15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasilaatta mosaiikki kylpyhuoneissa ja sisätiloissa – 20 mallia luonteeltaan

Lasilaatat mosaiikki -suunnittelu-aalto-muodot-järjestely-helmi

Laatat, joissa on moderni muotoilu, voivat tarjota paljon enemmän kuin kestävyyttä, eivätkä ne vain ole vankka lattiapäällyste alueilla, joilla on paljon liikennettä, kuten käytävät, käytävät ja sisäänkäynnit. Leikkiset kuviot ja laattojen muotoilu tekevät niistä oikean korostuksen, kun ne tuottavat jotain poikkeuksellista ja epätavallista. the Lasilaattojen mosaiikki on saatavilla oleva muunnelma klassisesta mosaiikista, joka tunnetaan roomalaisista ajoista ja jossa on yksityiskohtainen asennuskuvio.

Lasilevyt mosaiikki seinille ja lattioille luonteeltaan

Lasilevyt mosaiikki -suunnittelu-aallot-valkoinen-sininen-järjestely

Monimutkainen laattojen asettaminen on erityisen tehokas luomaan koristeellisen ja vaikuttavan vaikutelman. Vain kokeneet ammattilaiset voivat levittää onnistuneita kuvioita pienistä mosaiikkilaatoista, ja ne ovat todella aikaa vieviä ja myöhemmin kalliita. Lasilaattojen mosaiikki on saatavilla, suhteellisen edullinen ja minkä tahansa laatoituksen voi asentaa ilman ongelmia.

Tehokas lasilaatta mosaiikki modernissa sisustuksessa

Lasilaatat mosaiikki -design-wall-design-uerlmutt-beige

Asennuskuvio, järjestely ja elementtien tai liitosten välinen etäisyys ovat valmiita, ja ne tulee kiinnittää vain seinään tai lattiaan. Kaupassa ne kiinnitetään mattoihin, selkä ylöspäin, ja tällä tavalla negatiivisesti kiinnitetään pintaan laatta -liimalla.

Lasilaattojen mosaiikki Oceanside Glasstilesta, Kanadasta

lasilaatta-mosaiikki-muotoilu-kylpyhuone-porthole-ikkuna-helmi

Erityiset ja epäsäännölliset tai kaarevat muodot vaativat erityistä huomiota, ja valmiiden lasilaattojen mosaiikki ei sovi tähän. Sitten elementit on asetettava käsin. Tässä tapauksessa vaaditaan erityistä tietämystä, koska jotkut mosaiikkikivet on muotoiltava eri tavalla – tässä mosaiikkipihdit tulevat sisään.

Helmiäislasilaatta mosaiikki ylellisessä olohuoneessa 

lasilaatat-mosaiikki-suunnittelu-olohuone-ylellinen-violetti-seinä-väri-permutt

Todella tasainen pinta, jolle lasilevyt asetetaan, on mosaiikin kanssa erittäin tärkeä. Tämä on tärkein edellytys onnistuneelle lopputulokselle.

Takkaverhous lasilaatta mosaiikista – musta ja kulta

lasi-laatat-mosaiikki-muotoilu-savupiippu-kulta-musta-moderni

Lasilaattojen mosaiikki on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää millä tahansa alueella. Hohtavat ja kiiltävät tehosteet luovat yksilöllisen ilmeen ja tuovat sisustukseen erehtymättömän viehätyksen. Erityisvaikutelman saavuttamiseksi mosaiikki on integroitu huoneen keskelle niin, että se näkyy selvästi joka puolelta.

Moderni savupiipun verhous lasilaattojen mosaiikista – timanttikuvio 

lasilevyt-mosaiikki-muotoilu-savupiippu-timantit-pieni-beige-turkoosi

Modernilla muotoilulla ja taatulla laadulla kanadalaisen Oceanside Glasstile -lasilaattojen mosaiikit erottuvat. Artikkelin erinomaiset mallit esittävät vain osan upeista mahdollisuuksista käyttää koriste -elementtejä.

Timanttikuvio seinäsuunnitteluun, jossa on laatat keittiössä

lasilaatat-mosaiikki-design-keittiö-romb-beige-valkoinen-turkoosi

Modulaarinen lasilaatta mosaiikki näyttää modernilta ja houkuttelevalta ja on silmäänpistävä olematta häiritsevä. Timantit miellyttävät varmasti vuosisadan puolivälin tyylin ystäviä ja sopivat upeasti teollisen tyylin huonekaluihin.

Perinteinen keittiön seinä, jossa on lasilaatta mosaiikki, mutta viehätys-helmiäinen-aksentti

lasi-laatat-mosaiikki-design-keittiö-harmonia-beige-valkoinen

Helmiäisvaikutteiset mosaiikkikivet ovat todella silmiinpistäviä. Ne heijastavat valoa ja saavat seinän tai lattian hohtamaan. Ylellisessä sisustuksessa suurempia alueita voidaan peittää helmiäismosaiikilla. Mutta sinun ei pitäisi liioitella sitä, joten on suositeltavaa käyttää sitä aksenttina – esimerkiksi peittää takka sillä.

Moderni maalaiskeittiö mosaiikkiseinällä – Harmonia -kokoelma

lasilevyt-mosaiikki-suunnittelu-keittiö-puu-ruostumaton teräs-lapset

Perinteinen keittiö saa uuden säteilyn, kun keittiön seinä on suunniteltu hieman eri tavalla. Neliskanttiset mosaiikkilaatat neutraaleissa vivahteissa, jotka on yhdistetty vuorotellen tummiin ja vaaleisiin sävyihin, tasoittavat huonetta ja saavat sen näyttämään “vilkkaalta”.

Perinteinen lasilevyn mosaiikkikuvio – meri -aaltoyhdistys

lasilaatat-mosaiikki-design-keittiö-karamelli-valkoinen-kerma-valkoinen-beige

Lasimosaiikki on peräisin roomalaisista mosaiikeista, jotka on valmistettu pienistä luonnonkivipäällysteistä, joiden keskikoko on 1 x 1 cm tai 2 x 2 cm. Sen kanssa rakennetaan valtavia alueita, ja se kesti varmasti kuukausia. Nykyään lasilaatat jäljittelevät klassista järjestelyä ja asennuskuviota, teknisesti yhdistymistä. Yksi yleisimmin käytetyistä siteistä on: asteikkokaaren side, segmenttikaarinen side ja meri -aaltoside.

Tyylikäs, moderni lasilaatta mosaiikki, jolla on erityinen muoto

lasilevyt-mosaiikki-suunnittelumoduulit-luvut-leikkisä-valkoinen-marmori

Valmiita mosaiikkilaattoja on vaikea suunnitella eri tavalla kuin suunniteltu, mutta on olemassa valtava valikoima muotoja, kokoja ja ulkonäköä, jotka täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Iloisen värinen lasilaatta mosaiikki – punainen läpinäkyvyydellä

lasi-laatat-mosaiikki-suunnittelu-punainen-laasti-keittiö-moderni

Lasimosaiikkilaatoilla on myös tarjottavaa minimalistisen ja puristisen tyylin ystäville. Monimutkaisten asennuskuvioiden sijasta esitetään väri tai rakenne. Mosaiikki antaa pintarakenteen ja vaikka todellisia aksentteja puuttuu, tasainen, samanvärinen mosaiikkiseinä ei näytä paljaalta.

Moderni lasilaatta mosaiikki minimalistiseen tyyliin – kuusikulmioita yksivärisiä värejä

lasilaatat-mosaiikki-design-moderni-minimalistinen-harmaa-musta

Yksiväriset lasilaatat näyttävät todella hyviltä, ​​kun mosaiikkikivillä on erityinen geometrinen muoto. Kuusikulmioita, jotka muistuttavat hunajakennokuvioita, voidaan tyylikkäästi toteuttaa modernina seinärakenteena sisätiloissa.

Elementtien erityiset muodot monimutkaisten asennuskuvioiden sijaan 

lasilaatat-mosaiikki-muotoilu-valkoiset luvut-orgaaninen-asuintilaa

Tyylikkäät hohtavat mosaiikkikivet saavat seinän näyttämään erikoiselta ja saavat sen loistamaan, kun siihen putoaa valo. Silmiinpistävät muodot lisäävät poikkeuksellista ulkonäköä.

Tyylikäs, ylellinen ja klassinen samanaikaisesti – mustavalkoiset kylpyhuoneet

lasilaatat-mosaiikki-design-musta-valkoinen-kuva-seinämaali

Mustan ja valkoisen väriyhdistelmää on pitkään pidetty klassisena. Tämä kylpyhuone tulkitaan modernilla tavalla lasilaattojen mosaiikilla, ja se säteilee ylellistä ja modernia. Mustat mosaiikkikivet jakautuvat valkoisten pikselien päälle ja luovat lattiapinnalle täysin erilaisen tunnelman.

Kaltevuudet sinisestä valkoiseen ovat aina suosittuja

lasilevyt-mosaiikki-design-sininen-valkoinen-kaltevuus-kylpyhuone

Värit valkoinen ja sininen ovat erittäin suosittuja kylpyhuoneen suunnittelussa. Värigradientit näyttävät kuitenkin nykyaikaisemmilta väreistä toiseen. Mosaiikkikivet näkyvät pikseleinä ja saavat pinnat värähtelemään.

Jalo, lumoava – kultaa ylhäältä alas

lasilaatta-mosaiikki-design-wc-ylellisyys-kulta-taustakuva

Kulta edustaa tyylikkyyttä ja ylellisyyttä. WC: ssä väri näyttää kaikkea muuta kuin tavallista. Seinän alaosa on kullan ja valkoisen pituisia pitkänomaisia ​​mosaiikkikiviä, kun taas yläosa on kuvioitu tapetti hohtavalla ruskeanbeigellä sävyllä.

Lasilaatta mosaiikki kuvioilla ja kuvioilla

lasilaatat-mosaiikki-design-kylpyhuone-vintage-vihreä-valkoinen-kuvio

Leikkisiä kuvioita voidaan luoda mosaiikilla. Nykyaikaisen ulkonäön vuoksi nämä on asetettu vain aksentteiksi, ja muu huoneen suunnittelu on pidetty melko hillittynä ja yksinkertaisena.

Keraaminen tai lasinen laatta mosaiikki – kala -asteikko

lasilaatta-mosaiikki-muotoilu-keraaminen-kala-asteikko-turkoosi

Perinteisesti lasilevyjen sijaan kiiltävät lasitetut keraamiset laatat asetetaan aiemmin, mutta edelleen. Italialaiset ja espanjalaiset tehtaat, jotka säilyttävät pitkät perinteet tässä taiteessa, ovat eronneet keramiikan halutuista mestareista.

Lasilevyjen asettaminen mosaiikkiin itse – vinkkejä

lasi-laatta-mosaiikki-suunnittelu-kokoonpano-asennus-vinkit-kuvio

Vinkkejä lasilevyjen mosaiikin asettamiseen:

  • kääntyä ammattilaisen puoleen
  • todella tasainen, puhdas pinta
  • Mosaiikkilaattojen matot voidaan leikata halutun kokoisiksi

* Löydä koko valikoima Oceanside -lasityylejä tässä

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse