15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuinka valita paras yksittäinen keittiö tarpeisiisi

Yhden hengen musta -valkoinen keittiö, jossa uuni ja kaasuliesi sekä liesituuletin

Pienissä huoneistoissa jokainen neliömetri on tärkeä … ja keittiö kärsii usein tilan pienenemisestä. Mutta yksi keittiö tai kompakti keittiö sopii jokaiseen pieneen minikeittiöön ja tarjoaa kaikki halutut suuren keittiön toiminnot vain pienessä muodossa. Nämä pienet keittiöt sopivat erinomaisesti toimistoihin, yhden huoneen huoneistoihin, loma-asuntoihin ja pisteisiin, ja niissä on lukuisia vaihtoehtoja toiminnallisuuden, tyylin ja koon suhteen. Tässä on joitain tärkeimpiä asioita, jotka sinun on tiedettävä, jotta voit tehdä tietoisen ostopäätöksen.

Yhden hengen keittiö, 190 cm valkoinen, pesuallas ja kaksinkertainen liesi

Ensinnäkin, sinun on harkittava käytettävissä olevaa tilaa, jotta voit rajoittaa etsintää vain malleihin, jotka sopisivat siihen. Voit valita eri malleista tarpeidesi ja huoneen koon mukaan valitse Möbel-Vorteilig.de. Minikeittiöt ovat saatavilla 90 cm leveydeltä. Yksittäisessä 120-150 cm: n keittiössä on riittävästi tilaa 2 -polttimelle, liesille, pesualtaalle, jääkaapille ja säilytystilalle. Suuremmille yksittäisille keittiöille, jotka ovat 150 cm: n pituisia, pitäisi tietysti olla enemmän tilaa. Mitä enemmän komponenttien toivelista kasvaa, sitä laajemmaksi yksittäinen keittiö luonnollisesti tulee. Keskity olennaiseen ja räätälöi varusteiden yksityiskohdat tarpeidesi ja ruoanlaitostottumustesi mukaan. Mitä ilman et tekisi? Mikä on sinulle erityisen tärkeää? Jokainen keittiön osa vaatii huolellista harkintaa. Seuraavassa olemme koonneet sinulle yleiskuvan siitä, mihin sinun on kiinnitettävä huomiota.

Pieni pesuallas yhdessä keittiössä ei sovellu suurille pannuille

tiskiallas

Lähes kaikissa minikeittiöissä on pesuallas. Useimmiten ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja suunniteltu siten, että ne täyttävät perustoimintonsa viemättä paljon tilaa. Pienet pesualtaat tulevat usein toimeen ilman tavallista tyhjennysastiaa. Jos sinulla on suurempia astioita, niiden peseminen voi olla vaikeaa tavallisilla pesualtaakoilla. Jos riittävän syvä tai hieman suurempi pesuallas on sinulle tärkeä, ota tämä huomioon haussa. Pienikokoisia astianpesukoneita löytyy usein myös yksittäisistä keittiöistä.

Keittolevy

Pieni 2-polttiminen tai lasikeraaminen liesi on myös vakio useimmissa yksittäisissä keittiöissä, ja sen leveys on enintään 30 cm. Varmista vain, että lasikeraamikentän naarmut eivät ole harvinaisia ​​intensiivisessä käytössä. Älä siis aseta keittotason päälle mitään esineitä tilan puutteesta huolimatta.

Suunnittele yksi keittiö, jossa on uuni, kaksinkertainen liesi, pesuallas ja työtaso valkoisena

jääkaappi

Pieni jääkaappi, jossa on pakastin, on toinen ruokakomeroiden vakio -ominaisuus. Mieti, tarjoaako se tarpeeksi tilaa tarpeisiisi. Sisäänrakennetun jääkaapin tulisi olla riittävän suuri tarvittaville ruoille ja juomille, mutta se on yleensä liian ahdas kattiloille ja pannuille. Sisäänrakennetun jääkaapin kanssa on tärkeää huomata, voidaanko se irrottaa vai ei. Irrotettava jääkaappi on helpompi vaihtaa, jos se rikkoutuu. Sinun ei siis tarvitse ostaa uutta keittiöyksikköä. Se tekee keittiöstä myös joustavamman. Jos esimerkiksi esimerkiksi päätät lisätä hyllyjä kaappiin ja käyttää sitä lisäsäilytystilana.

Minikeittiö, jossa on kiiltävä etuosa, sisäänrakennettu mikroaaltouuni, sisäänrakennettu uuni ja korkeat kaapit

kaapit

Tilan puute on tietysti suurin ongelma yksittäisten keittiöyksiköiden kanssa. Useimmissa minikeittiöissä on kuitenkin yleensä säilytystilaa astioille, mausteille tai muille keittiövälineille. Hyödynnä seinien korkeutta ja työskentele hyllyjen tai kaapien kanssa kattoon asti. Kulmahyllyt ovat myös käytännöllinen ratkaisu pieniin tiloihin. Voit myös ripustaa hyllyt suoraan katosta tai ruuvata pieniä koukkuja kaapin ulkopuolelle.

uuni

Uuni on integroitu vain muutamiin malleihin, koska se vaatii enemmän tilaa. Jos uuni on sinulle tärkeä, sinun on tehtävä ilman laskutilaa tai säilytystilaa.

Seinään integroitu mikroaaltouuni.Yksi keittiö tilaa säästävä ratkaisu

mikroaaltouuni

Mikroaaltouuni on toinen laite, joka ei ole vakio, mutta voi tuoda lisäarvoa joillekin malleille. Tämä on yleensä sisäänrakennettu mikroaaltouuni, joka asennetaan suoraan seinäkaapin alle.

Varastotila

Monissa yksittäisissä keittiöyksiköissä pesualtaan ja keittotason ympärillä ei ole juuri hyllytilaa. Jos haluat kokata pienimmissä tiloissa, mieti, kuinka voit luoda ylimääräistä työskentelytilaa keittiöön. Seinälle asennettavat taittopöydät, ulosvedettävät paneelit, tarjoiluvaunut ja vastaavat ovat todellinen tilansäästö pienissä huoneissa.

2-rengas liesi lasitakka, lasikärjen suoja, antrasiitti, työtaso, musta ankkuri

Roiskeläppä

Tärkeä elementti, jota ei pidä unohtaa keittiön suunnittelussa, on roiskesuoja. Se suojaa keittiön takana olevaa seinää. Huomaa kuitenkin, että tällainen roiskesuoja ei yleensä sisälly kompaktin keittiön toimitukseen. Tässä suositellaan niin kutsuttuja roiskesuojakalvoja, jotka voidaan helposti kiinnittää keittotason takana olevaan seinään. Hienoa siinä on, että nämä kalvot voidaan poistaa jättämättä jäämiä liikkuessasi.

Ja miltä täydellisen yhden keittiön pitäisi näyttää? Yksittäisiä keittiöitä on saatavana monenlaisina tyyleinä ja väreinä, joten varmasti löytyy oikea malli sinulle. Onnea etsintään!

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista