15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Juhlapöydän koristeet – kuusi arvokasta vinkkiä

Juhlapöydän koristelu häät-valkoinen-vihreä

Juhliminen omissa neljässä seinässä vaatii isänniltä paljon. Loppujen lopuksi vieraiden ei pitäisi hemmotella vain kulinaarisia herkkuja ja tuntea olonsa hyväksi. Myös tunnelman on oltava oikea. Joka tapauksessa sopiva pöytäkoriste on osa tilojen asianmukaista suunnittelua. Perheenjäsenet tai ystävät ja tuttavat kokoontuvat suurimman osan ajasta ruokapöydälle juhlimaan, minkä vuoksi täällä pitäisi olla erityisen mukava ilmapiiri.

Onnistuneen juhlapöydän sisustamisen suunnittelu ja toteuttaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa. Isäntien on kiinnitettävä huomiota moniin pieniin yksityiskohtiin eivätkä samalla saa unohtaa kokonaistulosta. Seuraavien kuuden temppun avulla voit luoda tunnelmallisen sisustuksen kaikenlaisiin juhliin hetkessä.

Juhlapöydän koristeet – korosta pöydän keskikohtaa

Juhla kattaus häät tilaisuus vintage

Pöydän keskipiste on koristeiden keskipiste. On järkevää suunnitella ensin tämän pöytäalueen suunnittelu. Jotkut koristetarvikkeet, kuten kukka-asetelmat, helmet tai kynttilänjalat, ovat ihanteellisia pöydän keskipisteen katseenvangitsijaksi. Jotta tämä onnistuisi, isäntien ei kuitenkaan pitäisi yhdistää liikaa koriste -esineitä. Pöytäkoriste ei elä väkijoukosta, muuten se näyttää nopeasti ylikuormitetulta. Muutaman värin ja lisävarusteiden yhdistelmä sopii tähän selkeän viivan luomiseksi.

Lisäksi pöydän keskikohta on aina koristettava niin, että muilla asioilla on tilaa pöydällä. Jos haluat esimerkiksi laittaa kakkulevyn tai kulhoja pöydälle, käytä tilaa säästävää koristetta. Korkea kynttilänjalka, jossa on muutamia helmiä tai koristeellisia kiteitä, riittää välttämään pöydän tilan tuhlausta. Kuitenkin, jos vieraille tarjoillaan valmiita ruokia, koristelu voi myös olla hieman suurempi. Koko järjestely, joka tekee oikeutta tilaisuuteen, voi luoda ihailevia katseita.

Juhlapöydän koristeet – tee oikeutta tilanteeseen

Valitse-juhla-pöytä-koristelu-pöytäliina-väri

On tietysti monia syitä kutsua vieraita illalliselle. Suuret juhlat, kuten joulu, syntymäpäivät tai jopa pääsiäinen ja muut perhejuhlat, ovat ennalta määrättyjä kauniita ja hienostuneita koristeita. Kuitenkin jokainen, joka kutsuu vieraita rentoun tapaamiseen, jolle ei ole konkreettista syytä, voi myös säästää koristelua.

Koristetarvikkeet kannattaa valita niin, että ne sopivat juhlaan. Nämä voivat olla pieniä joulukuusi palloja tai poroja jouluna, kun taas munat ja kanit koristavat pöydän pääsiäisenä. Juhlan motto voi myös olla erittäin hyödyllinen suunnittelussa. Jos vieraat kutsutaan esimerkiksi espanjalaiseen tapas -iltaan, pienet savikannut ja maalaismaiset koriste -esineet voivat auttaa toteutuksessa. Jos pidät mieluummin italialaisesta antipasti -illallisesta, kannattaa koristaa italialaiset vihreät, punaiset ja valkoiset värit.

Juhlapöydän koristeet – valitse oikea pöytäliina

Juhla-pöytä-sisustus-ideoita-valkoinen-sininen

Pöytäliina on jokaisen hyvän pöydän sisustuksen perusta. Jos teet ilman niitä, menetät mielekkään suunnitteluvaihtoehdon samanaikaisesti. “Alasti” pöytä näyttää usein vain puolet juhlavammalta kuin pöytäliina korostaa tilaisuuden erikoisuutta. Jotta tämä toimisi, pöytäliina on tietysti myös valittava tilaisuuden mukaan. Vaikka valkoinen pöytäliina toimii useimmissa tapauksissa hyvin, rohkeammat värit voivat myös auttaa korostamaan juhlan teemaa. Jos isännät valitsevat pöytäliinalle vahvan sävyn, loput koristeet tulee kohdistaa vastaavasti. Esimerkiksi tummanpunainen pöytäliina näyttää erittäin juhlalliselta, kun käytetään valkoisia tai mustia koriste -esineitä. Kuitenkin, jos pöytäliinan ja koristeen värit kohtaavat, koko muotoilu näyttää nopeasti sopimattomalta.

Pöytäliinaa valittaessa kannattaa tietysti kiinnittää huomiota myös pöydän muotoon. Pyöreän pöydän pöytäliina on vaikea laittaa suorakaiteen muotoiselle pöydälle ja päinvastoin. Siksi ei ole koskaan väärin, että eri pöytäliinat ovat käsillä, jotta voimme edetä yksilöllisesti tällä alalla. Tarjoaa pöytäliinoja eri väreissä ja muodoissa sieh-an.de.

Valitse ja puhdista astiat ja lasit

Juhlapöydän koristelupaikka-vieraat-vapautusvinkit

Kun syödään yhdessä, vieraat keskittyvät myös laseihin ja astioihin. Jos niissä näkyy epämiellyttäviä juovia tai kalkkikerrostumia, ilmakehän koristelu tapahtuu nopeasti. Isännät tekisivät siksi hyvin tuodakseen lasit ja astiat kiiltoon ennen juhlaa. Lasien tapauksessa tämä saavutetaan pitämällä niitä kuumalla höyryllä ja kiillottamalla ne nukkaamattomalla liinalla. Ruokailuvälineet tulee laittaa kuuman veden ja etikan seokseen ja myös kiillottaa. Tässä on myös tärkeää olla käyttämättä paljaita sormia kattaessasi pöytää, koska ne jättävät nopeasti jälkiä ruokailuvälineisiin ja laseihin. Isännät välttävät tämän peittämällä lasit ja ruokailuvälineet talouspaperilla ja asettamalla ne pöydälle.

Ruoanvalinnasta on hyötyä myös onnistuneen pöytäkoristelun suunnittelussa. Asiakkaat pitävät siitä, kun heidän isännänsä ajattelevat myös tätä aluetta. Voidaan käyttää esimerkiksi lasista valmistettuja tai epätavallisen muotoisia levyjä, joita ei muuten käytettäisi.

Juhlapöydän koristelu – anna rakastavien yksityiskohtien virrata siihen

Juhlapöydän koristustiedot-varo-vinkit-temput

Kaunis kattaus kattaa monet pienet yksityiskohdat, jotka isännät valitsevat huolellisesti. Nämä yksityiskohdat osoittavat, että isäntä panosti paljon pöydän suunnitteluun. Jokainen, joka juhlii lasten kanssa, voi hyödyntää pienten luovuutta käsityönä jouluna mm. Lapset voivat tehdä paikkakortteja tai pieniä koriste -esineitä ja osallistua aktiivisesti pöydän suunnitteluun.

Rakkaudella suunnitellut lautasliinat luovat erityisen tunnelman.

Juhlia varten on myös syytä laittaa lautasliinat pöydälle. Isännät korostavat kaunista pöytäkoristelua taittamalla kankaasta tai kiinteästä materiaalista valmistetut lautasliinat houkutteleviin muotoihin. Antaa joitain ohjeita siitä, miten tämä tehdään Tafeldeko.de.

Juhlapöydän koristeet – anna vieraille tilaa

Juhla-pöytä-koristelu-astiat-puhdistus-lasit

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä onnistunut pöydän koristelu tarkoittaa sitä, että omia vieraita ei saa kuristaa. Ne, jotka voivat tuskin kehittyä ja liikkua syömisen aikana, koska koriste -esineet estävät heitä tekemästä niin, voivat nauttia yhdessäolosta vain puolet. Joka tapauksessa isäntien tulee huolehtia siitä, että jokaisella vieraalla on riittävästi tilaa itselleen sisustamisen aikana.

Jos olet epävarma asiasta, istu katetun pöydän ääreen ja katso itse, kuinka paljon tilaa on käytettävissä. Jos oma tila näyttää hyvin rajalliselta, koristelu on pienennettävä uudelleen ja suunniteltava uudelleen.

Juhlapöydän koristeet – tyylikäs valkoinen ja violetti

Juhla-pöytä-koristelu-ideat-astiat-ruokailuvälineet-violetti-pöytäjuoksija

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla