15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luonnonkiviseinä olohuoneessa – aidon kiven luonnollinen viehätys

luonnonkiviseinä olohuoneessa sisäänrakennettu hyllyvalaistus valkoinen väri takka

Luonnonkiviseinä täydentää kaikkia tiloja. Koska kivi on luonnonmateriaali, ei ole kahta täysin samanlaista kiveä ja yhdistelmiä on loputtomasti. Kivi tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja sisustukseen. Yksi Olohuoneen luonnonkiviseinä luo luonnollisen keskipisteen, toimii taustana huonekaluille ja taiteelle tai parantaa takkaa. Suunnittele tyyliisi sopiva olohuoneen luonnonkiviseinä ja luo yksilöllinen sisustus.

Luonnonkiviseinä olohuoneessa – kivityypit

luonnonkiviseinä olohuoneessa talvipuutarha harmaa canape vihreä laminaatti

Valitse kivi. Päätä, mitä etsiä. Tutustu ideoihimme ja esimerkkeihimme huoneista, joita olet tervetullut jäljittelemään. Sileät luonnonkiviseinät, jotka on valmistettu materiaaleista, kuten graniitista ja marmorista, antavat olohuoneellesi tyylikkään ja modernin ilmeen. Lisää tekstuuria koristamaan seinät pinottuilla luonnonkivillä perinteisen tunnelman saamiseksi. Käytä jokikiviä maalaismaiseen sävyyn. Hieno väri ja rakenne sopivat mihin tahansa sisustukseen.

Luonnonkiviseinä olohuoneessa ja takka

luonnonkiviseinä olohuoneessa akzent savupiippu valkoinen tyylikäs sohva harmaa

Olohuoneen luonnonkiviseinä voi parantaa puulämmitteistä takkaa. Ympäröi lattiasta kattoon ulottuvat puulämmitteiset pinoamat, litteät peltokivet satunnaisessa mallissa. Virtaviivaisen ilmeen saavuttamiseksi on parasta jättää takkahyllyt pois. Kehystä tulipesä, lisää korotettu tulipalo, jossa on sileä liuskekivi, ja laajenna savupiippu kattoon, jotta kohdistus nousee. Rakenna liesi luonnonkiviseinään antaaksesi sille urbaanin ilmeen.

Luonnonkiviseinä eri väreissä

luonnonkiviseinä olohuoneessa takka idea valkoinen huonekalut ikkuna suuri

Olohuoneen luonnonkiviseinä uutena korostusseinänä: Lisää kolme tasaista hyllyä porrastamalla niitä. Laita yksi keraaminen kulho jokaiseen hyllyyn. Jos muuri muistuttaa Toscanaa, rakenna kenttäkivimuuri, jossa on kolme pystysuoraa riviä, joissa on kolme kaarevaa kapeaa kussakin rivissä. Täytä kapeat koristeet ja kodin tarvikkeet tai jätä ne tyhjäksi. Aseta pehmustettu sohva olohuoneen kiviseinää vasten ja ripusta suuri värikäs kuvakudos sen päälle. Liuskekiven harmaa korostaa värejä. Integroi lasi sisustukseen niin, että se luo kauniin kontrastin kiven kanssa.

Tehokas kalteva katto olohuoneessa luonnonkiviseinällä

luonnonkiviseinä olohuoneessa kaltevat kattokalusteet

Jopa kaltevat katot tai erityisesti silloin kiviseinät näyttävät erittäin houkuttelevilta ja kodikkailta. Harkitse myös koristevalaistusta. Tätä varten voit antaa valojen loistaa lattiasta tai katosta seinälle tai integroida lamput hyllyihin, jotka voit mahdollisesti kiinnittää seinään ja luoda tällä tavalla mielenkiintoisia valotehosteita. Vaikka ne eivät sovellu suoraan hyvään valaistukseen, kuten lukemiseen, tällaiset vaaleat aksentit luovat kodikkaan ilmapiirin ja kauniit kohokohdat.

Musta luonnonkiviseinä

Luonnonkiviseinä-olohuoneessa-musta-kontrastit

Aivan kuten voit etsiä haluttua värisävyä tapetilla ja seinämaaleilla, sinulla on myös laaja valikoima luonnonkiveä ja voit luoda halutun vaikutuksen vastaavalla kivityypillä. On myös suuri määrä kivimuotoja, jotka vaihtelevat suorista reunoista luonnollisen näköisiin malleihin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda täydellinen kuvio seinälle haluamasi tyylin mukaan.

Kivi korostusseinäksi

Luonnonkiviseinä olohuoneen takassa

Käytätkö todellisia kiviä vain osan seinää, koko seinää tai jopa kaikkia neljää seinää varten, riippuu toisaalta siitä ilmakehästä, jonka haluat saavuttaa. Vaikka huoneet, jotka on verhottu kokonaan kivillä, saavat maalaismaisen ilmeen, joka muistuttaa vuoristomajaa, pienempi aksentti voi luoda tyyliä ja tarjota vaihtelua huoneeseen. Luonnonkivien määrä riippuu myös ensisijaisesti budjetistasi. Mieti, mitä kuluja olet valmis käyttämään seinien suunnitteluun ja missä haluat tehdä kompromisseja.

Luonnonkivi epäsäännöllisessä muodossa

Luonnonkiviseinä olohuoneessa kivipylväät

Epäluonnollisen muotoiset kivet näyttävät erityisen luonnollisilta. Niitä käytetään usein maalaismaisiin ja Välimeren kalusteisiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ne sopisi myös moderniin tyyliin. Mutta päinvastoin! Epäsäännöllisen luonnollisuuden ja yksinkertaisen nykyaikaisuuden yhdistelmä luo erityisen mielenkiintoisen tunnelman, jota tuskin voi jäljitellä.

Yhdistä luonnonkivi laattoihin

Luonnonkiviseinä-olohuoneen valaistus-sisustus-idea

Ehkä sinulla on onni ostaa vanhempi talo, joka on rakennettu aidosta kivestä ja jonka seinät voit poistaa vanhan kipsin kauniin luonnonkiven näyttämiseksi. Joka tapauksessa olet osunut härän silmään ja voit säästää melko paljon. Asiantuntijan on kuitenkin tarkastettava tällaiset seinät tukiturvallisuudestaan, mutta tämä koskee vanhoja taloja yleensä. Aivan kuten tiiliseinät paljastetaan nyt, voit tehdä saman minkä tahansa kivien kanssa.

Luonnonkiviseinä-olohuoneessa-vaalea väri

Kapeat kivet, jotka näyttävät nauhoilta, ovat erittäin tyylikkäitä ja moderneja. Ne luovat hienovaraisen ilmeen, joka on erityisen kaunis takan verhouksena. Voit myös yhdistää kiviverhouksen puun kanssa, kuten tässä on esitetty. Luonnonmateriaalien sekoitus luo erityisen miellyttävän ja kodikkaan ilmapiirin, jota voit jopa parantaa pienellä epäsuoralla valaistuksella.

harmaa luonnonkiviseinä olohuoneen takassa

Haluatko luoda yksivärisen ilmeen sisätiloihin? Tämä ei myöskään ole mikään ongelma luonnonkivien kanssa. Valitse vain harmaa malli, johon yhdistät valkoiset seinät ja vaalean lattian sekä harmaat tai jopa mustat huonekalut. Muuten, luonnonkivestä tehdyt aksenttiseinät ovat myös loistava korvike olohuoneen seinille ja jos ei, niin vieläkin houkuttelevampia. Ripusta televisio seinälle, rakenna takka halutessasi ja aseta matala lauta säilytystilaa varten. Mitään muuta ei tarvita minimalistiseen tyyliin!

Luonnonkiviseinä-olohuoneessa-sisäänrakennettu takka

Tulisuojia on erityisen helppo käyttää omaan takkaan. Mallista riippuen ne voivat koostua kokonaan lasista tai niissä voi olla tällainen metallirunko. Seinä voidaan joka tapauksessa helposti verhoilla luonnonkivillä erityisen kauniin vaikutelman aikaansaamiseksi. Palkkaa muurari tai jopa kokeile sitä itse. Hämmästyt, kuinka helppoa se on!

Olohuoneen seinälaatat luonnonkiveä

Luonnonkiviseinä-olohuoneessa-valkoiset huonekalut

Luonnonkiviseinä-olohuoneessa-beige-hiekkakivi-laatat

Luonnonkiviseinä-olohuone-ruskea

Luonnonkiviseinä olohuoneessa retro tapetti

Luonnonkiviseinä olohuoneessa hiekkakivi

Luonnonkiviseinä-olohuone-takka-lukunurkkaus

Luonnonkiviseinä-olohuoneessa-hyllyt-sisustus-ideoita

Luonnonkiviseinä olohuoneessa tapetti

harmaa-luonnonkiviseinä-olohuoneessa-

Luonnonkiviseinä olohuoneessa puupanelointi

Luonnonkiviseinä olohuoneen valaistusideassa

musta-luonnonkiviseinä-olohuoneessa-

Luonnonkiviseinä-olohuone-yhdistelmä-modernit huonekalut

tyylikäs aksentti-seinä-luonnonkiviseinä-olohuoneessa-

Luonnonkiviseinä olohuoneessa hiekkakivitelevisio

Luonnonkiviseinä-olohuoneessa-maalaismainen

40 ideaa seinän väreihin ja seiniin 2014 – tyylikäs koristele kotisi

Previous Post
Crossfit -harjoitus – Harjoittele järkevästi ja paranna yleistä kuntoasi
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla