15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuvan ripustaminen sohvan yläpuolelle – se ei ole vain oikean korkeuden!

Järjestä kuvat sohvan päälle, mikä korkeus on optimaalinen

Jos haluat tuoda raikasta ilmaa olohuoneen sisustukseen, modernit seinämaalaukset ovat aina hyvä idea. Sohvan takana oleva seinä sopii erityisen hyvin erityiseen muotoiluun. Ainutlaatuisesta taideteoksesta tai kuvagalleriasta sohvan yläpuolella voi tulla huoneen keskipiste ja se täydentää täydellisesti olemassa olevia kalusteita. Jotta kaikki näyttäisi harmoniselta, sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota muutamaan asiaan. Kuinka korkealle kuvan pitäisi roikkua sohvan yläpuolella ja mitä etäisyyttä kuvien välillä suositellaan ryhmiin ripustettaessa, selviää tämän päivän artikkelista.

Kuinka korkealle kuvan pitäisi ripustaa sohvan yläpuolelle??

Ripusta kuva sohvan yläpuolelle oikealle korkeudelle ja etäisyydelle sohvasta

Rungon alareunan tulisi pääsääntöisesti ripustaa 15-20 cm sohvan selän yläpuolelle. Voit tietysti poiketa tästä säännöstä hieman selvittääksesi, mikä korkeus sopii kotiisi. Vältä kuitenkin kuvan sijoittamista yli muutaman senttimetrin korkeuteen suositellusta korkeudesta. Jos ripustat taideteoksen liian korkealle, se näyttää kelluvan pois sohvalta sen sijaan, että se olisi optisesti kiinnitetty siihen.

Kuinka suuri kuva pitäisi olla?

Huomaa etäisyys ja korkeus sohvan yläpuolella olevassa kuvassa

Sohvan ja sen yläpuolella roikuvien seinämaalausten tulisi täydentää toisiaan yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi. Visuaalisen tasapainon luomiseksi seinämaalauksen (tai ryhmän) tulee olla vähintään 2/3 sohvan pituudesta. Kuvat eivät saa olla leveämpiä kuin sohva, muuten sohva on visuaalisesti hukkua eikä lavastettu.

Onko sinulla XXL -sohva? Halutun koon saavuttamiseksi on parasta koota gallerian seinä. Yksittäisten kehysten välisen etäisyyden tulisi olla 5-10 cm. Käytä maalarinteippiä pitämään kehysten välinen tila tasaisena. Liian kaukana toisistaan ​​olevat kehykset näyttävät epäjohdonmukaisilta ja kaoottisesti sijoitetuilta.

Tulosta kuva mukautetussa muodossa

Kuinka korkealle kuvan pitäisi ripustaa sohvan yläpuolelle?

A Galleria Tulosta tarjoaa runsaasti tilaa yksittäisten huoneiden suunnitteluun. Taidevedos luodaan valitsemassasi muodossa ja valitsemassasi koossa. Jos haluat ripustaa yhden kuvan sohvan yläpuolelle, leveys on vähintään 100 cm. Kuvamuoto 120 x 80 cm olisi ihanteellinen 3-istuttavan sohvan päälle. Vaihtoehtoisesti voit luoda kollaasin useista erikokoisista kuvista ja sijoittaa ilmeikkäimmän kuvan ryhmän keskelle. Tee stensiilit pahvista ja aseta ne lattialle halutulla tavalla etukäteen. Näin saat selville, mitä kuvakokoja tarvitset kollaasillesi.

Valitse digitaalinen tulostus akryylilasille, matta tai kiiltävä

Jos haluttu aihe on painettu akryylilasille, herää myös kysymys: matta vai kiiltävä? Matta akryylilasi on hienovarainen ja varattu – kiiltävä akryylilasi loistaa kristallinkirkkaalla viimeistelyllä.

Digitaalinen tulostus kiiltävällä akryylilasilla sopii täydellisesti värikkäisiin kuviin, kuten Rion karnevaaleihin tai kesään Santorinilla. Kirkkaat värit korostuvat ja syvyyden vaikutelma paranee. Maisemat, pilvenpiirteet tai makrokuvia kukista, hyönteisistä ja vastaavista – kaikki voi ja sen pitäisi hyötyä kiiltävästä pinnasta. Parannettu värin kirkkaus ja syväterävyys saavat katsojan tuntemaan itsensä osaksi taidetta ikään kuin kohde olisi tarpeeksi lähellä koskettamaan.

Jotkut kuvat on kuitenkin esitettävä hillitysti. Matta akryylilasi sopii erityisen hyvin pienikontrastisiin väreihin, pastellikuviin tai mustavalkoisiin kuviin, joissa on paljon mustaa. Syväterävyys, värin kirkkaus ja kontrastit pysyvät yhtä vahvana mattapintaisen akryylilasin alla. Kiiltävät pinnat voivat myös poimia heijastuksia ikkunasta tai kattoikkunasta, mikä voi vaikuttaa itse kuvaan. Matta akryylilasi imee valon ja estää ärsyttäviä heijastuksia katselukulmasta riippumatta.

Ripusta kuva sohvan yläpuolelle, huomioi korkeus

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla