15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

30 ideaa olohuoneen seinille: maalaa ja tee siitä moderni

Olohuoneen seinien ideoita -maali-harmaa-vaikutus-väri-keltainen-aksentti

Sisustuksen osalta olohuone on talon tärkein huone. Täällä asiakkaat viihdyttävät ja perhe voi istua yhdessä, joten huoneen on ilmaistava asunnon omistajan maku ja jopa puhuttava hänen persoonallisuutensa puolesta. the Ideoita olohuoneen seiniin on lukuisia, eikä sinun pitäisi rajoittua sopivan värin valitsemiseen. Katso näitä esimerkkejä modernista seinäsuunnittelusta ja näet sen itse.

Ideoita olohuoneen seiniin – seinän suunnittelu väreillä

Olohuoneen seinäideoita maalata-violetti-munakoiso-valkoinen-huonekalut

Seinän väri ratkaisee tilan tunteen. Ja koska värit voivat luoda erilaisia ​​tunnelmia, sinun on oltava tietoinen niiden vaikutuksesta. Valitse kaksi eri värisävyä, esimerkiksi kerma ja suklaanruskea, ja yhdistä ne yhtenäiseen värimaailmaan. Kontrastivärillä maalattu seinä on loistava tapa todella esitellä huonekaluja ja kodin lisävarusteita. Kuten esimerkistä näet, munakoisovärinen korostusseinä on vahva, mutta visuaalisesti houkutteleva kontrasti valkoisen sohvan, sivupöydän, seinähyllyn ja istutusalustan kanssa.

Olohuoneen seinien ideoita tapetilla

Olohuoneen seinät ideoita tapetointi-lehdetön-baume-Wohnkueche

Tapetti on aina loistava tapa piilottaa seinien puutteet, lisätä väriä ja tekstuuria ja sekoittaa harmonisesti elementtejä olohuoneessasi. Tapettitrendit ovat kuitenkin muuttuneet paljon vuosien varrella. Parempi käyttää hienovaraisia ​​värejä ja yksinkertaisia ​​malleja. Valokuvatapetit, joissa on yksilöllisesti valittu aihe, ovat yhä suositumpia ja näyttävät erittäin moderneilta. Jos haluat olohuoneeseesi erityisen modernin seinän, 3D -seinäpaneelit, puiset seinäverhoukset ja luonnonkivisen näköiset kivet ovat erittäin alkuperäinen idea.

alkuperäiset puiset seinäpaneelit

olohuone-seinä-ideoita-moderni-puuseinäpaneelit-valkoiset hyllyt-led

Seinäpaneelit ovat nopea ja mielenkiintoinen ratkaisu seinien koristeluun. Ne eivät ole vain valmistettu eri materiaaleista, vaan niitä on saatavana myös kaikissa väreissä ja eri kuvioissa. Paneeleilla voidaan piilottaa seinien epätasaisuudet täydellisesti, mikä pahimmassa tapauksessa voitaisiin jopa korostaa seinämaalilla tai tapetilla.

oliivinvihreä seinämaali

olohuone-seinämaalaus-ideoita-oliivinvihreä-aksentti-seinä-valkoinen-seinä-hyllyt-epäsuora-kattovalaistus

Tämä korostusseinä, johon valittiin vaalea oliivinvihreä, on huomaamaton, mutta erittäin kaunis. Verhojen lisäksi se on ainoa värisävy tässä huoneessa. Huonekalujen, lattioiden ja tarvikkeiden sekä koristeiden väri on neutraali, kuten valkoinen, beige tai harmaa. Huonekalut yhdessä vihreän seinän värin kanssa näyttävät harmonisilta ja kodikkailta.

mielenkiintoinen seinärakenne kukkakoristeilla

olohuone-seinä-taustakuva-ideoita-valokuva-seinä-koriste-aiheita

Tämä seinärakenne, joka koostuu koristeellisista kukka-aiheista, on todellinen katseenvangitsija. Ylellinen muotoilu korvaa seinäyksikön ja toimii myös tehokkaana koristeena. Se sopii täydellisesti muiden seinien ruskean värin kanssa. Koska televisio on myös asennettu tälle seinälle ja oleskelualue on suunnattu sitä kohti, voit aina nauttia seinän suunnittelusta.

mustavalkoinen valokuvataustakuva “kaupungin valot”

Olohuoneen seinät ideoita tapetti-valokuva-tapetti-mustavalkoinen-kaupungin valot

Voit tietysti myös korostaa sohvan takana olevaa aluetta. Tähän valitaan usein valokuvataustakuvia, joilla voidaan suunnitella tietty teema. Valokuvat suurista kaupungeista ovat moderneja ja sopivat siksi erinomaisesti nykyaikaisiin sisustustyyleihin. Mustavalkoinen taustakuva näyttää myös erittäin tyylikkäältä.

värikkäät seinänauhat

Ideoita olohuoneen seiniin - tapetointi - värikäs - raidat - valkoinen - huonekalut

Seinärakenne, jossa on raidat eri väreissä, tuo tähän pieneen olohuoneeseen ripauksen dynaamisuutta. Muu huone on täysin valkoinen. Muuten helpoin tapa saavuttaa raita näyttää ovat taustakuvat, jotka voidaan yksinkertaisesti kiinnittää seinään. Tämä säästää aikaa vievää ja kallista maalaustyötä.

Hihnapintainen tiili

olohuone-seinä-tapetti-ideoita-tiiliseinä-optiikka-musta-valkoinen-huonekalut

Tiilipinnat ovat nykyään erittäin suosittuja sekä sisällä että ulkona. Ne voidaan liittää yhteen helposti liimalla, ja niitä löytyy hyvin eri väreissä ja malleissa. Hihnojen kaunista rakennetta voidaan korostaa myös alaspäin suuntautuvilla kohdevaloilla.

viistot raidat 3 värissä

olohuone-seinämaalaus-ideat-pystysuorat raidat-violetti-kerma-hopea

Jos haluat antaa neljälle seinällesi hyvin persoonallisen värin, sinulla on useita vaihtoehtoja. Geometriset kuviot näyttävät erityisen tehokkailta. Muuten, kaksi- ja kolmisävyiset seinät eivät sovi vain värikkäisiin lastenhuoneisiin.

Taupe-seinämaali ja violetit korkeakiiltoiset kaapit

olohuone-seinämaalaus-ideoita-harmaa-lämmin-pohjavire-violetti-kiiltävä-kaappi

Taupe -värin avulla voit luoda jaloa taustaa huonekaluille ja asusteille. Taupe on itse asiassa harmaan sävy, joka pyrkii ruskeaan ja näyttää erittäin kodikkaalta. Trendiväri voidaan yhdistää erityisen hyvin kaikkiin ruskeisiin sävyihin, tummanpunaisiin sävyihin, kuten bordeaux, sekä vanhaan vaaleanpunaiseen ja fuksiaan. Hieman enemmän raikkautta tulee peliin, kun taupe yhdistetään ekruunan tai villavalkoisen kanssa.

Puuseinäverhous keskisävyllä

olohuone-seinä-moderni-puinen verhous-kiiltävä-valkoinen-este

Jos haluat luottaa värikkäisiin kodin lisävarusteisiin sisustuksessa, pidä mieluummin seinän ja lattian muotoilu hienovaraisena. Tällä tavalla kirkkaiden värien koristeet – kuten sohvatyynyt ja verhot – voivat ilmaista viehätyksensä ilman, että huone näyttää ylikuormitetulta..

Tiilisen näköiset tiilet

Olohuoneen seinäideoita-nykyaikaiset tiilet-hihnat-puu-keittiölinja

Avoin oleskelutila ei ole kaikille. Pienellä suunnittelulla huone voi kuitenkin kasvaa leveydeltään ja kooltaan. Valaistuskonseptilla on tässä ratkaiseva rooli. Pääsääntöisesti useiden huoneeseen jakautuneiden pienten valonlähteiden tulee olla sopusoinnussa.

Vaaleaa luonnonkiveä ja tummaa puuta

olohuone-seinä-ideoita-nykyaikaiset tiilet-takka

Vaalea, kermanvärinen luonnonkivi sopii myös täydellisesti moderniin sisustustyyliin. Eri värit tekevät tästä materiaalista niin houkuttelevan. Yhdessä tumman puun – pähkinän tai wengen kanssa – vaalea luonnonkivi tulee omakseen.

olohuone-seinä-ideoita-moderni-loft-design-tiiliseinä-sisustus

Avoimia loft -huoneistoja pidetään nykyään erityisen tyylikkäinä. Sisustussuunnittelulle tyypillisiä ovat korkeat katot, tiiliseinät ja suuret ikkunat. Kosketukset on tarkoituksellisesti nähty. Korkea katto mahdollistaa kalustamisen korkeilla kaappeilla ja mahdollistaa myös useiden valaisimien asentamisen eri korkeuksille. Erityisen suuret ja ylelliset kattokruunut sopivat myös korkeisiin kattoihin.

olohuone-seinä-ideoita-moderni-puuseinäpaneelit-takka

Eri väripaleteilla voidaan jakaa suuret huoneet visuaalisesti. Olohuoneessa hallitsevat harmaat sävyt, kun taas kerman sävyt ja luonnonmateriaalit, kuten puu ja rottinki, luovat rennon ilmapiirin ruokailutilassa. Seinäverhousmateriaalit ovat toisistaan ​​poiketen: modernit ja luonnolliset.

Olohuoneen seinät ideoita moderni-harmaa-laatta-kivi näyttää

Posliinikivilaatat ovat myös ihanteellisia olohuoneen seinäverhouksina. Olipa kyseessä marmori-, kivi- tai puuvaikutus – on monia muita tekijöitä, jotka määrittävät huoneen seinälaattojen vaikutuksen. Laattojen valmistajat myös ottavat huomioon nykyaikaisen trendin ja tarjoavat yhä enemmän sementin näköisiä laattoja.

olohuoneen seinä-ideat-edestä päin-tiilet-ruskea-takka

Luonnonkiveä on käytetty takan verhouksena vuosisatojen ajan. Tämä korostaa takan alkuperäistä tehoa. Tätä rakennusmateriaalia suositellaan myös lämmön kannalta. Tämä seinäverhousidea voidaan tulkita uudelleen myös nykyaikaisten takkakappaleiden osalta. Päällystettyjen tiilien, laattojen ja kivilaattojen tulee olla vain kuumuutta kestäviä.

olohuone-seinä-suunnittelu-moderni-vapaasti seisova-takka-varastointi-polttopuut

Paitsi vapaasti seisova takka on katseenvangitsija tässä olohuoneessa. Sen takana olevasta seinästä on tullut todellinen sisustuselementti. Polttopuut pinotaan ja säilytetään tyylikkäillä mustilla terässeinäkiinnikkeillä. Hirsit ovat aina valmiita luovuttamaan ja palvelemaan koristeellisia tarkoituksia samanaikaisesti.

olohuone-seinä-ideoita-moderni-koriste-seinä-paneelit-punainen-seinä

moderni-olohuone-ruokailutila-valkoinen-katto-design-seinäkoriste-valokuva-tapetti-abstrakti-rakenne

olohuone-seinä-tapetti-ideoita-raita-kuvio-musta-hopea

olohuone-seinä-tapetti-ideoita-pitsikuvio-valkoinen-kiiltävä-elävä seinä

olohuone-seinä-tapetti-ideoita-mustavalkoinen-abstrakti-aiheita

Olohuoneen seinät-ideat-tapetointi-ranskalainen-motto-musta-valkoinen

olohuone-seinä-tapetti-ideoita-pastellivärit-taupe-vaaleanpunainen-kukka-aiheita

olohuoneen seinä-ideat-valkoinen-tiiliseinä-matalalauta-korkeakiilto-valkoinen

olohuoneen seinäideat-puupäällyste-vaalea-valkoinen-kulmasohva

olohuoneen seinät-ideat-led-epäsuora-valaistus-palikat-tiilet

Olohuoneen seinät-ideoita 3d-seinäpaneelit-musta verhoiltu sohva

Previous Post
55 Ideoita ja yhdistelmiä huonekalujen kanssa
Next Post
Rakenna parvisänky itse Ikean huonekaluilla – malleja sängyillä, joissa on säilytystilaa