15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valkoinen makuuhuone: ideoita siitä, miten huone voi näyttää ystävälliseltä ja valoisalta

Makuuhuone valkoisista ja puuseinistä-vaaleat lattiat-puiset seinäkasvit

Valkoinen väri on jalo, ajaton ja tyylikäs. Se on puhtauden, selkeyden ja viattomuuden symboli, mutta se voi myös näyttää steriililtä ja kaukaiselta. Kuvittele, että vietät useita tunteja täysin valkoisessa huoneessa. Miltä sinusta tuntuisi jälkeenpäin? Olisiko valkoisella värillä kirkastava ja puhdistava vaikutus sinuun? Jos et halua tuntea olevani steriilissä sairaalassa, sinun on otettava huomioon muutamia asioita perustamisen yhteydessä. Anna ideoidemme a kodikas makuuhuone valkoisella innostaa!

Makuuhuoneen sisustus valkoisella

Makuuhuone valkoinen ja musta hihna moderni puulattia

Meitä ympäröi jatkuvasti paljon tietoa joka päivä. Mutta siitä tulee ongelma, kun olemme täynnä ärsykkeitä. Myös aivomme ovat ylikuormitettuja. Kotimme on silloin turvapaikka, josta haluamme löytää rauhan. Varsinkin makuuhuoneessa rauhoittavat värit kysyi. Valkoinen voi rentouttaa aistejasi ja tuoda järjestystä ajatuksillesi.

Lumivalkoiset seinät voivat tuntua liian steriileiltä ja tylsiltä. Ne antavat myös kylmyyden tunteen, jota ei haluta makuuhuoneessa. Lähettäjä rikki valkoiset, joilla on lämmin alaääni, voidaan kuitenkin luoda kodikas tunnelma. Valkoisia sävyjä on itse asiassa yli 200, kuten luonnonvalkoinen, kermanvalkoinen, puhdas valkoinen, norsunluun valkoinen, luonnonvalkoinen jne..

makuuhuone-valkoinen-turkoosi-seinäpaneelit-3d-pienet-ombre-verhot

Jotta valkoinen makuuhuone ei näytä epämukavalta ja kylmältä, valitse tämä ei-väri sisustuksesi kestäviin osiin, kuten Seinät ja huonekalut. Sitten voit korostaa värikkäitä lisävarusteita ja muuttaa sisustusta vuodenajan tai mielialan mukaan. Varmista vain, että liian monet leikkisät yksityiskohdat tekevät huoneesta levottoman. On parempi asettaa muutama, mutta laadukas aksentti.

Esimerkkejä seinien, lattian ja huonekalujen värien harmonisesta vuorovaikutuksesta:

  • Seinät ja huonekalut ovat valkoisia, yhdistettynä tummaan parkettilattiaan, beigen tai ruskean tekstiilin ansiosta valoisa huone saa kodikkaan tunnelman.
  • Lattia ja katto ovat valkoisia, seinät on maalattu lämpimällä sävyllä (beige, cappuccino, kerma), puukalusteet on valittu, valkoiset tekstiilit täydentävät kokonaiskuvaa.

makuuhuone-valkoinen-huonekalut-kiiltävä-tapetti-hyllyt-taupe-sänky

Riippumatta makuuhuoneeseen valitsemastasi värimaailmasta, huonekalut visuaalisesti ei liikaa sen kanssa lattia ja Seinät yhdistää. Voit luoda kauniita kontrasteja yhdistämällä eri värejä tai käyttämällä materiaaleja eri pinnoilla. Esimerkiksi kiiltävät huonekalut erottuvat erityisen kauniisti karkean näköistä seinää vasten hihnoilla, kuvioidulla tapetilla tai koristeellisella seinälaastarilla. Valokuvatapetit ja 3D -seinäpaneelit luovat myös upean ilmeen.

makuuhuone-valkoinen-sänky-puinen seinä-peili-raidat-päivänvalo

Valkoinen elää kontrasteista ja voidaan yhdistää kaikkiin väreihin ja materiaaleihin. Useat tekijät määräävät oikean suhteen vaaleiden ja tummien sävyjen välillä. Tämä sisältää huoneen koon, päivänvalon määrän, sisustustyylin sekä asukkaiden yksilölliset mieltymykset ja luonteen.

Valkoinen makuuhuone näyttää isommalta

makuuhuone-pieni-valkoinen-vaatekaappi-harmaa-vaalea-puu

Kirkkaita värejä suurentaa tilaa optisesti, kun taas tummat saavat sen näyttämään pienemmältä. Jos se on pieni makuuhuone, on parasta välttää voimakkaita kontrasteja, monimutkaisia ​​kuvioita ja suuria aiheita. Jos katto on matala, voit käyttää myös visuaalisia temppuja, kuten pystysuoria raitoja. Pystysuorat seinämaalaukset ja kapeat, korkeat kaapit parantavat myös ulkoasua. Vaakasuuntaiset esitykset ja panoraamakuvat puolestaan ​​antavat tilaa.

Ikkunan koko ja luonnonvalo

makuuhuone-valkoinen-turkoosi-moderni-epäsuora-valo-ikkuna-kaihtimet-valkoiset verhot

Jos ikkunat ovat etelään, voit käyttää enemmän tummia ja kylmiä sävyjä. Varjoisassa makuuhuoneessa on parempi tehdä ilman tummia sävyjä. Valitse lämpimät värit, kuten oranssi, keltainen, ruskea ja pastellisävyt, kuten vaaleanpunainen, minttu, beige ja kerma.

Kärki: Ei ole suositeltavaa sekoittaa kylmiä ja lämpimiä sävyjä makuuhuoneessa. Tulos näyttää epämukavalta. On parasta noudattaa yhtenäistä värimaailmaa.

makuuhuone-valkoinen-pieni-huone-korkea-ikkuna-epäsuora-valo-raita-seinä

Tietenkin pieni makuuhuone valaistaan ​​parhaiten suurilla lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla. Näitä kuitenkin harvoin nähdään kaupunkiympäristössä. Toinen hyvä idea on maalata nykyisten ikkunakehysten sisäpuoli valkoiseksi.

Jos sinulla on kasveja tai muita koristeita Windowsill varmista, että ne eivät ole liian suuria, jotta ne eivät estä tulevia valonsäteitä.

makuuhuone-valkoinen-huonekalut-taupe-seinä-väri-tapetti

Jopa. Kanssa Ikkunoiden koristelu palaa valkoiseen väriin luodaksesi ilmavuutta ja tilaa. Vältä liian tiheitä kankaita, jotka estävät päivänvalon kokonaan. Esimerkiksi valoa ohjaavat kaihtimet mahdollistavat tulevan valon annostelun ja erottamisen huoneeseen. Kauniilla, läpinäkyvillä verhoilla voit antaa makuuhuoneelle kodikkaan tunnelman. Ne koostuvat yleensä ohuesta materiaalista, joka on läpikuultavaa ja samalla suojaa uteliailta katseilta. Läpinäkyvät verhot voidaan myös yhdistää kauniisti läpinäkymättömiin verhoihin.

makuuhuone-valkoinen-peili-vastakkainen ikkuna-luo kirkkautta

Hyvä tapa jakaa päivänvalo makuuhuoneeseen ja luoda kirkkautta pimeisiin kulmiin peilit klo. Taitavasti käyttämällä peilejä voidaan saada lisää valoa ja ohjata se haluttuun suuntaan. Ikkunaa vastapäätä oleva peili voi parantaa tummia huoneita suuresti. Tämä on tehokasta, kun tila ei ole liian syvä. Jos huone on syvempi, vaikutus ei ole enää tehokas. Keinotekoinen valo auttaa tässä.

makuuhuone-valkoinen-sininen-vaatekaappi-peili-parkettilattia

Vaihtoehto seinäpeilille on a Kaappi peiliovilla tai kiiltävä etuosa. Jos huone on tarpeeksi suuri, voit valita perinteiset saranoidut ovet. Liukuovet sopivat paremmin pieniin makuuhuoneisiin, joissa jokainen tuuma on tärkeä.

Valaistus luo erilaisia ​​tunnelmia

makuuhuone-valkoinen-ruskea-moderni-valaistus-työalue

Jos huone on liian pimeä, hyvin harkittu valaistuskonsepti voi tehdä ihmeitä. Jaa makuuhuone eri alueisiin. Valo on sovitettava eri tilanteisiin, kuten lukemiseen, pukeutumiseen, meikkaamiseen jne. Esimerkiksi pöytä- ja seinävalaisimet toimivat lukuvalona sängyssä, kun taas kiskojärjestelmät ja kääntyvät upotetut valot tarjoavat enemmän joustavuutta ja voidaan kohdistaa yksilöllisesti. Himmennettävillä ja epäsuoralla valolla voit myös luoda erilaisia ​​tunnelmia.

makuuhuone-valkoinen-minimalistinen-puu-lämmin-valo-seinäpeili

Valkoisessa makuuhuoneessa suositellaan lämmintä valkoista valoa. Sillä on rauhoittava vaikutus ja se luo kodikkaan ilmapiirin. Kylmällä valkoisella valolla on sen sijaan aktivoiva vaikutus ja se edistää keskittymistä.

Valkoinen hallitsee monissa sisustustyyleissä

makuuhuone-valkoinen-harmaa-skandinaavinen verhoiltu sänky

Luonnollisesta maalaistyylistä skandinaaviseen ja romanttiseen nuhjuiseen tyyliin – valkoinen on yksi monien sisustustyylien ominaispiirteistä. Joten jos haluat suunnitella makuuhuoneesi valkoiseksi, mieti eri tyylejä ja henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä. Kun olet tehnyt päätöksen selkeästä tyylistä, huonekalujen ja kodin tarvikkeiden koordinointi on helpompaa.

Maalaistyyli

makuuhuone-maalaistyylinen-valkoinen-vihreä-beige

Yksi suosituimmista sisustustyyleistä on maalaistalo. Se on klassinen, leikkisä ja edustaa luonnon läheisyyttä. Luonnolliset materiaalit ja luonnon motiivit luonnehtivat tätä nostalgista elämäntapaa. Erityisen suosittuja ovat tekstiilit, joissa on sekkejä, raitoja ja kukkakuvioita. Sisustuksessa keskitytään ensisijaisesti käsintehtyyn luonnonpuuhun. Pieni kitsi on myös sallittu posliinihahmojen, kuivattujen kukka -asetelmien ja mummojen aikaisten antiikkien muodossa.

makuuhuone-vanha-valkoinen-vihreä-beige-maalaistyylinen väripaletti

Skandinaavinen puristi

makuuhuone-valkoinen-skandinaavinen-kirjoituspöytä-harmaa

Värimaailma on hyvin neutraali – musta, harmaa, beige ja valkoinen. Vaalea puu hallitsee myös täällä. Kalusteilla on selkeät, yksinkertaiset muodot ja toimiva muotoilu. Pääpaino on luonnonmateriaaleissa ja yksinkertaisessa suunnittelukielessä. Kirkkaus ja valo ovat myös suuri aihe skandinaavisessa elämäntrendissä. Vaikuttavat lamput, paljon kynttilöitä ja lyhtyjä lisäävät kodikkuutta pitkiin, pimeisiin talviöihin. Myös kankailla ja tekstuureilla on tässä tärkeä rooli. Valitse villaiset päiväpeitteet, jotka pitävät sinut lämpimänä, ja paljon tyynyjä, jotka kutsuvat sinut käpertymään.

Valkoinen makuuhuone, jossa on nuhjuinen tyylikäs tyyli

makuuhuone-valkoinen-nuha-tyylikäs-romanttinen-ruusut

Shabby chic on nostalginen elämäntapa naisellisella kosketuksella. Tämän romanttisen sisustustyylin väripohja on pastellisävyt, kuten ruusu ja taivaansininen, joita täydentää paljon luonnonvalkoista, beigeä ja harmaata. Hopeanvärisestä metallista valmistetut kodin tarvikkeet, kuten maljakot, kynttilänjalat ja pöytälamput, antavat koristeelle jaloa kosketusta.

Valkoisessa makuuhuoneessa on boho -tyylikäs tunnelma

makuuhuone-valkoinen-boho-tyyli-romanttinen-pylvässänky-massiivipuuta

Boho -tyylikäs tyyli on ollut nousussa jo jonkin aikaa ja löytää tiensä myös asuintiloihimme. Eikä ihme, koska se välittää mukavaa epätasapainoa ja luo täydellisen tunnelman mukavaan nukkumiseen. Vaikka hipityyli voi olla hyvin värikäs, voit pitää puhtaan ilmeen käyttämällä paljon valkoista. Tässäkin korostetaan luonnonmateriaaleja ja luonnollisia värejä. Pellava, neulottu pitsi, juutti, kori ja nahka ovat erityisen suosittuja. Lisäksi makrameet ja unen sieppaajat tekevät täydellisen boho -koristeen.

Merellinen sisustustyyli 

makuuhuone-valkoinen-koboltti-sininen-merenkulku-maalaistalo-loma-asunto

Merellinen sisustustyyli varmistaa, että raikas tuuli puhaltaa makuuhuoneeseen ympäri vuoden. Valkoisen ja sinisen yhdistelmä sekä raidalliset kuviot ovat erittäin ominaisia ​​merikalusteille. Raikkaat hiekan sävyt ja punaiset aksentit täydentävät tyylin. Luonnon muokkaamat ajopuu -koristeet täydentävät merellistä ilmettä maalaismaisella viehätyksellä.

Yhdistä ranta, tuuli ja vesi aidosti makuuhuoneeseesi

makuuhuone-valkoinen-meri-hiekka-harmaa-värivalikoima

Minimalismi

makuuhuone-valkoinen-metalli-kiilto-koriste-elementit-pöytävalaisimet

Jos makuuhuone on sisustettu minimalistisella tavalla, selkeä linja on etusijalla. Kaikki on vähennetty minimiin. Geometriset muodot, sileät pinnat ja valkoisen, mustan ja harmaan värien harmoninen vuorovaikutus luovat yhtenäisen kuvan. Huone ei saa näyttää liian tyhjältä tai liian synkältä.

Previous Post
Karnevaalikoristeet kotiin – loistavia karnevaali -ideoita itsellesi
Next Post
5 kotitekoista lahjaideaa, jotka ovat todella hyödyllisiä