15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Seinän suunnittelu ruokasalissa: 25 alkuperäistä mallia ja ideaa

Seinäsuunnittelu ruokasalissa deco-black-white-photos-abstract-kurnstwerk

Jotta voit todella rentoutua illallisen aikana ja päästä eroon vaikeasta työpäivästä, on tärkeää paitsi herkullinen ateria, myös tietysti se, että tunnet olosi mukavaksi siinä. Huonekalujen lisäksi oikea voi tehdä tämän Seinän suunnittelu ruokasalissa osallistua. Ja nyt esittelemme sinulle muutamia ideoita. Joten jos tunnet olosi epämukavaksi ruokasalissasi tai etsit vain inspiraatiota uudistamiseen, seuraavat esimerkit ruokasalin seinäsuunnittelusta auttavat sinua varmasti.

Esimerkkejä ruokasalin seinien suunnittelusta

ruokasali-seinä-maali-vihreä-puu-ruokapöytä-valkoinen-huonekalut

Tämä ruokasali huokuu eleganssia. Tämä saavutetaan ruokasalin tyylikkäällä vihreän-sinisellä seinämallilla, joka saa myös valkoisen aksentin seinäliuskalla ja valkoisilla, tyylikkäillä tuoleilla. Kaikki tämä yhdistetään luonnonpuuhun, jolloin luodaan upea ilmapiiri.

Seinän suunnittelu ruokasalissa – kauniita ideoita jokaiseen tyyliin

wall-design-dining-room-stripes-pattern-cream-green-wall-plate

Voit saada mukavan vaikutelman, jos valitset raidallisen kuvion ruokasalin seinän suunnitteluun. Sillä on rauhoittava vaikutus, jos käytät luonnollisia värejä. Tässä esimerkissä tähän valittiin kaksi eri sävyä beigeä.

kirkkaat värit ruokasalissa

ruokasali-seinä-väri-oranssi-keltainen-tuolit

Mutta kirkkaat värit voivat myös sopia hyvin ruokasalin seinän suunnitteluun. Keltaiset tuolit valittiin vastaamaan oranssia seinää. Muu sisustus on vaaleanharmaa ja valkoinen, mikä luo modernin tunnelman. Ruokailu- ja olohuone on erotettu toisistaan ​​tehokkaalla huoneenjakajalla.

musta kiviseinä yhdessä lämpimän oranssin sävyn kanssa

ruokasali-seinä-design-antrasiitti-palikat-valko-korkeakiiltoiset huonekalut

Mitä mieltä olet tästä ruokasalin seinärakenteesta, joka on tehty mustasta kiviseinästä yhdessä lämpimän oranssin sävyn kanssa? Valkoisia, kiiltäviä huonekaluja voidaan helposti käyttää seinien rentouden parantamiseen.

tehokas seinärakenne

ruokasalin koristelu-musta-kerma-seinäkoriste-marylin-monroe

Tässä esimerkissä näet myös todella tehokkaan seinärakenteen ruokasalissa. Päävärit ovat musta ja valkoinen. Mustaa seinää koristaa Merilyn Monroen muotokuva ja koristeellinen hopeakuvio. Jälkimmäinen toistetaan kattokruunun ympärillä, vain tällä kertaa mustalla. Kaiken kaikkiaan ruokasali näyttää erittäin tyylikkäältä ja modernilta.

kaksi luonnonmateriaalia sen sijaan

ruokasali-seinäverhous-kiviseinä-lankku lattia-konsolituolit

Täällä kohtaavat kaksi luonnonmateriaalia, nimittäin puu ja kivi. Jälkimmäistä käytettiin ruokasalin seinän koristeluun, kun taas puu muodostaa lattian ja toimii liukuovena. Kaiken kaikkiaan ruokasali huokuu modernia yksinkertaisuutta, jonka vain hämmästyttävä valo rikkoo.

Idea ruokasaliin barokkityyliin tai tyylikkääseen tyyliin 

ylellinen-ruokailu-klassinen-tyylinen-seinäkoriste-verhoilu-ilme

Mielenkiintoinen seinäpeite koristaa tätä ruokasalia. Se jäljittelee istuintyynyjä ja siinä on myös jalo kuvio, mikä tekee siitä täydellisen ruokasaliin barokkityyliin tai tyylikkääseen tyyliin. Lämpimiä pastellisävyjä beigeä käytettiin huonekaluissa ja lattiassa sekä ruokasalin seinämallissa.

tumma puinen seinäpaneeli

ruokasalin seinäverhous-puuseinäpaneelit-kehystetyt-valokuvat

Puinen seinärakenne ruokasalissa luo kodikkaan tunnelman. Tässä esimerkissä se on kuitenkin erityisen kaunis, koska puu on valmistettu eri väreistä ja luo mielenkiintoisia vaikutuksia. Koska puu on tässä tapauksessa hyvin tumma, kattoon valittiin vaalea väri, jotta ruokasalista ei tule liian ylivoimainen.

Seinäverhous pinkillä

wall-design-dining-room-3d-wall-plate-pink-epäsuora-valaistus

Tämä ruokasalin seinärakenne on erittäin ylellinen. Vaaleanpunaisessa seinäverhouksessa on pirteä kuvio ja se sopii täydellisesti vaaleanpunaisesta lasista valmistetun lampun kanssa. Vaalea lattia mahdollistaa huonekalujen tumman värivalinnan, joten lopulta luodaan loistava tunnelma, joka sopii niille, jotka haluavat erottua.

mintunvihreä tapetti harjanteellisilla kuvioilla

ruokasali-maalaistyylinen-massiivipuuta-ruokailukalusteet-vihreät-taustakuvat

Tapetit sopivat erittäin hyvin ruokasalin seinärakenteeseen, jonka pitäisi herättää kodikas tunnelma. Jos tämä malli on edelleen kaunis, se on vielä parempi. Tässä tapauksessa tapetti mintunvihreällä ja vaakunamaisella kuviollaan herättää kuninkaallista tunnelmaa. Jotta huone ei näyttäisi liian upea, valittiin yksinkertaiset puukalusteet, joilla on yksinkertainen mutta erittäin kaunis muotoilu.

seinän väri-ruokasali-tummansininen-musta-puiset huonekalut

Ensi silmäyksellä tämä ruokasali näyttää yksiväriseltä sinisillä seinillä ja tummilla kalusteilla. Kuitenkin puulattia ja valkoiset verhot rentouttavat tunnelmaa. Kuten näette, yksinkertainen seinärakenne ruokasalissa voi myös näyttää upealta. Joten jos et pidä röyhkeistä, tämä on loistava vaihtoehto sinulle.

seinäsuunnittelu ruokasalissa-suuri taideteos-väri

Voit myös korostaa tavallisen valkoisen seinän ilman paljon vaivaa. Tässä esimerkissä suurta kuvaa käytettiin yksinkertaisesti ruokasalin seinän suunnitteluun. Voit ostaa tämän tai voit yksinkertaisesti maalata sellaisen itse, jos olet hieman taiteellisesti lahjakas ja saat ainutlaatuisen kopion.

wall-design-dining-room-flowers-wall-sticker-brown-wall-paint

Aivan yhtä mutkaton eikä välttämättä liity kunnostustöihin on kaunis seinätarra, jota voit käyttää ruokasalin seinän suunnitteluun. Koska niitä on saatavana useissa eri malleissa, voit löytää oikean minkä tahansa tyylin. Tässä tapauksessa valkoinen, romanttinen kukkakuvio koristaa ruokasalin seiniä.

ruokasali-seinä-design-ruskea-mosaiikki-laatat

Tässä väliseinässä käytettiin ruokasalin todella vaikuttavaa seinärakennetta, joka jakaa ruokailu- ja olohuoneen kahteen osaan. Sekä marmorireuna että pienet tehokkaasti järjestetyt mosaiikkikivet antavat koko ruokailutilalle jaloa tunnelmaa, jota tumma puulattia, valkoiset nahkatuolit ja lasipöytä korostavat. Idea, jota voimme suositella jäljittelemään!

seinäsuunnittelu ruokasalissa kokonaan puulla

Puinen seinäverhous, joka valittiin täällä ruokasalin seinän suunnitteluun, saa huoneen näyttämään valoisalta ja ystävälliseltä mustasta lattiasta huolimatta. Peilitehosteella pelataan myös paljon. Huonekalut on osittain valmistettu kiiltävästä metallista ja yksi seinistä on koristeltu suurella peilillä. Tämän pitäisi saada ruokasali näyttämään suuremmalta.

seinäsuunnittelu ruokasalissa-seinäpaneelit-marmori-optiikka-mustavalkoinen-hääkuva

Marmori antaa sinulle epäilemättä tyylikkään seinärakenteen ruokasalissa. Täällä tätä koristeltiin lisäksi mustavalkoisella häävalokuvalla. Ruokasaliin kuuluvan baarin seinä on puolestaan ​​suunniteltu erilaisilla puukaistoilla, jotka muodostavat mielenkiintoisen raidallisen kuvion.

moderni-ruokasali-musta-seinä-maali-taideteos

Älä pelkää mustaa seinää. Riittävän kevyiden huonekalujen ja sisustusten yhteydessä tämä voi edustaa suurta väritystä. Tässä tapauksessa valittiin valkoiset tuolit, jotka sopivat ruokasalin mustaan ​​seinään, sekä vaalea lattia, keittiötaso valkoisesta marmorista ja vaalea seinämaalaus, josta tulee suuri aksentti tummalla seinällä.

seinän suunnittelu-ruokasali-aksentti-seinä-punaiseksi maalatut seinähyllyt

Miellyttävä seinäväri korallissa sopii ihanteellisesti valkoisen ruokasalin maustamiseen ilman, että ruokasalin seinärakenne muuttuu liian tunkeilevaksi. Tämän lisäksi seinä korostui aidoilla seinähyllyillä. Tulos: ei liian yksinkertainen ruokasali, jossa voit tuntea olosi hyväksi.

ruokasali-seinä-design-mosaiikkikuvio-valaistut hyllyt

Mitä mieltä olet tästä vaikuttavasta mosaiikkikuviosta ruokasalin seinämallina? Se on loistava idea, eikö niin? Sekä värejä että kuvioita pelattiin ja todellinen katseenvangitsija luotiin. Varo vain, ettet anna tämän kauniin seinän häiritä sinua, kun keskustelet illallisen aikana.

seinäsuunnittelu ruokasalissa hyllyt valaistus maljakot puun oksat

seinän suunnittelu ruokasalissa moderni seinäkuva vaaleanpunainen musta kattopalkki epäsuora valaistus

seinäsuunnittelu ruokasalissa seinämaalaukset värikäs moderni itämainen matto punainen

seinäsuunnittelu ruokasalin paneeleissa 3d -muotoilu valkoinen pyöreä ruokapöytä

seinäsuunnittelu ruokasalissa 3d -seinäpaneelit valkoiset mustat huonekalut

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla