15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kalusta Feng Shui -huoneesi!

Feng Shui -kalusteinen makuuhuone

Kuinka parhaiten sinun pitäisi Feng Shui makuuhuone perustaa? Makuuhuone on henkilökohtainen tila, joka on tarkoitettu lepäämään pitkän työpäivän jälkeen. Makuuhuoneen tulisi olla mukava ja harmoninen, ja Feng Shui tarjoaa tärkeitä neuvoja siitä, miten se tehdään yksinkertaisesti ja helposti! Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on katsoa ympärillesi omaa makuuhuonetta – kuinka paljon sinulla on tilaa, missä ikkunat ovat, suunnitteletko asuntoa uudelleen vai onko sinulla jo huonekaluja? Mittaa huonekalut ja huone ennen kuin teet mitään.

Feng Shui makuuhuone – moderni ja tyylikäs

Pylvässänky makuuhuone feng shui

Sänky on tärkein huonekalu Feng Shui makuuhuone ja joitain perussääntöjä on noudatettava. Sängyn pää ei saa olla ikkunaa vasten, vaan seinää vasten. Tämä luo turvallisuuden nukkuvalle. Sänky ei saa olla suorassa linjassa oven ja ikkunan välillä. Jos sinulla on ullakkohuoneisto, sänky ei saa olla palkkien alla – tämä tekee huoneesta pienemmän ja häiritsee unta. Vältä sänkyä osoittamasta ovea. Jos huoneesi sallii, aseta sänky vinottain oven vastapäätä. Jos tämä sijoittaminen on mahdotonta makuuhuoneessasi, voit käyttää pylvässänkyä – se tekee sinusta suojatun.

Perhesänky Feng Shui -huoneessa

Perhesänky makuuhuoneen feng shui -sisustus

Perhesänky on sijoitettava siten, että huoneessa on tarpeeksi tilaa. Häiritsevä peili sänkyä vastapäätä. Ei ole tilaa nykyaikaiselle tekniikalle, kuten tietokoneelle tai televisiolle Feng Shui makuuhuone.  Pimennä huone verhoilla kodikkaan tunnelman luomiseksi. Suuret kukkaruukut koristeluun sopivat paremmin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen.

Feng Shui -huone – Sisustusvinkkejä

kaupunkityylinen feng shui makuuhuoneen suunnittelu

Voit ostaa sängyn, jossa on pohja tai kaappi – se säästää tilaa ja säilyttää Feng Shui -filosofian mukaan positiivista energiaa. Valitse pyöreä sänky ilman neliön reunoja. Monet huoneen kulmat luovat epämiellyttävän ilmapiirin. Laitos sisään Feng Shui makuuhuone pitäisi saada se näyttämään tilavammalta. Tee testi – makaa sängyllä ja katso ympärillesi. Jos et tunne ahdistusta, vaan rentoudut, olet saavuttanut paljon pienellä vaivalla.

Dani Alexandrova

moderni makuuhuone, joka on sisustettu Feng Shuin mukaan

Makuuhuoneen feng shui -parivuode puukatto

Peitto ja valaistus Feng Shui -huoneessa

Pussilakana yöpöytä feng shui koristelu

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta