15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita sisustamiseen – luo rento tunnelma makuuhuoneeseen

Makuuhuoneiden asettaminen unettomuutta vastaan ​​auttaa ideoita

Kotiin tuleminen töiden jälkeen, syöminen, rentoutuminen sohvalla, nukkumaanmeno ja nukkuminen rauhallisesti seuraavaan aamuun asti on erittäin tärkeää monille työssäkäyville. Koska ammattimaailma on nykyään hyvin stressaavaa ja liittyy korkeisiin vaatimuksiin, on välttämätöntä, että löydät rauhan omien seiniesi sisällä. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, miten järjestää huoneet niin, että mukavuutta luodaan ja he voivat katkaista arjen. Tämä voidaan kuitenkin tehdä nopeasti neuvojen avulla.

Ideoita sisustamiseen – makuuhuoneessa pienetkin asiat voivat aiheuttaa häiriötä

Kalustetut makuuhuoneet luovat rennon tunnelman

Jotta kodin ilmapiiri olisi rauhallinen ja kodikas, on otettava huomioon joitakin kohtia.

Yleensä seinät eivät saa sisältää pieniä kuvioita, koska ne näyttävät usein levottomilta. Jos haluat ehdottomasti erikoiskuvion koristeena, rajoitu yksittäisiin alueisiin ja korosta vain sen aksentteja.

Siitä on usein apua, kun asukkaat haukkuvat. Monet pienet koriste -esineet varmistavat, että silmällä on aina jotain löydettävää eikä aivot voi rentoutua. Lukuisat nuket, nalleja, malleja tai muita keräilyesineitä tuodaan sitten erilliseen huoneeseen, jota tästä lähtien voidaan käyttää harrastushuoneena.

Näillä kahdella toimenpiteellä taloon on jo palannut paljon rauhallisuutta. Lämpöä tarvitaan viihtyisyyden luomiseksi. Se voidaan saavuttaa eri menetelmillä. Paksut pehmustetut huonekalut näyttävät usein mukavammilta kuin nahkasohvat, jotka ovat kylmiä. Jos sohvalla tai nojatuolilla on pehmeitä tyynyjä tai villapeitettä, tarve istua alas ja halata nopeasti syntyy. Pehmeä valo ja muutama kynttilä eivät tietenkään saisi puuttua.

Sisustusideoita – puu säteilee lämpöä

Sisustus aasialaistyylinen Feng Shui -muotoilu lampaiden häiriöitä vastaan

Käsittelemätön puu on usein lämpöä luovuttava materiaali. Mutta kaikkien ei ole sovitettava huoneitaan puulla tai pystytettävä puupöytää. Monissa tapauksissa riittää, että käytetään pieniä lisävarusteita, jotka on valmistettu tästä luonnonmateriaalista. Puusta valmistettuja peilejä, laatikoita tai lasinalusia on saatavana kaupoista. Jos haluat jotain poikkeuksellista, löydät jopa puusta valmistetun maton tai valot.

Mitkä värit vaikuttavat rauhoittavasti ja mitkä eivät?

Feng Shui -pukeutuja -yöpöydät, upotetut valot

Myös seinien väreillä on tärkeä rooli. Esimerkiksi sinisellä, vihreällä tai ruskealla on rauhoittava vaikutus. Asukkaiden on parempi välttää punaista, koska tällä värillä on stimuloiva vaikutus. Tämä pätee erityisesti makuuhuoneeseen, kun he ovat kärsiä unettomuudesta tai taistella painajaisia ​​vastaan. On myös järkevää kieltää sähkölaitteet makuuhuoneesta. Jos olet herkkä säteilylle, sinulla voi olla vaikeuksia nukkua yöllä. Television katsomisen sängyssä sijaan kannattaa lukea kirja. Säteilyn lisäksi aivojen on vaikea sammua television edessä ja nukahtamisaika viivästyy.

Vuodenajasta riippuen on vielä apua, jotta voit rentoutua paremmin kotona. Monet ihmiset käyttävät jo aromaterapiaa hyödyntämällä tuoksulamppua ja levittämällä siten tiettyjä eteerisiä öljyjä huoneeseen. Esimerkiksi laventelilla tai ruusulla on rentouttava vaikutus. On kuitenkin tärkeää olla käyttämättä keinotekoisia öljyjä, koska niillä ei ole samaa vaikutusta kuin luonnollisella eteerisellä öljyllä. Lisäksi ponnisteluja ei pidä liioitella: Jos pitoisuus on liian korkea, pahoinvointi tai päänsärky voi ilmaantua. Siksi on noudatettava oikeaa toimenpidettä.

Ikkunoiden vetäminen voi johtaa unettomuuteen

koristele parivuode peili matto kuvio

Kalusteiden lisäksi on myös tärkeää, että asunto tai talo on rakenteellisesti hyvässä kunnossa. Jos huoneissa on usein kylmä, on helppo selvittää, vetäytyykö se ikkunoista, joten voit testata, vetääkö se todella ikkunoista:

Ikkuna on avattava, asukas laittaa paperiarkin sinetille ja sulkee ikkunan. Jos arkki voidaan nyt vetää ulos, tiiviste on huokoinen ja kylmä ilma voi virrata sisään. Jos se on kuitenkin jumissa, se ei voi olla sitä ikkunaa vasten, että huoneessa on kylmä.

Tällöin voi olla tarpeen tarkastuttaa eristys asiantuntijan toimesta. Jokaisen, joka joutuu jatkuvasti taistelemaan kylmiä ja huurteisia tunteita vastaan, voi tuskin löytää rauhaa.

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Rakenna oma keittiösaari – vinkkejä ja ohjeita