15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Makuuhuoneen suunnittelu violetilla seinämaalilla: värisävyn monet puolet

Kevyesti harmaasävyisistä violetin sävyistä hienoihin lilaihin: tuskin mikään muu väri on yhtä monipuolinen kuin violetti. Se on paras valinta kaikille, joille voimakas violetti on liian dramaattinen, ja kaikille, joille tumma vaaleanpunainen on liian makea. Pastellisävy näyttää jaloilta ja hillityiltä samanaikaisesti, ja se voidaan lavasttaa erityisen tehokkaasti makuuhuoneessa. Tämä tekee makuutilasta todellisen pakopaikan. Selitämme, kuinka sisustaa makuuhuoneesi violetilla seinämaalilla, ja kerromme, mitkä yhdistelmäkumppanit sopivat.

Makuuhuone, jossa on vaaleansininen seinämaali: muotoilu todellisille trendintekijöille

Makuuhuoneen seinäväri mauve ja valkoinen ja pastellinpunainen

Violetin väripaletti tarjoaa sopivan sävyn jokaiseen sisustukseen. Mauve, violetti sävy harmaalla pohjavärillä, vaihtelee voimakkaasta mykistettyyn. Yhdessä lila ja sininen vuodevaatteiden kanssa tuloksena on yhdistelmä, jossa on viileä vaikutus. Yhdistettynä lämpimiin luonnollisiin vivahteisiin, se muodostaa naisellisen kokonaisuuden. Sängynpääty antrasiittia, lisävarusteet pronssia ja valaistus kuparia lisäävät hämmästyttäviä kontrasteja mauve -seinään.

Makuuhuone, jossa seinämaali pehmeillä violetilla pastellisävyillä

Makuuhuoneen seinän väri liila moderni muotoilu sininen

Rajoitettu, hillitty ja silti leikkisä: Yksinkertaisista ja moderneista pitävien kannattaa valita seinäväri, jossa on violetti pastellisävy. Yhdessä valkoisen kanssa violetti on erityisen näkemisen arvoinen ja sopeutuu täydellisesti puristisiin kalusteisiin. Vaaleanharmaat huonekalut ja tarvikkeet erottuvat erityisen hyvin violetista väristä. Luonnollisia vivahteita sisältävät kodin tarvikkeet, kuten jauhe tai alaston, löysävät modernin sisustuksen ja luovat kodikkaan tunnelman.

Makuuhuone, jossa on seinänvärinen lila ja valkoiset värit, boho -ilmeellä

Tee makuuhuone seinämaalilla liila boho -tyyliin

Seinäväri liila on viehättävä ja leikkisä makuuhuoneessa, jossa on boho -ilme. Vaaleanharmaat huonekalut voidaan laittaa täydellisesti yhteen lilan kanssa. Valkoinen on myös yksi suosituimmista yhdistelmäkumppaneista, koska se upottaa makuuhuoneen rauhaan ja hiljaisuuteen. Valkoinen kukkaruukku ja valkoinen kuvakehys näyttävät vaikuttavalta liilaseinän edessä, ja sen vieressä oleva valkoinen säkkipussi kutsuu sinut unelmoimaan. Värilliset aksentit viileässä terässinisessä estävät huoneen näyttämästä liian söpöltä.

Makuuhuone, jossa on seinävärinen lila: itsevarma ja viehättävä sävy-sävy-väripaletilla

Makuuhuone, jossa seinämaali lila pehmeä lila sävy seinälle

Purppuraisten sävyjen kirjo vaihtelee suuresti: ne vaihtelevat trendikkäästä laventelista, jossa on sinertävä pohjavärinen, jauhemaisiin vanhoihin vaaleanpunaisiin sävyihin. Makuuhuoneen sävy-sävy-väripaletilla on kesäinen ja viehättävä vaikutus. Värimaailma ympäröi hellävaraisesti asukkaita ja inspiroi modernilla mattapinnoitteella. Suunnittelu tarjoaa täydellisen taustan retro -klassikoille ja kirpputorin vintage -löytöille. Tummanruskea-punainen lattia antaa huoneelle luonteen ja yhdessä kermaisen syvän kasa-maton kanssa luo harmonisen ilmapiirin ja tuntuu hyvältä.

Makuuhuone, jossa on violetti seinäväri: violetti seinälle, bensiinin sininen aksenttina

Tee makuuhuoneen seinäväriksi violetti

Sen ei aina tarvitse olla vaaleanpunaisia ​​vivahteita: violetti seinä luo aistillisen tunnelman makuuhuoneeseen. Yhdessä bensiinin sinisen ja vaaleanpunaisen kanssa se muodostaa kokonaisuuden, joka huokuu mukavuutta ja luo samalla rennon tunnelman. Antrasiitin aksentit tekevät violetista makuuhuoneesta erityisen hyvän ja viimeistelevät muotoilun. Muuten, tummia värejä ei enää pidetä ehdottomana kiellettynä pienissä huoneissa. Koska ne voivat luoda vaikutuksen, joka muistuttaa hyvin vaaleita sävyjä ja sallii huoneen rajojen sulautua toisiinsa. Tämä suurentaa visuaalisesti tilaa.

Laventeli ja antrasiitti makuuhuoneessa: vastakohdat houkuttelevat

Laventeli ja mustavalkoinen makuuhuoneen seinän suunnitteluideoita

Laventeli valaisee pienen makuuhuoneen. Pehmeä vivahde sinisellä sävyllä näyttää kevyeltä ja ilmavalta ja saa sinut haaveilemaan tuoksuvista laventelipelloista. Moderni värisävy löytää ilmeikkään yhdistelmäkumppanin antrasiitista. Harmaa sininen, kyyhkynen harmaa ja tummansininen sulautuvat harmonisesti moderniin muotoiluun, ja hienovarainen jauhe antaa huoneelle lämpöä ja mukavuutta. Geometriset kuviot ja huonekalut selkeillä viivoilla korostavat hienovaraisesti kontrasteja.

Suunnittele makuuhuoneet, joissa on seinävärit liila ja jäänsininen

Suunnittele moderni makuuhuone lila, sininen ja valkoinen

Jääsinisen, liilan ja hopean yhdistelmä saa huoneen loistamaan. Jääsininen on todellinen monipuolinen ja sopii erinomaisesti suurille alueille. Värimaailmassa on viileä vaikutus, mutta se rentouttaa silmiä ja saa pienet huoneet, joissa on paljon kulmia ja kapeita, näyttävät tilavilta ja avoimilta. Luonnonmateriaaleista valmistetut pehmeät tekstiilit löysävät minimalistista värimaailmaa ja lisäävät kodikkuutta sisustukseen.

Makuuhuone, jonka seinän väri on violetti: vaaleanharmaa neutraalina yhdistelmäkumppanina

Suunnittele moderni makuuhuone liilaan seinään

Vain yhden taustavärin vuoksi: harmaalla voi olla valtava vaikutus huoneen tunnelmaan ja se saa muiden värien lisäksi erilaisen vaikutuksen. Tyydytetyt violetit vivahteet juhlivat suurta sisäänkäyntiään yhdessä kyyhkynenharmaan kanssa. Lila tulee myös omakseen vaaleanharmaata seinää vasten. Musta, tummansininen ja pehmeä kerma täydentävät tehokkaasti tyylikkään värimaailman.

Violetti makuuhuone, jossa beige, kerma tai norsunluu

Mauniväriset ja valkoiset makuuhuoneet luovat ideoita

Aluksi violetin ja beigen, kerman tai norsunluun yhdistelmä kuulostaa oudolta. Mutta itse asiassa maan sävyt täydentävät pastelliväriä harmonisilla kontrasteilla. Violetti sävy harmaalla pohjavärillä ympäröi makuuhuoneen hellävaraisesti, rentouttaa silmiä ja auttaa vähentämään arjen stressiä. Valkoisen ja vanhan vaaleanpunaisen kalusteet ja tarvikkeet antavat sisustukselle vintage -käänteen.

Makuuhuone, jossa on seinänvärinen liila: aksenttiseinä kapealla tai kulmassa

Makuuhuoneen seinämaali makuuhuoneen aksenttina

Luonnon innoittamat vivahteet voivat vaihdella suuresti. Mauve-sävy voi siksi olla vaalea, tumma, paljon vaaleanpunaista tai sinistä tai savunharmaa. Värikortin väri voi olla harhaanjohtava. Joten jos et ole varma, miltä huone näyttää kokonaan violetilla maalatulla, mieluummin korostusseinä mattapintaisella, läpikuultamattomalla värillä. Erityisesti makuuhuoneissa, joissa on kapeita, kulmia tai viisto katto, voidaan käsitellä korostusseinää. Huonekalut, tekstiilit ja kodin tarvikkeet omaksuvat trendikkään vivahteen ja luovat harmonisen värimaailman.

Jaettu seinä makuuhuoneessa

Yhdistä makuuhuone seinänväriseen violettiin pastelliväriin harmaan kanssa

Kyyhkynen harmaa yläpuolella, violetti alla: värin kaksikko voidaan järjestää tehokkaasti vintage -makuuhuoneessa. Tyydyttynyt violetti sävy ja sininen pohjavire tuo huoneeseen nostalgiaa. Lämpimät maanläheiset sävyt, kuten viininpunainen ja kerma, lämmittävät viileän näköistä väriduoa ja kukkakuvioinen päiväpeite luo leikkisän, naisellisen ja romanttisen tunnelman. Muuten tällainen seinärakenne voi optisesti suurentaa tilaa tai erottaa optisesti sängyn ympäröivän alueen. Pääsääntöisesti tummaa sävyä käytetään alareunassa ja vaaleaa sävyä yläosassa.

Makuuhuoneen seinillä taupe ja mauve värisekoitus

Makuuhuoneen seinämaali -violetti -ideoita seinäsuunnitteluun

Samankaltaisia ​​kuin mauve, seinän väri taupe on saatavana myös monissa sävyissä. Jos kaupassa sekoitetaan kaksi väriä, tulet kotiin rohkealla, ilmeikkäällä ja kodikkaalla sekoituksella. Mutta ole varovainen: tarvitset varman vaiston, koska hieno vivahde voidaan yhdistää vain tiettyihin värisävyihin. Yhdessä suklaanruskean, vaaleanharmaan ja valkoisen kanssa taupen-mauve-sekoitus voi luoda rauhoittavan ja rentouttavan ilmapiirin.

Makuuhuone, jossa on seinä, violetinvärisiä suunnitteluideoita

Harmaan komponentin sisältävä taupe-mauve-sekoitus on ihanteellinen todellisille puristeille. Taupe pysyy taustalla sekoitettaessa ja antaa vivahteelle vain lämpimän sävyn. Yhdessä muiden purististen värien, kuten kamelin, kerman, kyyhkysen harmaan ja valkoisen kanssa, trendiväri voi saavuttaa suuren vaikutuksen. Muuten näin tekstiilit ja materiaalit tulevat omilleen.

Mauvinvärinen seinämaali makuuhuoneessa: yleiskatsaus nykyaikaisiin värivalikoimiin

Makuuhuone, jossa on seinämaali mauve -suunnitteluideoita

Väri mauve on todellinen monipuolinen ja voidaan helposti yhdistää muihin luonnollisiin vivahteisiin. Sisustussuunnittelijat haluavat käyttää sävy-sävy-värimalleja, jotka luovat sujuvia siirtymiä yksittäisten vivahteiden välillä. Suklaanruskea, mauve, laventeli, pölyinen vaaleanpunainen ja harmaa ovat suosittuja värikumppaneita makuuhuoneessa. Jos olet rohkea, voit käyttää okran aksentteja.

Seinäväri liila makuuhuoneessa: yleiskatsaus värivalikoimaan

Yhdistä makuuhuone seinänväriseen vaaleanruskeaan ja ruskeaan

Herkät lila -vivahteet ovat myös täydellinen ilmeikäs tausta vintage -makuuhuoneessa. Väri heijastaa leikkisiä kukkakuvioita päiväpeitteessä ja puukalusteiden patinaa. Yhdessä ruskean, sinisen, vaaleanpunaisen ja harmaan kanssa lila muodostaa viehättävän värimaailman, joka tuo ripauksen menneitä aikoja omiin neljään seinään.

Yhdistä makuuhuoneet seinämaaleihin, violettiin ja jauheeseen

Sinertävä, punainen tai harmaa komponentti: seinävärillä violetilla on monia puolia ja se on todellinen nopeasti muuttuva taiteilija. Moderni tulkinta minimalistisessa tai puristisessa makuuhuoneessa tai viehättävä makuutilaan vintage -muistiinpanolla: jokainen voi valita sävyn, joka sopii parhaiten omaan sisustukseen.

Liilaseinä ja harmaa katto makuuhuoneessa

Anna itsesi inspiroida artikkelin malleista ja luo oma rauhan keidas pehmeillä violetilla tai kyllästetyillä violetilla sävyillä. Kokeile rohkeasti värimalleja ja motiiveja löytääksesi oikean huoneen omaan huoneeseesi.

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä