15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Aseta sohva huoneen keskelle – sisustusvinkkejä Feng Shui -olohuoneeseen

kaksikerroksinen toimistohuone kaksi sohvaa lasiovet cip allaskäytävähyllyt

Vaikka et luultavasti halua, että sohva muuttuu “elefantiksi” huoneen keskellä, on olemassa hyviä syitä, miksi se voi seistä muualla kuin seinän. Jos olohuoneessasi on tarpeeksi tilaa tällaisille huonekaluille, voit käyttää huoneen keskellä olevaa sohvaa tai sohvaa tilan esteettisenä keskipisteenä. Kapeiden tai epäsymmetristen tilojen käyttäminen pehmustetuille huonekaluille ei välttämättä tarkoita, että esimerkiksi kaksi sohvaa ovat suoraan seinän pinnalla ja että sen keskipisteen on siksi oltava vapaa. Yritä siis hyödyntää tätä tilaa hyödyntämällä seuraavia ideoita kodin sisustamiseen.

Aseta sohva huoneen keskelle seinän sijasta

sohva huoneen keskellä takka maalaismainen kiviseinä päin oleva nojatuoli

Feng Shui liittyy sijoitustaiteeseen joissakin piireissä. Jotkut uskovat, että se on tietynlainen sisustus. Vaikka huoneessa on ohjeita turvallisuuden ja seesteisyyden lisäämiseksi, näitä periaatteita voidaan soveltaa kaikentyyppisiin tiloihin. Esimerkiksi yksi avoimen pohjapiirroksen haitoista on tilaa määrittelevien seinien puute. Sohva huoneen keskellä voi asettaa rajat avoimelle asuintilalle esimerkiksi ankkuroida viihdealueen.

sohva huoneen keskellä sisustusvinkkejä olohuone, jossa ikkunaseinä linjassa kaupunkinäkymät kääntyvät tuolit

Vaikka on totta jossain määrin, tapa, jolla huonekalut sijoitetaan olohuoneeseen, vaikuttaa huoneen yleiseen tunnelmaan. Siitä ei kuitenkaan välttämättä seuraa, että laitat maton esimerkiksi ruokapöydän alle tai suuntaat istuinalueen tarkasti television kanssa. Tässä viestissä aiomme käsitellä feng shui -asioita, jotka liittyvät huoneen keskellä olevaan sohvaan. Tämä voi tehdä olohuoneestasi kutsuvan ja raikkaan ja antaa positiivisen chi -energian virrata asunnon läpi.

Syyt sohvan sijoittamiseen huoneen keskelle

sohva keskellä ylellisesti sisustettu valkoinen seinä tikkaat riippuvalaisimet

Oleskelutilan luominen olohuoneeseen voi joskus olla hankalaa, kun taas suuntaukset sijoittavat huonekalut huoneen keskelle. Jotta ihmiset tuntevat olonsa todella mukavaksi siinä, myös sohvan nojatuoliyhdistelmän tulisi olla sopivassa paikassa. Fengshui perustuu perheen ja työn epävakauden tunteiden, vaurauden ja terveyden väliseen yhteyteen. Vaikka korrelaatio saattaa tuntua oudolta joillekin, voit sijoittaa sohvan huoneen keskelle nähdäksesi miltä se tuntuu.

Useat istuinalueet parantavat liikennettä

kaksi sohvaa puinen pöytä kattokruunu kuvia huoneen suunnittelu sivupöytä lintuhäkki

Sohvan takaosa luo tietyn käytävän ja samalla määrittää olohuoneen eri alueet. Tällä tavalla myös selkeytät jalkakäytävän jalkakäytävät huoneessa. Asettamasi aksentit voivat antaa isommille huoneille paremman rakenteen ja tehdä pienistä huoneista avoimia ja ilmavia. Käytä huoneen keskellä olevaa sohvaa ja luo useita oleskelualueita, jotta sinä ja vieraasi voitte liikkua vapaasti olohuoneessa.

avoin istuinpöytä toimisto nojatuoli parkettilattia sohva kotitoimisto

Esimerkiksi työpöytä sohvan takana studiossa voi toimia improvisoiduna kotitoimistona. Voit sisustaa sohvan takana olevan pöydän tai sivupöydän vihreillä kasveilla tai valaistuksella muuttaaksesi huoneen harmoniseksi monikäyttötilaksi.

Jaa suuret huoneet

sininen sohvatyynypöytä lasipaneeli varustettu keittiöhuoneasettelu

Jos haluat myös jakaa tilan, istuimet tarjoavat käytännöllisen tavan jakaa eri vyöhykkeet olohuoneeseen. Yllä olevassa kuvassa näet, kuinka huoneen keskellä oleva sohva luo selkeän rajan olohuoneen ja keittiön välille.

sohva keskellä pehmustetut huonekalut takka kulmassa valaistus lasiovet kissa valkoiset seinät

Keskity huoneen keskellä olevaan sohvaan, joka toimii eräänlaisena seinänä. Joten voit myös luoda erilaisia ​​alueita asettamalla sohvan kohtisuoraan huoneiden pitkiin seiniin. Tällä tavoin se auttaa myös laajentamaan tilaa visuaalisesti ja minimoimaan sen pituuden siten, että se näyttää vähemmän keilahallilta.

Luo läheisyyttä

sohvat jaettu huoneeseen ruudullinen retro -tyylinen puutarhanäkymä

Kun keskustelet vieraidesi kanssa, et todennäköisesti halua olla yli 30 senttimetrin päässä toisistaan. Tämä vaikeuttaa joskus, kun kaikki istuimet painetaan seinää vasten. Tämän vuoksi voit luoda keskustelulle paikan, joka tuntuu tiukalta ja mukavalta.

sohva keskellä pehmustetut huonekalut tiiliseinä maalaismainen

Sohvasetti on yleensä hallitseva huonekalu, jonka avulla voit luoda saaren asuintilan keskelle. Näin voit luoda yksityisen alueen ja mahdollistaa liikenteen kulun huoneessa. Sijoitus seinän ulkopuolelle näyttää myös tasapainoiselta, jos haluat myös ottaa huomioon kaikkien siellä istuvien mukavuuden.

sohva huoneen keskellä sisustusvinkkejä olohuone takka laminaattilattia litteänäyttö seinälle puukatto

Keski -sohvapöytä on myös kätevä paikka välipaloja ja juomia varten. Jos etäiset istuimet ovat kuitenkin liian kaukana päästäkseen pöytään, saatetaan tarvita päätypöytiä. Joten tässä on toinen esimerkki siitä, kuinka voit luoda useita kohteita samaan huoneeseen. Ikkunoiden vieressä olevat sivutuolit ovat täydellinen paikka intiimille keskustelulle.

Matto -olohuoneen vinkit

oleskelualue olohuone kulmasohva sivupöytä hylly istuimet

Aseta sohva huoneen keskelle suurelle matolle, lisää toinen tuoli tai nojatuoli ja varmista riittävä valaistus. Anna koko asian olla keskipisteessä. Lisäetuna on, että keskiasento antaa paremman kuvan seinälle kiinnitetystä litteästä näytöstä.

sohva huoneen keskellä sisustusvinkkejä olohuoneen ikkuna näkymä vuorille maisema nauti ruokailutila takka keittiö

Jos sohvasetti ei ole keskellä, sen on ainakin täydennettävä tärkeintä nähtävyyttä. Kodikkaassa olohuoneessa, jossa on takka toisella seinällä, looginen paikka sohvalle on vastakkaisella seinällä. Kuitenkin nurkassa oleva takka tekee suunnittelusta haastavampaa, ja sohvan keskiasento on sopiva vaihtoehto.

avoin tila istuimet sohva ryhmä riipus vaalea puu jakkara takka peili taide luova maalaus muhkeat matot vanha rakennus huoneisto

Joissakin huoneissa kokolattiasohva toimii parhaiten takan rinnalla. Tämä on helpompaa avoimissa asuintiloissa, joissa voit myös asettaa sohvan ikkunan eteen ruokapöydällä ja tuoleilla kompensoimiseksi. Pienet huoneet tai hankalat kokoonpanot toimivat parhaiten, kun sohva on kulmassa poispäin seinistä, mutta se on sijoitettu kulmaan. Tämä avaa yhteisen huoneen sohvan eteen, joka voi myös olla valokeilassa.

Erota huone toiminnon mukaan ja maksimoi istuma

Jaa sohva huoneen keskelle. Leikkialue, televisio, pöytätennis, lastenhuone

Tässä asetelmassa leikkihuone on jaettu TV -alueeseen ja leikkialueeseen tummanruskealla sohvalla huoneen keskellä. Tällä tavalla voidaan suorittaa useita toimintoja samanaikaisesti ilman, että osallistujat kompastuvat toistensa päälle.

istuinryhmä olohuone näkymä terassi matto sohvajärjestely riippuvalaisin designlasi

Jos nämä kaksi suurta sohvaa olisi järjestetty eri tavalla, ne olisivat vieneet liikaa tilaa tässä huoneessa. Jos sijoitat myös sohvapöydän ja nojatuolin maton reunaan, luot tilavat istuimet useille ihmisille. Erityisenä bonuksena voit myös nauttia mukavasti ulkona olevista näkymistä.

sohva huoneen keskellä sisustusvinkkejä olohuone kattoon ulottuvat ikkunat marmorilattia näkymä veteen

Joskus huoneen ulkopuolella oleva asia määrittää, miten se tulisi sisustaa. Näistä lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista avautuva upea vesinäkymä on olohuoneen todellinen katseenvangitsija. Tämä huonekalujärjestely hyödyntää tätä ehdotusta täysimääräisesti.

sohva keskellä pieni huone sisustus feng shui perusasiat makuuhuoneen lattiavalaisin minimalistinen muotoilu

Joten moderni sohva huoneen keskellä voi kellua kuin pilvi, jos vedät sen pois seinästä. Seinien ympärillä olevat huonekalut voivat saada huoneen näyttämään jäykältä tai jäämään jumiin ajoissa. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, leiki sohvalla saadaksesi uuden ilmeen ja tutustu Feng Shui -periaatteisiin.

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä