15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Olohuoneen asettaminen ilman televisiota – ideoita sisustukseen

olohuone ilman tv-kalusteita-ideoita-moderni-sininen-sohva

Kaikki tietävät klassisen tavan sisustaa olohuone. Pääpaino on istuinalueella, jossa on sohva ja nojatuolit, mutta ne ovat aina suunnattuja samaan suuntaan, televisiota kohti. Joten televisio on todellinen painopiste. Mutta kaikki tietävät jo, ettei televisio ole erityisen positiivista. Oletko päättänyt karkottaa televisiosi olohuoneesta, sitten tämän päivän ideoita Olohuone ilman televisiota olla hyödyllinen, jonka avulla voit suunnitella asuintilasi erityisellä tavalla.

Olohuone ilman televisiota – uudet järjestelyt

olohuone ilman televisiota minimalistinen-iso-ikkuna-puutarha-näkymä-valkoinen-sohva

Kun televisio on pois päältä, voit harkita monia uusia olohuoneideoita ilman televisiota. Yritä siirtää istuinta toiseen suuntaan. Ehkä sinulla on hieno ikkuna edessä? Sitten voit mennä ulos sohvalta television katselemisen sijaan ja nauttia puutarhan luonnosta olohuoneesta ilman televisiota.

Seinälaite olohuoneessa ilman televisiota

olohuone ilman televisiota lowboard-minimalistinen-valkoinen-korkeakiilto-seinämaalaukset

Se, että olohuoneessa ei ole enää televisiota, ei tarkoita, että joudut automaattisesti toimeen ilman seinälaitetta tai lautaa. Loppujen lopuksi se sopii hyvin säilytystilaa. Mutta sen sijaan, että sijoittaisit television alalautaan, voit käyttää tähän tarkoitukseen erilaisia ​​koristeita. Keksi jotain olohuoneeseen ilman televisiota!

Olohuone uudella painopisteellä

olohuone ilman televisiota takka-takka-oleskelualue-olohuone-marmori

Jos olohuoneessa on takka, sinulla on nyt mahdollisuus sijoittaa oleskelualue niin, että voit nauttia miellyttävästä tulesta illalla. Se on paljon romanttisempaa kuin televisio, eikö? Ja jos sinulla ei ole vielä takkaa, voit vihdoin harkita sitä olohuoneeseen ilman televisiota.

Tilavampi olohuone

olohuone ilman tv-taloa-design-lauta-valkoiset seinät-vihreä-nojatuoli

Ehkä ajattelet nyt, että television puuttuminen yksin ei voi tehdä huoneesta tilavampaa. Ja olet oikeastaan ​​myös oikeassa. Mutta harkitse istuinkalusteiden tavallista järjestelyä. Nämä ovat yleensä puoliympyrässä, joten sinulla on aina selkeä näkemys televisiosta. Tämän seurauksena nojatuolin ja sohvan välinen etäisyys on usein epämiellyttävän kapea. Jos sinulla on olohuone ilman televisiota, voit muuttaa tätä. Yllä olevassa kuvassa näet loistavan esimerkin LLI Design Studio.

Istuimet huonekalut ympyrän muotoisia

olohuone ilman televisiota tilava-kalustus-istuimet-nojatuoli-jakkara

Nyt kun istuinryhmää ei tarvitse kohdistaa tiettyyn seinään, huonekalut voivat myös muodostaa koko ympyrän sohvapöydän ollessa keskellä. Olohuone ilman televisiota tarjoaa enemmän tilaa juosta ja keskustelut perheen tai ystävien kanssa ovat paljon miellyttävämpiä. Kannattaa harkita, eikö vain?

Avoin olohuone ilman televisiota

olohuone-ilman-tv-idea-palkki-katto-istuinalue-keittiö

Voit myös perustaa avoimen asuintilan tällä tavalla, jos haluat suunnitella olohuoneen ilman televisiota. Istuinryhmä oli suunnattu keittiöön, mikä loi suuren vuorovaikutuksen yksittäisten alueiden välillä. Toisaalta ne ovat optisesti erotettuja, mutta toisaalta ne on myös kytketty toisiinsa kohdistuksen kautta.

Olohuoneen kalustus ilman televisiota

olohuone-ilman televisiota-viisto katto-kattoikkuna-moderni-design-sohvapöytä

Tämä olohuone ilman televisiota hyödyntää upeaa näkymää, jonka se saa kaltevan katon erityisen houkuttelevista ikkunoista. Kulmasohva sijaitsee huoneen kulmassa, josta on näkymä koko huoneeseen. Keskipiste on pyöreä puinen sohvapöytä. Istuinalueelle on ominaista myös visuaalisesti suuri matto.

Käytä ikkunan etuosia

olohuone-ilman televisiota-lasiseinä-ikkuna-edestä-näkymä-istuinalue-sohva

Kuten jo mainittiin, olohuone, jossa ei ole televisiota, voidaan nyt ihanasti sisustaa istuinalueella, joka on ikkunaa kohti. Niin tehtiin myös tässä talossa. Sohvan takana oleva seinä, jota tavallisesti todennäköisesti käytettäisiin televisiossa, on nyt vapaa suurelle seinämaalaukselle.

Oleskelualue, jossa takka

olohuone-ilman-TV-takka-ruokailutila-lahti-sohva-tuolit

Takin ei tarvitse olla sohvan vastapäätä, jotta se tekee suuren vaikutelman ja korvaa television onnistuneesti. Olohuoneessa, jossa ei ole televisiota, se sijaitsee huonekalujen vieressä. Tämä jättää tarpeeksi tilaa liikenteelle istuinalueella. Kuinka tarkasti järjestät olohuoneesi, riippuu täysin huoneen koosta.

Kaksi sohvaa ja seinämaalauksia

olohuone-ilman televisiota-kaksi sohvaa-istuinalue-design-inspiraatio-matto

Sen sijaan, että asettaisimme vain sohvan seinäyksikköä vastapäätä, täällä käytettiin kahta sohvaa istuinalueen luomiseksi ilman televisiota. Näin saat enemmän istuimia ja myös istuminen yhdessä ja puhuminen on taas miellyttävämpää. Seinä on myös jälleen vapaa kauniille seinämaalaukselle, joka täydentää hienovaraista seinän väriä.

Alalauta ja portaat yhdessä

olohuone-ilman televisiota-beige-matto-lounge-paju-huonekalut-seinämaalaus-sohvapöytä

Tämä olohuone ilman televisiota on myös erittäin alkuperäinen. Television puuttumisesta huolimatta siinä on matala lauta, joka on myös askel portaita pitkin. Todella taitavasti ajateltu, eikö? Tätä taulua ei kuitenkaan toimiteta television mukana, mutta se tarjoaa tilaa koristeille ja sitä voidaan käyttää myös lukukulmana.

Seinäyksikkö ja takka

olohuone-ilman televisiota-pieni-huone-senkki-seinä-yksikkö-vaihtoehto-takka-pieni

Tässä olohuoneessa, jossa ei ole televisiota, on myös moderni seinälaite. Ja jos jotkut ripustavat television seinälle, pieni takka koristaa seinää. Ja matala lauta toimii hyllynä kauniille koristeille. Mielestämme tämä on hyvä syy säilyttää alkuperäiset huonekalut, joissa on seinäyksikkö ja puolipyöreä istuinalue.

Valoisa olohuoneen suunnittelu

olohuone ilman televisiota-valkoinen-skandinaavinen-sininen-aksentti-koristeet

Vasemmalla on matala lauta, jossa on kelluva muotoilu. Sitä ei kuitenkaan käytetä televisioon eikä alkuperäisellä tavalla sohvaa asetettu vastapäätä. Skandinaavisessa olohuoneessa ilman televisiota käytetään melko epätyypillistä huonekalujärjestelyä, jossa sohva ja seinä on optisesti erotettu ja muodostavat erilliset alueet.

Tyylikäs olohuone ilman televisiota

olohuone-ilman-tv-aksentti-takka-seinä-suunnittelu-ideoita-olohuone

Vaaleat värit yhdistettynä joihinkin tummanharmaisiin sävyihin luovat modernin ja tyylikkään olohuoneen ilman televisiota, joka korvataan myös takalla. Jos takka on korkeammalla seinällä, kuten täällä, se korvaa optisesti television ja muodostaa myös kauniin aksenttiseinän, joka tekee huoneesta paljon viihtyisämmän.

Käytä huoneen jakajia istuinalueella

olohuone-ilman-tv-panoraama-takka-siksak-tuolit-verhoilu-shabby-artdeco

Televisio puuttuu myös tästä olohuoneesta. Sen sijaan oleskelualue asetettiin panoraamatakan päälle, joka toimii myös huoneen jakajana. Istuinalueen U-muoto mahdollistaa sekä jännittäviä keskusteluja että nautinnollisia iltoja lämmittävän takan ääressä. Olohuone ilman televisiota on erityisen viihtyisä.

Taide uutena painopisteenä

olohuone-ilman-tv-seinämaalaus-lipasto-keskipiste-sisustus

Olohuoneessa et voi vain katsella televisiota oleskelualueelta. Jospa ripaisit seinälle kivan maalauksen. Sivupöytä voi sitten upeasti korvata suuren seinäyksikön. Tämä olohuone oli sisustettu ilman televisiota. Myös tilkkukalusteet ovat silmiinpistäviä.

Olohuone ilman televisiota ja kaksi oleskelutilaa

olohuone-ilman-televisiota-olo-ideoita-sisustus-avoin-olohuone-keittiö-lounge-harmaa

Jos tilaa on riittävästi ja et voi päättää kahden mahdollisen loungen alueen välillä, määritä molemmat alueet sopiviksi. Tässä kulmasohva toimii kehyksenä olohuoneelle, jossa on keittiö ja ruokailutila. Olohuoneessa ilman televisiota on toinen oleskelualue ikkunan vieressä.

Eläviä ideoita jokaiseen olohuoneeseen

olohuone-ilman-tv-tyylikäs-kalustus-nurkka-takka-laatat-parketti

Kuinka tarkalleen suunnittelet olohuoneesi ilman televisiota, riippuu, kuten sanoin, huoneen koosta ja mahdollisista liikkumattomista elementteistä. Yläkerran olohuoneessa tämä sisältää ovien lisäksi myös suuren takan, joka tekee vain huoneen keskiosasta käyttökelpoisen. Kuitenkin olohuone näyttää kodikkaalta ja kutsuvalta.

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla