15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Taustakuvan valitseminen keittiöön – 20 ideaa tyylikkääseinän suunnitteluun keittiössä

Taustakuva keittiöön moderni-valkoinen-keittiö-julkisivut-seinä-suunnittelu-geometrinen-kuvio-värikäs

Keittiössä ilmapiirin tulisi olla rento ja kannustaa ihmisiä viipymään. Tällaisen vaikutuksen luomiseksi voit koristella seinät tyylikkäällä taustakuvalla. Sovitus Tapetti keittiöön tulisi olla pestävä ja pestävä, jotta se soveltuu myös keittiöön. Tässä artikkelissa esittelemme italialaisen Glamora -tuotemerkin kauniita keittiöön tarkoitettuja vinyylitapetteja, jotka ainutlaatuisella muotoilullaan takaavat luovan seinän suunnittelun.

Pestävä tapetti keittiöön luovalla suunnittelulla

Taustakuva keittiöön luova-pieni-keittiö-musta-lauta-liitu-aihe-piirustus

Tämän italialaisen tuotemerkin keittiön pestävät taustakuvat ovat paitsi käytännöllisiä, myös ainutlaatuisia ja erottuvat välittömästi. Vitaminic -kokoelman “Flat Loft” -taustakuva esittää graafisen esityksen keittiöstä, joka näyttää siltä kuin se olisi piirretty liidulla. Tämä tapetti sopii myös pieneen keittiöön, joka tarvitsee leikkisä aksentti.

Keittiön taustakuva, jossa on vastaava aihe

Tapetti keittiössä pestävään-keittiö motiivi-ruokailuvälineet-kirjaimet-vintage

Keittiön taustakuvan tulee olla ehdottomasti vedenpitävä ja naarmuuntumaton, jotta päivittäinen käyttö ei vahingoita sitä. Siksi on parasta valita korkealaatuinen seinäverhous, joka täyttää kaikki vaatimukset. Toinen tärkeä näkökohta on sopivan aiheen ja värin valinta, joka sopii sisustukseen ja ei ole tylsää samanaikaisesti. Motiivit, joissa on keittiövälineet ja keittiökalusteet, sopivat hyvin tähän huoneeseen ja sopivat suuriin tai pieniin keittiöihin.

Urbaani taustakuva keittiöön

Tapetti keittiöön vintage-seinä-design-kivi-look-englanti-puhelin-koppi-piirretty

Toinen malli Glamoran Vitaminic -kokoelmasta on “Street Life” -taustakuva keittiöön urbaanissa tyylissä. Suosittu kivinen ilme antaa huoneelle retrohenkistä tunnelmaa ja piirretty englantilainen puhelinkoppi muistuttaa Lontoon katuja. Tämä malli yhdistyy hyvin kivestä tai marmorista valmistettuihin työtasoihin sekä tyylikkäisiin punaisiin keittiöihin.

Seinän suunnittelu keittiössä vinyylitapetilla

Taustakuva keittiöön retro-pestävä-lasipullo-aihe-luova-seinä-suunnittelu

Jos haluat tapetoida keittiön vinyylitapetilla, sinun on ensin valittava suosittu aihe tai kuvio ja ryhdyttävä sitten töihin. Keittiön taustakuva kiinnitetään seinään sopivalla tahnalla ja tapettiharjalla. Jos valitset mallikokoelmasta taustakuvan, jonka aiheena on esimerkiksi Happy Hour -malli, sinun on säädettävä kuvio huolellisesti, jotta se ei tuhoutuisi..

Keittiön taustakuva – luovia ideoita

tapetti-keittiö-vintage-kuvio-kirjaimet-puu-look-keittiö-back-design

Ne, jotka erityisesti pitävät jalopuusta, voivat valita pestävät tapetit, kuten “Harvest” -mallin Fancy -kokoelmasta. Muotoilu, jossa on kirjaimia ja kuvitettuja hedelmiä ja vihanneksia, antaa huoneelle vintage -tunnelman ja kutsuu sinut viipymään.

Tapetteja kahvin ystäville

tapetti-keittiö-neutraali-värit-pestävä-tapetti-keittiö-aihe-kahvinkeitin

Glamora -mallikokoelman “Soul Kitchen” -mallit ovat hieno idea seinän suunnitteluun keittiössä. Ne luovat hauskan tunnelman ja kahvin ystävät arvostavat niitä varmasti. Malli on saatavana beigeinä, likaisena valkoisena ja harmaana.

Pestävä tapetti hauskoilla aiheilla

tapetti-keittiö-keittiö-aihe-astiat-pestävät-tapetti-keittiön seinä

Keittiön värien ja kuvioiden pitäisi herättää ruokahalua ja muistuttaa herkullisesta kotiruoasta. Siksi keittiön luovat taustakuvat, joissa on astioita kuvaavat aiheet, ovat ihanteellisia. Mallikokoelma tuo esiin yhden idean “kofeiinimallilla”.

Koordinoi taustakuvia keittiöön ja ruokailutilaan

tapetti-keittiö-ruokailutila-äänestyslasit-luova-seinä-suunnittelu

Jos haluat koordinoida keittiön ja ruokailutilan seinäsuunnittelua, löydät saman kokoelman ruokasalille sopivan taustakuvan. Keittoastioiden sijaan on kelluvia lasia, joissa on samanlainen värimaailma.

Kukka -taustakuva keittiöön luo romanttisen tunnelman

tapetti-keittiö-punainen-valkoinen-kukka-aihe-lilja-vinyyli-tapetti-punainen-riippuva kaappi

Värillisellä taustakuvalla voit asettaa kauniita värisävyjä keittiöön ja suunnitella seinät luovasti. Kukkakuviot, joita yleensä tarjotaan monissa eri väreissä, sopivat tähän hyvin. Essence -kokoelman ”Northstar” -taustakuvassa on kuvattu suuria punaisia ​​liljoja, jotka täydentävät punaisia ​​keittiön etuosia ja tarjoavat samalla luonnollisen tunteen sisustuksessa.

Luodaan keittiöön luonnollinen ilmapiiri

tapetti-keittiö-kukka-tapetti-pestävä-värikäs-puutarhakasvit-aihe

Essence -mallistossa on keittiötaustakuvia, jotka kuvaavat luontoa leikkisästi. Värikkäät puutarhat, kasvi- ja kukka -aiheet kutsuvat luontoa asuntoon ja toimivat myös iloisena koristeena huoneessa.

Marokkolainen kuvio yhdistettynä kukkiin

tapetti-keittiö-laatat-kuvio-kukka-aiheet-yhdistää-värikäs-keittiön seinä

Viime vuosina marokkolaisesta kuviosta on tullut suosittu keittiön seinälaattojen motiivi. Jos kuitenkin haluat keittiöön taustakuvan laattojen sijaan, sinun ei pitäisi tehdä ilman tällaista kuviota. Pikemminkin Flirt -kokoelman “Technicolor” -malli tarjoaa mukavan vaihtoehdon, jossa yhdistyvät marokkolaiset kuviot ja kukka -aiheet.

Värikkäät raidat keittiön hauskaan tunnelmaan

tapetti-keittiö-kuvio-raidat-värit-keittiö-ruokailutila-seinä-suunnittelu

Impulses -kokoelma on raidallinen taustakuva keittiöön, jossa on erilaisia ​​väriyhdistelmiä ja joka sopii hyvin keittiöön ja ruokailutilaan. Nauhat laajentavat visuaalisesti tilaa ja sopivat siksi täydellisesti pienempiin huoneistoihin.

Vinyyli tapetti keittiöön kukkakuviolla

tapetti-keittiö-kuvio-geometriset-luvut-omenat-pestävä-vinyyli-tapetti

Keittiön “omenatyylinen” vinyylitapetti on yhdistelmä kukka-, geometrisia ja abstrakteja aiheita. Kelluvien omenoiden yhdistelmä luo poikkeuksellisen seinän, joka ei miellytä jokaista makua.

Tapetti keittiöön, joka kertoo tarinan

tapetti-keittiö-graafinen-taide-piirustus-vaaleanpunainen-aksentti-väri-deco-taustakuvat

Tapetti voidaan suunnitella jopa kokonaiseksi seinämaalaukseksi ja kertoa kokonaisia ​​tarinoita sen avulla. Keittiön ja olohuoneen “Daisy Field” -taustakuva tuo romanttisen sisustusidean asuntoon.

Vesi ja vedenalainen maailma keittiön taustakuvan motiivina

tapetti-keittiö-seinämaalaus-optiikka-värillinen-kala-lumpeen lehdet-kuvio

Yksinkertainen valkoinen keittiö tarjoaa monia vaihtoehtoja seinäsuunnitteluun. Jos haluat lisätä hieman väriä ja tunnelmaa huoneeseen, voit valita maalatun taustakuvan, kuten Glamoran “Goldfish” -mallin.

Käytä tapettia keittiöön eri tavalla

tapetti-keittiö-valkoinen-vinyyli-tapetti-keittiö-rintamalla-graafinen-kuvio

Jos keittiössä ei ole vapaata seinää taustakuvaksi, voit löytää vaihtoehtoisen sovelluksen. Vinyylitapetit voidaan myös kiinnittää keittiön etuosiin ja ne toimivat siten luovana koristeena keittiössä.

Pestävä tapetti graafisella kuviolla

tapetti-keittiö-värikäs-moderni-valkoinen-keittiö-rintama-mauste

Keittiön taustakuva, joka on sijoitettu keittiön etupuolelle, voi piristää huonetta ja tuoda lisäväriä sisustukseen. Koska tapetit ovat pestäviä, ne voidaan puhdistaa helposti tavallisilla puhdistusaineilla.

Harmaa taustakuva avokeittiöön

tapetti-keittiö-avoin-olohuone-ruokailutila-kukka-tapetti-kuvio-harmaa

Huoneistoissa, joissa on avokeittiö, on yleensä yhteinen seinä keittiötä ja ruokailutilaa varten, joten tapetin tulee sopia molempiin huoneisiin. Harmaat tai harmaat kuviot voidaan helposti yhdistää ja tuoda hyvä idea jaetulle seinälle.

Vinyyli tapetti keittiöön, jossa on suosittu aihe

tapetti-keittiö-yhteinen-olohuone-keittiö-ruokailutila-tapetti-lego-kuvio

Keittiön taustakuva, joka kuvaa tunnettuja hahmoja ja kuvioita, voi luoda huoneeseen miellyttävän ilmapiirin. Tämän mallin fontti ja värit sopivat hyvin vintage -koristeeksi avoimeen olohuoneeseen, ja lapsetkin pitävät siitä varmasti.

* kaikki taustakuvat ovat suunnittelijaa Glamora.

Previous Post
Moderni kylpyhuone – suunnitteluideoita ja vinkkejä
Next Post
Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet