Philips Hue -lamppu ja Lifx Smart LED -lamppu. Näitä hämmästyttäviä lamppuja on helppo käyttää – standardi E 27 -liitäntä mahdollistaa niiden kiinnittämisen talon olemassa oleviin lampun kantoihin.

Luo futuristinen tunnelma sinisillä LED -nauhoilla (RGB)

Sininen valaistus luo futuristisen tunnelman makuuhuoneeseen

Epäsuora LED -valaistus on suosittu ratkaisu makuuhuoneisiin, koska se luo erittäin miellyttävän pehmeän valon. LED -nauhoja tai LED -palkeja käytetään piilotettuun taustavaloon. Sama huone näyttää ja tuntuu täysin erilaiselta värin muuttuessa – tämä on RGB -tekniikan etu. Voit valaista katon, seinät, lattian tai yksittäiset huonekalut värillisinä ja asettaa ne parrasvaloihin. Koska nauhat näyttävät erittäin teknisiltä, ​​ne on kiinnitettävä näkymättömästi.

Sininen LED -valaistus epäsuorasti sängyn päätyyn

Makuuhuoneessa painopiste on yleensä sängyssä, minkä vuoksi RGB -LED -nauhat kiinnitetään yleensä sängynpäätyyn tai jalkalistoihin. Mutta on myös monia muita tapoja olla luovia LEDien avulla, kuten pelipöydän ääressä, seinähyllyllä tai seinämaalauksen takana.

Sininen LED -valaistus makuuhuoneen sängyn ympärillä

Epäsuora kattovalaistus suuressa makuuhuoneessa

epäsuora kattovalaisin sinisellä makuuhuoneessa

LED -nauhoilla voit myös asettaa viisto katon parrasvaloihin

Sininen LED -valaistus tähtitaivaan projektorilla

Vihreät muratti -seppeleet ovat hienoja lisäyksiä sinisiin LED -nauhoihin

Sininen LED -valaistus ja muratti -seppeleet nuorisohuoneessa

Siniset LED -nauhat sopivat täydellisesti sisustukseksi huoneeseen, jossa on meriteema

Nuorten huoneen sisustus sinisillä LED -valonauhoilla ja kuvakudos, jossa on aaltokuvio

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Joten voit kuivata ohdakkeet ja tehdä kauniin, piikikäs koristeen itse!