15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Erota avokeittiö olohuoneesta: väliseinät teollisella ilmeellä

Erillinen avoin keittiö-olohuone-korkea-väliseinä-lasi-musta teräs-tehdas-ilme

Avoimet pohjaratkaisut ja tilavat huonekonseptit ovat nykyään raivoa. Keittiö, ruokailutila ja olohuone sulautuvat toisiinsa ja muodostavat yhden huoneen. Mutta sillä on myös haittoja, kuten ruoan tuoksuja, jotka saavat monet rakentajat valitsemaan erottaa avokeittiö olohuoneesta. Ratkaisu: tilanjakaja, joka varmistaa yksittäisten toiminnallisten alueiden selkeän erottamisen ja luo visuaalisen selkeyden. Mutta jos et halua tehdä ilman ilmavaa elämisen tunnetta ja valoa, voit valita lasiseinän.

Erota avokeittiö lasiseinällä

Erillinen avoin keittiö-musta teräslasi-poista hajut

Liukulasiovi on suosittu huonejakaja, kun haluat erottaa avokeittiön olohuoneesta. Näin voit seurata asioita, mutta karkottaa ei -toivotut hajut suljettujen ovien takaa. Mutta tänään tarjoamme sinulle muutamia ideoita, jotka sopivat täydellisesti teolliseen tyyliin: Väliseinät mustasta teräksestä ja lasista tehdasikkunat.

Tee avoimesta keittiöstä oma huone

Erillinen avoin keittiö-olohuone-väliseinä-musta teräs-lasi-läpinäkyvä säilytys

Musta pulverimaalattu teräs ja lasi muodostavat yhdessä ilmavat huonejakajat ja mahdollistavat täydellisen symbioosin ilmavasta tunnelmasta ja hiljaisesta oleskelutilasta. Ne ovat innoittamana vanhoista teollisuusikkunoista ja muistuttavat meitä tilavista parveista. Filigraaninen väliseinä, joka on valmistettu kapeista metallipalkkeista ja lasista, muodostaa huoneita rajoittamatta ilman ilmavuutta.

Väliseinä vanhojen teollisuusikkunoiden innoittamana

avoin keittiö-väliseinä-lasi-musta-teräs-senkki-tv-ruokapöytä

Nämä mustasta teräksestä ja lasista valmistetut väliseinät ovat hyvissä käsissä sekä tilavissa parvihuoneistoissa että pienissä asunnoissa. Pienissä huoneistoissa, joissa jokainen neliömetri on tärkeä, suuret huonejakajat ovat haitallisia.

Puoli seinää asettaa rajat

avoin keittiö-osio-olohuone-teollinen-tyylinen

Vapaasti seisovalla lasiseinällä olohuone voidaan kaavoittaa erittäin tehokkaasti. Se asettaa selkeät rajat ilman hermeettistä eristämistä keittiöstä muusta. Vaikka puolet seinästä ulottuu lattiasta kattoon, sillä on enemmän näytön tehtävää.

lattiasta kattoon ulottuvat väliseinät 

Avoin keittiö-väliseinä-ruokailutila-ovi-lasi musta teräs-parkettilattia

Lasiseinät ovat hyvä vaihtoehto, jos kokit haluavat silti osallistua viihteeseen ja muihin olohuoneen tapahtumiin. Jos ovi on kiinni, keittiön melu ja hajut eivät pääse tunkeutumaan olohuoneeseen.

Osio voidaan myös asentaa jälkikäteen

avokeittiö-väliseinä-musta-teräs-lasi-saranoitu ovi-antelias-avaruuskonsepti

Jos keittiössä on liikaa höyryä ja savua, asukkaat voivat yksinkertaisesti sulkea oven. Kokilla on kuitenkin visuaalinen yhteys perheeseen tai vieraisiin. Tämä versio voidaan myös jälkiasentaa. Elementit on mitattu ja kiinnitetty sitten turvallisesti lattiaan ja kattoon.

Teräslasiseinien avulla olohuoneeseen luodaan uusia valaistusolosuhteita

avokeittiö-erottavat-yksilölliset-toiminnalliset alueet-teollinen suunnittelu

Kirkkaat filigraaniset rakenteet tekevät teräs-lasi-yhdistelmästä niin erityisen, eivät itse materiaalit. Yhdessä lasin kanssa teräs näyttää jälleen kevyeltä.

Saatavilla on erilaisia ​​ovityyppejä

avoin keittiö-väliseinä-teollinen-tyylikäs lasi-musta-teräs

Ovet voidaan erottaa avautumis- ja sulkeutumistavasta. Useimmin käytettyjen yksitoiminenovien lisäksi on myös pyöröovia, liukuovia ja taitto-ovia. Mieti, mikä avausmekanismi on sopivin, koska kaikkiin tarpeisiin on sopiva ovi.

Sivulla kääntyvä ovi

avoin keittiö-osio-ovi-puoli-kääntöakseli-lasi-musta-teräs

Pyörivä ovi on eräänlainen ovi, jota tavataan harvoin asuinrakennuksissa. Erittäin leveät ovet, joilla on sivuttainen pyörimisakseli, ovat yhä suositumpia suunnittelijataloissa ja herättävät kaikkien huomion.

Pariovet eivät sovi pieniin asuntoihin

avokeittiö-väliseinä-olohuone-harmaa-musta-lasiteräs

Halun läpinäkyvyyteen ja avoimuuteen vastaavat myös kaksilehtiset sisäovet. Kun molemmat siivet ovat auki, asuinalueet sulautuvat toisiinsa. Jos etsit sopivia ovia pienelle asunnollesi, kannattaa mieluiten tehdä ilman saranoituja ovia – mieluummin liuku- tai taitto -ovet.

Taitto -ovet lasia ja terästä

avokeittiö-osio-taitto-ovet-ranskalainen-musta-teräs-lasi

Taitto -ovet mahdollistavat laajan aukeamisen taitettavilla elementeillään ja ovat siksi täydellisiä pieniin huoneistoihin. Paljaista muurauksista valmistetut seinät hehkuttavat vanhojen tehdashallien karua viehätystä ja sopivat täydellisesti mustien teräs- ja lasiseinien kanssa.

Liukuvat lasiovet

avoin keittiö-väliseinä-lasi-liukuovi-teräsrunko

Liukuovet ovat tietysti tyylikkäin tapa erottaa avoin keittiö olohuoneesta. Ne ovat ohuita, käytännöllisiä ja ne voidaan asentaa pienellä vaivalla. Ne, jotka haluavat erillisen ruokasalin tai hiljaisen paikan, voivat vetää liukuoven sisään.

Kuvioidut liukuoviset ovet

avoin keittiö-osio-lasi-liukuovi-teräs-kuvio-yksityisyysnäyttö

Läpinäkyvästä lasista valmistetut liukuovet mahdollistavat valon rajoittamattoman liikkumisen kaikissa huoneissa. Korkea valonläpäisy luo miellyttävän ilmapiirin ja lisää huoneen kokoa ja läpinäkyvyyttä. Ne, jotka haluavat kauniita kuvioita ja leikkisiä koristeita, voivat käyttää koristeellisia lasikalvoja. Nämä himmeät kalvot, joissa on himmeä lasi, tarjoavat optimaalisen yksityisyyden ja vähäisen valon menetyksen.

Lasi, jolla on erilaiset pintaominaisuudet

avoin keittiö-erotteleva-lasilohko-rakenne-geometrinen

Jos haluat luoda näkymättömän ympäristön menettämättä valoa, voit myös valita lasielementit, joilla on rakenteellinen pinta.

Rakenteelliset mustat teräsportaat

avoin keittiö-osio-saari-teräs-työtaso

Teräs, rauta ja alumiini antavat kotillesi täydellisen teollisen ilmeen. Mustat metallipalkit yhdistyvät hyvin kiinteään portaikkorakenteeseen ja kestävään ruostumattomasta teräksestä valmistettuun työtasoon. Yhdessä puun kanssa metalli näyttää kodikkaammalta.

Erilaisia ​​lattiapäällysteitä

avokeittiö-osio-olohuone-ranskalainen-retro-moderni

Jos haluat erottaa avoimen keittiön optisesti olohuoneesta, voit työskennellä myös erilaisilla lattiapäällysteillä: laatat keittiöön, parketti olohuoneeseen. Teollisen tyylin kasvavan suosion myötä myös betonilattiat ovat jäähtyneet.

Suunnittele makuualkovi

avokeittiö-osio-yhden huoneen huoneisto-makuuhuone-vuode-väliseinä-teräslasi

Yhden huoneen huoneistoissa asukkaat kohtaavat saman haasteen: Kuinka sänky voidaan integroida olohuoneeseen? Tällaisten tilanjakajien taakse voidaan luoda erillinen makuualkovi tehdasikkunan tyyliin. Rauhan ja yksityisyyden lisäämiseksi sinun on harkittava verhojen ripustamista, joita voit vetää tarvittaessa.

Teräsikkunat puolikorkeilla seinillä

avokeittiö-osio-vintage-teollisuus-tyyli-ikkuna-tehdas-ilme

Teräsikkunat voidaan sijoittaa puolikorkeille seinille siten, että syntyy erillinen L-muotoinen keittiö. Jos haluat käyttää teollista tyyliä keittiössä, sinun on oltava varovainen, koska tämän tyylin väripaletti voi näyttää hieman synkkältä.

Erota avoin keittiö optisesti

avokeittiö-väliseinä-olohuone-nahka-lepotuoli-musta-teräs-lasi-väliseinä

Voit myös nauttia oivalluksista ja näkymistä ja samalla erillisestä vetäytymisestä tässä huoneistossa. Materiaalivalinta erottaa myös visuaalisesti keittiön olohuoneesta: toisessa käytetään puuta, toisessa betonia ja nahkaa..

Kasveja lasin takana

avokeittiö-osio-huone-jakajat-sisä-kasvit-teolliset

Kun kyse on yksittäisten alueiden löysästä erottamisesta toisistaan, kasvit ovat hyvä valinta. Vihreät huonetoverit korostavat eläviä aksentteja ja voivat piilottaa työtason, jota ei ole vielä siivottu. Se näyttää erityisen mielenkiintoiselta, kun korkeat ruukkukasvit on suljettu lasilaatikossa.

Konsoli aamiaisbaarina olohuoneessa

avokeittiö-osio-olohuone-puolikorkeus-musta-lasi-kaappi-yhdistelmä

Ikkuna seinän sijasta sisätiloissa keittiön ja ruokasalin välillä erottaa ja yhdistää samanaikaisesti. Näkymä ei voi enää vaeltaa vapaasti kaikilla pinnoilla. Samankaltainen näyttökaappi tarjoaa myös säilytystilaa.

Esittely yhdessä puolen seinän kanssa

avoin keittiö-osio-loft-tyyli-lasi-musta-puu

Puusta ja lasista valmistettu väliseinä

avoin keittiö-väliseinä-väliseinä-puu-lasi-tumma puulattia

Hilaikkunoilla on myös tietty viehätys, ja niitä kutsutaan usein historiallisiksi ikkunoiksi. Tällaiset ikkunat, joissa on palkit, voivat toimia tilanjakajina ja antaa klassisen ilmeen. Ristikkoikkunat ovat yleensä puuta, muovia ja alumiinia.

Väliseinä vanhoista ristikkoikkunoista

avokeittiö-väliseinä-ruokailutila-vanha-puinen-ikkuna-väliseinä

Ne, jotka rakastavat DIY -projekteja tai antavat uuden elämän vanhoille asioille, pitävät tätä ajatusta ehdottomasti mielenkiintoisena. Väliseinä koottiin yhdeksästä vanhasta ristikkoikkunasta, mikä tarjoaa valoa ja rakennetta samanaikaisesti.

Baarin ovet maalaiskeittiössä

avoin keittiö-osio-maalaistyylinen-valkoinen-puu-lasi-liukuovet

Liukuovet, joissa on palkit ja lasilevyt, sopivat täydellisesti maalaistyylisiin kalusteisiin. Tangot voidaan maalata puukoristeilla tai valkoisilla ja antaa ovelle tyylikkään ja ainutlaatuisen ilmeen.

Mittatilaustyönä tehty palkkiosio

avoin keittiö-väliseinä-väliseinä-puu-lasi-olohuone-maalaistalo-moderni

Voit selvittää ovenvalmistajalta, voitko suunnitella seinäpalkit itse. Voit siis valita oikeat kehykset, ovipaneelit ja tangot.

pysty- tai vaakasuorat portaat?

avoin keittiö-osio-lasi-liukuovi-maalaistalo-valkoinen-puu

Se, kuinka monta tankoa liukuovellasi pitäisi olla, on täysin sinun. Vaakasuorat palkit korostavat leveyttä, kun taas pystysuuntaiset jakot saavat ovet näyttämään korkeammilta ja kapeammilta.

Maalaistyylinen keittiö ja olohuone, jossa on teollista tunnelmaa 

avoin keittiö-osio-olohuone-osio-lasi-puu-valkoinen-maalaistalo-moderni

Tämä esimerkki osoittaa, että tällaiset väliseinät baareilla sopivat täydellisesti ihanan maalaistalon tyyliin. Suunnittelija erotti keittiön olohuoneesta ja viittasi myös niiden ulkoasuun keittiön seinäyksiköiden edessä. Keittiön hienovarainen tyylien yhdistelmä muuttuu kirkkaiksi värisävyiksi sinisin sävyin olohuoneessa. Teollisen muotoilun kolmijalkalamppu löytää ihanteellisen paikan sohvan vieressä.

hieno sekoitus tyylejä ja kaunis väripaletti

avoin keittiö-osio-olohuone-puu-lasi-osio-valkoinen

Previous Post
Alakatto ja epäsuora valaistus koristeena
Next Post
Halpoja karnevaalipukuja koko perheelle – 23 ideaa