15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kapeat ikkunat keittiöön: paljon valoa ja täydellinen yksityisyys

kapeat ikkunat sisustus-keittiöt-design-betoni-puu

Keittiön ikkunat ovat tärkeitä riittävän päivänvalon ja miellyttävän työn varmistamiseksi. Jos tämä on työalueella, muotoilu on sitäkin parempi. Ikkunat vievät kuitenkin usein arvokasta tilaa, mikä tarkoittaa, että tallennustilaa menetetään. Tämän välttämiseksi on olemassa suuri muunnelma ja se on kapeat ikkunat, jotka sijaitsevat työtason ja seinäyksiköiden välissä. Tämä tarkoittaa, että suurempi alue saa enemmän valoa. Pitkät, vaakasuorat ikkunat takaavat myös riittävän yksityisyyden sisätiloihin. Seuraavassa on muutamia inspiroivia ideoita yhä suositumpaan ikkunoiden suunnitteluun:

Kapeat ikkunat Duilio Damilanon täydelliseen näkymään

kapea ikkuna keittiö-moderni-ruokapöytä-valkoinen-työtaso

Tämä kapea ikkuna sijaitsee suoraan työtason yläpuolella ja tarjoaa upeat näkymät vuorille kaupungin taustalla aterioita valmistellessa. Tämä tekee keittiössä työskentelystä paljon miellyttävämpää. Puinen ikkunakehys on mukava kontrasti valkoisen keittiön kanssa.

Kapeat ikkunat valkoisessa SAOTA -keittiössä

kapeat ikkunat minimalistinen-valkoinen-keittiö-vastapuun runko

Upea näkymä avautuu, kun katsot ikkunasta ulos. Tämän kapean ikkunan kehystävät keittiön ylä- ja alakaapit. Kun käytät työtasoa, saat näkymän merelle. Valo, joka voi virrata huoneeseen tällä tavalla, tekee valkoisesta keittiöstä entistä kirkkaamman ja ystävällisemmän.

Ikkunaidea Stephenson Design Collectivelta

kapeat ikkunat kiiltävä valkoinen-keittiö design-puiset kaapit

Tämän keittiön kapea ikkuna on hieman korkeammalla tasolla. Työtaso ja ikkuna on erotettu toisistaan ​​seinällä. Koska asunto sijaitsee suoraan katon alla, tämäntyyppiset ikkunat takaavat tarvittavan yksityisyyden, jonka muuten tarjoaisi vain sopiva yksityisyysnäyttö.

Ikkunat Bijl Architecturen keittiön takaseinäksi

kapea-ikkuna-keittiö-saari-harmaa-työtaso-riippuvalaisimet-kupari

Kapeat ikkunat, kuten näyttämämme vaihtoehdot, korvaavat myös upeasti klassisen kaakelipeilin tai keittiön takaseinän. Täällä näitä ikkunoita täydentää toinen seinäkaappien yläpuolella, mikä mahdollistaa lisävalon pääsyn avoimeen olohuoneeseen. Tätä korostaa keittiön valkoinen väri. Monet puusta valmistetut elementit takaavat mukavuuden.

Keittiö marmorilla LSA Architectsilta

kapeat ikkunat-mustat lamput-moderni keittiö

Valkoiset kaapit, hienosta valkoisesta marmorista valmistetut työtasot ja mustat aksentit yhdistetään erilaisiin houkutteleviin ikkunoihin. Kapea ikkuna sopii täydellisesti muotoiluun ja luo yhdessä ikkunan etuosien kanssa ystävällisen ilmapiirin. Tumma puulattia luo tasapainon vaaleissa kalusteissa.

Kapea ja puiset ikkunakehykset Moloney Architectsilta

kapea-ikkuna-katto-puu-betonilattia

Tämä kapea ikkuna perusyksiköiden yläpuolella on käytännöllinen liukuikkuna, joten se ei vie tilaa avattaessa. Kaunis kontrasti rungon ja valkoisen keittiön välillä sopeutuu myös muuhun huonekalusuunnitteluun puun kanssa ja yhdistää modernin tyylin maalaismaisiin aksentteihin.

Mustavalkoinen keittiö, arkkitehti David Watson ja AGUSHI Builders

kapeat ikkunat-musta-valkoinen-sisustus-keittiö-suunnittelu

Tämän keittiön pääväri on valkoinen. Tyylikkäitä aksentteja asettaa kuitenkin musta, mukaan lukien kapea ikkuna ja sen runko. Tuloksena on kevyempi vaihtoehto keittiön klassiselle kaakelipeilille, minkä ansiosta tämä Melbournen talon sisustus näyttää ainutlaatuiselta.

Idea Mim Designilta

kapea-ikkuna-avoin-keittiö-metalli-jääkaappi-jakkara

Tämä kapea ikkuna, joka sijaitsee seinässä ja ylä- ja alakaapin välissä, antaa sinulle vilauksen omasta puutarhasta. Tällä tavalla liesi valaistaan, kun pesuallas on integroitu keittiösaaren sisään. Valkoinen keittiö toimii kontrastina mustaan ​​ruokailutilaan ja olohuoneeseen.

Tumma keittiö, jossa kapea ikkuna, Luciano Kruk

kapeat ikkunat-mustat kaapit-design-yksivärinen-seinä-betoni

Tämän kaltaisissa tummemmissa keittiöissä lisävalo on aina tervetullut. Huone koostuu harmaasta betonista valmistetuista seinistä, katosta ja lattiasta, kun taas keittiön kaapit on valittu mustaksi. Kapea ikkuna kompensoi pimeän ilmapiirin päivänvalon avulla, ja sitä täydentää toinen ikkuna sivuseinässä.

Ikkunat koristeena Kya Villassa

kapea-ikkuna-iso-keittiö-ikkuna-etu-laatat-suurikokoinen

Koska tässä keittiössä on jo monia ja myös suuria ikkunoita, muita kapeita ikkunoita ei itse asiassa tarvita. Mutta tässä tapauksessa saat upean näkymän siniselle taivaalle työskentelyn aikana ja eksoottiset palmut ovat myös näkyvissä. Sininen väri antaa sisustukselle viimeistelyn.

Pesuallas Feldman Architecture -ikkunassa

kapea-ikkuna-beige-vaalea-huonekalut-upotetut valot

Monet haluavat laittaa pesualtaan ikkunan viereen. Näin on myös tässä keittiössä, jossa tähän tarkoitukseen käytettiin kapeita ikkunoita. Jos et pidä pesusta, muutat mielesi nopeasti tällaisella suunnittelulla. Työalue näyttää paljon miellyttävämmältä kuin laatoitetulla peilillä tai muulla keittiön roiskumisella.

Ikkunat ja kaakeloidut peilit valmistajalta MM ++

kapea-ikkuna-ruokailutila-puinen-penkki-tummanharmaa-lattia-keittiö-design-koristella

Jos et vieläkään voi tai voi tehdä ilman kaakelipeiliä, voit myös yhdistää kapean ikkunan keittiön takaseinään. Turkoosi muotoilu mukautuu täydellisesti sisäpuutarhaan, samoin kuin ikkunasta näkyvä bambu, ja korostaa samalla valkoista keittiötä mustalla lattialla.

Suunnitellut SAOTA

Stephensonin suunnittelukollektiivi

Bijlin arkkitehtuuri

LSA Arkkitehdit

Moloney Arkkitehdit.

Arkkitehti David Watson

AGUSHI Rakentajat

Mim -suunnittelu

Luciano Kruk

Feldmanin arkkitehtuuri

Previous Post
Moderni kylpyhuone – suunnitteluideoita ja vinkkejä
Next Post
Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet