15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vuoden 2013 trendit ruokapöydille – asenna moderni ruokapöytä!

mallit-ruokapöydälle-ruokailuryhmä-kalusteet-musta-valkoinen-marmori-Poggenpohl

Esittelemme sinulle 10 käytännöllistä Ruokapöydän trendit  – aseta ruokailuryhmä tyylikkäästi ja luovasti! Ehkä nykyaikaisen ruokapöydän suurin etu on sen erittäin koristeellinen ulkopinta. Nykyään markkinoille tuodaan lukuisia malleja, joten oikea pöytä löytyy jokaiseen makuun ja jokaiseen sisustukseen. Pieni tai suuri riippuu ennen kaikkea käytettävissä olevasta tilasta ja kotona odotettavien vieraiden määrästä. Puinen pöytä on ajaton klassikko – puisella ruokapöydällä olet varma, että pysyt aina trendissä. Ruokasalin lasipöytä sopii täydellisesti klassiseen sisustukseen, kun taas esimerkiksi Poggenpohlin marmoripöytä sopii hyvin sekä minimalistiseen että puristiseen sisustukseen.

Loistavat trendit ruokapöydille

mallit-ruokapöydälle-ruokailuryhmä-kalusteet-pyöreä-moderni-musta-valkoinen-vatsa

moderni ruokailutila

Hollantilainen yritys Odesi tyylikäs ja moderni konsepti ruokailutilan yläpuolella. Hänen Ruokapöydän trendit ovat hyvin lähellä skandinaavista tyyliä ja on valmistettu massiivipuusta. Belly -malli yhdistää eri materiaaleja ja on yksinkertainen, pyöreä muoto – erityisen hyvä sinkuille tai nuorille pariskunnille, jotka haluavat kutsua ystäviä illalliselle.

Massiivipuusta valmistettujen ruokapöydän trendit

trendit-ruokapöytä-ruokailuryhmä-huonekalut-puu-kromi-fuss-bacher

Lamesa-ruokapöytä-BT-kokoelma

the kokoelma  ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti ruokapöydistään ja taulukko nimellä Lamesa on lopullinen todiste miksi. Tämä lahjakas suunnittelija Brigitte Lichtnerin suunnittelema kaunis ja laadukas huonekalu on saatavana eri väreissä ja Ruokapöydän trendit esittelee.

Laajennettava pöytä ruokasalissa

moderni ruokapöytä asetti ideoita

Taas kokoelmasta tulee design, jonka nimi on Todo – valkoinen laajennettava pöytä, joka on osoittautunut erittäin käytännölliseksi pieniin keittiöihin ja olohuoneisiin. Valkoinen väri saa pöydän seisomaan etualalla ja kiiltävä pinta on mukava lisä minimalistiseen sisäänrakennettuun keittiöön.

Walter Knollin ruokasalipöydän trendit

Walter Knollin ruokapöydän suunnittelu

Maailmankuulu ja tunnettu yritys Walter Knoll on tuonut markkinoille uuden mukavan yllätyksen – klassisen ruokasalin sisustuksen. Pyöreä pöytä, jossa on nahkaverhoiltu jalka, tuntuu romanttiselta menneisyydeltä – missä perhe istui aina yhdessä.

Ruokapöytä puutarhaan

Ruokailutila istuttava puutarhapöytä

Itävaltalainen merkki Viteo esitteli vaihtoehdon ruokailuryhmille – puun ja teräksen yhdistelmä sopii hyvin ruokasaliin ja puutarhaan. Käytännöllinen ja mukava idea, jonka avulla voit nauttia kesästä. Edelleen Ruokapöydän trendit löytyy alta.

 Perusta eksoottinen ruokasali

eksoottinen ruokasalin suunnittelu

the Ruokapöydän malleja  alkaen Kenneth Cobonpue tuo eksoottisuutta jokapäiväiseen elämään – hänen pöydänsä on rakennettu puusta ja lasista, ja siinä on arkkitehtoninen, koristeellinen ilme. Suuri ruokapöytä jättää tarpeeksi tilaa monille ihmisille, joka tapauksessa se tarvitsee enemmän vapaata tilaa.

Ruokapöytä, jossa on ylellinen muoto

moderni ruokapöytä - aalto

Jälleen Kenneth Cobonpue tulee tästä taulukosta nimeltä aalto. Puun ja lasin yhdistelmä ja pöydän pohjan mutkainen muotoilu antavat huonekalulle ylellisen ilmeen.

Puinen pöytä, Sienna Manutti

Ruokapöydän lasitason puurunko belgialaiselta valmistajalta

Belgialaiselle eleganssille ja tyylille on ominaista ruokapöydät Sienna Manutti lähettää. Jos haluat järjestää puutarhaan ulkokeittiön, voit suunnitella ruokapöydän.

Poggenpohlin ruokasalipöydän trendit

Ruokasali Tisch-Poggenpohl Saksalaista laatua

Käytännöllinen, mukava, Poggenpohl

moderni Poggenpohl -pöytä

käytännöllinen ruokapöytä Poggenpohl -ruokailuryhmä

Ehdoton kohokohta on ruokapöytä Poggenpohl – moderni, erittäin käytännöllinen ja mukava, täydellinen suurelle yritykselle. Saksalainen brändi, joka on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista, tarjoaa suunnittelun eri väreissä ja eri materiaaleista.

Moderni ruokapöytä nahkatuoleilla

mukava Poggenpohl -pöytä

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä