15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

35 neliömetrin huoneisto tarjoaa makuutilaa jopa neljälle hengelle

35 neliön asunto sisäänrakennettu vaatekaappi säilytystilaa hyllyt

Italialaisen studio Llabbin hanke koskee Ligurian rannikkokaupungin yksiön remontointia. Asiakkaan toiveena oli järjestää 35 neliömetrin asunto uudelleen ja jakaa se oleskelu- ja makuutiloiksi. Alueelle ominainen merenkulkukulttuuri ja veneen rakentamisen tyypillinen arkkitehtuuri palvelivat arkkitehtejä Luca Scardullaa ja Federico Robbianoa pienen yhden huoneen huoneiston sisustuksen inspiraationa. Vaatehuoneeseen on sijoitettu kaksi pientä piilopaikkaa, joissa kummassakin on parivuode, jotta neljä ihmistä voi nukkua siellä.

Perusta 35 neliön huoneisto, jossa on joustava sisäänrakennettu vaatekaappi

Monitoiminen seinäasennus ulottuu koko seinälle ja piilottaa kaksi kerrossänkyä, pukuhuoneen ja runsaasti säilytystilaa oven takana.

Päämakuuhuoneeseen pääsee kahden suuren oven kautta ja sisustus muistuttaa melkein valaan vatsaa, jossa on puiset kylkiluut.

Pieni ovi ja useat puiset portaat johtavat toiseen makuuhuoneeseen, jossa on puolet katon korkeudesta. Tuntuu siltä kuin olisit astumassa pienen kalastajan talon ullakolle. Makuutilasta näet koko oleskelutilan.

35 neliömetrin huoneistossa on makuuhuoneen sisäänrakennettu vaatekaappi

Sisäänrakennettu vaatekaappi on valmistettu Okoumè-vaaleasta kuoritusta viilusta, jota edelleen kutsutaan “merivaneriksi”. Värit vaaleansininen ja valkoinen yhdessä vaalean puun ja hiekan sävyjen kanssa luovat asunnossa merellisen tunnelman. Vesilinjaa edustaa ohut puukaista, joka seuraa silmää sisäänkäynniltä koko asuntoa pitkin. Keittiö on venytetty kuin tuulen puhaltama purje.

35 neliön asunnon visualisointilaitos

Riviera-hytissä oleminen on kuin astuisi moderniin ja hyvin suunniteltuun purjeveneeseen: kaikki keskittyy käytännön näkökohtiin, kuten mukavuuteen ja tilaan. Suunnittelu on vähennetty olennaiseen ja samaan aikaan asetettu uuteen valoon – olohuoneesta ja sisäänrakennetusta seinästä makuutiloihin ja keittiöön.

Asunnon pohjapiirros poikkileikkaus 35 neliömetriä

35 neliön huoneisto vaaleansininen valkoinen hiekka sävyjä

35 neliön asunto sisäänrakennettu vaatekaappi säilytystilaa

35 neliömetrin huoneisto upotettu seinään

Parvisänky 35 neliömetrin huoneisto sisäänrakennettu vaatekaappi

35 neliön huoneisto keittiö valkoinen vaaleansininen

35 neliön huoneisto, pohjapiirros

35 neliömetrin asunto pohjapiirros poikkileikkaus sisäänrakennettu vaatekaappi makuuhuone

Projektin tekijä ll kuva.

Kuvat: Anna Positano

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä