15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Multimediaviihdettä kotona – 2 asennusvaihtoehtoa

Viihdettä kodin sisustuksessa-olohuone-kolonnikaiuttimet-puuseinäverhous-matala lauta-musta-puu

Multimedia -ala muuttuu yhä epätavallisemmaksi. Tuskin mikään on mahdotonta ylellisistä äänijärjestelmistä kiekko-ohuille TV-näytöille ja kaikkien kodin laitteiden täysin älykkääseen verkottumiseen. the Las Vegasin CES: n kohokohdat osoittavat, että luovuudella ei ole vielä rajoja. Monille täydellinen kotiviihde on olennainen osa kotiaan. Ainoa vaihtoehto on, onko se integroitava kotiin huomaamattomasti ja tyylikkäästi vai ainutlaatuisella ja epätavallisella tavalla. Tänään annamme sinulle muutamia ideoita siitä, miten kotiteatterijärjestelmä voidaan integroida tyylikkäästi olohuoneeseen – saadaksesi hyvän tunnelman ja parhaan multimediaviihteen kotona.

Kotiviihdettä kotona – tekniikka on näkyvästi järjestetty

Viihdettä kotona olohuone-teollinen muotoilu-tiiliseinä-puu-musta

Jos pidät modernista tekniikasta ja haluat näyttää omistamasi, voit asettaa multimediaviihteesi parrasvaloihin. Kotiteatterijärjestelmät, kuten Saksalaiselta Teufel -valmistajalta ovat ennalta määrättyjä sille. Pylväskaiuttimet ovat samanaikaisesti moderneja ja käytännöllisiä. Ne voidaan helposti integroida mihin tahansa sisustustyyliin, ja ne ovat edelleen läsnä, koska niiden korkeus on 62 tai jopa 112 senttimetriä.

koti-viihde-koti-valkoinen-sarake-kaiuttimet-huonekalut-vaalea-puu-matala levy

Surround-äänijärjestelmät herättävät erityistä huomiota olohuoneessa, ja niiden kaiuttimet ovat vaikuttavia kokonsa ja suunnittelunsa suhteen. Nykyään on olemassa suuri määrä kaiuttimia, joiden kalvot eivät ole enää piilossa säleikön kannen takana. Puhdas tekniikka on esillä ja saa monien musiikin ystävien sydämet lyömään nopeammin. Se, onko ääni erilainen kuin kannelliset kaiuttimet, riippuu mallista. Jotkut kuluttajat huomaavat, että laatikot kuulostavat selkeämmiltä ja kirkkaammilta ilman kantta. Tätä ei kuitenkaan ole todistettu.

koti-viihde-koti-kalustus-olohuone-kaiutin-asema-seinä

Jotta kotiteatterijärjestelmä voidaan tuoda esiin täydellisesti, sinun on kohdistettava olohuoneen kalusteet television ja viereisten kaiuttimien kanssa. Sohvien ja nojatuolien tulee olla tekniikkaa kohti, ja järjestelmän välittömässä läheisyydessä ei saa olla muita havaittavia esineitä. Riippuen siitä, onko ääni tai kuva etualalla, kaiuttimien koko ja litteän näytön mitat on sovitettava toisiinsa ja niiden suorituskyky on myös mukautettava huoneen kokoon. Alkuperäiset elokuvateatterit korostavat elokuvan ystävän erityisluonnetta. Lisäksi voit tuoda entistä enemmän ylellisyyttä olohuoneeseen kehystetyllä TV -näytöllä. Tässä on 15 hienoa näytön kehystysideaa.

Paras viihde kotona ilman vaivaa johtojen kanssa – kaikki on hienosti piilotettu

Kotiviihdettä kotikalusteissa-tumman puunurkkalainen takka-puuvarasto

Jos katseenvangitsija kotiteatterijärjestelmä on liian erottuva sinulle, sinun pitäisi turvautua erityisiin mediakalusteisiin. Ne sulautuvat elektroniikkaan muodostaen kokonaisuuden, joten kaiuttimet ja näytöt ovat tuskin havaittavissa. Blu-ray-soittimet, konsolit ja kaiuttimet voidaan säilyttää erityisissä laatikoissa ja kaapin osissa, joissa on WLAN-läpäisevä etuosa. Ne on suojattu pölyltä ja piilotettu näkyviltä. Siellä on myös lipastot, joissa on nostojärjestelmät, jotka voivat yksinkertaisesti piilottaa litteän näytön huonekalujen sisään tarvittaessa.

Kotiviihdettä kotona huonekalut-sohva-integroitu kaiutin-selkänoja

Jos pidät siitä hienosta, mutta silti hienovaraisesta, kannattaa harkita multimediasohvaa. Multimediasohvat integroivat tekniikan verhoiluunsa. Kaiuttimet, valopylväät ja pienet taitettavat näytöt muuttavat kotisohvan moderniksi multimediakeskukseksi ilman, että sinun on asennettava kaiuttimia tai muita laitteita huoneeseen. Riippuen siitä, miltä sinusta tuntuu, voit piilottaa tekniikan tai esitellä sen näyttävästi, kun käytät sitä. Koska useimmissa sohvissa on Bluetooth tai Wi-Fi, hankaavien kaapeleiden häiritsevä sotku ei enää vaikuta rooliin. Lisäksi voit järjestää kaikki huonekalut, mukaan lukien koriste -elementit, makusi mukaan ja kotiviihteestä riippumatta.

kotiviihde-koti-huonekalut-vaalea puu-matta-valkoinen-etuosa-lasi-hyllyt-taulu-tv

koti-viihde-koti-taulutelevisio-seinälle asennettava olohuone

koti-viihde-koti-seinä-taulu-tv-beige-valkoinen-olohuone

koti-viihde-koti-kalustus-olohuone-palkki-kiiltävä-valkoinen-huonekalut

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia