15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitä ovat amerikkalaiset vuoteet? Rakenne, koko ja Co.

Amerikkalaiset sängyt-koko-korkeus-kangaspäällinen

Mottomme “Think big” mukaisesti amerikkalainen elämäntapa ei ainoastaan ​​muokkaa käsityksiämme, vaan myös sisustus- ja huonekalusuunnittelua maailmanlaajuisesti. Ylellisiä vuoteita, jotka ovat erityisen suosittuja Amerikassa, on löydetty yhä useammin Euroopassa jo muutaman vuoden ajan. Jokainen, joka on aina halunnut nukkua valtavassa, pehmeässä sängyssä kuin amerikkalaisissa elokuvissa, voi toteuttaa tämän unelman. Amerikkalaiset sängyt eroavat rakenteeltaan selkeimmin tavanomaisista sälepohjoista. Vuodejärjestelmä koostuu useista päällekkäin olevista kerroksista, joiden positiiviset ominaisuudet lisäävät ja tarjoavat maksimaalisen nukkumismukavuuden. Seuraavassa kerrotaan, mitä muuta jousivuoteen erikoisuutta on.

Miten amerikkalaiset sängyt rakennetaan??

mitä-ovat-amerikkalaiset-vuoteet-koko-korkeus-mitat

Perinteiset vuoteet koostuvat yleensä sängynrungon, sälepohjan ja patjan yhdistelmästä. Amerikkalaisten joustinpatjojen erityispiirre on useiden patjojen kerrostuminen. Tämä luo ainutlaatuisen mukavuuden ja luksushotellin tunteen omaan makuuhuoneeseesi. Tämä rakenne kehitettiin 1800 -luvun lopulla, ja sen tarkoituksena oli varmistaa, että patja ei enää ollut suoraan lattialla (kuten tähän asti oli yleistä).

Amerikkalainen sänky koostuu pohjimmiltaan seuraavista osista:

– Ilmanvaihtoa varten koko laatikon jousisänky seisoo lyhyillä jaloilla. Yleensä ne ovat 5–20 cm korkeita ja niiden muotoilu mukautuu sängyn yleiseen ulkonäköön.

– Laatikkojousi (runko, pohjapatja) koostuu puurungosta, jossa on monia pieniä teräsjousia ja joka tarjoaa tarvittavan vakauden.

– Yläpatja on erityisen paksu (noin 30 cm) ja se on yleensä valmistettu tynnyritaskujousesta. Patjan muotoilu ja lujuus voidaan tietysti valita myös yksilöllisesti.

– Päällyste on rakenteen yläkerros. Tämä on 8-10 cm: n tasainen pinta, joka tukee optimaalisesti kehoa ja suojaa samalla alla olevaa laatikkojousipatjaa.

Mitkä ovat amerikkalaisten sänkyjen mitat??

mitä-ovat-amerikkalaiset-vuoteet-mitat-king-size-200x200

Mitä tulee amerikkalaisiin vuoteisiin, termit queensize ja kingsize ilmestyvät uudestaan ​​ja uudestaan. Tyypillinen King-size-vuode Yhdysvalloissa sen koko on 76 x 80 tuumaa eli tarkalleen 193 x 203 cm. Tässä maassa metrijärjestelmän käytön vuoksi tämä tarkoittaa yleensä erittäin suuria vuoteita, joiden leveys on 200 cm ja vakiopituus 200 cm. Nämä kuninkaalliset vuoteet ovat erityisen mielenkiintoisia ihmisille, jotka ovat vähintään 1,90 cm pitkiä ja haluavat täydellisen avaruuskokemuksen.

Amerikkalaiset queen-size-vuoteet ovat kooltaan noin 60 x 80 tuumaa tai noin 153 x 203 cm. Euroopassa sitä käytetään yleensä kuvaamaan kapeita parivuoteita, joiden koko on 160 x 200 cm. Tämä malli sopii erinomaisesti tilansäästäjille, jotka tarvitsevat kalustusta pieneen kaupunkiasuntoon, ja pariskunnille, jotka haluavat nukkua lähellä toisiaan.

Kuinka korkeat ovat amerikkalaiset vuoteet?

mitkä ovat amerikkalaisia ​​sänkyjä, joiden koko on king-size-200x200

Mukavuussängyn korkeus on 55–65 senttimetriä, mikä tekee sängystä nousemisesta ja siitä nousemisesta erittäin helppoa. Tämän avulla voit myös nousta ylös ja mennä nukkumaan rasittamatta selkääsi. Mutta jos haluat maata hieman korkeammalla, voit myös ostaa 70 cm korkean laatikkojousisängyn. On myös malleja, joissa on sähköinen säätö. Tässä käytetään tehokasta sähkömoottoria, joka pystyy nostamaan ja laskemaan sängyn eri alueita erikseen. Sängyn kumpaakin puolta voidaan säätää erikseen.

Laatikkojousien suunnittelu

mitä-ovat-amerikkalaiset-vuoteet-queen-size-160x200

Laatikon jousisängyn erinomaisen mukavuuden lisäksi suunnittelulla on myös tärkeä rooli. Vuodejärjestelmässä voi olla verhoiltu runko ja kaunis pääty, joka voidaan suunnitella eri materiaaleista ja väreistä. Muut vuoteet ovat täysin ilman sängynpäätyä. Vaikka sängynrunko muodostaa perustan, vuodevaatteiden väri, kuvio ja materiaali antavat oikean sävyn! Olipa skandinaavinen, romanttinen tai moderni – oikeilla liinavaatteilla voit tehdä monia eri tyylejä kokeilla.

Amerikkalaiset vuodevaatteet

mitä-ovat-amerikkalaiset-vuoteet-lakanat-sopivan kokoisia

Täydellinen joustinpatjavuode sisältää liinavaatteet, jotka sopivat optimaalisesti sängyn mittoihin. Vuodevaatteita ostettaessa on suunnittelun ja materiaalin lisäksi otettava huomioon laatikkojousipatjojen paksuus. Laatikon jousisängyissä patjan korkeus on 18–40 cm ja päällisen korkeus on yleensä 10 cm.

Jotta asennettu arkki istuisi oikein, sinun on ostettava se oikean koon ja korkeuden mukaan. Asennetut lakanat ovat erittäin joustavia ja sopivat eri pituisille ja leveille vuoteille. Mutta koska sekä patja että päällinen ovat suhteellisen korkeita, oikealle asennetulle levylle tulisi myös vastata tankoa. Suosittelemme myös asennettuja lakanoita erittäin korkeille patjoille, joilla päällinen ja patja voidaan peittää vain yhdellä lakanalla.

Sähkölaatikkojousivuoteen asennetut lakanat, joissa sängyn molemmat puolet voidaan siirtää toisistaan ​​riippumatta, ovat viiltoiset ylä- ja alareunassa. Sähkökäyttöisten joustinpatjavuoteiden ansiosta sänky voidaan luonnollisesti peittää myös kahdella erillisellä lakanalla.

Luksushotellin tunne neljässä muurissasi

box-spring-bed-luxury-hotel-feeling-own-four-seinät

Kuulostaako luksushotellissa nukkuminen houkuttelevalta? Lisätietoja asiantuntijoilta on jousivuoteen etuista ja erilaisista malleista. Yksi asia on varma: amerikkalaiset vuoteet takaavat ensiluokkaisen hotellimukavuuden ja muuttavat jokaisen makuuhuoneen todelliseksi nukkuvaksi paratiisiksi.

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen