15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lattialaatat keittiössä kaikentyyppisille ja -tapoille – 20 vinkkiä

Keittiön lattialaatat -moderni-valkoinen-peili-seinä-timantti-moduulit

Eri tyyppiset laatat ovat olleet suosittuja lattiapäällysteitä nykyään useista syistä. Keittiössä lattialaatat tai muissa paljon käytettyissä huoneissa, kuten käytävillä ja portaikoissa, ovat aina hyvä ratkaisu, koska ne ovat erittäin kestäviä ja erityisen helppohoitoisia. Lisäksi kaunis järjestely, liitokset antavat lattialle rakenteen. Laaja valikoima materiaaleja, muotoja ja värejä mahdollistaa laattojen mukauttamisen mihin tahansa elinympäristöön. Mikä sopii sinun elämäntyyliisi parhaiten?

Lattialaatat keittiössä – moderni, vintage tai tyylien yhdistelmä

Keittiön lattialaatat minimalistinen-moderni-musta-valkoinen-ruostumaton teräs

Suuntaus on minimalistisiin keittiöihin, jotka on suunniteltu neutraaliksi, mustaksi tai enimmäkseen valkoiseksi. Kaikki yksityiskohdat puuttuvat, ja pinnoille, keittiön rintamille ja työtasolle on ominaista ehdottomasti suorat viivat. Oven kahvat on usein sisällytetty etuosaan tai piilotettu sen taakse. Minimalistiseen tyyliin sopivia lattialaattoja keittiöön suosittelemme valitsemaan tämän yksinkertaisen mallin, joka on määritetty yhdellä kahdesta perusväristä.

Keittiön lattialaatat – tyylikkäitä ja nykyaikaisia

Keittiön lattialaatat-tummanruskea-harmaa-moderni-keittiöpöytä

Harmaat lattialaatat voivat olla paras valinta mille tahansa alueelle. Tietenkin voidaan erottaa lukuisia harmaan vivahteita, jotka tuottavat myös muita rakenteita ja haptisia. Jos harmaa lattia tuntuu sinusta liian tylsältä, lisää siihen lajikkeita kontrastivärisillä liitoksilla – esim. Valkoinen, kermanvalkoinen, norsunluunvalkoinen.

Lattialaatat keittiössä ja silti yksinkertainen ulkonäkö

Keittiön lattialaatat moderni-musta-harmaa-luonnonkivi-jäljitelmä

Toinen hyvä vaihtoehto lattialaattoille modernissa minimalistisessa keittiössä ovat laatat, joissa on luonnonkivi tai jotka on tehty yksinkertaisesti luonnonkivestä. Täydellisen ja johdonmukaisen ulkonäön luomiseksi on suositeltavaa löytää sama pinta muista laitoksen yksityiskohdista. Keittiön seinä tai työtaso, joka näyttää samalta kuin lattia, luo tyylikkään asuinympäristön.

Mustat lattialaatat keittiössä – yksinkertainen ja helppohoitoinen

lattialaatat-keittiö-moderni-musta-portaat-ruostumaton teräs-valaistus

Tummien sävyjen ystävät valitsisivat ehdottomasti keittiön tyylikkäässä mustan ja ruskean vivahteessa. Kahvat, keittiövälineet ja kaikki harjatun ruostumattoman teräksen yksityiskohdat ovat hyviä lisäyksiä. Tukevasta metallista valmistettu työtaso on erinomainen, pitkäikäinen hankinta, joka palvelee sinua varmasti pitkään.

Keittiön lattialaatat, joiden väri – sitruunankeltainen

Lattialaatat-keittiö-keltainen-kiiltävä-valkoinen-moderni-kerma-valkoinen

Värikkäät keittiöt ovat oikea asia onnellisille persoonallisuuksille. Värit tulevat erityisen hyvin keittiössä, kun laitat aina jotain värillistä – hedelmiä ja vihanneksia, tuoreita mausteita, pöytäliinoja ja juoksijoita. Tämä luo suurenmoisen harmonian, jota kukaan ei jätä välinpitämättömäksi. Yhdistä vaaleiden, neutraalien väristen laattojen kanssa – vaaleanharmaa, valkoinen, kermanvalkoinen ja co.

Keittiön lattialaatat punaisilla seinillä – kiiltävä valkoinen

lattialaatat-keittiö-musta-valkoinen-punainen-moderni-keittiö-laskuri

“Se voi olla väri, mutta ei keittiössä” – tällä tavalla voit määritellä minimalistisen elämäntyylin ja värikkään persoonallisuuden fuusion. Erittäin onnistunut muotoilu, jossa väri vaikuttaa vain keittiön seiniin. Tomaatinpunainen kommunikoi melko hyvin valkoisen kanssa. Kirkkaat, kiiltävät keittiötasot eivät tee huoneesta ahdasta.

Keittiön lattialaatat, joissa kiiltävä etuosa mansikanpunaista 

Lattialaatat-keittiö-pieni-punainen-korkeakiilto-lattia-ruskea-valkoinen

Todellinen sekoitus on tämä, jossa kaikki eklektiset ovat tervetulleita. No, se on puhtaasti makuasia, onko huoneen tunnelma oikea, tärkeintä on, että kaikki hyödyllinen mahtuu siihen. Voit tuntea huoneen yksilöllisen luonteen, mutta rehellisesti sanottuna se ei ole tyylikäs.

Keittiön lattialaatat – minimalistinen tyyli 

lattialaatat-keittiö-minimalistinen-puu-verhous-keittiöpöytä

Minimalistinen ja kodikas eivät kuitenkaan tapaa joissakin ideoissa. Yksi temppu, jonka paljastamme sinulle, on puun käyttö. Puu, kuten lattialaatat, on useita sivuja ja sitä voidaan nähdä monissa viimeistelyissä. Puusta valmistetut seinäverhoukset voivat sisältää kaikki keittiötarvikkeet ja samalla hehkuttaa kodikkuutta. Vastaavat laatat voivat olla vaalean tai tumman betonin näköisiä laattoja.

Kuvioidut lattialaatat keittiössä ja silti minimalistinen ulkonäkö

Lattialaatat-keittiö-moderni-kuvio-vaalea-valkoinen-vihreä-klinkkeriseinä

Motiivilaatat juhlivat paluuta ja muistuttavat käsintehtyjä keramiikkaa, jotka koristivat lattioita ja seiniä Espanjassa, Italiassa ja Marokossa. Kestävistä, uusista materiaaleista valmistetut nykyaikaiset mallit laajentavat tunnettuja aiheita ja tulkitsevat ne modernilla tavalla. Värikkäitä tai melko yksinkertaisia ​​kuvioita voidaan toteuttaa onnistuneesti modernissa minimalistisessa elämäntyylissä.

Lattialaatat keittiössä – missä vanha ja uusi kohtaavat

lattialaatat-keittiö-moderni-vintage-maalaismainen-minimalistinen-musta

Kuvioita muodostavat laatat lisäävät vain ripauksen aitoa tunnelmaa minimalistiseen tai skandinaaviseen asuinympäristöön. Anna uuden, modernin, vuosisadan puolivälin ja käsityön sulautua toisiinsa ja luoda erehtymätön ilmapiiri.

Keittiön lattialaatat – sementtilaatat modernissa sisustuksessa

lattialaatat-keittiö-moderni-musta-valkoinen-timanttimoduulit

Sementtilaatat ovat peräisin Välimeren alueelta ja ne on valmistettu käsin. Tästä syystä kaikki laatat eivät ole silloin samankokoisia ja -paksuisia. Nykyään ne saavat jälleen suosiota, ja syy tähän on se, että ne saavat lattian näyttämään erittäin vilkkaalta ja antavat sille erityisen tunnelman.

 Puinen keittiö ja motiivilaatat luovat modernin, kodikkaan tunnelman

Lattialaatat-keittiö-kuvio-musta-valkoinen-puu-moderni

Sementtilaatat voidaan toteuttaa erittäin hyvin modernilla arkkitehtuurilla ja nykyaikaisissa sisätiloissa, ja ne kantavat mukanaan menneisyyden luokan ja laadun. Ne voidaan sijoittaa upeasti moderniin kotiin, mutta ne voidaan myös yhdistää erittäin hyvin perinteisiin puukeittiöihin.

Uusi Lattialaatat puisessa keittiössä

lattialaatat-keittiö-puu-keittiö-saari-ylellinen-vintage-korkea laatu

Erittäin mukava muotoilu on myös mahdollinen, jos olet perinyt tai hankkinut arvokkaita massiivipuukalusteita keittiöön. Jotta huone ei näytä vanhanaikaiselta, suosittelemme valitsemaan modernit, suurikokoiset laatat. Väriltään yhteensopiva.

Shakki Matti Keittiössä lattialaatat

Lattialaatat-keittiö-musta-valkoinen-shakki-matta-kuvio

Mustavalkoisen ja ruudullisen mattakuvion yhdistelmä on todella tyylikäs ja aina ajan tasalla. Kontrasti herättää huomiota ja leikkaa hienon hahmon yksinkertaisessa keittiössä. Suosittu malli voidaan toteuttaa myös perinteisemmässä elinympäristössä.

Perinteinen tai moderni – yksinkertaisesti ajaton

Lattialaatat-keittiö-pieni-harmaa-perinteinen-valkoinen-marmori

Keittiö, jossa on perinteinen muotoilu, joka on päivitetty ja suunniteltu uudelleen, näyttää tyylikkäältä, perinteiseltä ja samalla hyvin nykyaikaiselta. Uutta väriä kaapin etuosiin, korkealaatuisia materiaaleja, marmorilaattoja lattialle – yksinkertaisesti hienoa!

Mustavalkoinen Lattialaatat keittiössä ylellisellä viehätyksellä

lattialaatat-keittiö-perinteinen-sininen-ylellinen-klassikko

Tämä perinteinen Välimeren sinisen keittiön keittiö näyttää samalta, mutta rohkeammalta. Mustavalkoiset lattialaatat ovat hyvä lisä ensiluokkaiseen tunnelmaan.

Lattialaatat keittiössä maalaistalon luonteella

lattialaatat-keittiö-vintage-country-style-pattern-black-white

Motiivilaatat ja maalaiskeittiö kulkevat käsi kädessä, eikä ole suuri yllätys, että ne täydentävät toisiaan niin hyvin.

Motiivilaatat boho -keittiössä yksilöille

Lattialaatat-keittiö-vintage-espanjalaistyylinen-kuvio-musta-valkoinen

Boho-keittiö on todellinen kerran elämässä kokemus tyylin ystäville. nämä ovat värikkäitä sementtilaattoja, jotka ovat oikea valinta lattialle. Hieman kaoottinen, hieman eksoottinen, kaikki voi olla Bochemenin kanssa, jos sinusta tuntuu hyvältä.

terrakotta Keittiön lattialaatat – korkealaatuiset kalusteet perinteiseen tyyliin

lattialaatat-keittiö-perinteinen-laadukas-terrakotta-graniitti

Runsas perinteinen keittiö, jossa on laadukkaat laitteet, vaatii myös jaloja lattialaattoja. Terrakotta pienessä tai suuressa muodossa sopisi siihen upeasti.

Perinteinen, tyylikäs ja laadukas – marmori Keittiössä lattialaatat

lattialaatat-keittiö-tyylikäs-laadukas-marmori-musta-valkoinen

Harmaita rakeita sisältäviä valkoisia marmorilaattoja kutsutaan ikuiseksi klassikaksi. Ne ovat tyylikäs lisä mihin tahansa huoneeseen ja edustavat ylellisyyttä ja laatua. Yhdistettynä tyylikkääseen keittiökalusteeseen perinteiseen tyyliin et voi enää haluta mitään.

Poikkeukselliset muodot ja väriyhdistelmät Keittiössä lattialaatat

Lattialaatat-keittiö-työtaso-keltainen-keittiön vasta-liukuovi

Kaksi viimeistä esimerkkiä kuuluvat viime vuosiin, jolloin keittiö oli aina mieluisin kahdessa värissä ja kaareva. Ne ovat idea siitä, kuinka lattialaatat voidaan leikata leikkisästi siten, että ne vastaavat keittiön kalusteiden suunnittelukieltä ja väriä.

Erilaisia Lattialaatat keittiössä aksenttina

lattialaatat-keittiö-moderni-valkoinen-sininen-kaareva-aalto

Previous Post
Sopiva seinämaali olo- ja makuutiloihin
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa