15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kiviseinä olohuoneessa vahvana ajattomuuden ilmentymänä

Kiviseinä olohuoneessa takka-harmaat tiiliseinä-televisio

Olohuoneen kiviseinä antaa jokaiselle sisustukselle erityistä kosketusta ja luo erehtymättömän tunnelman. Jauhettu, karkea tai kiillotettu, se on aina henkilökohtainen maku. Tänään olemme laatineet pienen kuvagallerian, jossa on kiehtovia huoneita, joissa kiviseinä ottaa johtavan roolin suunnittelussa. Anna seuraavien ideoiden inspiroida sinua!

Kiviseinä olohuoneessa – materiaalit

kiviseinä-olohuone-valkoiset tiilet-takka-puulattia

On todella monia tapoja sisustaa, pukeutua ja koristella olohuoneesi seiniä. Nykyään, kun arkkitehdit ja suunnittelijat kohtaavat aina uusia haasteita ja keskittyvät moderniin ja erinomaiseen, tällainen kiviseinä olohuoneessa on selvästi jäykkä, innovatiivinen ja tarjoaa kodikkaan ja samalla vaikuttavan ylellisen tunnelman. Sisätiloissa kalkkikivi, kova kivi tai tiili kiinnitetään seinään maadoitettuna, kiillotettuna tai rikkoutuneena. Mukava, vieraanvarainen, maaseudun tai minimalistinen kosketus kutsuu sinut tälle alueelle.

 Kiviseinä olohuoneessa – kiven ja puun vuorovaikutus

kiviseinä-olohuone-laatat-kivi-näyttää-harmaa-tumma-puulattia

Puun ja kiven välinen dynamiikka on ensimmäinen asia, joka iskee, kun astut olohuoneeseen, jossa on kiviseinäverhous. Maaseudun tunnelmaa rakastavat voivat tukea ja korostaa vaikuttavasti näiden kahden luonnonmateriaalin keskinäistä suhdetta. Otetaan esimerkiksi alemmat katot, joissa on puiset sauvat, ja missä puu päättyy, kiviseinä alkaa olohuoneesta. Takka tai LED -television asennuspaikka on yleensä verhottu kivipaneeleilla. Vaaleat harmaat tai punertavat yksityiskohdat tiilissä kirkastavat sisätiloja tai pehmentävät ja himmentävät ruokailutilan valoa. Ajaton ja kestävä luonnonkivi on Saksan suurimpien valmistajien pääkonsepti Mörzin luonnonkivi käytetty.

kiviseinä-olohuone-lasi-liukuovet-lasi-sohvapöydät-katto-betoninen ilme

Kivi on loistava ja kiehtova rakennuselementti, joka tekee vaikutuksen eleganssillaan ja luonnollisuudellaan. Kivinen seinärakenne voi muuttaa olohuoneesi kokonaan. Kiviseinä antaa yksinkertaiselle olohuoneelle tyylikkään ja maalaismaisen tunnelman. Kivimuuri antaa sinulle mahdollisuuden tuoda luonto omaan kotiin. Olohuoneen kiviseinät muistuttavat voimakkaasti maalaismaista ja kodikasta mökkiä, mutta näyttävät aina edustavilta ja jaloilta. Jos haluat toteuttaa tämän ainutlaatuisen ilmeen omissa neljässä seinässäsi, sinulla on useita suunnitteluvaihtoehtoja.

kiviseinä-olohuone-harmaa-louhos-kivet-avotakka

Kiviseinä on ehdoton kohokohta kaikin puolin. Riippumatta siitä, käytätkö luonnonkiveä vai seinäpaneeleja eri malleissa, kiviseinä on suuri katseenvangitsija kotiisi. Jotta voit nauttia kiviseinästä pitkään, on suositeltavaa valita korkealaatuisia tuotteita. Ennen kuin asennat kiviseinän, sinun on ensin mietittävä, millaisen tunnelman haluat luoda olohuoneeseesi. Voit peittää suuren alueen kivellä tai vain korostaa aksentteja ja koristella sillä vain osan seinästä.

Minimalistinen ja ajaton kiviseinä 

Couchtissch-massiivipuusta valmistettu kääntyvä nojatuoli-nahka

Jos haluat asettaa hienon aksentin pienemmälle alueelle, tummemman värinen luonnonkivi on erityisen sopiva. Jos päätät suunnitella koko seinän kivellä, sinun on pyrittävä harmoniseen kokonaiskuvaan ja mukautettava loput kalusteet. Jos haluat kiinnittää huomiota herättäviä elementtejä kivellä, vahvat värit sopivat tähän hyvin. Mitä näkyvämmät valitut kivet, sitä houkuttelevampi kivimuuri on. Jos toisaalta haluat yksinkertaisen ja hillityn kiviseinän, vaaleat luonnonkivet tarjoavat hyvän ratkaisun.

Suorakulmaiset pidemmät versiot

nykyaikaiset huonekalut, joissa on seinäverhous luonnonkivestä

Jos talosi rakentamiseen ei ole suunniteltu kiviseiniä, voit käyttää teollisesti valmistettuja tiiliä. Ne eivät ole mitenkään huonompia kuin todellinen luonnonkivi ja jäljittelevät luonnonkiveä. Lisäksi päällystetyt kivet ovat kevyempiä ja halvempia kuin luonnonkivet. Ne on valmistettu kipsistä Pariisista, kvartsiitista, graniitista ja liuskekivestä, ja ne voivat kaunistaa olohuoneesi tiilellä tai luonnonkivellä. Voit myös saavuttaa kiviseinän ilman paljon vaivaa ja edullisesti käyttämällä kivi- tai valokuva -taustakuvia. Kun suunnittelet olohuonetta tapetilla, voit valita sen itse ja luoda loistavan vaihtoehdon todelliselle kiviseinälle.

Kiviseinän antiikki, karkea pinta, jossa on maaseudun tunnelmaa

Olohuone-veranta-huonekalut-valoseinä-luonnonkiveä

Jos sinulla on kiviseinä, mutta haluat tehdä asunnostasi nykyaikaisemman, voit saavuttaa paljon huoneen materiaalien yhdistelmällä. Kiviseinä, jota ympäröivät sementillä rapatut seinät, näyttää hyvin yksinkertaiselta ja tyylikkäältä. Yhdistelmä luo kontrastin, joka luo ainutlaatuisen tunnelman. Myös tiiliseinät eri värisävyineen näyttävät ajattoman kauniilta. Luonnolliset punatiiliseinät antavat huoneelle kodikkaan ja dynaamisen tunnelman. Voit myös sekoittaa sisustustyylit keskenään. Esimerkiksi maalaismaiset huonekalut voidaan yhdistää moderniin takkaan.

Luonnonkivi, jonka pinta on karkea ja kiillotettu tekosyy

Olohuone-suunnittelu-tiiliseinä-valaistuksella

Kiviseinät näyttävät upeilta yhdessä betonin tai laattojen kanssa. Kiviseinä yhdistettynä antiikkihuonekaluihin tuo olohuoneeseen miellyttävän Välimeren tunnelman. Voit maalata tiiliseinän valkoiseksi ja saavuttaa siten nykyaikaisemman ja yksinkertaisemman ilmeen. Jos maalaat kiviseinän valon, säilytät kiven rakenteen ja annat muiden olohuoneen kalusteiden tulla omiksi. Kiviseinien avulla voit perustaa olohuoneen nykyaikaiseen teolliseen tyyliin.

Luonnonkivellä päällystetty seinä on ajaton symboli

Olohuoneen luonnonkiviseinä

Voit maalata osan kiviseinää vaalealla seinämaalilla ja asettaa aksentteja metallista huoneeseen. Maalaismaiset kattovalaisimet ja metallikoristeet leikkaavat hienon hahmon kiviseinän taustalle ja tarjoavat halutun teollisen ilmeen. Erilaisia ​​muita yhdistelmiä oman maun mukaan on tietysti mahdollista, koska kiviseinät tarjoavat monia suunnitteluvaihtoehtoja. Jos haluat korostaa muodikasta kiviseinää olohuoneessa, voit saavuttaa paljon oikealla valaistuksella ja korostuksilla. Voit valaista kivimuurin esimerkiksi pisteillä. Seinäpinta säteilee lämpimän valon takaisin huoneeseen.

Leikkisät seinät ja kulmat päällystetty luonnonkivellä

Kiviseinä-olohuoneessa-punaiset huonekalut

Kiviseinä-sisustus-sohvalla symmetrisissä kuvissa

Kivipaneelit ja ylelliset huonekalut

pyöreä-valkoinen-sohva-seinä-sisustus-kivillä-suurikokoinen

suorakulmaiset pilarit-alennettu katto-kiviseinä-sisustus

alkuperäiset ideat-seinälle-suunnittelu-luonnonkivillä

Luonnonkivikipsi, jossa on harmaasävyisiä sisätiloja

moderni ja maalaismainen olohuone, jossa on lasia ja luonnonkiveä

Minimalistinen sisustus, jossa on luonnonkivi ja verhoiltu sohva

ylelliset ja modernit laitteet, joissa on kiviseinä ja beige

Ylellinen muotoilu, kruunu-kynttilänjalat ja punertavat tiilet

ylellinen-toteutus-luonnonkiviseinällä

Lounge -alueen suunnittelu luonnonkiviseinällä

luova-suunnittelu-ja-seinä-sisustus-tehty-kivi-raidallinen-huonekalut

Takka-kiviseinä-sisustus-verhoillut huonekalut-vaaleanbeige

vaaleankeltainen-huonekalut-kiviseinä-sisustus

eklektinen olohuone-design-luonnonkivellä

tummansininen ja harmaa seinä, valmistettu luonnonkivestä

Tiiliseinä-moderni-nojatuoli-edessä ja takka

Tiiliseinä-takka-olohuone-ja maisema-näkymä

Olohuoneen luonnonkiviseinä

Olohuoneen luonnonkiviseinä

LED-TV-seinä-pyöritettävä-seinä-valmistettu luonnonkivestä

Vaaleaa puuta ja luonnonkiveä

alakatto-puu-ja luonnonkiviseinä-sisustus

Previous Post
Sopiva seinämaali olo- ja makuutiloihin
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa