15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Marokkolainen tyyli – 38 itämaista olohuonetta, joissa on eksoottinen ilme

marokkolainen olohuone idea keltainen sininen punainen romanttinen

Pohjois -Afrikan Marokon tapahtumarikkaassa historiassa eri kulttuureilla, sivilisaatioilla ja uskonnoilla on ollut tärkeä rooli ja ne ovat myös jättäneet jälkensä sinne. Alkuperäiskansoista berbereistä arabeihin ja roomalaisista ja espanjalaisista maa on toivottanut lukuisia muita vierailijoita alueelle vuosisatojen kuluessa. Joten ei ole ihme, että Marokon kulttuuri on niin rikas niin monista eri vivahteista. Niiden arkkitehtuuri on rikas, vilkas ja innoittamana monista eri lähteistä. Marokkolainen tyyli koristelu ilmentää monien muiden kulttuurien elementtejä. Erityisesti marokkolaiset asuintilat näyttävät jännittäviltä, ​​runsailta ja hyvin mystisiltä.

Marokkolainen tyyli – runsaasti tekstuureja ja värejä

marokkolaistyylinen kulmasohva oliivikivilaattapeili

Täynnä kirkkaita, magneettisia värejä, monimutkaisia ​​geometrisia kuvioita, muhkeat matot, lyhdyt, valot ja mukavat ottomaanit, marokkolaiseen tyyliin inspiroi sinua olemaan rohkea ja ylellinen sisustuksesi ja koristeesi suhteen. Tässä on kokoelma hämmästyttäviä asuintiloja, jotka esittävät ajattoman marokkolaisen hengen eri tavoilla ja näyttävät sen maailmalle tänään. Nauti tästä jännittävästä kuvagalleriasta!

Marokkolainen tyyli ja sen modernit tulkinnat 

marokkolainen ruokasali sisustus punaiset huonekalut matto itämainen kaari

Marokkolainen tyyli klassiseen olohuoneeseen vaikuttaa elämän loputon juhla kirkkailla väreillään ja monipuolisilla tekstuureillaan. Mutta puhumme siitä hieman myöhemmin. Useimmat asunnon omistajat haluavat huoneisiinsa vain ripauksen marokkolaista viehätystä. Samalla he haluavat kuitenkin säilyttää talon tyylikkään, raikkaan ja nykyaikaisen luonteen. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä kirkkaita värisävyjä, jotka ovat upeasti osoittautuneet eduksi olohuoneessa viileää ja neutraalia taustaa vasten. Tietenkin on monia tapoja integroida nämä tunnelmaan. Kauniita heitto- ja lattiatyynyjä, koristeellisia verhoja, klassisia marokkolaisia ​​mattoja ja kodikkaita koristeita kirkkaan punaisissa, keltaisissa ja sinisissä sävyissä on kaikkialla täällä, ja nämä rohkeat marokkolaiset elementit ottavat vallan näyttämölle!

Geometriset kuviot ja kirkkaat aksentit

marokkolainen tyyli oranssi seinäväri tummanpunainen sohva itämainen kuvio

Kiehtovien geometristen kuvioiden ja raikojen aksenttien käyttö on suosittu nykyinen suuntaus, mikä tekee itämaisesta huoneesta tyylikkään ja modernin, ja samalla tyypillisen marokkolaisen! Suuret peilit ja kimaltelevat pinnat voivat myös korostaa tätä houkuttelevuutta ilman näennäisesti paikoillaan. Todellakin, näemme klassisen Hollywood Regency -tyylin ja marokkolaisen tyylin kulkevan käsi kädessä lumoavassa olohuoneessa! Eikö olekin yllättävää?

Värikäs ja klassinen!

Marokon tyyliin romanttinen takka koristeet nojatuoli ottomaanien

Haluatko poiketa eurooppalaisesta sisustustyylistä ja tuoda sisustukseesi eksoottisen nuotin? Tervetuloa sitten klassiseen marokkolaiseen tyyliin sisustuksessa! Ensimmäinen asia on valita asuinalueesi taustaväri. Se on suuri ero marokkolaisten elementtien sisällyttämisen moderniin sisustukseen ja tietyn marokkolaisen aiheen valitsemisen välillä. Neutraali tausta valkoisena tai kermanvärisenä ei yksinkertaisesti enää riitä! Lämmin keltainen ja palanut appelsiinit ovat usein suosituimpia värivaihtoehtoja. Niille, jotka haluavat Välimeren tunnelmaa marokkolaiseen olohuoneeseensa, sopiva vaihtoehto on vesi, turkoosi tai sinivihreä.

Luksusta kotona

Moderni sisustus-marokkolainen tyyli

Älä epäröi täyttää huone ylellisellä sisustuksella, jossa on kontrastivärit ja painavat kuviot aitoa marokkolaista ilmettä varten. Lähi -idän autiomaa -elämän innoittamat verhot, kuten luonnollinen vehreys, kaaret ja avaimenreikäikkunat sekä muut klassisen Lähi -idän arkkitehtuurin elementit, antavat marokkolaiselle olohuoneelle koristeellisen vetoomuksen.

Valot, kuviot ja muhkeat tekstuurit

klassisen tyylin verhoillut sohvan sisustusideat

Kun sisustat marokkolaiseen tyyliin, sinun pitäisi mieluummin olla ilman sivupöytiä ja muita lisäpöytiä. Kauniisti veistetyt puiset koristeet, paikallisten kirpputorien värilliset löydöt, itämainen tunnelma ja upeat ulosteet ovat paikkansa tässä tunnelmassa. Ja vaikka huomiosi keskittyy koristeluun, tekstiileihin ja väreihin, älä unohda valaisimien roolia. Koska juuri näillä on erittäin tärkeä rooli todellisen marokkolaisen tunnelman saavuttamisessa. Itse asiassa valot, kuten marokkolaistyyliset lyhdyt, ovat juuri se yksityiskohta, joka liittyy eniten tähän kulttuuriin. Kun näet tällaisen lampun, määrittelet koko huoneen aidosti marokkolaiseksi!

Puhdas valo

Puinen pöytä massiivipuuta-klassiset kalusteet-afrikkalainen-arabialainen tyyli

Poikkeukselliset ja jäljittelemättömät marokkolaiset valot täyttävät olohuoneessa kaksinkertaisen tehtävän, ne ovat loistavia veistoksellisia lisäyksiä, vaikka niitä ei olisikaan kytketty päälle. Yhdistä ne muihin vintage -tyylin muihin yleisesti tunnustettuihin piirteisiin, esimerkiksi marokkolaisilla matoilla, ja puolet työstäsi tehdään! Stimuloiva, kutsuva ja joskus yksinkertaisesti majesteettinen marokkolainen olohuone on ilmeikäs värin ja luovuuden keidas.

Puhdas muistiinpano arabialaisella tyylillä

Olohuone-takka-ikkuna-pyöristetyillä arabialaisilla muodoilla

 Lucy sisustussuunnittelu

Jos haluat toteuttaa itämaisen tyylin modernissa olohuoneessasi, sinun on työskenneltävä väreillä. Itämaisessa värimaailmassa on runsaasti voimakkaita värejä, jotka ovat erittäin ilmeikkäitä sisätiloissa. Näitä ovat pääasiassa keltainen, punainen, oranssi, vihreä ja taivaansininen. Moderni ja marokkolainen tyyli voi olla mahdollista yhdistää sisustukseen, mutta vain jos käytetään oikeita värejä. Vaikka seinät ja katto ovat valkoisia, voit antaa olohuoneelle itämaisen tunnelman ja sisustuselementtejä sopivilla väreillä.

Satumainen talo

Olohuone-talo-kaksikerroksinen-tyypillinen marokkolainen

Marokkolainen tyyli antaa jokaiselle huoneelle ripauksen eksoottista. Vahvat värit, kauniit tekstiilit ja puukalusteet tekevät asunnostasi 1001 yön palatsin. Täysin aitoa ulkoasua varten jokaisella elementillä on tärkeä rooli – seinän suunnittelusta pieneen jakkaraan olohuoneessa. Huonekalujen ja ikkunoiden koristeilla on tässä tärkeä rooli, ja niiden pitäisi ehdottomasti olla osa sisustusta. Suosittuja motiiveja tähän ovat kukat, jänteet ja ennen kaikkea luonnosta lainatut aiheet.

Itämainen moderni

Vintage-tyyli-lasi-pöytä-ja verhoillut huonekalut

Yhä useammat sisustussuunnittelijat pyrkivät toteuttamaan itämaisen sisustustyylin modernissa sisustuksessa. Tuloksena on eräänlainen sekoitus tyylejä, jotka puhuvat epätavallisesta sisustuksesta. Tällaisessa tilassa usein käytettyjä elementtejä ovat itämaiset matot ja riippuvalaisimet. Niillä on erityinen muotoilu, ja ne osoittavat siksi välittömästi itään.

Peruselementtejä itämaiseen sisustukseen

Verhot, joissa on itämaisia ​​hahmoja-sisustus-koti

 Jason Dallas Design

Kuten mikä tahansa elämäntapa, itämaisessa ja marokkolaisessa tyylissä on tiettyjä elementtejä, jotka ovat heille olennaisia. Nämä ovat pääasiassa esineitä, joita käytetään sisustuksessa. Tämän sisustustyylin deco -perusasiat sisältävät mukavat lattiatyynyt ja tyynyt tyypillisillä väreillä, riippuvalaisimet epätavallisella muotoilulla sekä erilaiset hopeasta, kuparista ja messingistä valmistetut astiat. Puusta tehdyt paraventit ovat toinen suosittu sisustusidea, joka voi toimia myös huoneen jakajana suuremmissa huoneissa.

Viihtyisä oleskelualue, jossa on lattiatyynyt

Teetä ja kahvia-kulma-pyöreät istuintyynyt matolle

 KuDa -valokuvaus

Jos haluat sisustaa asuntosi itämaiseen tyyliin, voit suunnitella erillisen oleskelualueen. Matto, jossa on useita lattiatyynyjä ja matala pöytä keskellä, ovat välttämättömiä. Voit erottaa alueen muusta huoneistosta organza -katoksilla. Varmista myös, että tällä alueella on sopiva valaistus, joka luo lämmintä valoa. Tällaisen rauhan ja rentoutumisen keidas omassa kodissasi, sinun ei tarvitse huolehtia stressistä.

Sisusta olohuone arabialaiseen tunnelmaan

tyylikäs-muodot-ja-tilat-arabialainen tyyli

Souq -valaistus

Jotta voit kutsua idän omiin neljään seinään, sinun ei välttämättä tarvitse sisustaa koko huonetta marokkolaiseen tai arabialaiseen tyyliin. Pikemminkin voit silloin tällöin sijoittaa huoneeseen erilaisia ​​elementtejä tyylistä, jotka antavat vain itämaisen tunnelman. Päätät itse, onko matto, kaunis lasikruunu tai sohva marokkolaisella kuviolla.

Seinäväri vihreä olohuoneeseen itämaiseen tyyliin

Istuinlaatikot, joissa on tyynyt ja matot, vihreät ikkunanpuitteet

 Elad Gonen

Marokkolaiselle tyylille on ominaista kirkkaat värit ja kauniit kuviot. Jos haluat antaa omalle olohuoneellesi ripauksen marokkolaista tunnelmaa, voit valita tällaisen seinän värin. Koska sisustustyylillä on paljon tekemistä luonnon kanssa, vihreä on täydellinen väri seinille ja kalusteille. Yhdistä kirkkaan keltaisen ja oranssin kanssa luodaksesi harmonisen tunnelman.

Värikkäät kalusteet itämaiseen tyyliin

Pyöreä istuinalue, jossa on verhoilu ja tyynyt arabialaiseen tyyliin

 ibrahim radwan

Yhdistämällä eri värit ja kuviot sisätiloihin onnistuneesti voit kutsua suosittuun itämaiseen tyyliin omaan huoneistoosi. Helpoin tapa tehdä tämä on oikeilla tekstiileillä. Marokkolainen tyyli käyttää paljon silkkiä, organzaa, puuvillaa ja brokadia. Pehmustetut huonekalut ja kauniit verhot ovat siis välttämättömiä todellisen itämaisen tunnelman saamiseksi. Käytä mahdollisimman paljon värejä, jotka sopivat hyvin yhteen. Kerää lisää inspiraatiota marokkolaiseen tyyliin kuvagalleriastamme.

Punaiset värit-värikkäät kalusteet-klassinen ja tyylikäs

Becky Harris

Retrotyylinen nahkasohva ja metallituolit

Urso -mallit

Rottinkipöytä-istuintyynyt-itämaiset matot-verhot

Laura U

Riippuvalaisin-lyhty-marokkolaistyylinen-värikäs matto

Duet Design Group

moderni sisustus-takka-luonnonkiveä

Tom Stringerin suunnittelukumppanit

itämainen matto tyynyillä värikäs pehmo

Talo & Homes Palm Springs Home Staging

Nykyaikaiset laitteet-nahkakalusteet-turkoosi

Tami Smight Interiors

Korkea katto-ilmavuus-puulattia

Kissa-puulattia-sohva ja verhoilu

Rebecca Mitchellin sisustus & putiikki

Arabialaiset muodot ja luvut-olohuone-turkoosi

Marokon basaari Sisustussuunnittelijat

Satumaisia ​​kalusteita-verhoillut tyynyt-korkeat katot-itämaisia

Gordonin kivimuotoilu

Talo-kuisti-olohuone-takka

Horchow

Klassinen seinäkoriste-verhoiltu sohva ja puinen pöytä

Sunny K. Merry

Käsin kudottu matto-kerma-valkoinen-huonekalut-takka

Gordonin kivimuotoilu

Marokkolaistyyliset kalusteet-huonekalut-olohuoneet

Värikäs-tyyny-nahka-huonekalut-modernit laitteet

Sarah Kidderin suunnittelu

Sininen matto epäsymmetrisillä hahmoilla

Janet Paik

Puut-koristeena-klassinen-valkoinen-huonekalut-metallipöydät

Wisteriasta

Peili seinälle koristeellinen verhoiltu sohva

Natalie Fuglestveit sisustussuunnittelu

Seinäkoriste-etelä-tyylinen-puiset pöydät

Klassinen marokkolainen mosaiikki

Purjeveneet-näkymä rannikolle-satama-kuisti-marokkolaistyylinen

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla