15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Seinämaalausten valitseminen makuuhuoneeseen – mitkä ovat ihanteellisia rentoon tunnelmaan?

Kodin tarvikkeet ja sisustus ovat klassisia keinoja luoda miellyttävä ja rauhallinen ilmapiiri olohuoneessa. Tuoksukynttilöiden, pehmoisten tyynyjen, maljakoiden ja tietysti seinämaalausten avulla jokainen huone voidaan muuttaa rentouttavaksi hyvinvoinnin keitaksi. Ennen kuin ripustat taidetta makuuhuoneeseen, sinun on kuitenkin harkittava, mitkä seinämaalaukset ovat ihanteellisia rentoon tunnelmaan. Esimerkiksi festivaalien kuvia, kovaa hauskaa, kiireistä vauhtia ja aggressiivisia eläimiä ei suositella. Kun katsot kuvaa, sinun pitäisi tuntea rauha, lempeä rakkaus, hiljainen ilo ja puhdas romantiikka.

Modernit seinämaalaukset makuuhuoneeseen

Seinämaalaukset makuuhuoneeseen moderni vaaleansininen musta valkoinen

Jos haluat modernin, hillityn ympäristön, voit valita kehyksen sisältävän julisteen. Mustavalkoiset kuvat näyttävät ajattoman kauniilta, ja ne voidaan helposti yhdistää muihin taidevedoksiin. Kuva punaisella aiheella voi olla taitava katseenvangitsija. Kasvit, palmut ja vihreät lehdet ovat myös upeita tapoja sisustaa moderni makuuhuone. Värien ja tulosteiden lisäksi voit leikkiä myös epätavallisilla muodoilla. the Wall-Artin seinätaide esimerkiksi se on saatavana myös kuusikulmaisena.

modernit seinäkuvat makuuhuoneen kuusikulmion muotoisille lehti- ja lintakuvioille

Seinämaalauksia sanoin

Mikä voisi olla parempaa kuin aloittaa päivä positiivisella ajatuksella! Sen sijaan, että valittelisit aikaisesta aamusta, yritä tervehtiä päivää puhtaalla hymyllä. Tätä tarkoitusta varten kannattaa ripustaa seinämaalaus, jossa on kaunis sanonta suoraan sänkyä vastapäätä. Tässä muutama esimerkki:

  • Jos aloitat kaiken hymyillen, saavutat eniten!
  • Älä unelmoi elämääsi vaan elä unelmaasi!
  • Älä lopeta haaveilua vain siksi, että näit painajaisen!
  • Anna jokaiselle päivälle mahdollisuus tulla elämäsi kauneimmaksi!
  • Ota aikaa unelmoimiseen, se on tie tähtiin!
  • Älä unohda olla mahtava tänään!
  • Hyvää huomenta maailma!

Seinäkuva kankaalle sanomalla Sweet Dreams mustavalkoinen

Seinämaalaukset makuuhuoneeseen Feng Shuin mukaan

Muinainen kiinalainen opetus korostaa suuresti seinämaalausten vaikutusta tunteisiimme. Voit esimerkiksi valita Feng Shui -symboleja rakkauden onnellisuudeksi, etenkin romanttiselle rakkaudelle, makuuhuoneeseen.

Feng Shuin mukaan punaisten pionien kuva sopii juuri makuuhuoneeseen! Pionia pidetään rakkauden symbolina ja punainen väri symboloi tulen elementtiä, joka tehostaa intohimoa. Vaaleat värit houkuttelevat voimakkaammin qi: n positiivista energiaa.

Seinämaalaus makuuhuoneeseen Feng Shuin modernin punaisen pionin mukaan

Toisaalta orkidean kuva tuo makuuhuoneeseen rauhaa ja hiljaisuutta sekä harmonian tunteen maailman ja itsesi kanssa. Tässä artikkelissa voit lukea lisää kukista Feng Shuin mukaan.

Muiden suotuisien makuuhuoneen seinämaalausten tulisi kuvata lintuja. Kyyhkyset, joutsenet, haikarat, mandariiniankat – kaikki symboloivat keskinäistä rakkautta ja uskollisuutta.

Seinämaalaus Feng Shuin mukaan makuuhuoneen linnulle ja kukalle

Mutta myös varmista, että on olemassa tiettyjä elementtejä ja symboleja, joita sinun tulisi Feng Shui: n mukaan välttää makuuhuoneessa.

Älä käytä vesielementtejä, kuten akvaarioita, suihkulähteitä tai seinämaalauksia vedellä, koska se tuottaa liikaa Yang -energiaa.

Kuvia villieläimistä ja kaikista niihin liittyvistä asioista (esim. Nahat, sarvet) ei ole sijaa makuuhuoneessa. Tällaiset motiivit voivat häiritä rauhallista unta. Sama koskee kuvia kovasta juhlasta tai juhlasta.

Vältä ankaria talvimaisemia, karuja autiomaita ja masentavia aiheita, kuten köyhyyttä ja surua. Kaikkien kuvien tulee olla piristäviä, inspiroivia ja rentoutumista edistäviä.

moderni seinätaiteen kuusikulmion muotoinen vaalea puu ja kupari

Lähde: © K.&L Seinätaide 2019

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista