15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele keittiösi nykyaikaisella ja toimivalla tavalla-mittatilaustyönä keittiön suunnittelu

Moderni keittiö-korkeakiilto työtaso-leikkisä-muotoilu-soikea

Yleensä uusi keittiö on yksi talon tai asunnon kalleimmista ostoista. Keskiverto saksalainen käyttää yleensä enemmän rahaa keittiön moderniin ja toimivaan sisustamiseen kuin muiden huoneiden sisustamiseen. Lisäksi kestää useita vuosia ennen kuin keittiö uusitaan. Joka tapauksessa tilastojen mukaan keskiverto saksalainen ostaa elämänsä aikana kolme keittiötä. Tätä varten sen on oltava luotettava ja kestävä, jotta se voi kestää 20 vuotta ja enemmän ilman vaikeuksia. Ensinnäkin laadulla ja sitten mallien, värien ja materiaalien valinnalla on tärkeä rooli päätöksentekoprosessissa.

Suunnittele keittiö moderniksi, maaseudulle tai teolliseksi – mikä on tyylisi?

Moderni keittiö-valkoinen kahva-puulattia

Uuden keittiön suunnittelu on harkittava hyvin, koska suunnittelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja ihmiset eivät enää vain työskentele tässä huoneessa, vaan ennen kaikkea tottuvat siihen. Yli 20% Neubeutenissa asuvista saksalaisista ilmoittaa ruoanlaiton, ruokailun ja asumisen yhdistelmästä Welt.de. Suunnittelematta seinämätöntä keittiötä, on otettava huomioon muiden huoneiden asuintyyli ja kalustus. Seinätön keittiö-cum-olohuone vie muiden huoneiden suunnittelun. Nykyajan keittiön ei enää tarvitse olla vain käytännöllinen ja toimiva, vaan myös kaunis ja edustava.

Moderni keittiö on monien saksalaisten unelma

Moderni keittiö -LED-valaistus-epäsuora valolaskuri

Joskus sinulla on jo tietty keittiön järjestely mielessä suunnitellessasi, mutta yleensä on aina hyvä kerätä lisää ehdotuksia ja inspiraatiota. Niiden on kuitenkin liityttävä mahdollisimman tarkasti huoneen erityistilanteeseen ja oltava realistisia. Ekstrat, kuten lakkareunat, lasipinnat, kahvaton kaapit ja energiatehokkaat keittiökoneet, saavat yhä enemmän kysyntää ja tekevät keittiöstä statussymbolin. Kuten edustaja Zukunftsinstitutin kysely Siemensin puolesta ehdottaa, että hyvä keittiö on saksalaisille tärkeämpi kuin auto. Sen tekeminen nykyaikaiseksi mutta hyödylliseksi nähdään nyt pitkän aikavälin sijoituksena.

Unelmakeittiö on mittatilaustyönä valmistettu keittiö

Moderni keittiö-leikkisä-laitteet-laadukas-hrau-puu

Koska jokaisella huoneella on omat mitat, vain mittatilaustyönä tehdyt huonekalut sopivat täydellisesti eikä arvokasta tilaa mene hukkaan. Samoin moderni, mittatilaustyönä valmistettu keittiö tarjoaa maksimaalisen säilytystilan. Toimivat ulosvedettävät kaapit voidaan suunnitella erikseen kuolleisiin kulmiin pienten osastojen tai avoimien hyllyjen sijaan. Miten räätälöinti toimii valikoima keittiöitä löytyy netistä tältä sivulta. Lisäksi keittiön suunnittelussa on laaja valikoima perusmuotoja. Se, mikä on oikea sinulle ja käyttää myös arkkitehtonisia olosuhteita ja ominaisuuksia, riippuu omista mieltymyksistäsi, mutta myös elämäsi tilanteesta.

U-muotoisen keittiön suunnittelu nykyaikaisella ja toimivalla tavalla

keittiö-moderni-pitkänomainen-harmaa-valkoinen-laatat-keittiön seinä

U-muotoisen keittiön tyypillinen muoto hyödyntää tilaa optimaalisesti ja vie kolme neljästä seinästä. Siksi ruokailutilaa ei ole aina mahdollista yhdistää. Se on erittäin toimiva ja tarjoaa riittävästi työ- ja säilytystilaa. Tämän seurauksena monet ergonomiset näkökohdat otetaan huomioon ja kotiäidin työmatkat ja työnkulut lyhenevät merkittävästi. Monet tässä muodossa suunnitellut korkeat kaapit voivat nopeasti antaa tunteen hukkua. Pelkästään visuaalisesti korkeat kaapit näyttävät paremmin sijoitetuilta toiselle puolelle tai kulmiin.

Suunnittele L -keittiö nykyaikaisella ja käytännöllisellä tavalla – kulmakeittiö

keittiö-moderni-kulma-keittiö-puu-näyttää-pieni-toiminnallinen-kirkas

L-muotoiselle keittiölle on aina tilaa arkkitehtonisista olosuhteista riippumatta, minkä vuoksi se tunnetaan monipuolisena. Kulmakeittiön järjestely mahdollistaa lyhyimmät kävelyetäisyydet työprosessien välillä ja tilaa jää ruokapöydän ja istuinten sijoittamiseen. Usein tapahtuu, että L-muodon 90 asteen kulmaan luodaan kuollut kulma. Tämä voidaan välttää tehokkailla kaappijärjestelmillä, jotta säilytystilaa ei menetetä tarpeettomasti.

G -keittiö, joka on suunniteltu moderniin ja maaseudun tyyliin samanaikaisesti

keittiö-moderni-elävä-tyylinen-maalaistalo-moderni-valkoinen-kirkas

G -keittiö tarjoaa maksimaalisen toimivuuden ja on siksi täydellinen usean hengen perheille. Se vaatii kuitenkin melko suuren keittiön tilan – 12 neliömetriä ja on ihanteellinen ratkaisu avoimeen pohjaratkaisuun. Tämä muoto on monipuolinen ja sen rakenne voidaan suunnitella yksilöllisesti. Se näyttää olevan täydellinen perusta unelmakeittiölle, koska monet modernin keittiön rakentamisen näkökohdat, kuten keittiösaari tai keittiötaso, ovat vihdoin mahdollisia.

Suunnittele moderni keittiö, jossa on keittiösaari

Moderni keittiö-saari-puulattia-valkoinen-kiiltävä

Keittiöt saarineen ovat yksi suosituimmista suunnittelumuodoista. Keittiösaarten trendille on ominaista ensisijaisesti uusien rakennusten yhä avoimempi pohjaratkaisu, jossa tarvitaan sujuvaa siirtymistä asuintilaan. Jos huone tarjoaa tarvittavan tilan 15 neliömetriltä, ​​on olemassa useita vaihtoehtoja hienostuneeseen keittiösuunnitteluun. Koska saari itsessään voidaan yhdistää joustavasti muihin keittiömuotoihin tai leikkisästi muihin kaappeihin, esimerkiksi sarjaan erillisiä korkeita kaappeja. Jos kävelytien liikesäde on alle 80 senttimetriä, voidaan vaihtoehtoisesti suunnitella niemimaa.

Suunnittele keittiö moderniksi mutta toimivaksi-mittatilaustyönä valmistettu keittiö lisää säilytystilaa

keittiö-moderni-suunnitelma-varasto-tila-varasto-toiminnallinen-käytännöllinen

Pienissä huoneistoissa on usein pulaa säilytystilasta, mutta edes minikeittiöiden ei tarvitse tehdä ilman moderneja ja viihtyisiä kalusteita. Tärkeintä ei ole tuhlata tilaa, vaan optimoida käytettävissä oleva. Tämä toimii parhaiten kaappien kanssa, jotka on mitattu huoneen korkeuteen asti. Tämä luo lisää tallennustilaa siellä, missä tavanomaiset vakioratkaisut eivät muuten riitä. Liukuovet ovat myös tilaa säästäviä, koska perinteiset riippuovet vaativat suuren alueen liikkua kaappien edessä.

Suunnittele keittiö nykyaikaiseksi ja kestäväksi käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja

keittiö-moderni-valkoinen-kahva-puu-parkettilattia-puu-maalaistalo-tummaksi petsattu ruostumaton teräs

Keittiön korkea laatu alkaa oikealla materiaalivalinnalla ja ammattitaidolla. Nykyaikaiset tuotantoprosessit ja materiaalin paksuus vähintään 19 millimetriä takaavat maksimaalisen joustavuuden ja pitkän käyttöiän. Älykäs keittiösuunnittelu ja mittatilaustyönä tehdyt huonekalut antavat sinun saada parhaan hyödyn tilasta ja tuhlata millimetriä.

Previous Post
Moderni kylpyhuone – suunnitteluideoita ja vinkkejä
Next Post
Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet