15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Laminaatti lankkuasussa – vinkkejä sisustukseen, saumakuvioon ja lankkuformaattiin

Laminaatti lankussa näyttää pähkinä-tumma-olohuone-värikäs-matto

Lattian valinnalla on suuri merkitys viihtyisään asuinympäristöön. Se ei ole vain ratkaiseva kokonaisvaikutelman kannalta, vaan se on myös investointi 10, 20 tai jopa useamman vuoden ajan.. Tutkimusten mukaan se on Saksan suosituin lattiapäällyste – kaikkiaan lähes 68 miljoonaa neliömetriä asennetaan vuosittain. Selitys sen kasvavalle suosiolle on hyvin yksinkertainen: Laminaatti on halpa vaihtoehto massiivipuulattialle, näyttää hyvin samanlaiselta kuin aidot puulattiat ja on erittäin helppohoitoinen. Myös lankkuinen laminaatti, joka jäljittelee pitkiä puulevyjä ja näyttää erittäin aidolta, on yhä suositumpi. Pitkät lankut venyttävät visuaalisesti tilaa ja antavat sille erityisen vanhan rakennuksen tunnelman. Seuraavassa kerrotaan, mitä on otettava huomioon, kun valitaan laminaatti, jossa on puulauta.

Laminaatti lankkuisena – saatavilla on erilaisia ​​sisustuksia ja värisävyjä

Langan laminaatti näyttää harmaa-tammi-vaalea-2v-liitoksen-pituussuuntaisen olohuoneen

Lankkuinen laminaatti on ihanteellinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat aidon puulaudan luonnollisen ilmeen, mutta eivät halua ostaa ylihinnoiteltua lattiapäällystettä. Valmistusprosessissa MDF -paneelit puristetaan koristekerroksella paineen ja lämmön alla ja tiivistetään melamiinihartsilla. Tämä pinnoite antaa valmistajille tietyn suunnittelun vapauden. Olipa pähkinä, tammi, mänty, vaahtera, pyökki tai mänty – jokainen voi valita makunsa mukaisen ilmeen. Viimeaikainen kehitys mahdollistaa myös laminaattipinnan rakenne siten, että huokoset muodostuvat puun syvälle luonnollisen vaikutelman aikaansaamiseksi.

Langasta valmistettu laminaatti näyttää valkoiselta-valo-olohuoneelta-harmaa-kulmasohvalta

Lattia määrää suurelta osin huoneessa vallitsevan ilmapiirin, minkä vuoksi paitsi puun sisustus, myös oikea värisävy on ratkaisevan tärkeää. Esimerkiksi valkoiset ja harmaat laminaattilattiat ovat hyvä ratkaisu pieniin ja pimeisiin huoneisiin, koska ne välittävät keveyttä ja tilaa. Jos nämä vaaleat sävyt näyttävät sinulle liian steriileiltä, ​​valitse esimerkiksi mukava, keskitumma tummanruskea sävy Tammi mammutti, joka antaa sisustuksellesi lämpimän kosketuksen. Yhdistä lattiapäällysteen väri huoneesi sisustustyyliin ja olemassa oleviin huonekaluihin.

Laminaatti lankun näköisenä – oikea lankumuoto

Laminaatti lankussa näyttää tummanruskealta-keittiö-v-liitoksen optiselta jatkeelta

Aiemmin laminaattilattian mallit perustuivat klassisen parkettilattian ulkoasuun, kun taas nykyään ei -niin yksityiskohtainen rakenteellinen laminaatti, jossa on lankku, on yhä suositumpi. Lankut venyttävät visuaalisesti tilaa ja luovat tietyn määrän anteliaisuutta. Voit myös valita muiden muotojen välillä, kuten 2-nauhainen lankku ja 3-sauvainen laivan lattia.

Laminaatti lankun ulkonäössä – liitoskuvio on myös tärkeä

laminaatti-lankku-optiikka-nivelkuvio-v-liitos-4v-all-round-2v-long-sided-joint-walnut

Kun valitset lankkuinen laminaatti, on tärkeää paitsi erilaiset puukoristeet ja lankumuotot, myös erilaiset saumat, jotka korostavat lankkujen houkuttelevuutta. Esimerkiksi ilman saumoja asettaminen luo suljetun kokonaisvaikutelman ja harmonisen kuvan, koska levyjen välissä ei ole aukkoja. V-saumoilla asentaminen voi kuitenkin korostaa yksittäisten levyjen olemassaoloa.

Laminaatti lankussa näyttää tummalta-v-liitoksen asettamisesta-kaikenkattava makuuhuone

V-nivel on sauma, jossa molemmat reunat viistetään ja napsautetaan yhteen muodostaen V-muodon. Joten koko asia näyttää vielä luonnollisemmalta. Täällä sinulla on myös suunnittelun vapaus ja mahdollisuus valita eri saumamallien välillä, joissa on monipuoliset, 3-puoliset ja pitkittäiset liitokset. Selvitä miltä jokainen näyttää ja valitse suosikkisi!

laminaatti-lankku-optiikka-vaaleanharmaa-tammi-käytävä-v-liitos-2v-pitkät sivulattiavalaisimet

Previous Post
Desireen trendikkäät ympäristöystävälliset huonekalut
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa