15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Aseta sohva ikkunan eteen – sisusta tyylikkäästi olohuoneesi sohvalla

värit harmonisoivat retro -tyylin harmaa sohva kaktukset musta valkoinen katto puulattia

Selän asettaminen ikkunan eteen on usein looginen päätös ja ennen kaikkea oikea valinta. Huoneen seinät sopivat paremmin taulutelevisiolle, TV -seinälle tai viihdekeskukselle. Jos todella haluat olla kodikas, voit myös asentaa takan sinne ja rajata siten huoneen toisen alueen. Kuitenkin sohva ikkunan edessä antaa sinulle mahdollisuuden nauttia näkymistä päivällä ja ihanteellisesta näkymästä yöllä rentoutuen tai viihdyttäen.

Kiinnitä huomiota ikkunan edessä olevaan sohvaan

sohva ikkunan edessä kulmasohva olohuone värikkäitä kaktuksia ja mehikasveja villamatto nahka ottomaanituoli nojatuoli matto

Suuri sohva pienessä huoneessa tai sohva huoneen keskellä on yleensä keskipisteen edessä, koska molemmat ovat mukava istuin ja tavallinen ensimmäinen valinta istuessa. Jos ikkunaa vastapäätä olevalla seinällä tai sohvan takana ei ole mitään, televisio tai suuri maalaus on tietysti myös mukana. Kun istut sohvalla, haluat nähdä jotain kääntämättä päätäsi useita kertoja. Muista huoneen istuimista pitäisi myös olla laaja näkymä keskiseinälle.

Oikea etäisyys ikkunasta

Aseta sohva ikkunan eteen olohuone tyylikäs sohva mattokuva lattiavalaisin takka kattoverhot tyylikäs tyylikäs

Jos kuitenkin asetat sohvan ikkunan eteen, sinun on myös harkittava tarvittavaa yksityisyyttä yön aikana. Tällainen huonekalu, joka on vähintään 30 senttimetrin päässä televisiosta, tarjoaa myös tilaa verhoille tai verhoille, jotta ne voidaan sulkea kunnolla. Voit käyttää tätä huonetta myös pölyämiseen ja puhdistamiseen. Varmista siis, että verhot tai kaihtimet ovat riittävän tummat, jotta ne tarjoavat yksityisyyttä yöllä. Verhot on vuorattava riittävästi yksityisyyden, valonkestävyyden ja eristyksen vuoksi.

sohva ikkunan edessä keltainen nahka sohva puinen tuoli huone kuvat seinä marmoripöytä päivänvalo pimennysverho klassinen valkoinen

Tästä syystä voit yhdistää ikkunan edessä olevan sohvan sohvapöytään suuressa tai pitkässä olohuoneessa. Tämä mahdollistaa käytännöllisen ja liikkuvan laitoksen, jonka voit järjestää helposti uudelleen. Esimerkiksi pöytälamppusarja sohvapöydän molemmissa päissä tarjoaa myös lisää lukuvaloa, kun ikkunan näkymä on esteetön.

Yhdistelmä mattojen ja kasvien kanssa

sohva ikkunan edessä sohva olohuone värikkäitä kaktuksia ja mehikasveja kudottu matto geometriset muodot puukehys boheemi tyyli

Matto huoneen keskellä tai osittain sohvan alla voi kiinnittää huomion tähän huoneen alueeseen. Tämä mahdollistaa myös ikkunan alueen toimimisen toissijaisena painopisteenä ja tuo esiin kauneuden. Tämä tekee huoneesta myös kodikkaamman, koska matto antaa sille oikean lämmön. Oikeat kasvit edistävät myös haluttua tunnelmaa.

Huonekaluryhmät

sohva ikkunan edessä kulmasohva olohuone tyylikäs suunnittelija nojatuoli lasi pöytä kirjahylly pöytävalaisin valaistus

Sohva ikkunan edessä ei ole loogisesti ainoa huonekalu, jolla voit sisustaa olohuoneen. Muut pehmustetut huonekalut tai kalusteet voivat toimia yhdessä luodakseen huoneeseen yleensä miellyttävän ilmapiirin. Järjestä esimerkiksi tuolit sohvan sisälle, jotta voit keskustella tai tuoda ne lähelle sohvaa sosiaaliseen keskusteluun.

Aseta sohva ikkunan eteen olohuone tyylikäs sohva kaksinkertainen puupöytä koristamaan kynttilöitä kasvi lomamökki maalauksia terassi

Lisää ylimääräisiä istuimia seinille, jos esimerkiksi huone on poikkeuksellisen suuri. Sohvapöytä sohvan edessä asettaa tämän alueen huoneen ankkuriksi, joka toimii hyvin niin kuin todennäköisesti istuisit sillä eikä tuolilla. Yritä myös pitää huoneen keskikohta auki mattoa lukuun ottamatta. Tällä tavalla varmistat esteettömän ja luonnollisesti virtaavan liikkumisvapauden ja luot samalla huoneeseen energian tunteen.

sohva ikkunan edessä kulmasohva olohuone luonnolliset värit luonto vihreä matto boho -tyylinen katto korkea

Joten jos asetat sohvan ikkunan eteen, voit kirkastaa ja antaa energiaa koko olohuoneelle. Näkymä luonnon käsityöstä ikkunasi edessä korvaa taiteen. Luonnollinen päivänvalo valaisee sohvan ikkunan edessä ja ympäröivissä huonekaluissa luoden vahvemman keskittymisen. Pelkkä sohva tai ikkuna ei voi tarjota tätä. Joten jos sijoitat pehmustetut huonekalut ikkunan alle, lisäseinä vapautuu muille huonekaluille tai televisiollesi.

Käytännön näkökohtia

Aseta sohva ikkunan eteen olohuone tyylikäs sohva itämainen matto palmu teleskooppi kaukoputki näkymä vuorille

Mitä tekijöitä sinun tulee ottaa huomioon, kun päätät sijoittaa sohvasi ikkunan eteen? Ikkunasta tulee keskipiste sohvan yläpuolella, joten ulkopuolisen näkymän pitäisi tehdä työtä oikeudenmukaisesti. Kaikki luonnon elementit, kuten puut, metsät, kukat, vuoret tai vesi, ovat luonnollisia taideteoksia huoneen suunnittelussa. Jos ikkunasi on kuitenkin parkkipaikkaa tai toisen rakennuksen seinää kohti, kannattaa harkita uudelleen, ennen kuin asetat sohvan sinne.

Aseta sohva ikkunan eteen olohuone tyylikäs sohva laminaattilattia sohvapöytä sohva tyynyt värikäs retro kumipuu

Kuinka korkea sohva on? Sen ei pitäisi sulkea ikkunaa liikaa. Yleensä tällaisen vakiokokoisen huonekalun korkeus ei saa olla yli 32 cm. Joten jos ikkuna on lattian pituinen, tukkeutumisen ei pitäisi olla ongelma. Sohvan verhoilu on myös tärkeä näkökohta, varsinkin jos ikkuna on alttiina suoralle auringonvalolle. Synteettiset ja tekokuidut kestävät yleensä haalistumista paremmin kuin luonnolliset kankaat.

Aseta sohva ikkunan eteen olohuone tyylikäs sohva punainen asetettava sohvapöytä vuodesohva rullatyynyt värikäs retro -tyylinen seinäkello kasvit ruokapöytä

Jos sohva on valmistettu luonnonmateriaalista, sinun on myös otettava huomioon materiaalin valonkestävyys. Silkki ja luonnollinen nahka haalistuvat helposti, kun taas puuvilla ja pellava ovat valoa kestävämpiä, mutta helposti likaisia. Toisaalta villa, erityisesti sekoitettuna synteettisiin kuituihin, kestää hyvin sekä valoa että saastumista.

Onko ikkunasi suojattu??

sohva ikkunan edessä puutarhakalusteet bambuveranta terassi putoamissuoja yö naapuruston yksityisyyden suoja luo yksityisyyttä

Jos esimerkiksi naapurustosi lapset leikkivät paljon ikkunasi lähellä, et todennäköisesti halua laittaa sohvaasi sinne turvallisuussyistä. Lemmikkieläimet ovat myös kiinnostuneita siitä, mitä tapahtuu ikkunan ulkopuolella, varsinkin kun kyse on muista eläimistä tai linnuista. Jos et halua sohvan peittyvän turkista tai tassunjäljistä ikkunan edessä, sinun kannattaa harkita uudelleen, haluatko toteuttaa tällaisen asennon.

tv ikkunan edessä vitriini tv -sarja nukkumissänky keittiötuoli lasiosio

Mihin voit sijoittaa television? Jos sijoitat television suoraan sohvalta, ikkunasta tuleva päivänvalo heijastuu näytöstä ja aiheuttaa häikäisyä ja heijastuksia. Jos televisiosi näytössä ei ole häikäisysuojaa, on parasta siirtää se toiseen seinään, joka ei ole sohvaa kohti.

Aseta sohva ikkunan eteen olohuone tyylikäs sohva punainen kattaa puinen pöytä puinen katto maalaismainen tuolit kiviseinä näkymä metsämatto

Varmista myös, että ikkunasi ovat riittävän eristetyt, jotta sinä ja vieraasi voitte istua mukavasti sohvalla talvella. Verhot ja tietyt pimennysverhot voivat tarjota lisäeristystä. Varmista myös, että sohva ei ole tuuletusaukkojen yläpuolella.

Tarvikkeet sohvallesi ikkunan edessä

sohva ikkunan edessä olohuone luonnolliset värit taideteokset taideteokset keltainen harmaa yhdistelmä kultainen maljakko

Kuten edellä mainittiin, näkymä ikkunastasi tarjoaa luonnollista taidetta olohuoneeseesi. Siksi värin ja tyylin ei pitäisi sopia vain huoneen muuhun sisustukseen, vaan myös sulautua hyvin ulospäin. Jos ikkunasi ulkopuolella on paljon puita, karkeat kuvioidut tyynyt tai metsänvihreät ja ruskeat heitot antavat sohvallesi puisen ja maalaismaisen ilmeen.

Aseta sohva ikkunan eteen olohuone tyylikäs sohva matto peili ottomaanien heittää riippuvalaisin sivupöytä verho verho huomaamaton

Ikkunasi edessä kasvavat kevätkukat voidaan yhdistää muutamiin värikkäisiin tyynyihin. Jos sinulla on näkymä järvelle, vuorille tai merelle, koristele sohva sinisillä tai turkoosilla tyynyillä, jotka tarttuvat sinisiin sävyihin ulkona. Voit asettaa sohvapöydän sohvan taakse ja koristella sitä muutamalla esineellä, kuten maljakoilla, kehyksillä tai kasveilla. Liian monet elementit voivat estää näkymän ikkunan ulkopuolella.

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla