15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pieni keittiö – modulaarinen konsepti säästää tilaa

Hyllyt metallinen keittolevy

Pieni keittiö = suuri haaste. Mutta saksalaisen suunnittelijastudion luovuuden ja lahjakkuuden ansiosta on nyt monitoiminen modulaarinen keittiö, joka voidaan suunnitella nopeasti ja helposti.

Pieni keittiö – suuri haaste

Säilytyslaatikon hyllyt upottavat pienen keittiön

Saksalainen suunnittelutoimisto Kilian Schindler, Keittiötarvikeasiantuntijan tukema Mutta, sillä on uusi konsepti pieni keittiö suunniteltu. Erinomainen muotoilu inspiroi toiminnallisuudesta. Ei ihme, että modulaarinen järjestelmä aiheutti sensaation Milanossa, New Yorkissa ja Hongkongissa osana kiertävää näyttelyä. Keittiöyksikkö koostuu rakenteesta, johon voidaan asentaa lisämoduuleja milloin tahansa. Tällä tavalla jokainen voi suunnitella pienen unelmakeittiön omien tarpeidensa mukaan. Yksinkertainen estetiikka korostaa toiminnallisuutta jälleen. Rakenteen valkoinen väri saa keittiön näyttämään suuremmalta. Avoimet hyllyt tarjoavat säilytystilaa erilaisille tarvikkeille.

Pieni keittiö – modulaarinen järjestelmä vakuuttaa toiminnallisella muotoilulla

 Keittiöastia ruostumaton teräs puu pieni keittiö

Modulaarinen järjestelmä tarjoaa siihen neljä vaihtoehtoa pieni keittiö – Työtaso ja säilytystilaa, työtaso ja liesi, pesuallas ja leikkuulauta. Rakenteen peruselementit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne voidaan irrottaa ja koota nopeasti ja helposti – mikä tietysti helpottaa kuljetusta. Keittiö mahdollistaa jonkin verran joustavuutta ja uudistamista. Erittäin vakaa, pieni ruoanlaittoyksikkö ei löydä vain paikkaa pienessä keittiössä, vaan sitä voidaan käyttää myös keittosaarena suuressa. Keittoalue tarjoaa riittävästi tilaa tuotteiden valmistukseen. Kaksi moduulia on mahdollista yhdistää erilaisiin keittiövarusteisiin. Kaikki harrastusvärit kiehtovat suunnittelua.

Modulaarinen keittiö tarjoaa säilytystilaa astioille ja ruokailuvälineille

Keittiömoduulin säilytystilaa laatikko keittolevy pieni keittiö

Metallirakenne – erittäin kestävä

liikkuva pesuallas keittiö takaseinälevy

Moderni pesuallas keittiössä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuulauta keittiön hyllyillä

Keittiösaari, jossa liesi ja keittolevy

muotoinen keittiön saaren metallinen liesi

Perusmalli

Keittiön saaren pöytä itse

Keittolevy ja hyllyt

Keittolevyrasiat

Previous Post
25 käytännöllistä ideaa työtasoille keittiössä ja kylpyhuoneessa
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa