15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita seinäjärjestelmiin modernin olohuoneen suunnitteluun

Olohuoneen seinäideoita aito puu tammivalo moderni olohuone perustettu

Uutta seinäyksikköä valittaessa on otettava huomioon muutama asia. Toisaalta sen pitäisi olla moderni ilman kodikasta ulkoasua. Selkeät linjat ovat modernien kalusteiden tunnusmerkki, mikä näkyy myös seinäyksikössä. Epäsuora valaistus on myös erittäin suosittu ja trendikäs, kuten seuraavista houkuttelevista valaisimista näkyy Ideoita seinäyksikköön huomaa.

Ideoita seinäyksiköistä – mikä sopii omaan olohuoneeseesi?

Olohuoneen seinäideoita valkoinen kiiltävä lasi esittelee suklaanruskeaa valaistusta

Seinäyksikköideat koostuvat esimerkkeistä kiiltävistä, moderneista puupinnoista sekä modernisoiduista klassisista versioista. Katso seinäyksikköideoita ja löydä sopiva vaihtoehto omaan olohuoneeseesi.

1. Ideoita seinäyksiköistä hyllyiltä

Seinäyksikön ideoita kiiltävä etuosa, senkki punainen

Tämä tummanruskeasta puusta valmistettu seinäyksikkö on enemmän suuri hylly, joka on täydellinen koristeiden asettamiseen ja kirjojen säilyttämiseen. Bordeaux -liukuovi ja kiiltävä liukuovi korostavat värejä ja antavat seinäyksikölle modernin ilmeen. Sitä käytetään myös television tai muiden osastojen peittämiseen ja siten niiden suojaamiseen pölyltä. Seinäyksikkö sopii täydellisesti harmaan sävyihin, jotka muodostavat muun olohuoneen.

2. Seinäideoita harmonisella valaistuksella

Olohuoneen seinäideoita valkoinen kiiltävä LED -valaistus asetti olohuoneen

Tämä seinäyksikkö, joka koostuu tyylikkään valkoisen ja vaalean puun sävyn yhdistelmästä, on myös mielenkiintoinen. Tässä on silmiinpistävää kaappi, jonka muoto on kaareva, sekä hyllyn epäsuora valaistus. Vaaleiden värien ja lämpimän valaistuksen vuorovaikutus luo harmonisen tunnelman, jota jokainen olohuone voi käyttää.

3. Monitoimisia seinäyksikköideoita

Seinävarastoideat Kirjahyllyt Seinäkaapit Shaggy Carpet Olohuone

Tämä seinäyksikkö koostuu useista osista, mikä on erittäin suosittua juuri nyt. Tällä tavalla voit kiinnittää ne yksitellen ja mukauttaa ne olohuoneesi arkkitehtuuriin. Selkeät, modernit linjat ja tehokas valaistus antavat seinäyksikölle viimeisen silauksen ja tekevät siitä täydellisen modernin sisustustyylin mukaan.

4. Ideoita seinäyksiköistä sivuseinien avulla

Seinäyksikköideoita luonnonpuusta optiikka kahvaton etuosa jalo valaistus

Tässä näkyvä seinäyksikkö vie kaksi kokonaista seinää, jotka koostuvat television matalasta laudasta, jota kehystää seisova kaappi, riippukaappi ja hylly. Toisessa seinässä on roikkuva sivupöytä. Kaikki tämä lisää paljon tallennustilaa kaikille tärkeille asioille, mukaan lukien kaikki suosikkikirjasi, jotka voit ylpeänä näyttää hyllyillä. Viihtyisä matto korostaa jälleen lämpimiä puun sävyjä. Tässäkin kiinnitä huomiota epäsuoran valaistuksen upeaseen vaikutukseen olohuoneessa.

5. Varastointiseinäideat yhdessä hyllyjen kanssa

Olohuoneen seinäideat valkoinen sideboard TV -kaapin seinähylly

Yhdistä suuri hylly seinäyksikköön ja löysää yksinkertaisia ​​suorista viivoista valmistettuja kaappeja. Muussa tapauksessa sinun pitäisi tietää, että kiiltävä on erittäin trendikäs juuri nyt ja et voi mennä pieleen valkoisen kanssa. Tämä on myös selvää tässä esimerkissä. Valkoisessa seinäyksikössä on muun muassa pitkä matala lauta, joka tarjoaa tarpeeksi tilaa jopa suurelle televisiolle.

6. Klassiset modernit seinäyksikköideat

Olohuoneen seinäideoita tammipuuoptiikan lasinäyttökaapin valaistus

Jos et ole oikeasti kiinnostunut yksinkertaisesta ja modernista tyylistä, voit myös valita tällaisen muunnelman. Seinäyksikkö yhdistää klassisen ja modernin tyylin näyttämättä liian modernilta tai liian vanhanaikaiselta. Valaistu vitriini on katseenvangitsija. Sivuseinän vastaavassa hyllyssä on myös vitriinejä, joita käytetään taideteosten ja veistosten säilyttämiseen näkyvästi. Voit harkita tällaisia ​​seinäyksikköideoita, jos sinulla on myös samanlaisia ​​koristeita, jotka haluat näyttää.

7. Pehmeät linjat seinäyksikköideoille

Olohuoneen seinäideoita valaistus kaapin tammipuuoptiikan alla

Tämä vaihtoehto on hyvin samanlainen kuin yllä oleva esimerkki. Modernille tyylille niin tyypilliset kulmaiset mallit korvataan tässä pyöristetyillä reunoilla, jotka takaavat harmonisen ilmeen. Tehokas lattiavalaistus, joka ympäröi seinäyksikön miellyttävässä valossa, on myös mielenkiintoinen.

8. Ideoita pieniin seinäyksiköihin

Seinävarastoideat Kaappilaatikot Shaggy Carpet

Tämä viehättävä seinäyksikkö vie vähemmän tilaa, joten se sopii täydellisesti pienempiin olohuoneisiin. Siitä huolimatta se ei missään tapauksessa puutu modernista ulkoasusta, joka myös antaa huoneelle kodikkaan tunnelman. Tämä johtuu pääasiassa luonnonpuusta ja lämpimästä, epäsuorasta valaistuksesta.

Moderni seinäyksikkö kahdessa värissä

Säilytysseinäideoita valaistus kirjahyllyt osastojen kahvaton ovi

elävät seinä-ideat-moderni-valkoinen-matta-tv-sivupaneeli-alexa

elävät seinä-ideat-moderni-valkoinen-tv-taustavalo-alexa

elävät seinä-ideat-moderni-pähkinäpuu-dakota-living

elävät seinä-ideat-moderni-silkki-harmaa-kiiltävä-kara

elävät seinä-ideat-moderni-matta-taupe-led-valaistus-kara2

Seinäyksiköt tulevat Näyterengas

Previous Post
Lastenhuoneen kalusteet – valitse huonekalut
Next Post
50 seinätarraideaa sisustukseesi