15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oikean jääkaapin löytäminen – vinkkejä ja suuntauksia keittiössä

Etsi jääkaappi-vinkit-moderni-keittiö-led-valaistus-puurunko-graniittinen työtaso

Jos haluat ostaa jääkaapin, se ei ole enää niin helppoa tänään, koska on olemassa lukemattomia innovaatioita ja malleja hyvin erilaisiin tarpeisiin. Mutta samalla voit mullistaa oman keittiön ja päivittää sen optisesti. Mitä etsit ostaessasi jääkaappia? Olemme valmistelleet sinulle vinkkejä ja suuntauksia.

Ennen jääkaapin ostamista on tehtävä muutama peruspäätös:

– Haluan jääkaapin ja pakastimen yhdessä?

– Kannattaa ostaa amerikkalainen malli, jossa on säilytystilaa suurperheelle, eli kaksiovinen malli?

– Onko ympäristön yhteensopivuus ja siten energiatehokkuus minulle tärkeitä??

– Haluan sisäänrakennetun jääkaapin?

– Etsin uusinta tekniikkaa, eli jääkaappia, jossa on internetyhteys ja joka voi kommunikoida älypuhelimeni kanssa?

Ei, se ei ole vitsi. Viime vuosina teknologiamessuilla toistuvasti näytetyt jääkaapit, joissa on kosketuslevyt tai integroidut tabletit, jotka kommunikoivat käyttäjien kanssa wifi -yhteyden kautta. Tämä ei tarkoita sitä, että ostamme vain jääkaapin, joka tekee ostokset puolestamme – se on vielä kaukana tällä hetkellä. Mutta voit lähettää meille valokuvia kaapin sisällöstä matkapuhelimeesi ja kertoa meille, mitkä tuotteet ovat vanhentumassa tai tyhjenevät. Jos emme vain voi ajatella hyvää menua iltatapaamiseen, se ei ole ongelma jääkaapillemme, joka tarjoaa meille kiinteitä reseptejä. Kaikki edellyttäen tietenkin, että olemme syöttäneet asetetut tuotteet manuaalisesti kosketuslevylle etukäteen.

Samsungin älykäs jääkaappi

Etsi jääkaapin trenditekijä-kosketusnäyttö-RF4289-Samsung

Erityisesti Samsung ja LG ovat kehittäneet tähän suuntaan malleja viime vuosina, esimerkiksi RF4289 (Samsung) ja Smart ThinQ (LG). Esimerkiksi tämän vuoden CES -messuilla LG esitteli myös jalka -anturin, joka aktivoituessaan avaa jääkaapin oven. Jäljelle jää vain kysymys siitä, löytävätkö kotikoira tai kissa temppun myös sen jälkeen, kun hän on havainnut meidän toimivan …

Joka tapauksessa älypuhelimien ja älykkäiden kotejen välinen viestintä avaa täysin uusia mahdollisuuksia ja on mielenkiintoista nähdä, miten nämä asiat kehittyvät. Joka tapauksessa Saksassa on toistaiseksi ollut vähän kysyntää tällaisille korkean teknologian laitteille. Markkinoiden avaaminen Yhdysvalloissa on vielä nähtävissä.

Kuinka löytää oikea jääkaappi

Löydä vinkkejä-osta säännöllisesti-varastoi jääkaappi

Päätös ostaa sisäänrakennettu jääkaappi ei välttämättä riipu siitä, onko sopiva keittiö saatavilla. Tämä voi yhtä hyvin olla vapaasti seisova keittiössä.

Kuitenkin, onko se malli pakastinosalla vai ilman, on suuri ero. Toisaalta integroidulla pakastimella varustettu versio kuluttaa enemmän sähköä ja on siten vähemmän energiatehokas. Toisaalta se saavuttaa nopeasti kapasiteettirajansa. Lukuun ottamatta pieniä pakastettuja ruokia, siellä on tuskin tilaa, varsinkin ei valmiiden elintarvikkeiden varastointiin ja varastointiin. Joskus se tarkoittaa jopa sitä, että jääkaapin tila pienenee. Tietenkin joissakin kotitalouksissa on yksinkertaisesti tilaa, jossa ei ole tilaa useamman kuin yhden laitteen asentamiseen.

Jos tilaa on kuitenkin vähän, on parempi valita korkeampi laite, jossa molemmat alueet on erotettu selvästi erillisillä ovilla ja joka tarjoaa enemmän kapasiteettia. Erilliset ovet välttävät yllä mainitut lisäkustannukset. Tällä alueella saat sellaisen suhteellisen halvalla Osta jääkaappi.

Side-by-side jääkaappi

jääkaappi-side-by-side-double-door-american

Suuret perheet tai perheet kaukana supermarketista voivat etsiä paljon suurempia malleja. On sanottava, että on olemassa myös ns. “Vierekkäisiä” jääkaappeja, toisin sanoen toisella puolella on jääkaappi ja toisella pakastin. Se on kaksoisovi, joka tarjoaa tietysti paljon enemmän säilytystilaa. Tämä jääkaappimalli on alun perin peräisin Yhdysvalloista, ja siinä on usein myös pakastinpuolella vesiautomaatti ja jääannostelija – riippumatta siitä, onko saatavilla murskattua jäätä tai kuutiota. Tällaisia ​​lisälaitteita varten tarvitaan kuitenkin myös pysyvä vesiliitäntä.

Rinnakkainen jääkaappi on esimerkiksi Samsungin RS7528THCSLEF. Sen ruostumaton teräs näyttää tyylikkäältä ja ajattomalta. Ulko -ovessa on lämpötilansäädin. Integroitu monivirtausjärjestelmä jäähdyttää erityisellä tavalla: vihanneslokero on kosteampi kuin muut lokerot. Tämä tarkoittaa, että hedelmät ja vihannekset pysyvät tuoreina paljon pidempään. Siinä ei kuitenkaan ole jääannostelijaa.

LG GS 9366 NECZ tanko -osastolla

jääkaappi-trenditekijä-side-by-side-double-door-LG-GS-9366-NECZ

Myös No Frost -järjestelmä LG: ltä huolehtii asianmukaisesta jäähdytystehosta. Tämän järjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa tasainen jäähdytys; se tekee sulatuksesta tarpeettoman ja on hygieeninen. Esimerkiksi LG GS 9366 NECZ: ssä on tämä lisä.

Joissakin laitteissa on jopa palkkiosasto. Juomien ottaminen tällä tavalla on ylellisyyttä, jota monet käyttäjät ovat tyytyväisiä. Yksi tällainen asiantuntija on Samsungin malli RS7778FHCSLEF Side-by-Side, joka tarjoaa siksi todella paljon mukavuutta.

Ylellinen keittiö, jossa on integroitu jääkaappi

Jääkaappi löytää vinkkejä-amerikkalainen-jääkaappi-kaksoisovi

Hinnan osalta tietysti maksat ylellisyydestä. Toisaalta voit säästää paljon ajamista yhden joukko -ostoksen jälkeen. Toisaalta auto, jossa on älykäs jääkaappi, jonka tilaat itse, voi tulla tarpeettomaksi tulevaisuudessa …

Kuvalähteet:

ThreeDiCube – 322219877 / Shutterstock.com

Stokkete – 188281028 / Shutterstock.com

Photographee.eu – 243962401 / Shutterstock.com

Previous Post
Olohuoneen värit – 55 hienoa ideaa värisuunnitteluun
Next Post
Sisustus kynttilöillä – 21 hämmästyttävän helppoa DIY -ideaa