15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna oma yöpöytäsi – ohjeet ja luovia ideoita

Rakenna oma yöpöytä -ideas-deco-double-kiderzimmer-marine

Aina on jotain uutta ja kaunista, jonka voit luoda omin käsin kotiin. On kuitenkin vieläkin edullisempaa, jos sitä ei voida käyttää pelkästään koristetarkoituksiin, vaan sitä voidaan käyttää myös asianmukaisesti. Koska emme ole ammattitaitoisia käsityöläisiä, tämä tulisi toteuttaa mahdollisimman helposti ja sujuvasti. Tämän vuoksi olemme valinneet seuraavan projektin luoville miehille –  Rakenna oma yöpöytäsi.

Rakenna riippuva yöpöytä itse – yksinkertaiset ohjeet ja kuvat

Rakenna oma yöpöytä -ohjeet-puu-ruutu-makuuhuone-sänky

Yöpöydällä ei välttämättä ole neljää jalkaa eikä sen tarvitse olla lattialla. Se voidaan myös kiinnittää kattoon ja ripustaa rennosti sängyn viereen. Tämä ei tietenkään ole yhtä joustava kuin perinteinen, mutta se kestää vesilasin ja 3-4 kirjaa. Sen vastus riippuu sen kiinnityksestä kattoon.

Rakenna yöpöytä itse – tarvittavat materiaalit

Rakenna oma yöpöytä -ohjeet-puinen levy-materiaalit-johto

Jos haluat rakentaa yksinkertaisen puisen yöpöydän itse, tarvitset seuraavat materiaalit ja työkalut:

  • minkä tahansa halkaisijan omaava puulevy (puulevy on myös mahdollista)
  • Akkuruuvimeisseli
  • Nauha tai köysi
  • koukku
  • Tapit

Yksi puulevystä Rakenna pieni yöpöytä itse – merkitse 3 reikää

Rakenna oma yöpöytä-ohjeet-puu-levy-merkki-reikä

Materiaaleja valittaessa on otettava huomioon muutama asia:

  • suurempi levy tai puulevy, jonka halkaisija on suurempi, tarjoavat enemmän säilytystilaa
  • naru tai köysi on valittava sen mukaisesti
  • pora on sovitettava langan halkaisijaan
  • koukun ja tapin tulee olla sopivia asennettavaksi kattoon ja niiden on kestettävä vähintään 10-15 paino ilman ongelmia

Rakenna oma yöpöytä – poraa reiät sen ripustamiseen

Rakenna oma yöpöytä-ohjeet-poraa-reikä-puu-levy

Levy tai puukiekko hiotaan ensin huolellisesti. Haluttaessa voit öljyä pinnan tai käsitellä sen lasitteella. Puu voidaan myös suunnitella värilliseksi ilman ongelmia. Käytä tätä varten vesipohjaisia ​​maaleja, jotka eivät ole haitallisia terveydelle tai ympäristölle. Toisessa vaiheessa levyyn porataan reikiä, jotta se voidaan kiinnittää myöhemmin. Merkitse asetetulla neliöllä kolme pistettä, joiden etäisyys on sama. Staattisesta näkökulmasta kolme pistettä takaavat vakaan pidon, vaikka vain kaksi niistä riittää.

Rakenna riippuva yöpöytä itse – pujota johto reikien läpi

Rakenna oma yöpöytä-ohjeet-puukiekko-string-höyhenet

Poraa reiät, jotka ovat hieman suurempia kuin itse narun halkaisija. Määrität narun tarkan pituuden, kun ajattelet, kuinka korkealle yöpöydän pitäisi ripustaa. Perinteisen yöpöydän korkeus vaihtelee sängyn suunnittelun mukaan, mutta se on yleensä 40–60 cm riippuen siitä, haluatko sen matalamman vai hieman korkeamman. Laske sitten narun pituus, jos vähennät huoneen korkeudesta 40, 50 tai 60 cm ja otat sen kolme kertaa. Jätä vielä muutama sentti sitomiseen ja sitomiseen. 6 metriä 1,5-2 cm paksuista köyttä pitäisi riittää. Nauhan pitäisi kulkea tasaisesti reikien läpi. Hammastikku tai muu terävä sauva todennäköisesti auttaa. Sido solmu alareunaan.

Rakenna oma koristeellinen yöpöytäsi ja anna sen roikkua

Rakenna oma yöpöytä-ohjeet-puu-levy-koristelu-kirjahylly

Nyt sinun on kiinnitettävä koukku kattoon. Määritä tarkka sijainti, merkitse se ja tee porausreikä betoniporalla ja akkuporakoneella. Aseta tappi ja sitten koukku paikalleen. Sitten valmis yöpöytärakenne voidaan kiinnittää kattoon.

Rakenna lisää ideoita yöpöydille itse – puuristikosta

Rakenna oma yöpöytä-ideasi-sisustus

Sama idea itse tehdystä yöpöydästä voidaan toteuttaa hyvin luovasti muun sisustuksen yhteydessä. Vintage-tyylisessä makuuhuoneessa olisi tarkoituksenmukaista käyttää puupaneelia, jolla on käytetty ilme. Maalaa puu samassa sävyssä kuin puinen sänky, niin että molemmat seisovat vierekkäin.

Rakenna yöpöytä itse puulevystä ja ripusta se kattoon

Rakenna oma yöpöytä-ideasi-deco-puulevy-hylly

Valitse nykyaikaiseen, melko yksinkertaiseen makuuhuoneeseen suorakaiteen muotoinen puulevy, jonka olet aiemmin maalannut valkoiseksi, tai valitse materiaali erittäin kevyt. Olemme iloisia, että löydämme uuden käyttötarkoituksen käytetyille tuolilevyille. Voit korvata perinteisen köyden teräksellä. Se on erityisen vakaa ja löydät suuren valikoiman sitä rautakaupoista.

Rakenna oma romanttinen yöpöytä – valmistettu sinkki -T: stäkykenevä

Rakenna oma yöpöytä-ideat-koristelu-romanttinen-tarjotin-sinkki

Jos sinulla on vanhoja sinkkialustoja ullakolla tai törmäät kirpputoreille, älä jätä niitä sivuun. Hopeapinta sopii upeasti romanttiseen asumiseen ja sopii harmoniseen sisustukseen. Alustat kiinnitetään kattoon köydellä tai narulla ja koukuilla.

Käytä metallikoria koristeellisesti – roikkuvina yöpöydinä

Yöpöytä-rakenna-omat-ideasi-koristelu-metalli-kori-romanttinen

Takan polttopuut säilytettiin metallikorissa ja kuljetettiin huoneeseen sen mukana. Niitä löytyy nykyään hyvin harvoin, mutta kun ne on puhdistettu ja tarvittaessa hiottu, ne palauttavat ulkonäkönsä. Hyvä idea on käyttää näitä koreja asunnon sisustuksessa. Ne voidaan kiinnittää ylösalaisin ja ripustaa, ja ne voidaan sijoittaa upeasti sängyn viereen koristeellisina, mutta myös käytännöllisinä pöydinä.

Rakenna itse riippuva yöpöytä metallikorista

Rakenna oma yöpöytä-ideasi-koristelu-metalli-kori-maalaismainen

Punottu rakenne mahdollistaa metallikorin ripustamisen pintaan ilman porausta. Johto on kiinnitetty tiukasti ja asetettu oikeaan asentoon.

* Ohjeet kuvissa Tee itse 

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen