15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luo nuhjuinen tyylikäs puutarha, jossa on oikea sisustus ja huonekalut

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-romanttinen-penkki-suunnittelu-metalli-selkänoja-takorauta

Vintage -tyylin tavoin nuhjuinen tyylikäs tyyli on erittäin romanttinen muotoiluvaihtoehto sisä- ja ulkokäyttöön. Sille on ominaista vaaleat värit, ja valkoinen väri on usein vallitseva eri vivahteissa. Nuhjuista tyyliä voidaan hioa myös kirkkailla aksentteilla, paljeteilla, kiiltävillä kankailla tai koristeilla. Voit myös käyttää tätä tietoa, jos sinulla on sellainen Nuhjuinen tyylikäs puutarha haluavat suunnitella.

Nuhjuinen tyylikäs puutarha, jossa on puutarhakalusteet kuluneessa ilmeessä

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-vanha-puupöytä-pyöreä-tuoli-kukka-asetelma-laventeli-kori

Toinen tärkeä piirre Shabby -tyylissä, joka tekee eron sen ja vintage -tyylin välillä, on huonekalujen pinnat ja esineet, joita käytetään niiden sisustamiseen. Tämä tekee myös vanhoista huonekaluista täydellisiä tähän tyyliin. Usein asiat on jopa tarkoituksella suunniteltu siten. Käytä näitä esineitä myös nuhjuisessa tyylikkäässä puutarhassa.

Nuhjuinen tyylikäs puutarha, jossa on metallisia aksentteja

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-seinäkoriste-inspiraatio-metalli-kukkaruukku-vintage-kaunis

Puun lisäksi metalli on suosittu Shabby -tyylin suunnittelumateriaali. Tämä ei koske vain sisustusta, vaan myös nuhjuista tyylikästä puutarhaa. Jos metallin pinta on myös kuorittua maalia, koristelu on vielä täydellisempää. Ruoste tahrat eivät ole vain ongelma, ne ovat jopa toivottavia.

Maalaismaisia ​​aksentteja

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-metalli-pöytäliina-pitsi-mehevä-sisustus

Maalaismaiset aksentit ovat loistava idea nuhjuisessa tyylikkäässä puutarhassa. Luo romanttinen oleskelualue. Kuluneet ulkoasun penkit voivat koristaa toisen puolen mehikasvien ja kuoren kukka -asetelmalla. Voit tehdä tämän myös penkin vieressä olevalla sivupöydällä, jonka peität myös pöytäliinalla, jossa on pitsi -aksentteja.

Vanha ovi koristeena puutarhassa

nuhjuinen tyylikäs puutarhakoriste-idea-pöytä-vanha puu-ovi-ruusu-koristelu

Katso, mitkä romanttiset alueet voivat luoda nuhjuisen tyylikkään puutarhan käyttämällä vanhoja huonekaluja, ovia ja romanttisia ruusuja. Ovia ei edes maalattu. Ne saavat erikoisen viehätyksensä kuluneesta ulkoasusta ja edustavat upeaa taustaa.

Nuhjuinen idea kukkien kanssa

nuhjuinen tyylikäs puutarhan kukkaruukku-valkoinen-idea-kuivatut-ruusut-sohvapöytä-terassi

Voit korostaa nuhjuista ulkonäköä myös kuivilla kukilla. Kokoa esimerkiksi järjestely kuivattuja ruusuja terassille. Kimppu tulee omaksi nuhjuisella sohvalla tai sivupöydällä. Terassi on tärkeä osa nuhjuista tyylikästä puutarhaa.

Raja

nuhjuinen tyylikäs puutarharaja-metalli-kukat-musta

Tee kukkasänky erottuvaksi erityisellä tavalla paitsi käyttämällä tavallista reunaa. On hienoja vintage- tai nuhjuisia malleja, joita voit käyttää nuhjuiseen tyylikkääseen puutarhaan. Valmistettu metallista ja kukan muodossa, voit saavuttaa upeita katseenvangitsijoita.

Kulunut kukkaruukku

puutarha-shabby-chic-planter-mehevä-valkoinen-design

Kukkaruukut ovat koriste, joka on suuri katseenvangitsija paitsi sisätiloissa. Niiden avulla voidaan myös suunnitella terassi tai mikä tahansa muu puutarha -alue. Voit jopa käyttää vanhoja kukkaruukkuja uudelleen nuhjuiseen tyylikkääseen puutarhaan. Istuta siihen kukkia.

Istutuspöytä

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-istutuspöytä-idea-kulunut-näyttää-saviruukku

Jotta voit pitää hauskaa istuttaa edellä mainitut kukkaruukut, tarvitset sopivan paikan, jossa kaikki puutarhatyökalut, ruukkumaa ja ruukut ovat helposti saatavilla. Kasvipöytä on hyvä tähän. On parasta käyttää vanhaa lipastoa. Sieltä löydät tarpeeksi tilaa kaikkien näiden asioiden säilyttämiseen.

Retropyörä puutarhassa

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-vuodevaatteet-aksentti-retro-polkupyörä-vaaleanpunaiset kasvit

Mitä mieltä olette tästä ajatuksesta nuhjuiselle tyylikkäälle puutarhalle? Vanha pyörä, joka ei enää sovellu ajamiseen, voi olla suuri aksentti puutarhassa. Aseta se rehevän kukkapenkin keskelle. Lisää myös pyöräkori, jota voit käyttää kukkaruukuna. Voit muuttaa kukka -asetelmaa milloin tahansa.

Nuhjuinen tyylikäs puutarha, jossa on sivupöytä

nuhjuinen-tyylikäs-puutarha-vaaleansininen-penkki-kastelukannu-maalaismainen korikukka

Täältä näet vaihtoehdon sininen huonekalut sininen. Nuhjuisen tyylin etuna on, että sinun ei tarvitse huolehtia sääolosuhteista. Koska mitä haalistuneempi huonekalu näyttää, sitä parempi. Metalliset kastelukannut ja pienet kylpyammeet kukkakoristeisiin ovat hienoja lisäyksiä.

Valkoinen puutarhassa

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-kukkaruukku-sisustus-inspiraatio-vaaleanpunainen-kukka-sänky

Valkoiset aksentit täällä ja siellä nuhjuisessa tyylikkäässä puutarhassa ovat loistava idea. Tällaiset koristeet näyttävät erityisen romanttisilta yhdistettynä vaaleanpunaisiin kukkiin. Kivipuutarha on myös loistava idea vintage- tai nuhjuiseen puutarhaan.

Pystysuora puutarha

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-ikkunaluukut-stimulaatio-pystysuunnassa-luo-kukkaruukut

Pystysuorat puutarhat ovat erittäin suosittuja, koska niitä voidaan käyttää seinien käyttöön ja koristeluun. Jos haluat suunnitella sen nuhjuiseen tyyliin, voit käyttää esimerkiksi ikkunaluukkuja. Kyllä luit oikein. Lamellit mahdollistavat kukkaruukkujen sitomisen. Näin saat nuhjuisen tyylikkään puutarhan talon julkisivulle, terassille tai verannalle.

Lankakoriste

nuhjuinen-tyylikäs-puutarha-koristelu-lanka-idea-kukat

Lanka voidaan muotoilla haluamallasi tavalla. Näin voit jakaa koristeita itse valitsemillasi ja itse tehdyillä kuvioilla nuhjuisessa tyylikkäässä puutarhassa. Valitse runko, joka on myös valmistettu metallista tai puusta.

Romanttinen oleskelualue

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-pergola-ristikko-metalli-kiipeilykasvit-puutarhakalusteet-romantiikka

Metallisesta pergolasta, jossa on ruosteinen ilme nuhjuisessa tyylikkäässä puutarhassa, voi kasvaa kiipeilykasveja. Tämä kestää kauan, mutta kannattaa ehdottomasti odottaa. Tämän jälkeen voit sijoittaa joko puiset tai metalliset puutarhakalusteet pergolan alle. Saat romanttisen oleskelualueen. Kulunut ilme on jälleen toivottava!

lukunurkkaus

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-lukukulma-ruusut-romanttinen-verhoiltu-puinen mökki

Romantiikka on tyypillinen vaikutus nuhjuiseen tyyliin. Jos haluat lukea ajoittain kirjaa ulkona tai vain rentoutua, olet erityisen hyvä siinä nuhjuisessa tyylikkäässä puutarhassa. Entä tällainen lukukulma? Se tarjoaa myös miellyttävän sävyn, ja verhoilu voidaan valita makusi mukaan ja nuhjuiseen tyyliin.

Paju huonekalut

puutarha-shabby-chic-paju-huonekalut-idea-white-side table-garland-pink-aksentti

Voit myös saavuttaa henkeäsalpaavan tunnelman pajuhuonekaluilla. Laita ne varjoon, jonka paras puu luo parhaiten luodakseen ympäristölle luonnollisemman tunteen. Kuten näette, nuhjuinen tyylikäs puutarha voidaan suunnitella monella eri tavalla.

Nuhjuinen tyylikäs puutarha – koriste katkaistaan

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-riippuva-sisustus-sydämenmuotoinen metalli

Kauniita koristeita ei missään tapauksessa pidä aliarvioida. Ja puutarhassa on niin paljon mahdollisuuksia asettaa ne parrasvaloihin. Ne eivät tule pelkästään lattialle tai seinille. Hyödynnä puita! Ripusta oksilla metallisia aksentteja. Lyhdyt ja keiju valot ovat myös loistava idea.

Nuhjuinen aitta

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-aitta-idea-talvipuutarha-vintage-aksentti-ikkunat

Sinun ei tarvitse tehdä suuria muutoksia vanhaan kattoon, jotta se olisi osa nuhjuista tyylikästä puutarhaa. Ei ainakaan jos se on vanha aita. Uutta maalikerrosta ei tarvita. Vain sisällä sinun on uudistettava. Kodikkaat huonekalut luovat hyvän olon. Tuo puutarha sisälle ja luo talvipuutarha.

Terassi puutarhassa

puutarha-nuhjuinen-tyylikäs-keinutuoli-valkoinen-kori-ikkunaluukut-kivipuutarha

Terassi on myös osa nuhjuista tyylikästä puutarhaa. Ja tämän pitäisi tietysti sopia puutarhan sisustukseen. Tässä on hyvä esimerkki siitä, miten voit asettaa ne todella mukaviksi.

Hienot koristeet

puutarha-shabby-chic-veranda-design-sohvapöytä-valkoinen-koristeet-vintage

Koristeita ei tarvitse valita ylellisesti. Laita koristeellisia metallikoristeita tänne ja tänne, lasimaljakot ja muurauspurkit ovat hieno lisä. Pastellisävyiset kankaat saavat jokaisen istuinalueen näyttämään viehättävämmältä, mutta voimakkaat aksentit ovat sallittuja myös nuhjuisessa tyylikkäässä puutarhassa ja oleskelualueella.

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Ydinlihasharjoitukset: Perimmäinen ydinvoimaharjoittelu vahvalle ytimelle!