15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Makuuhuoneen maalaus merenkulkuun: Tyylikkäitä ideoita seinän väreiksi huoneen aksenttina

Haluatko maalata makuuhuoneesi merelliseksi? Hyvä idea, koska Välimeren tyyli luo onnellisen ilmapiirin. Tunnet olosi niin rennoksi kuin jos juot teetä Pohjanmeren rannikolla, samppanjaa Ranskan Rivieralla tai lasillisen olutta Kreikan Välimeren rannikolla. Näytämme, kuinka voit tuoda Välimeren ilmeen makuuhuoneeseen sinisellä, hiekalla, korallilla ja paljon valkoisella. Annamme myös ideoita tyylikkäistä huonekaluista ja seinäväriyhdistelmistä, jotka luovat loma -tunnelman omiin neljään seinään. Anna inspiraation inspiroida itseäsi ja selvitä, mikä on tärkeää trendikkään sisustuksen suhteen.

Makuuhuoneen maalaaminen merelle: tummansiniset vivahteet antavat huoneen syvyyden

Merellisen makuuhuoneen maalausideoita seinän suunnitteluun tummansinisellä

Merellisen elämäntyylin perinteinen värimaailma koostuu väreistä tummansininen (eri sävyt ovat mahdollisia), lumivalkoinen ja punainen.Yhdistelmä on saanut inspiraationsa brittiläisen merijalkaväen merimiesten univormuista. Nykyään meriteemaa tulkitaan modernilla tavalla. Makuuhuoneen sisustuksesta riippuen valitaan myös sopiva väriyhdistelmä. Lumivalkoisen ja tummansinisen lisäksi sisustussuunnittelijat leikkivät nyt myös hiekan väreillä, turkoosilla ja jopa vihreillä vivahteilla, jotka virkistävät perinteistä väriyhdistelmää. Annamme sinulle yleiskuvan eri vaihtoehdoista.

Maalaus makuuhuoneen merenkulkuun: taivaansininen, hiekan värit ja valkoinen, rento ranta -ilme

kuinka maalaan makuuhuoneeni vaaleansinisiksi ideoita Välimeren seinän suunnitteluun

Haaveiletko lomasta Välimerellä? Taivaansinisen seinän ja hiekanväristen huonekalujen avulla voit tuoda loma -tunnelman omiin neljään seinään. Koska vaaleansininen sävy herättää assosiaatioita taivaan ja meren kanssa. Värimaailma sopii täydellisesti pieniin ja pimeisiin huoneisiin. Sen sijaan, että se näyttäisi tärkeintä roolia seinällä, tummansininen haalistuu taustalle ja sitä käytetään enemmän korostuksena huoneessa. Valkoinen saa myös makuuhuoneen näyttämään ilmavalta. Vintage -kalusteet ja harmahtava patina lisää viimeistelyä. Se on täydellinen keidas, joka muistuttaa Hamptonsin rantahuvilan sisustusta.

Maalaa makuuhuone moderni merenkulku sinisillä seinillä

Vaaleansininen on täydellinen seinäväri makuutilaan, koska se luo rauhallisen ilmapiirin ja rentouttaa silmiä. Yksivärisellä seinällä on toinen ratkaiseva etu: se tarjoaa vapaata tilaa vintage -julisteille, kuville ja julisteille, joissa on merellisiä aiheita. Valitse kuvia, joissa on lämpimiä värejä, kuten koralli, oranssi tai keltainen. Muuten siniset vivahteet voivat tehostaa makuuhuoneen viileää valaistusta ja huoneesta tulee nopeasti epämukava.

Makuuhuoneen maalaus merenkulkuun: kun hiekan väri on päärooli

Makuuhuoneen beige valkoinen ja sininen yhdistävät ideoita seinäväriksi

Pohjoiseen päin olevat makuuhuoneet ovat yleensä hyvin pimeitä talvella. Lisäksi vanhojen huoneistojen huoneet ovat yleensä hyvin pieniä. Tummansininen seinä ei ole vaihtoehto näissä tapauksissa. Vaikka syvät vivahteet muistuttavat merta ja näyttävät erittäin jaloilta, ne vähentävät optisesti tilaa. Tässä tapauksessa on pehmeitä hiekkasävyjä, jotka heijastavat valoa ja kirkastavat siten huonetta. Beige sävy luo hyvän olon ja yhdessä valkoisen kanssa harmonisen elinympäristön.

Makuuhuoneen seinän kepponen ideoita hiekanvärisenä ja alastomana rantaelämykseen

Hiekan väri on täydellinen valinta niille, jotka ovat valinneet modernin sisustuksen. Se voidaan lavasttaa hienosti pastelliväreillä. Vihreä, vaaleanpunainen ja vaaleansininen ovat suosittuja värikumppaneita. Mutta seinävärinen hiekka muodostaa myös houkuttelevan väriparin mustalla, kuparilla tai kullalla, mikä korostaa sisustuksen modernia luonnetta. Todellinen monipuolinen lahjakkuus!

Hiekanvärinen makuuhuone puukalusteiden seinän suunnitteluideoilla

Vintage -huonekalujen fanit voivat myös valita hiekan seinäväriksi. Koska se antaa puukalusteiden tulla omiksi ja tarjoaa lämpöä ja turvallisuutta makuuhuoneessa. Valkoiset huonekalut leikkaavat myös hienon hahmon. Aksentit asettavat pääasiassa tekstiilit. Tummansininen päiväpeite, raidalliset koristetyynyt vaaleansinistä ja valkoista sekä käsin puhalletusta lasista valmistetut kodin tarvikkeet antavat makuuhuoneelle viimeistelyn.

Makuuhuoneen maalaus merelle: raidat seinällä

Merellinen makuuhuone maalaa hiekan värin ja siniset raidat rottinkisängyn takana olevalle seinälle

Raidat voidaan kiinnittää seinälle leveällä maalarinteipillä ja ne saavat aikaan uuden ilmeen hetkessä. Asiantuntijat neuvovat valitsemaan sävyjä samasta väriperheestä. Maalaus vaatii hieman taitoa, mutta lopputulos on vaikuttava ja tuo huoneeseen nostalgiaa. Ne, jotka luovuttavat luovuutensa, voivat esimerkiksi valita harmaat sävyt ja maalata lattian taivaansiniselle.

Siniset ja valkoiset raidat ja hiekanväriset Välimeren makuuhuoneen suunnitteluvinkit

Vihreät, keltaiset ja siniset raidat luovat makuuhuoneeseen kesäisen raikkaan ilmeen. Se riippuu vivahteista, koska seinäväri voi muuttaa täysin elävän vaikutuksen. Raidojen eri leveydet saavat huoneen näyttämään vilkkaalta ja tuovat sisustukseen vaihtelua. Täydellinen tähän – lisävarusteet, jotka ottavat seinän värit. Siirtomaa-tyyliset puukalusteet lisäävät eksoottista kosketusta ja saavat sinut unelmoimaan eksoottisista saarista, joissa on pitkät rannat.

Maalaa makuuhuone merelle: maalaa seinät tummansiniselle ja jauheelle

Yhdistä merellinen värimaailma makuuhuoneen seinien väreihin ja huonekaluihin

Vaaleanpunainen, tummansininen ja tiilenpunainen tai vaaleanruskea luovat houkuttelevan kokonaisuuden makuuhuoneeseen. Herkät kermanvivahteet ovat täydellinen tasapainottava kumppani, joka antaa huoneen syvyyden. Seinän vintage -juliste täydentää asuintilaa ja antaa huoneelle luonteen. Kierrätyspuusta valmistetut huonekalut ja kuparista tai vanhasta kullasta valmistetut tarvikkeet sopivat tähän hyvin.

Maalaa makuuhuone merelle: lumivalkoinen ja jäänsininen

Makuuhuoneen seinän suunnitteluideoita taivaansinisellä ja valkoisella ja turkoosilla

Kevyt, säteilevä ja miellyttävän raikas: lumivalkoisen ja jäänsinisen väriska tekee makuuhuoneesta avoimen ja tilavan. Se on täydellinen valinta valoisiin huoneisiin, jotka ovat etelään tai länteen päin. Värit voidaan yhdistää maanläheisiin vivahteisiin, kuten hiekkaan ja beigeen, sekä turkoosiin ja vihreään.

Sinistä, valkoista ja oranssia tilavassa makuuhuoneessa

Seinäsuunnittelu merenkulku maalaa korostusseinän makuuhuoneessa

Jos koboltti, valkoinen ja punainen ovat liian tummia, haluat mieluummin taivaansinisen, valkoisen ja oranssin. Valkoinen katto kirkastaa huonetta, siniset seinät antavat sisustukselle merellisen luonteen ja oranssit aksentit antavat huoneelle lämpöä ja energiaa. Makuuhuoneessa on tilaa myös tummansiniselle, mutta tällä kertaa se ei koristele seiniä vaan lattiaa.

Kuinka maalaan makuuhuoneeni merelliseksi? Yhdistä valkoinen seinämaali ja tapetti

miten maalaan makuuhuoneeni moderniksi ja merelliseksi

Seinämaalista ja tapetista on viime aikoina tullut täydellinen kumppani makuuhuoneessa. Tapetti tarjoaa edullisen ratkaisun kaikille, jotka haluavat piristää huonetta. Jos taustakuvia, joissa on kuvioita tai kesäaiheita, kiinnitetään seinään sängynpäädyn takana, muut seinät on pidettävä yksinkertaisina. Valkoinen sopii hyvin seinätilaan ja voidaan lavastella aina uudelleen kuvien ja julisteiden kanssa.

Miten maalaan makuuhuoneeni kaltevalla katolla? Vinkkejä seinän suunnitteluun

maalaa pienet makuuhuoneen seinät siniseksi ja valkoiseksi

Jopa kapeat tai pienet makuuhuoneet tai makuuhuoneet, joissa on viisto katto, voidaan muuttaa täysin merellisillä väreillä. Lievät pastellivärit, kuten vaalea mintunvihreä, ovat tärkeimmät vaihtoehdot. Yhdessä valkoisen kanssa se tarjoaa kaivattua kirkkautta ja tuo tehokkaasti esiin kapeita ja kulmia. Mintunvihreä väri voidaan yhdistää myös ilmeikkäisiin vivahteisiin, kuten taivaansiniseen, jauheeseen tai oranssiin.

Kuinka maalata makuuhuoneeni tummansiniselle?

Välimerellinen designseinä tummansinisessä ja lumivalkoisessa katossa

Sinisininen saa meidät haaveilemaan merestä ja lomasta. Ei ihme, että eri tummansiniset vivahteet ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä. Mutta se, joka päättää värin, kohtaa usein suuren haasteen. Koska vain jos huone on asianmukaisesti sisustettu ja sisustettu, väri voi saada täyden vaikutuksensa. Muutama temppu voi auttaa varmistamaan, että huone ei näytä liian pimeältä. Suuret kuvat ja julisteet, joissa on paljon valkoista, lisäävät vaihtelua ja saavat valon. Metalliset huonekalut heijastavat myös auringonvaloa ja korostavat aksentteja. Kevyt katto ja lattia ovat ehdottomia. Jos lattia on tumma, valkoinen matto on hyvä valinta.

Maalaa tummansininen seinä ja koristele makuuhuone aidoilla tammi -puisilla huonekaluilla

Mitä pienempi makuuhuone, sitä säästävämmin tummansinistä tulisi käyttää. Aksenttiseinä riittää luomaan merellisen ilmeen. Yhdessä valkoisen ja jäänsinisen kanssa sävy tuo makuuhuoneen tasapainoon. Metallikehykset peilit heijastavat valoa. Jos haluat tuoda seinälle tumman värin, sinun on kiinnitettävä huomiota muutamaan asiaan. Ensinnäkin on tärkeää sekoittaa maali hyvin ja testata ensin seinän voimakkuus. Vaikka maalilla on hyvä peittävyys, yksi kerros ei yleensä riitä. Siksi sinun on suunniteltava kaksi kerrosta turvalliseksi. Tämä varmistaa myös sen, ettei lähestymistapoja jää näkyviin. On kuitenkin tärkeää antaa seinämaalin kuivua kokonaan ensimmäisen kerran ja maalata seinä sitten toisen kerran.

sininen seinä makuuhuoneessa ideoita modernille suunnittelulle

Meriseinän muotoilu varmistaa, että kotona vallitsee lomamatka ympäri vuoden. Valkoisilla lisävarusteilla tummansininen seinä näyttää erityisen houkuttelevalta, joten muotoilu ei näytä liian häiritsevältä. Koristeelliset airot, ankkurit ja alusten kuvat tai valokuvat ovat ihanteellisia. Alla olevasta kuvagalleriasta löydät myös muita esimerkkejä houkuttelevista seinämalleista nykyisissä seinän väreissä, jotka levittävät merellistä tunnelmaa omiin neljään seinään. Anna itsesi inspiraation ehdotuksista ja muuta oma makuuhuoneesi rauhalliseksi saareksi.

Yhdistä kaksi seinän väriä luodaksesi merellisen tunnelman: tummansininen ja valkoinen

seinän väri sininen makuuhuoneen sisustusvinkkeihin

Suunnittele katto tapetilla ja maalaa aksenttiseinä sinisellä

Makuuhuoneen valkoiset siniset ja korallimaalit ideoita seinien ja kattojen suunnitteluun

Tummansininen, valkoinen ja harmaa muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden

Makuuhuoneen seinän suunnitteluvinkit tummansinisellä värillä

Koristele seinä tummansinisellä kierrätyspuulla

Makuuhuoneet, joissa on aksenttiseinät koboltinsinistä ja puumaalisuunnitteluideoita Välimeren tyyliin

Beige väri katossa, siniset seinät ja valkoiset ikkunakehykset antavat huoneelle välimerellisen ilmeen

Makuuhuoneen seinämaali taivaansininen ja beige katto

Hiekan väri, beige ja tammipuiset huonekalut antavat sisätiloille lämpöä 

Makuuhuoneen beige -maaliideoita merihuonekaluille

Raidat seinällä tuovat vaihtelua makuuhuoneeseen

Maalaa raitoja tummansinisellä ja valkoisella makuuhuoneessa ja huonekalut wenge -puusta

Maalaa makuuhuone beigeksi, valkoiseksi ja jäänsiniseksi

Makuuhuoneen maali merelliseen elämään tyyliideoita pieneen ja pimeään tilaan

Kirkkaat värit, julisteet seinällä ja ajopuusta valmistetut merelliset tarvikkeet antavat huoneelle luonteen

Maalaa makuuhuone hiekan väriseksi ja valkoinen katto

Punainen, sininen ja valkoinen muodostavat perinteisen merenkulun värimaailman, joka on saanut inspiraationsa brittiläisten merimiesten vaatteista.

Merenkulkuhuoneet maalaavat raidat sinivalkoisina ja kirjaimet punaisina

Siirtomaa -tyyliset huonekalut, jotka on valmistettu eksoottisista puulajeista, tuovat merellistä tunnelmaa omiin neljään seinään

Merellinen makuuhuone, siniset seinät maalaavat valkoisen katon

Vaaleansininen, ruohonvihreä ja valkoinen levittävät onnellista kesätunnelmaa ympäri vuoden

Maalaa makuuhuone taivaansiniselle Ideoita koristeluun ruohonvihreässä

Jääsininen ja valkoinen sopivat erittäin hyvin rottinkista tai tammesta valmistettuihin huonekaluihin

Maalaus makuuhuoneen sinisiksi ideoiksi merenkulun sisustamiseen

Vihreä, valkoinen ja hiekka edustavat kesää, aurinkoa ja tyyneyttä

Maalaa makuuhuone vaaleanvihreällä meriseinäkoristeella

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista