15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Keittiön roiskesuoja lasista – vinkkejä materiaalin ja aiheen valintaan

Keittiön takaseinä lasista valmistettu LED -painettu motiivi mausteet edessä matta

Keittiön roiskumisella on tärkeä rooli keittiössä. Vaikka se suojaa seiniä rasvaisilta roiskeilta ja muulta lialta, se on myös ratkaiseva keittiön ulkonäön ja vaikutuksen kannalta. Keittiön lasiseinäinen takaseinä näyttää erityisen modernilta ja tyylikkäältä. Materiaali on lämmönkestävää, kestävää, helppohoitoista ja saatavana uskomattomissa väreissä. Lasinen takaseinä voidaan suunnitella siten, että se sopii jokaiseen elävään tyyliin tai makuun. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on otettava huomioon valintaa tehdessäsi.

Mikä lasi keittiön roiskeille?

Keittiön takaseinä on valmistettu mustasta kiiltävästä lasirintamasta vaaleasta puusta

Keittiön takaseinän materiaalina on erilaisia ​​lasityyppejä. Lyhyesti sanottuna karkaistu turvalasi ESG -lasi, on lämpökarkaistua ja sillä on parempi isku- ja iskunkestävyys verrattuna tavallisiin lasilevyihin. Materiaali on täysin herkkä naarmuille, lämmönkestävä ja näyttää hyvältä myös vuosien jälkeen. Koska materiaalia ei voi enää käsitellä jälkikäteen, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota tarkkoihin mittoihin valmistuksen aikana. Schön und Wiederin online -kokoonpanon avulla Voit määrittää ESG -lasiruudun yksilöllisten mittojen mukaan. Asiantuntijat leikkaavat sitten lasiin syvennykset pistorasioista ja valokytkimistä millimetrin tarkkuudella. Jätä ESG -lasin leikkaus ammattilaisen tehtäväksi!

Akryylilasi (Plexiglas) on lasimainen muovi, jota käytetään tällä hetkellä usein edullisena ESG-lasin korvikkeena keittiössä. Materiaali on erittäin kevyttä, helppokäyttöistä ja kätevää lompakossa. Asennus uunin taakse ei myöskään ole ongelma. Naarmuuntumisherkän pinnan vuoksi se ei kuitenkaan välttämättä sovellu pitkäaikaiseen käyttöön. Virheellinen puhdistus voi vahingoittaa kiiltävää pintaa ja tehdä siitä tylsän ja epämiellyttävän jonkin ajan kuluttua. Akryylilasin lisäksi Alumiinikomposiittipaneelit (Aludibond), jota käytetään keittiön roiskesuojana.

Kaikki lasityypit voidaan helposti liimata tai tulostaa kalvolla ja säätää yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Voit silti miettiä haluatko keittiön takaseinän matta (satiini) vai kiiltävä.

Keittiön takaseinä lasia ja LED -valaistus

Keittiön takaseinä kiiltävää lasia, väritön keltainen etuosa matta valkoinen

On myös mahdollista valaista lasinen takaseinä. Tämä ei vain tee kuvista ja aiheista katseenvangitsijoita, vaan on myös toimiva ruoanlaitossa. Jos keittiön takaseinä on varustettu LED -valolla, lasin paksuuden tulee olla vähintään 6 mm. Voit myös valita valon yksilöllisesti mieltymystesi tai aiheesi mukaan. Kylmien valkoisten LEDien käyttöä suositellaan vaaleammille aiheille ja lämpimän valkoisten LEDien käyttöä tummemmille. RGB -värinvaihtaja olisi juuri sinulle sopiva vaihtoehto, jos haluat muuttaa keittiön takaseinän väriä napin painalluksella.

Mikä väri keittiön takaseinälle?

Keittiön takaseinä lasista punaista antrasiitinharmaata julkisivua

Keittiön takaseinä on sovitettava yhteen työtason ja keittiön etuosan värin kanssa. Se voi joko korostaa muita elementtejä tai tulla katseenvangitsijaksi.

Jos sinulla on valkoinen keittiö, voit lisätä värillisen värin lasiseen takaseinään. Mikä tahansa ilmeikäs väri, kuten punainen, violetti, sininen tai vihreä, näyttää kauniilta yhdessä valkoisen kanssa. Jos et halua luoda vahvaa kontrastia, voit valita neutraalin sävyn, kuten mustan, valkoisen tai vaaleanharmaan.

Painatus keittiön takaseinään lasista – mikä aihe?

Keittiön takaseinä lasia valkoisesta magnoliakukasta moderni

Onko yksivärinen liian tylsää sinulle? Sitten voit suunnitella halutulla aiheella oman keittiön takaseinän. Suosituimpia lasisen keittiön roiskumisen aiheita ovat:

  • Kukka- ja luontoaiheita

Magnolia tai orkidea ovat ihanteellisia motiiveja nykyaikaiseen keittiöön. Kukat loistavat hienossa vaaleanpunaisessa, syvän violetissa mutta myös tyylikkäässä valkoisessa. Yhdessä tummien keittiön etuosien kanssa kukkaiset aiheet tulevat todellakin omiin.

Voikukka mustalla taustalla näyttää myös upealta roiskesuojana valkoisessa keittiössä. Tummanharmaa työtaso sopii tähän hyvin.

Keittiön splashback -aihe kalkki vesi vihreä valkoinen

  • Tuore vihreä

Ne, jotka haluavat tuoda peliin vihreän värin, voivat valita aiheita, kuten yrttejä, ruohoa tai bambua. Seinäpaneeli, jossa on kalkkikuvio, antaa huoneelle myös paljon raikkautta! Vihreä sopii täydellisesti luonnon puun ja valkoisten sävyjen kanssa.

Toinen vaihtoehto olisi tietysti päinvastainen: Valitse keittiön etu- ja työtasot tummalla värillä, ja roiskesuoja luo suuren kontrastin vaaleissa sävyissä, kuten valkoisessa.

Keittiön takaseinä lasikuvio kahvi kahvipapujen pistorasioiden suunnittelu

  • kahvia

Kahvimallit ovat erityisen suosittuja keittiön takaseinässä. Valitsetpa esityksen kahvipavuilla tai kahvikupilla – vain kahvin näky tekee sinusta vilkkaan. Tapepintaiset seinäyksiköt, perusyksiköt vaaleissa luonnonpuun sävyissä ja työtaso valkoisena ovat ihanteellisia.

Kuten näette, lasista valmistetun keittiökeittiön mahdollisuudet ovat yhtä monipuoliset kuin luovuutenne!

Previous Post
Moderni kylpyhuone – suunnitteluideoita ja vinkkejä
Next Post
Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet