15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ruokasalin sisustaminen moderniin tyyliin – 16 ideaa asumis- ja sisustusvinkkeihin

Ruokasali, jossa on moderni ruokailutila-tumma kalustus-iso ruokapöytä

Jos suunnittelet asuntosi remontointia tai uuden kodin sisustamista, kiinnitä riittävästi huomiota myös ruokasaliin. Tämä on alue, jossa ihmiset paitsi syövät myös viettävät laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Siksi ruokailutila on sisustettava mahdollisimman mukavasti ja kutsuttava sinut viipymään. Olipa suuri ruokasali tai vain pieni ruokailutila keittiössä, löydät monia ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä modernin ruokasalin järjestämiseen kanssamme. Hanki inspiraatiota ja luo tila, jossa voit nauttia jokaisesta ateriasta!

Nykyaikaisen ruokasalin perustaminen – vinkkejä suunnitteluun

Ruokasali sisustus moderni-ideoita-kalustus-suunnittelija-asunto

Ruokasali yhdessä olohuoneen kanssa ovat epäilemättä jokaisen asunnon sosiaalinen keskipiste. Näissä huoneissa kokoontuit ystävien ja perheenjäsenten kanssa nauttimaan aterian yhdessä tai keskustelemaan menneestä päivästä. Siksi modernit ruokasalit sijaitsevat avoimessa olohuoneessa, johon yleensä kuuluu myös olohuone ja keittiö. Mitä sinun tulee ottaa huomioon modernia ruokasalia perustettaessa ja lisätietoja uusimmista trendeistä, löydät alla.

Määritä sisustuksen värit ja tyyli etukäteen

Ruokasalin sisustus väri-ideat-pastellisävyt-moderni

Riippumatta siitä, sisustatko olohuoneen, makuuhuoneen tai ruokasalin, sinun on määritettävä värivalikoima ja huoneen yleinen suunnittelu etukäteen. Näillä kahdella elementillä on tärkeä rooli huonekalujen, valaistuksen ja sisustuksen valinnassa. Yksiväristen sävyjen, neutraalien värien ja luonnonmateriaalien yhdistelmät näyttävät sisätiloissa erittäin moderneilta. Suositun skandinaavisen tyylin uusimmat sisustustrendit keskittyvät pastellisävyjen röyhkeisiin yhdistelmiin ja takaavat modernin mutta leikkisän sisustuksen.

ruokasali-kalustus-harmaa-musta-moderni-teollinen

Nykyaikaista sisustustyyliä voidaan täydentää suositulla teollisella tyylillä, jonka suosio on kasvanut viime vuosina. Rappaamattomat seinät ja katot, jotka on valmistettu betonista tai tiilistä yhdessä valaisimien kanssa, joissa on pitkät kaapelit ja karkeat materiaalit, ovat tällä hetkellä trendikkäitä ja antavat asuintilalle nykyaikaisen tunnelman.

ruokasali-kalustus-maalaismainen-moderni-yhdistelmä-kupari-riippuvalaisimet

Tällä hetkellä voidaan havaita toinen suuntaus, joka yhdistää maalaismaisen ja modernin sisustustyylin. Tämä onnistunut sekoitus sopii täydellisesti ruokasaliin ja luo erityisen elämisen tunteen. Maalaismaiset elementit, kuten puiset kattopalkit tai maalaismainen ruokapöytä, voidaan yhdistää moderneihin, kuten tuoleihin tai riippuvalaisimiin. Tuloksena on kiehtova sisustus, joka viimeistelee modernin sisustuksen.

Lattian ja seinän suunnittelu ruokasalissa

ruokasali-kalustus-terazzo-lattia-trendi-puinen pöytä

Seuraava askel ruokasalin suunnittelussa on lattian valinta ja seinien suunnittelu. Koska hygienialla on suuri merkitys ruokailutilassa, suositellaan helppokäyttöisiä lattiapäällysteitä. Näistä kivi sopii erityisen hyvin viileään tunnelmaan ja puu lämpimään ilmapiiriin. Terrazzo seinille ja lattioille on tällä hetkellä trendikäs ja sopii täydellisesti tälle alueelle.

ruokasali-kalusteet-matto-seinä-sisustus-huonekalut-ideoita

Jotta huone olisi viihtyisämpi, sinun ei välttämättä tarvitse laittaa puuta tai mattoja. Ruokapöydän alla oleva matto luo välittömästi kodikkaan ilmapiirin ruokasaliin ja samalla varmistaa, että avoimen olohuoneen yksittäiset alueet erotetaan visuaalisesti.

ruokasali-kalustus-moderni-huonekalut-vaalea puu

Nykyaikaisen seinän suunnittelun vuoksi karkean näköiset seinät ovat tällä hetkellä erityisen suosittuja ja sopivat harmonisesti moderniin sisustukseen. Koristeelliset seinäpaneelit ovat myös erittäin suosittuja huoneen aksentteina, ja niiden avulla voit perustaa leikkisän ruokasalin. Jos aiot myös pitää television ruokapöydän lähellä, lähellä oleva seinä on hyvä valinta.

Ruokasalin sisustus: oikean huonekalun valinta

ruokasali-kalustus-teollisuus-tyylinen-värivalot

Kun sisustat ruokasalia, huonekalujen valinta on ensiarvoisen tärkeää. Kun sisustat huonetta, on aina hyvä aloittaa suurimmat huonekalut. Ruokailutilassa tämä on ruokapöytä. Valtavat puiset ruokapöydät ovat tällä hetkellä täysin muodissa ja sopivat täydellisesti sekä suuriin ruokailukeittiöihin että erillisiin ruokasaleihin.

ruokasali-kalusteet-tuolit-aksentti-pitsi-musta

Nykyaikaiselle ruokailutilalle on tyypillistä minimalistinen muotoilu, jonka keskeyttävät pienet kohokohdat ja aksentit. Moderneja ja näyttäviä huoneita varten voit asettaa huoneeseen kauniita aksentteja kalusteilla, kuten ruokasalin tuoleilla. Riippumatta siitä, onko kontrastiväri vai alkuperäinen muotoilu, päätät itse.

ruokasali-kalustus-moderni-seinä-niche-penkki

Jos huoneessa on seinätiloja, voit muuntaa ne ja suunnitella ne viihtyisiksi oleskelualueiksi. Tämä on hyvä päätös etenkin pienessä olohuoneessa, koska kapealla on täydellinen paikka ruokapöydän penkille.

ruokasali-kalusteet-pöytä-tuolit-sohva-seinähylly

Ruokasalin sohva on myös mukava sisustusidea ruokailutilaan ja lisää mukavuutta ruokaillessasi. Sinun on kuitenkin varmistettava, että sohva on riittävän korkea, jotta voit istua mukavasti pöydän ääressä. Tämä ruokasali sopii täydellisesti pieniin huoneisiin, joissa ruokailutila on sijoitettava nurkkaan.

Suunnittele ruokasalin valaistus

ruokasali-kalustus-moderni-tyylinen-valaistus-riippuvalaisimet-iso-pöytä

Oikea valaistus luo miellyttävän huoneen ilmapiirin, eikä sitä missään tapauksessa saa sivuuttaa. Jos asennat ruokasalia, sinun on myös kiinnitettävä tarvittavaa huomiota valojen valintaan. Avoimessa huoneessa perusvalo ei riitä kaikille alueille, sitä käytetään vain suunnistamiseen. Siksi sinun ei pitäisi tehdä ilman kauniita riippuvalaisimia ruokapöydän yläpuolella. Lämmin valkoinen valo sopii tähän parhaiten, koska se antaa huoneelle kodikkaan tunnelman.

ruokasali-sisustus-väri-aksentti-moderni-lasi-riippuvalaisimet

Oikean riippuvalaisimen valinta riippuu pohjimmiltaan pöydän koosta. Useat riippuvalaisimet sopivat täydellisesti pitkien, suorakulmaisten pöytien kanssa, mutta niitä käytetään usein koristeena pienemmän pöydän päällä. Tänä vuonna värillisestä lasista tai kuparista valmistetut riippuvalaisimet sekä pitkät ja värikkäät kaapelit ovat trendikkäitä ja ovat välttämättömiä modernissa huoneistossa.

ruokasali-sisustus-tyyli-sekoitus-trendi-klassinen-ruokapöytä

Valaistusasiantuntijat suosittelevat riippuvalaisimen ja pöydän välistä etäisyyttä 60-70 senttimetriä. Tämä sopii erinomaisesti ruokapöydän valaisemiseen häiritsemättä viestintää vastakkaisen henkilön kanssa. Toinen vaihtoehto ruokasalin modernille valaistukselle on ylimitoitettu riippuvalaisin, jossa on katseenvangitsija. Sen pitäisi kuitenkin olla tarpeeksi suuri valaisemaan koko ruokapöytä.

Järjestä ruokasali ja suunnittele säilytystilaa lähellä pöytää

ruokasali-kalustus-avoin-olohuone-sisustus-ideoita

Voit pyöristää ruokasalin kalusteet sopivalla lipastolla tai ns. Tämä tarjoaa arvokasta säilytystilaa lähellä pöytää, mikä voi olla erityisen käytännöllistä. Astiat, pöytäliinat ja muut ruokapöydän kattoon tarvittavat esineet voidaan säilyttää siellä.

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla