15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ruokasali punaisella – käytännöllisiä vinkkejä ja ideoita suunnitteluun

ruokasali punaisella aksentilla seinä-kodikas-matto-seinämaalaus-lipasto

Punainen on intohimoinen väri, jota valitaan harvoin varovasti sisustukseen, etenkin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Se näyttää erilaiselta ruokasalin kanssa. Punainen ruokasali on erittäin suosittu, koska tämän värin on tarkoitus herättää ruokahalua. Oletko yksi niistä, joiden mielestä on liian rohkeaa tehdä koko homma? Ruokasali punaisella maalataksesi tai sisustaaksesi, voit vain lisätä muutamia värisävyjä ja korostaa seinät vain osittain punaisella tai käyttää punaisia ​​huonekaluja. Punaisen ja mustan yhdistelmä on myös erittäin suosittu. Mutta katso itse, mitä vaihtoehtoja on ruokasalin suunnitteluun punaisella. Seuraavat esimerkit poistavat varmasti kaikki epäilyksesi himoksi.

Ruokasali punaisena kaikkiin neljään seinään

ruokasali punaisissa tummanvihreissä ikkunakehyksissä-aksentit-ruokapöytä-puu-vaaleansiniset tuolit

Ensinnäkin haluamme näyttää teille joitain esimerkkejä punaisista ruokasaleista, jotka on maalattu punaiseksi kaikkialla. On kuitenkin huomattava, että punaiset seinät sopivat paremmin perinteiseen tai Välimeren tyyliin. Nykyaikaisella laitoksella tulos ei ehkä ole joissakin tapauksissa yhtä tyydyttävä. Jos valitset tumman, vahvan punaisen, on myös tärkeää yhdistää se vaaleampaan väriin ilmapiirin vapauttamiseksi. Valkoinen sopii erityisesti tähän, jota voit käyttää ovi- ja ikkunakehyksissä sekä hyllyissä ja muissa asioissa.

Ruokasali punaisena korostuksilla vaihtoehtona

ruokasali punaisilla aksentteilla-lasituolit-moderni-senkki

Luota aksentteihin punaisen ruokasalin suunnittelussa. Tätä varten voit käyttää erilaisia ​​koriste -esineitä. Ripusta esimerkiksi punainen riippuvalaisin, aseta punainen maljakko pöydälle tai ikkunalaudalle tai käytä punaisia ​​huonekaluja, kuten tuoleja tai kaappeja. Punaiset tekokukat luovat myös miellyttävän ilmapiirin luomatta liikaa värejä. Aksentit ovat suuri vaihtelu täysin punaisissa seinissä. Mutta kuka tietää, ehkä saat siitä lopulta maun …

Ruokasali punaisilla muovituoleilla

ruokasali punaisissa tuoleissa-muovi-tyylikäs-tummat-huoneet

Punainen aksenttiseinä

ruokasali puna-valko-huonekalut-idea-verhot-keltainen-sohva

Viihtyisä ruokasali, jossa on punaiset tuolit ja pöytä

punaiset tuolit ruokasalin seinät harmaa pöytä kukka

Suunnittele punainen ruokasali tekstuureilla ja kuvioilla

ruokasali punaisissa väliseinätuoleissa ruokapöytä parketti

Seinien osalta sinun ei tarvitse maalata ruokasalin kaikkia neljää punaiseksi. Voit myös korostaa vain yhtä seinää, mikä on hyvä idea, jos esimerkiksi ruokasalissa on väliseinä. Punainen tapetti kauniilla kuvioilla ja kuvioilla sopii tietysti myös tähän varianttiin, samoin kuin punaiset kankaat tuolien istuintyynyille

Ruokasalin punaiset seinät herättävät ruokahalua

punaisen seinän ruokasali ruokapöytä iso massiivipuinen peili

Nykyaikaisia ​​ideoita ruokasaliin punaisella luokalla ja luovuudella

hyllyseinä punainen ruokasali keltaiset tuolit laminaatti

Nykyisen nykyaikaisen laitoksen avulla halutun punaisen värin lisääminen voi olla vaikeaa. Älä kuitenkaan pelkää lisätä muutamia aksentteja, jotka lisäävät peppiä muuten yksinkertaiseen sisustukseen. Mitään monimutkaista tai aikaa vievää ei tarvitse valita. Aukko, sisäänrakennettu hylly tai vastaava on ihanteellinen punaisen ruokasalin suunnitteluun eikä häiritse millään tavalla nykyaikaisten kalusteiden yksinkertaisuutta.

Maalaa ruokasalin seinärako punaiseksi

moderni sisustus tyyli ruokasali pöytä tuolit valkoiset tyynyt

Suunnittele ruokasali uudelleen verhoilla ja muilla koristeilla

verhot punainen matto kuvio tyylikäs sisustus ruokasali

Verhot ja matot voivat muuttaa minkä tahansa huoneen ja tuoda siitä jotain uutta. Voit käyttää tätä etua täydellisesti ruokasalin suunnitteluun punaisella. Verhot ja matto voivat myös sisältää kauniita kuvioita tai aiheita, jotka lisäävät tekstuuria ruokasaliin. Lisäksi ruokasali saa tällä tavalla lämpimän ilmapiirin, joka on aina tervetullut illalliselle.

tyylikkäät ruokasalin verhot punaseinä vaaleansininen turkoosi

Väriyhdistelmät ruokasaliin punaisella

ruokasali punaisella matolla aiheita kukat pöytäkaappi

Miksi tyytyä vain yhteen väriin, kun voit yhdistää useita ainutlaatuisen sisustuksen luomiseksi. On kuitenkin välttämätöntä välttää kaoottisia yhdistelmiä ja varmistaa, että värit ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Periaatteessa värien valinta riippuu täysin rohkeudestasi. Jos haluat neutraalimman vaihtoehdon, yhdistä punainen kullankeltaiseen tai mustaan. Tämän vaihtoehdon etuna punaisen ruokasalin yhteydessä on, että se sopii hyvin sekä moderniin että klassiseen sisustukseen. Rohkeampi mutta silti ihana idea on yhdistää punainen turkoosiin tai vihreään. Tulos on taatusti katseenvangitsija, jota et tule katumaan.

Ruokasali dramaattinen ilmapiiri tapetti kuvio punainen tyyli koristella

ruokapöytä tuolit punainen keittiö ruokasali design klassikko

punainen ruokasali perustettu suunnitteluseinä romanttiset ruusut ruokapöytä

Välimeren ruokasali punainen valkoinen maalaistalo raidat seinähylly

seinä puu ruokasali punainen kaappi aksentti sisustus

ruokasali punaiset tuolit ruokapöytä puulattia parketti

ruokasali punaisissa tuoleissa kermanväriset matto sisustussuunnittelu

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista