15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lintujen tekeminen pikkulasten kanssa: Edistä hienomotorisia taitoja näillä DIY -ideoilla!

Taitto, maalaus, leikkaus: käsityöt edistävät paitsi luovuutta myös hienomotorisia taitoja. Erityisesti 3–4 -vuotiaat lapset rakastavat mielikuvituksensa valloittamista ja värikkäiden koristeiden tekemistä vanhempiensa avulla. Käsityöt ovat täydellinen harrastus sateisille viikonloppuille ja auttavat tylsistymään kotona. Varsinkin keväällä on monia ideoita, jotka ovat luonnon innoittamia. Kun pikkulapset tekevät eläimiä tai lintuja, he oppivat lisää luonnosta ja eläinmaailmasta. Tarjoamme sinulle hyviä ideoita, joiden avulla voit pitää lapset 3–4 -vuotiaina.

Tinker linnut pienten lasten kanssa: leikkaa motiiveja pahvista

Linnut tekevät ohjeita ja käsityöideoita pikkulasten kanssa

Eri motiivien leikkaaminen edistää pikkulasten taitavuutta ja vastaavasti hienomotorisia taitoja, jotka edistävät kielen kehitystä kahden vuoden iästä lähtien. Se on ehdottomasti taito, joka on opittava ja harjoiteltava, eikä sellainen, jota ihmiset hallitsevat automaattisesti. Leikkaaminen ei ainoastaan ​​vahvista lihaksia, vaan myös harjoittelee ydintaitoja. Tämä sisältää niin sanotun loogisen ajattelun, jossa lapset oppivat, että toiminnalla on tiettyjä seurauksia.

Tee lintuja pikkulasten kanssa värillisellä paperilla

Lapset, jotka leikkaavat tiettyjä aiheita, oppivat keskittymään tehtävään tietyn ajan. Siksi vain niiden leikkaaminen on heille hauskaa. Siitä tulee entistä jännittävämpää, kun yksittäiset osat kootaan yhteen ja lapset voivat ihailla lopputulosta. Ensimmäiset käsityöohjeet, joita tarjoamme sinulle, ovat siksi yksinkertaisia. Tavoite: Lasten tulisi oppia leikkaamaan erilaisia ​​muotoja ja liimaamaan ne. Tarvitset seuraavat materiaalit ja tarvikkeet:

 • Pahvi valkoisena
 • Askartelupahvi, jossa on erilaisia ​​kuvioita (pisteitä, ruutukuvioita, kukkia jne.)
 • Kaksi pyykkipojaa
 • 2 hölmöä silmää
 • Värillinen paperi, keltainen tai keltainen värikynä
 • sakset
 • Siksak -sakset (valinnainen)
 • liima

Tätä varten vanhemmat luovat ensin mallin, joka koostuu useista osista: pilven muotoiset siivet, ympyrä linnun vartalolle ja puoliympyrä koristeluun. Vanhemmat leikkaa yksittäiset osat valkoisesta pahvista ja toimittavat nämä stensiilit lapsille. Sitten pienet voivat alkaa tehdä käsitöitä vanhempiensa valvonnassa. Siirrä motiivit ensin pahville, leikkaa ne sitten pois ja laita kuvio loppuun. Leikkaa nokka keltaisesta paperista siksak -saksilla ja liimaa se paikalleen.

Tee lintuja pienten lasten kanssa: leikkaa kädenjäljet

Käsityöideoita pikkulapsille päiväkodissa leikkaa lintuja paperista käsin

Seuraavan käsityöidean avulla harjoitellaan taitoja ja loogista ajattelua, ja lasten mielikuvitus saa vapaat kädet käsityötä tehdessään. Se on myös mukava lahja isovanhemmille tai äitienpäiväksi. Ohut pahvi on paras leikkaamaan monimutkaisia ​​aiheita. Toisaalta sen pitäisi olla helppo leikata ja toisaalta sen pitäisi olla paksumpaa kuin paperi. Koska kouluttamattomat lasten kädet voivat helposti taivuttaa rakennuspaperia.

Linnut luovat ideoita 3–4 -vuotiaille pikkulapsille

Tarvitset näitä materiaaleja tehdäksesi linnut pahvista. Aseta ensin lasten kädenjälki oranssille pahville ja leikkaa se pois. Tee sitten kolmio kolmesta puusta popsicle -tikusta. Leikkaa pahvista kolmio pisteviivoilla ja liimaa se popsicle tikkuihin. Leikkaa nokka oranssista pahvista. Liimaa heiluttavia silmiä ja käytä jalkoina pieniä pyykkipinoja.

Linnut tekevät asioita vaatteista pikkulasten kanssa

Tarjoamme sinulle toisen, paljon yksinkertaisemman idean lintujen tekemiseen pyykkipaneista. Pyydä lapsia maalaamaan kolme puista pyykkipulloa yhdellä värillä. Leikkaa nokka ja jalat oranssista pahvista. Liimaa googly -silmät ja höyhenet paikoilleen. Nämä hauskat linnut näyttävät hyvältä esimerkiksi lastenhuoneen työpöydällä ja saavat sinut hyvälle tuulelle. Voit myös kiinnittää magneetteja pyykkipoikien taakse ja käyttää lintuja jääkaappimagneetteina. Pyykkipojat voivat esimerkiksi näyttää lasten piirustuksia tai pitää ostoslistoja. Voit tietysti myös luoda ainutlaatuisen seppeleen lastentarhalle pyykkinarulla ja pyykkinapeilla. Ja lahjaksi pääsiäisenä tai äitienpäivänä ne ovat myös ihanteellisia. Jos juhlit lasten syntymäpäiviä keväällä tai kesällä, voit myös käyttää pyykkipulloista valmistettuja värikkäitä lintuja paikkakortteina lasten pöydällä. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa lapsen nimi pyykkipoikaan väriliidulla.

Tinker linnut pienten lasten kanssa: taitettavat hahmot

Kuinka tehdä lintuja cupcake -paperimuotista Ohjeet

Origamin taiteesta on tulossa yhä suositumpi Euroopassa. Taitokset ja taitokset tarjoavat lapsille suuren mahdollisuuden luoda yksinkertaisia ​​origamihahmoja. Mutta ennen kuin pikkulapset kokeilevat sitä, heidän on hallittava tietyt taittotekniikat. Seuraava käsityöidea on melko yksinkertainen, jopa kolmivuotiaat voivat tehdä sen, ja se on täydellinen johdanto origami-maailmaan. Lintuja ei ole tehty origami -sääntöjen mukaan (vain taitto, ilman liimaamista), mutta tällä tavalla pienet voivat harjoitella yksinkertaisimpia taittotekniikoita leikkisästi.

Taita linnut cupcake -paperimuodoista Vaiheittaiset ohjeet

Näille värikkäille linnuille tarvitset seuraavat materiaalit: 1 cupcake -paperikotelo vihreänä ja 2 muuta sinistä, liima, googly -silmät ja pyykkipoika. Paperilinnut valmistetaan näin: Aseta vihreä muotti tasolle työtasolle ja taita se keskelle. Aseta ensimmäinen sininen muotti alas ja taita se neljään osaan. Taita toinen muffinssivuoka puoliksi. Kokoa sitten lintuhahmo kolmesta muodosta (katso kuva yllä) ja liimaa kolme elementtiä paikoilleen. Liimaa pyykkinappi paperilinnun takaosaan ja kiinnitä silmät. Leikkaa nokka sinisestä cupcake -muotista ja liimaa se paikalleen.

Tinker 3D -onnittelukortti paperilinnuilla

Lintujen kevätkortit tekevät ideoita pikkulasten kanssa

Toinen opas, joka sisältää yksinkertaisimmat taittotekniikat. Tee yhdessä lasten kanssa 3D -kortti paperilinnuista. Vanhempien on aktiivisesti autettava tässä, koska ohjeissa on tiettyjä vaiheita, jotka vaativat enemmän taitoa. Muuten lapset kuitenkin hallitsevat suurimman osan käsitöistä itse. Se on myös hieno idea perheille, joissa on useita lapsia, koska vanhemmat lapset voivat auttaa pieniä liimaamaan. Voit lähettää valmiit onnittelukortit isovanhemmillesi. Tulet varmasti olemaan onnellinen. Voit käyttää onnittelukortteja myös lastenhuoneen seinäkoristeena.

Käsityöt pikkulasten kanssa kevääseen. Idea lintujen onnittelukortille

Värikkäät linnut tehdään näin: Leikkaa pahvista neljä samankokoista ympyrää. Nopein ja helpoin tapa tehdä tämä on motiivi. Leikkaa toinen ympyrä linnun päähän ja tulppaanin muotoinen yksityiskohta häntää varten. Tarvitset edelleen 5-6 arkkia vihreää pahvia ja suorakulmion, jonka mitat ovat 8 cm leveät ja 16 cm pitkät. Taita ympyrät puoliksi ja liimaa ne yhteen. Aseta lintuhahmo onnittelukortin keskelle ja liitä se yhteen liimaamalla yksittäiset elementit. Voit kiinnittää heiluvan silmän linnun päähän tai lapset voivat maalata silmän värikynillä. Liimaa puun oksa lintuhahmon alle ja järjestä paperiarkit. Lopuksi voit maalata yksittäisiä yksityiskohtia, kuten pilviä.

Kimpun maalaus haarukalla ja vesiväreillä: Näin lapset oppivat sekoittamaan maalit

Lintujen maalaus pikkulasten ohjeilla haarukalla

Seuraavan käsityöidean avulla pikkulapset voivat saada ensimmäisen näkemyksensä väriteoriasta, oppia erottamaan perusvärit ja harjoitella niiden sekoittamista. Käsityöidea on täydellinen johdanto maalaukseen, koska se ei vaadi erityistaitoja ja on samalla hauskaa. Tämä suloinen kimppu voittaa varmasti lasten sydämet. Tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Arkki paperia tai valkoista pahvia
 • Oranssi pahvinen nokka
 • Googly -silmät tai valkoisesta ja mustasta pahvista tehdyt silmät
 • Maalit
 • haarukka

Laimenna maalit yhdessä lasten kanssa vedellä tai valmista lasillinen vettä ja litteä harja. Piirrä ympyrä päähän ja suorakulmio kaulaan. Anna lasten sitten maalata ympyrä ja suorakulmio haluamallasi tavalla. Sekoita perusvärit punainen, sininen ja keltainen saadaksesi muita värejä. Ennen kuin värit kuivuvat kokonaan paperille, lapset voivat maalata höyhenet haarukalla.

Tee lintuja pikkulasten kanssa pahvista, jossa on höyheniä

Lapset, jotka haluavat sekoittaa värejä, pitävät ehdottomasti seuraavasta opetusohjelmasta. Nämä söpöt lintuhahmot voidaan maalata haluamallasi tavalla ja koristaa höyhenillä. Tarvitset pahvinauhoja hännälle, valkoista pahvia vartalolle, värikkäitä höyheniä ja googly -silmiä käsityökaupasta ja tietysti vesivärejä tai väriliituja. Leikkaa valkoisesta pahvista ympyrä, jonka halkaisija on 15 cm. Anna lasten maalata linnun runko. Sekoita värejä tai kokeile maalaustekniikoita. Vaihtoehtoisesti voit ostaa värikynät ja opettaa lapselle, kuinka pitää niitä oikein. Pienet lapset pitävät kynää nyrkissä, mutta kädet väsyvät nopeasti. Jotta he voisivat piirtää yksityiskohtia, heidän tulisi oppia ns. Kynää pidetään kahdella sormella ja se lepää keskisormella, joka toimii tukena. Vaikka tämä ote on parempi maalaamiseen ja hienojen viivojen piirtämiseen, se voi osoittautua melkoiseksi haasteeksi pikkulapsille. Siksi sitä halutaan harjoittaa ahkerasti.

Tee lintuja kertakäyttöisistä kupeista pikkulapsille annettujen ohjeiden mukaisesti

Nelivuotiaat lapset voivat oppia piirtämään tarkasti seuraavan käsityöidean avulla. Tarvitset höyhenet, pahvi, muovikupit, googly -silmät, vesivärit ja väriliidut. Anna lasten maalata muovikuppi ensin. Sitten voit pyytää lapsia piirtämään linnun höyhenet. Sitten siihen liimataan höyhenet.

Lintujen tekeminen pikkulasten kanssa: liiman käyttäminen

Tee lintuja liimalla ja paperinpalasilla Ohjeet

Seuraava opetusohjelma perustuu suositun lautasliinatekniikan perusperiaatteisiin. Joten voit tehdä lintuja pikkulasten kanssa ja harjoitella liiman oikeaa käyttöä. Tarvitset: kolme puista popsicle -tikkua, pahvia kahdessa värissä, esimerkiksi oranssina ja vaaleanpunaisena, sinisenä ja violettina jne., Mustaa pahvia pään ja linnun jalkojen lintujen höyhenille, hölmöjä silmiä ja kreppipaperia. että sinun on ensin leikattava pieniä neliöitä. Tarvitset edelleen liimaa, kuten Mod Podge ja litteä harja.

Tee lintuja pikkulasten kanssa, tee malli ja kiinnitä se

Lintu tehdään näin: Tee ensin malli siipille ja siirrä se sitten pahville. Leikkaa siivet ja liimaa ne yhteen (katso kuva yllä). Muotoile kolmio kolmella popsicle -tikulla ja liimaa päät yhteen. Liimaa kolmio siipien päälle. Peitä sitten jäljellä olevalla kreppipaperilla ja harjaa runsaasti liimalla. Anna kuivua ja liimaa nokka ja silmät paikalleen. Leikkaa lopuksi jalat ja pään höyhenet mustasta pahvista ja kiinnitä ne.

Lintujen tekeminen popsicle -tikuista: DIY -ideoita 3–4 -vuotiaille pikkulapsille

Tehdään lintuja pikkulasten kanssa, maalataan tikkuja

Seuraavan käsityöidean myötä harjoitellaan eri materiaalien käsittelyä. Puiset popsicle -tikut liimataan yhteen linnun ruumiin muodostamiseksi. Lapset voivat maalata ne haluamallaan tavalla tai jättää käsittelemättä. Höyhenet voidaan valmistaa oikeista höyhenistä, paperista tai putkenpuhdistusaineista. Vanhemmat voivat myös auttaa leikkaamaan pieniä yksityiskohtia, kuten jalkoja ja nokkaa.

Linnut tekevät pikkulasten kanssa jäätelötikkuja ja putkenpuhdistusaineita

Jos haluat harjoitella pienten lasten kanssa taitoja, jotka edistävät kielen kehitystä, luovuutta ja keskittymistä, voit tehdä lintuja yhdessä nuorten kanssa. Lintuhahmoja voidaan valmistaa pienellä vaivalla ja eri materiaaleista ja sisustaa halutulla tavalla. Samaan aikaan kirkkaat lintuhahmot luovat taloon onnellisen ilmapiirin. Täydellinen kevääseen.

Lintujen maalaus pikkulapsilla, sormenjäljet ​​siirretty pahville

Useimmat 3–4 -vuotiaat lapset voivat helposti hallita tehtäviä, kuten liimaamista, leikkaamista ja taittamista. Ennen kaikkea on tärkeää, että vanhemmat valitsevat sopivat käsityöohjeet. Parhaat ovat käsityöideoita, joihin lapset tarvitsevat enintään puoli tuntia. On myös tärkeää, että tämän ajan jälkeen on lopputulos, jonka pienet voivat näyttää ylpeänä.

Previous Post
Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä
Next Post
Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille