15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni keittiösaari yhdistää toiminnallisuuden ja muotoilun yhdeksi

minimalistinen keittiösaari Snaidero musta lasi beige laskuri

Yksi moderni keittiösaari pitäisi sopia visuaalisesti keittiöön ja tarjota riittävästi säilytystilaa keittiötarvikkeille. Ola 25, tämä on italialaisten tuotemerkkien Snaidero ja Pininfarina uuden projektin nimi, joka yhdistää toiminnallisuuden ja muotoilun yhdeksi.

Snaideron ja Pininfarinan moderni ruoanlaitto saari – todellinen taideteos

Musta tiskikeittiö tyylikkäästi tyylikäs

the moderni keittiösaari alkaen Snaidero ja Pininfarina esiteltiin merkkien 25 -vuotispäivänä. Sitä valmistetaan rajoitetussa sarjassa ja se on valmistettu yli 84 yksittäisestä yksityiskohdasta, ja se voidaan haluttaessa suunnitella uudelleen. Laaja valikoima materiaaleja ja värejä tarjoaa lukuisia yhdistelmävaihtoehtoja jokaiseen makuun. Joten jokainen voi suunnitella ja suunnitella oman keittiön yksityiskohtaisesti. Keittiön veistoksellinen ilme, kiiltävä laskuri ja selkeä suunnittelukieli herättävät huomiota.

Moderni keittiösaari minimalistisella ilmeellä

Snaidero käytännöllisesti katsoen selkeä muotoilukielen kiiltävä laskuri

the moderni keittiösaari esiteltiin yleisölle minimalistisella ilmeellä. Neutraalien värien ajaton eleganssi, beigen ja mustan välinen kontrasti sekä yksinkertainen rakenne eivät päästä silmiäsi. Italialaisen tyylin ja nykyaikaisuuden onnistunut yhdistelmä luo modernin tunnelman ja antaa jokaiselle sisustukselle raikkauden.

Minimalistinen ulkoasu mustat, kahvaton kaapin ovet

Previous Post
Moderni baari huoneesi jakajana asunnossasi
Next Post
SmokeStack by Frederik Roijé – tyylikäs teollinen puutarhatakka