15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Laminaattilattian asettaminen – kultaisia ​​vinkkejä ennen lattian ostamista

siirrä minimalistiset kalusteet yksinkertaisiin sisustuselementteihin

Olet päättänyt ostaa laminaattilattian kotiisi, mutta epäröit edelleen, koska markkinoilla on tällä hetkellä paljon vaihtoehtoja Laminaattilattian asettaminen tarjouksia. Ehkä et voi valita tiettyä väriä tai viljaa. Et ehkä ole varma, mikä on paras laminaattilattia kotiisi tai tiettyyn huoneeseen, esimerkiksi makuuhuoneeseen. Kyllä, voimme ymmärtää “valintasi” ja yritämme auttaa sinua hieman tänään. Tässä on sinulle 5 kultaista vinkkiä, nämä ovat 5 hyvää neuvoa, joista haluaisimme keskustella kanssasi ennen laminaattilattian ostamista.

Hyödyllisiä vinkkejä laminaattilattian asettamiseen

Laminaattilattian asettaminen valkoinen sohva minimalistinen huomautus

1. Huonetyyppi

Määritä ensin huoneen tyyppi. On huonetyyppejä, jotka eivät sovellu vaaleille tai tummille laminaativäreille. Jos esimerkiksi haluat siirtää käytävää, on parempi valita vaalea sävyinen laminaatti, koska se on helpompi huoltaa. Jos sinun on valittava laminaattilattia suurelle huoneelle, jossa on paljon ikkunoita ja johon tulee tarpeeksi auringonvaloa, sinulla on varaa johonkin tummaan sävyyn, esimerkiksi suklaanruskeaan, ruskeaan ja saksanpähkinän näköiseen.

2. Laminaattilattian asettaminen – Kestävyydellä on väliä

Laminaattilattian kestävyyden tulee olla yksi tärkeimmistä tekijöistä laminaattia valittaessa ennen sen ostamista. On olemassa laminaatteja, jotka soveltuvat erityisesti huoneisiin, joissa on paljon liikennettä, kuten B. Toimistot ja kaupat. Nämä ovat luokkia AS4 / 32 ja AS5 / 33. Ne on suunniteltu raskaaseen liikenteeseen, ja niiden kestävyys on korkea ja siksi niiden käyttöikä on pitkä.

Tämäntyyppinen laminaatti voidaan asentaa myös esimerkiksi olohuoneeseesi, mutta sitä ei ole syytä käyttää makuuhuoneessa, koska se on liian kallis investointi tähän huoneeseen. Kovuusluokan AS3 / 31 laminaatit sopivat parhaiten koko talon hiljaiseen huoneeseen.

Laminaattilattian asettaminen – kysy kysymyksiä!

Laminaattilattian asettaminen olohuoneeseen modernit laitteet valkoinen musta

3. Lopullinen hinta

Kysy aina laminaattilattian kokonaishinta ennen ostamista. Hintaan pitäisi sisältyä myös seuraavat tuotteet: tyynyt, kulmat ja korkit, verhoukset, tapit ja ruuvit, adapterit, kokoonpano. Sinun on myös hankittava seuraavat kohteet. Nämä ovat laminaatin ostamisen keskeiset kohdat ja niihin liittyvät asiat.

4. Toimitus

On tärkeää tietää, veloitetaanko toimitus lisämaksusta. Vaikka se olisi ilmainen, on parempi kysyä, mitkä palvelut sisältyvät hintaan.

5. Mittaa ja suunnittele tila tarkasti

Ennen kuin ostat laminaatin, suosittelemme mittaamaan huoneesi tarkasti uudelleen. On parempi tehdä luonnos huoneen koosta, kulmista ja käyristä. Tämä on osa yhden valmistelutyötä Laminaattilattian asettaminen. Tämä auttaa myös laskemaan tarkemmin valitsemasi laminaattilattian lopullisen hinnan.

Tummempi sävy luo mielenkiintoisen kontrastin valkoisiin seiniin

puu tumma kontrasti vaalea seinä moderni laitteet

Yksinkertainen sisustus näyttää hyvältä

Laminaattilattian asettaminen polkupyörän olohuoneeseen suuri yksinkertainen muotoilu

Tyylikkäät huonekalut koristavat tätä olohuonetta

musta valkoinen moderni tyylikäs olohuone kukka ideoita

Viihtyisä oleskelutila vintage -tyyliin

Laminaattilattian asettaminen puu viihtyisästi sisustettu vintage -ilme

Käytä aksentteja, jotka kiinnittävät huomion

Laminaattilattian maalaistyylisen takan shakkideko -tyynyjen asettaminen Moderni ja viihtyisä keittiölaite

Laminaattilattia keittiö moderni tiiliseinä ruskea värivalikoima kodikasLaminaattilattia sopii täydellisesti keittiön sisustukseen

Laminaattilattia keittiö puukalusteet pöytätuolit kukatNykyinen kermainen ruskea väripaletti

Laminaattilattian asettaminen keittiö ruokailutila tyylikäs huonekalut beige Ruokasali huokuu eleganssia ja tyyliä

ruokailuhuone miedot värit maljakko hedelmät tyylikäs tyylikäs

Vaaleat sävyt sopivat paremmin kauniiseen makuuhuoneeseenLaminaattilattia antaa vaaleita sävyjä makuuhuoneen sisustus tilava Täydellinen paikka rentoutua

puuelementit koristetyynyt viltti kutsuva ilmapiiri

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa