15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Olohuoneen trendit 2016 – elä tyylikkäästi tänään

Olohuoneen trendit 2016 teollisuus-tyylikäs-tiiliseinä-musta-matalalauta-seinä-televisio-epäsuora valaistus

Tapa, jolla asunnot suunnitellaan ja käytetään, muuttuu säännöllisin väliajoin. Kuten ennenkin, olohuone – jos sellainen on – on kuitenkin jokaisen asunnon keskipiste. Useimmat ihmiset viettävät suuren osan illasta täällä yksin tai perheenjäsenten ja ystävien läsnä ollessa. Olohuoneessa on yleensä sohva ja muut mukavat istuimet sekä televisio. Se toimii perääntymispaikkana, juhlakeskuksena ja leikkihuoneena nuorille.

Olohuoneen sisustamiseen on rajattomat mahdollisuudet. Huoneen koosta ja omista mieltymyksistä riippuen voit valita modernin sisustustyylin tai maalaistalon huonekalut, sisustaa minimalistisella tai taiteellisesti leikkisällä tavalla. Huonekalujen valinnalla on tässä keskeinen rooli. Seuraavassa on muutamia olohuoneen trendejä vuodelle 2016. Linkin alla http://www.moebel-eins.de/Wohnzimmer/ mielenkiintoisia ehdotuksia löytyy jo tältä alalta.

Olohuoneen trendit 2016 – ajassa taaksepäin retro -tyylillä

Olohuoneen trendit 2016 retro-flair-cocktail-tuoli-lattiavalaisin-seinä-kuvat-retro-auto-musta-valkoinen

Menneisyyden muistamisella ei ole vain tärkeä rooli muodissa. Olohuoneen sisustamisen suhteen halutaan suunnata yhä uudelleen menneisiin aikoihin. Vuonna 2016 retro on jälleen, kuten portaali heim.de ilmoitukset – liittyy termeihin, kuten “Vintage” tai “Shabby Chic”. Tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että menneiden vuosikymmenten huonekaluja toistetaan uskollisesti. Usein ne sopeutuvat sen sijaan nykyaikaisiin tarpeisiin, joten tulos on pohjimmiltaan sekoitus vanhaa ja uutta.

Olohuoneen trendien muodostavat elementit 2016

Olohuoneen trendit 2016 munuaispöytä-50-puu-puu-retro-hohto

Viime aikoina retrot rakastavat mieluummin lähinnä 50- ja 60 -lukuja olohuoneita suunnitellessaan. Schöner Wohnen -lehti määrittelee tällaisen laitoksen määrittelevinä osina mm.

Orgaaniset muodot: Tunnetuin esimerkki tästä on ns. Munuaispöytä. Mutta 60 -luvun tyyliset cocktail -tuolit sopivat myös täydellisesti retro -tyyliseen olohuoneeseen.

– sapluuna: Tekstiilit, joissa on geometrisia muotoja tai graafisia kuvioita, korostavat vintage -ilmettä – esimerkiksi tyynyliinoja – ja herättävät villin kuusikymppisen, kukkavirran ja kukat hiuksissasi.

– Luonnolliset ja keinotekoiset materiaalit: Puukalusteiden, mieluiten tummien värien, lisäksi suositellaan muovia ja vaahtoa. On parasta sekoittaa nämä kaksi haluamallasi tavalla.

70 vuoden retro -tyyli – jotkut elementit ovat jälleen nousussa

Olohuoneen trendit 2016 retro-flair-floral-wallpaper-blue-recamiere-taupe-sohva

Kaiken tämän avulla asuntojen omistajat voivat olla luovia. Olohuoneen asettaminen retro -tyyliin ei tarkoita orjallisesti suuntautumista historiallisiin valokuviin ja isoisän olohuoneeseen. Tulos on jännittävämpi, kun eri aikojen eri elementit yhdistetään mielikuvituksellisesti keskenään-esimerkiksi munuaisen muotoinen pöytä, jossa on pop-art-taustakuva. Viihtyisyys on joka tapauksessa sallittua. Retro -olohuoneet ovat paikkoja tuntea olonsa hyväksi. Siksi valaistus voi olla hieman himmeä edistyneessä tunnissa.

Maalaistalon tyyli – levitä romanttista charmia massiivipuulla

Olohuoneen trendit 2016 - maalaistyyli - massiivipuuta - sohvapöytä - sohva - ruusukuvio - tiiliseinä

Maalaistalon tyyli on myös pitkäaikainen suosikki, joka on nyt jaettu monenlaisiin vaihtoehtoihin. Vaikka tämän alan huonekalusuunnittelijat keskittyivät alun perin ensisijaisesti romanttisiin ideoihin vanhoista englantilaisista maalaistiloista ja maalaistaloista, viime vuosina skandinaavisista “maalaistyylisistä” värikkäästi kuvioiduilla tekstiileillä on tullut yhä muodikkaampaa.

Valitsitpa minkä tahansa suunnan, maalaistyyliset olohuoneen kalusteet ovat yleensä ominaisia ​​seuraavilla elementeillä:

– Luonnolliset materiaalit

– Lämpimät värit

– Romanttiset folk -koristeet

– Kodikkuutta

Maalaistyylillä voi olla monia eri muotoja

Olohuoneen trendit 2016 maalaistyylinen-harmaa-sohva-valkoinen-keittiö-vaalea puulattia

Maalaistyyliselle olohuoneelle on yleensä ominaista mukavuus ja turvallisuus. Viileät värit ja abstraktit muodot eivät ole paikallaan. Massiivipuiset huonekalut ovat erityisen tärkeitä. Nämä eivät näytä vain luonnollisilta. Ne myös edistävät hyvää sisäilmaa ja säteilevät lämpöä.

Ne eivät kuitenkaan yleensä ole halpoja. Yleensä maalaistyyliset huonekalut ovat yleensä kalliimpia kuin nykyaikaiset vaihtoehdot. Ne, jotka eivät halua tai eivät voi kaivaa syvälle taskuihinsa, voivat etsiä aarteita isoäidin ullakolta huonekaluliikkeen tai kirpputorin sijaan. Antiikkikauppiailta tarjotaan yhä uudelleen todellisia tarjouksia.

Olohuoneen trendit 2016 – älykkäät huonekalut

olohuone-trendit-2016-kalustus-vuodesohva-ruskea-parivuode-koko

Tietenkin vuonna 2016 on myös eläviä suuntauksia, jotka muokkaavat tulevaisuuteen suuntautuvaa lähestymistapaa. Näin se raportoi Handelsblatt älykkäiden huonekalujen kasvavasta merkityksestä. Tällä tarkoitetaan ensisijaisesti huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja kerralla. Esimerkkejä ovat:

– sohvapöytä, joka muuttuu ruokapöydäksi tarvittaessa

– kirjoituspöytä ja säilytystilaa

– sohva, joka voidaan muuntaa vuoteeksi muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä

Älykkäät huonekalut sisältävät myös kokoontaitettavan sohvan, joka voidaan muuntaa vuoteeksi

olohuone-trendit-2016-taitettava sohva-harmaa-metalli-jalat

Älykkäät huonekalut soveltuvat erityisesti ahtaisiin tiloihin. Edulliset vaihtoehdot sopivat jopa opiskelija -asuntoihin tai jaettuun asuntoon. Jokainen, jolla on kotitoimisto olohuoneessa, hyötyy myös huonekaluista, jotka sopivat yhtä hyvin työskentelyyn ja rentoutumiseen. Erikoistarjous pienten lasten vanhemmille on lasten huonekalut, jotka “kasvavat kanssasi” ja sopivat siksi useille ikäryhmille. Lisäksi valaisimilla varustettuja huonekaluja on yhä enemmän. Tämä ei näytä vain kivalta. Kytkemällä valaistus päälle ja vaihtamalla värejä voidaan luoda erilaisia ​​tunnelmia – ihanteellinen kodikkaaseen iltaan olohuoneessa. Erityisesti sohvissa ja suurissa olohuoneissa on usein LED -valaistus kauko -ohjaimella.

Ne, jotka pitävät siitä vielä modernimmin, voivat valita huonekalut, joissa on sisäänrakennettu kosketuslevy tai näyttö. Toisaalta olohuoneesta tulee wellness -keidas istuimien avulla, joihin kuuluu hieronta. Tietenkin on järkevää ottaa ulkonäkö huomioon. Pelkkä LED -valaistus ei muuta sohvaa koruksi.

Olohuoneen trendit 2016 – oma maku päättää

olohuone-trendit-2016-harmaa-sohva-punatiiliseinä-taulu-tv-pyöreä sohvapöytä-matto

Trendit tulevat ja menevät. Tämä koskee sekä sisustustyylejä että muotia. Ne, jotka eivät halua alistua aikakauteen, voivat kaatua ajattomiin huonekaluihin ja koriste -esineisiin. Loppujen lopuksi henkilökohtaisen maun pitäisi vaikuttaa. Loppujen lopuksi olohuone on parhaimmillaan paikka, jossa pidät eniten kotona. Jos tämä on sisustettu muodikkaalla tavalla, mutta epämukavalta, kalliiden huonekalujen raha ei maksa. Toisaalta, jos haluat vastaanottaa vieraita omiin neljään seinään, on vielä hauskempaa sisustaa olohuone tyylikkäästi. Olipa kyseessä vintage- tai maalaistyylinen tyyli, seinälle ripustettavat abstraktit maalaukset tai omien lasten piirustukset ovat viime kädessä toissijaisia.

Previous Post
Sopiva seinämaali olo- ja makuutiloihin
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa