15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tyhjän nurkan suunnittelu olohuoneeseen: hienoja ideoita sisustamiseen ja sisustamiseen

Olohuoneesi on täysin kalustettu tyhjää kulmaa lukuun ottamatta. Mutta miten huoneen pimeä ja epämiellyttävä nurkka voidaan suunnitella ja sisustaa? Lukukulman kulmahyllyistä viileän istuimen valokuvaseiniin: Näytämme sinulle 25 hienoa ideaa siitä, miten voit sijoittaa pienimmänkin parrasvalon mielikuvituksellisesti ja muuttaa tyhjän nurkan olohuoneessa absoluuttiseksi kohokohdaksi!

Suunnittele tyhjä nurkka olohuoneeseen: täytä aukot sivupöydillä

Tee olohuoneeseen tyhjä kulma maalauksilla ja sivupöydällä

Olet suunnitellut viihtyisän oleskelualueen, jossa on kaksi sohvaa tai sohva ja leposohva tai nojatuoli. Mutta niin kodikkaalta kuin tämä oleskelualue näyttää, kuollut kulma vetää katseesi automaattisesti. Tässä tapauksessa sivupöytä on todellinen monipuolinen ja täydellinen kumppani sohvalle, sohvalle ja leposohvalle. Sivupöytä istuinkorkeudella siltaa täydellisesti tilan seinään asti ja voidaan lavasttaa monin eri tavoin. Se tarjoaa tilaa paitsi kaukosäätimille ja iltapäiväkahville myös kirjoille, aikakauslehdille ja patsaille. Jopa julisteet ja maalaukset voidaan rennosti nojata seinää vasten.

Ideoita olohuoneen kulmiin: aseta lukualue

Ideoita olohuoneen kulmiin Tikkaat seinähyllyksi

Kaukana televisiosta ja oleskelutilasta suunniteltu mukava lukukulma lupaa miellyttäviä tunteja suosikkikirjasi kädessä. Suuressa oleskelutilassa se tarjoaa perääntymisen, pienemmässä – joustavat istuimet. Jotta se ei vain näyttäisi kauniilta, vaan myös toimisi, sinun on otettava huomioon muutama asia, kun asetat sen:

1. Hyllyt ovat erityisen tehokkaita lyhyellä seinällä. Joten suosikkikirjasi ja aikakauslehdet ovat aina käden ulottuvilla.

2. Nojatuoli on lukukulman kohokohta. Se voidaan järjestää sekä solistina että yhdessä jakkaran kanssa. Viihtyisät päiväpeitteet, tekoturkikset ja koristetyynyt lisäävät kodikkuutta.

3. Moderni lattiavalaisin täydentää sisätiloja tehokkaasti. Se vie vähän tilaa ja on joustava ratkaisu, jonka kuka tahansa voi sijoittaa mihin tahansa huoneeseen.

4. Voit laittaa koristeita nojatuolin takana olevaan seinään. Maalaukset, julisteet tai perhekuvat kiinnittävät silmän automaattisesti ja ovat ärsyttäviä lukiessa.

Ideoita skandinaaviseen tyyliin kulmahyllyihin ja nojatuoleihin olohuoneen kulmissa

Jos haluat muuttaa olohuoneen kuolleen kulman lukutilaksi, valitse kulma ikkunan vierestä. Varmista, että asetat nojatuolin noin 30 cm: n etäisyydelle seinähyllystä.

Suunnittele leikkialue olohuoneeseen

Olohuoneen kuolleiden kulmien suunnitteluideoita nukkekodeille, jotka on valmistettu washi -teipistä

Pikkulapset haluavat aina leikkiä vanhempiensa lähellä. Järjestä leikkialue niin, että olohuoneessa on järjestys ja pehmolelut, autot ja nuket eivät vaella edestakaisin. Voit piirtää nuketalon ääriviivat washi -teipillä, ja useat hyllyt tarjoavat tilaa nukkeille ja tarvikkeille. Leikkialue on valmis hetkessä. Kun suunnittelet leikkipaikkaa, varmista kuitenkin, että lapset pääsevät kaikkiin leluihin. Tarvittaessa voit myös asettaa istuintyynyn lattialle.

Olohuoneen kulmien koristelu

Koristele olohuoneen kulma keijuvalaisimilla

Olet asettanut viihtyisän oleskelutilan takan eteen. Mutta koska kaikki huonekalut on sijoitettu huoneen keskelle, kulmat jäävät tyhjiksi. Ongelma: siellä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi tilaa lisäkalusteille ja sinun on koristettava huoneen kulma. Mutta miten? Keiju- ja monivalaisimet kattovalaisimet saavat pimeimmätkin ja paljaat kulmat loistamaan. Valoketjun avulla voit tuoda reunat esiin erityisen tehokkaasti ja kehystää käytettävissä olevan tilan. Voit yksinkertaisesti nojata monivaloiset kattovalaisimet kahta seinää vasten ja asettaa jännittäviä aksentteja.

Luo pieni kulma olohuoneeseen

Käytä kuollutta kulmaa luodaksesi kirjahyllyn olohuoneeseen

Pienet kulmat ovat suuri haaste useimmille sisustussuunnittelijoille. Räätälöidyt kulmahyllyt ratkaisevat tilan ongelmat pienessä olohuoneessa. Hyllyjärjestelmät, jotka yhdistävät lokerot, hyllyt ja laatikot monitoimisesti, osoittautuvat ihanteellisiksi. Siellä on tilaa paitsi kirjakokoelmalle myös perhekuville, lukuisille matkamuistoille viimeiseltä lomaltasi, maljakoita tuoreilla kukilla ja jopa kotitekoisia esineitä.

Olohuoneen kulman suunnittelu: huonekasvit

Huoneiden kulmat kasveilla luovat ideoita olohuoneen sisäkasveille

Olohuoneen tyhjä nurkka voidaan myös maustaa huonekasveilla. Kasveja valittaessa valaistusolosuhteilla on ratkaiseva merkitys. Auringonpalvojat eivät voi menestyä pimeässä paikassa, kuten oven takana. Varjoa rakastavat kasvit eivät tunne olonsa mukavaksi eteläisen ikkunan alla. Siksi varmuuden vuoksi pyydä neuvoja puutarhakeskuksesta. Voit jopa ottaa valokuvan tyhjästä nurkasta tai katsella viikonloppuna, kuinka kauan ja jos auringonvalo putoaa suoraan nurkkaan.

Olohuoneen nurkan koristelu: suunnittele kuva tai valokuvaseinä

Olohuoneen kulman koristelu loft -tyylisellä teollisella tiiliseinällä

Haluatko tehdä olohuoneesta tilavan ja keskittyä sisustukseen huonekalujen sijaan? Sitten seuraava idea on juuri sinulle sopiva. Valokuva- tai kuvaseinä voidaan luoda loistavasti kulmiin. Yhdistä vintage -julisteita ja erikokoisia mustavalkoisia taidejulisteita, jotta kuvaseinä saa enemmän luonnetta. Useat lainausmerkkejä tai inspiroivia sanontoja sisältävät julisteet voivat lisätä vaihtelua.

Käytä olohuoneen kuollutta kulmaa kotitoimistoon

Kulmaratkaisu olohuoneeseen Idea kotitoimistolle, jossa on taitettava pöytä ja kulmahylly

Aiemmin sitä löydettiin harvoin useimmista kodeista, nyt siitä on tullut erottamaton osa sisustusta: kotitoimisto. On tietysti parasta sijoittaa kotitoimisto erilliseen huoneeseen. Jos käytettävissä oleva asuintila on kuitenkin niukalla, on vain yksi ulospääsy: muuttaa olohuoneen tyhjä nurkka joustavaksi kotitoimistoksi. Seinähylly sisältää toimistoasiakirjoja, taitettava pöytä tarjoaa tilaa kannettavalle tietokoneelle ja pöytävalaisimelle. Saattaa loppuun! Kun olohuoneen työskentelyalue ei ole käytössä, sen voi muuttaa juomien ja välipalojen sivupöydäksi. Täydellinen myös, jos järjestät juhlat kotona.

Rentoutumisnurkka, jossa on riipputuoli olohuoneessa

Jäähdytä nurkka olohuoneen sisustusideoiden kanssa riipputuolien kanssa

Huonekalu on unohdettu pitkään, mutta viime aikoina se on kokenut todellisen paluun: riipputuolin. Akryylimallit ovat erityisen suosittuja. Ne voidaan lavasttaa tehokkaasti mukavilla tekoturkiksesta valmistetuilla päiväpeitteillä, näyttää ilmavilta ja voidaan yhdistää täydellisesti sohvapöytien ja lattiavalaisimien kanssa.

Sisustusideoita olohuoneen kulmaan

Aseta olohuoneeseen tyhjä kulma. Ideoita lukunurkkaukseen retro -tyylillä

Seuraavassa näytämme sinulle kolme eri vaihtoehtoa tehokkaaseen sisustukseen olohuoneen nurkkaan. Koristele kodikas kulma hippi -ilmeellä, valitse mukava oleskelualue, jossa on eksoottisia kasveja, tai mene vintage -tyyliin kirpputorilta löydettyjen esineiden kanssa. Voit valita eri vaihtoehtojen välillä.

Olohuoneen kulma: sisustus hippi -ilmeellä

Olohuoneen kuollut kulma koristaa ideoita hippi -ilmeellä

Vintage-levysoitin, koristekivet, kaktukset ja muut eksoottiset kasvit, virkattu kangaspussi tai jakkara, vintage-peili ja messinkisen näköiset metalliset ruukut luovat rennon kulman, jossa on hippi-ilme. Täydellinen kaikille Coachella -faneille ja retro -ilmeen olohuoneeseen.

Sisustusideoita olohuoneen nurkkaan: puhdasta eksoottisuutta

Kuollut nurkka olohuoneessa eksoottisia kasveja ja nahkaiset nojatuolit

Nahkainen nojatuoli, puinen jakkara, joka toimii sivupöytänä, useita istutusruukkuja ja kaksi peiliä koristeena seinälle: olohuoneen uusi viihtyisä oleskelualue on valmis. Maanväristen värivalikoima ja valikoima sisäkasveja (kaikki eksoottisia) saavat sinut haaveilemaan eksoottisista matkakohteista, trooppisista saarista ja kesälomista.

Vintage -sisustus olohuoneen nurkkaan

Koristele ja varusta huoneen kulma leposohvalla ja tyynyillä

Vintage-lipasto, yksinkertainen leposohva ja rottinkikori täydentävät vintage-tyylisen kulman. Voit koristella vintage-piirustuksilla, maljakoilla ja saviruukuilla kirpputoreilta ja kotitekoisilla koristetyynyillä.

Jotta voit luoda mukavan ja tyylikkään nurkan huoneeseen, tarvitset varman sisustuksen vaiston. Vaikka et toteuttaisi toivottua konseptia, sinun ei tarvitse huolehtia. Yritä vain uudelleen. Löydät lisää inspiroivia esimerkkejä alla olevasta kuvagalleriasta. Anna itsesi inspiroitua siitä.

Moderni seinähylly ja sohva

Koristele olohuoneen kulma seinähyllyillä ja leposohvalla

Kulmasohva kapeisiin huoneisiin

Kulmaratkaisut olohuoneen sohvalle ikkunan vieressä

Sisustusideoita olohuoneen kulmaseinään tummalla värillä

Maalaus seinälle korostaa tehokkaasti olohuoneen pienen kulman

Olohuoneen kulmaideoiden koristelu maalauksilla

Oleskelutila pienessä olohuoneessa

olohuoneen käyttämätön nurkka asetti ideoita rottinkikorin, nojatuolin ja takkuisen maton kanssa

Kotitoimisto nurkassa

Olohuoneen kulmaideoita kotitoimistolle ja kartalle seinäkoristeeksi

Oleskelutila olohuoneessa

Luo olohuoneen kulmat sivupöydän, nojatuolin ja lattiavalaisimen avulla

Ikean seinähylly

Olohuoneen kulmasuunnittelu, jossa kulmahylly ja lokerot

Liesi pienessä nurkassa

Rentoutumisnurkka olohuoneessa takan edessä

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla