15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitä antaa kasteelle tätinä tai kummisäitinä – vinkkejä ja ideoita

Heti kun euforia vastasyntyneestä on ohi, tulee seuraava ihana tilaisuus – vauva kastetaan. Erityinen päivä, joka vaatii paljon huomiota kaikilta osin, varsinkin jos olet lähisukulainen tai kummisetä tai kummisetä. Rahalahjat ovat edelleen suosittu lahjaidea, mutta erityisenä ihmisenä lapsen elämässä haluat todennäköisesti sijoittaa hieman enemmän vaivaa ja huomiota kastelahjaan. Joten mitä annat kasteelle tädinä, setänä tai kummisetäisenä? Meillä on sinulle vinkkejä ja ideoita!

Mitä annat tätinä kasteelle – tarvitaanko jotain konkreettista?

Mitä antaa kasteelle tätinä tai kummisäntänä - keskustele siitä vanhempiesi kanssa

Ensinnäkin voit kysyä kastettavan lapsen vanhemmilta, jos tarvitset jotain erityistä. Näin voit olla varma, että ristiäislahjasi on todella käytetty. Ehkä vanhemmat olisivat jo tyytyväisiä auton turvaistuimeen tai tarvitsevat jotain tärkeää vauvan tai lastenhuoneen kannalta. Ennen kaikkea kummiäidin kasteen tulisi olla jotain erityistä ja hyödyllistä. Rahalahjat eivät ole erityisen henkilökohtaisia, mutta vanhemmat voivat mieluummin pitää tästä syystä keskustella heidän kanssaan.

Lahjaideoita tytöille ja pojille kummisilta ja tädiltä

Muuten on olemassa joitakin klassikoita, jotka valitaan usein lahjaksi kummi- ja kummisetä tai täti -kasteelle ja jotka otetaan aina hyvin vastaan. Jotkut niistä jäävät jopa muistiksi koko elämän. Ja juuri siksi, että ne ovat niin suosittuja, sinun on myös neuvoteltava muiden vieraiden ja sukulaisten kanssa. Olisi sääli, jos vanhemmat saisivat tietyn idean kahdesti. Mitä annat kasteeksi tätinä tai kummiäitinä? Luettelemme joitain ideoita:

Ristiäisketju lahjaksi äidiltä kasteelle

Mitä antaa tätille kasteelle - lahjoita kasteen kaulakoru riipuksen tai muiden korujen kanssa

Kastelahjojen kärkipaikoilla on epäilemättä kasteketju, joka sopii sekä tytöille että pojille. Joten jos kysyt itseltäsi “mitä annat kasteelle tätinä tai kummiäitinä”, saat klassisen, kauniin ja rakastavan ajatuksen. On olemassa kauniita esivalmistettuja malleja, joihin voit myös lisätä sanonnan, onnittelut tai rakastavat sanat kaiverruksen muodossa. Olitpa suojelusenkeli, horoskooppi tai jopa pieni muotokuva – voit saada neuvoja jalokivikauppiaalta.

Mitä antaa kasteelle tätinä ja kummisäitinä - rukousnauha tilaisuuden mukaan

Tai entä ketjussa oleva kasterengas? Tämä on hyvä idea, jos klassinen ristiäisketju näyttää sinulle liian tyttömäiseltä ja etsit ristiäislahjoja pojille äideiltä tai tädiltä. Ruusukko, esimerkiksi hienoista helmistä tehty, sopii myös kastelahjaksi pojille äitiltä tai tädiltä ja sopii kristilliseen teemaan.

Mitä antaa tätille kastetta varten – Kaiverretut lasten ruokailuvälineet

Mitä antaa tätille kastetta varten - Kaiverretut lasten ruokailuvälineet

Jos lapsi on vielä vauva, tämä ajatus tuntuu hieman ennenaikaiselta. Itse asiassa tämä lahjaidea on erittäin suosittu ja loppujen lopuksi ruokailuvälineitä käytetään säännöllisesti tietystä ajankohdasta. Ylimääräisellä kaiverruksella kummi- tai täti -kastelahjasta tulee jotain hyvin erityistä, ja jonakin päivänä jopa seuraava sukupolvi voi käyttää sitä. Todellinen lahja elämälle! Tällainen ristiäislahja sopii kummitytölle, mutta tietysti myös pojille. Lasten astiat ovat myös ihanteellisia.

Tulevaisuuteen suuntautuneet arvokkaat lahjat

Ristiäislahjat tytöille kummi äidiltä pojille - säästökirja, eläkevakuutus tai säästöpossu

Useimmat vanhemmat ja isovanhemmat avaavat lapsilleen säästötilin ensimmäisten kuukausien aikana ja maksavat heille säännöllisesti tiettyjä summia, joita voit käyttää myöhemmin aikuisena – olipa kyse sitten eksoottisista lomista, ensimmäisestä autosta tai ensimmäisen oman asunnon perustamisesta. tai edes omaan omaisuuteen. Miksei sinäkin voisi käyttää tätä ajatusta kummisetä tai täti? Jos se tuntuu liian persoonattomalta, voit yhdistää säästökirjan johonkin muuhun pieneen. Jos ajattelet sitä niin, se kuulostaa järkevältä ajatukselta, jos mietit edelleen, “mitä lahjoja annat kasteelle tätinä tai kummisäkkinä”, eikö??

Anna pehmolelun kanssa tulevaisuuteen suuntautuneita ristiäislahjoja, kuten säästökirjoja

Säästökirjassa on tietysti oltava tietty talletus. Jatkossa voit joko maksaa säännöllisesti pieniä summia pysyvän tilauksen muodossa tai tehdä sen muissa tilaisuuksissa, kuten syntymäpäivänä, koulunkäynnissä, nuorten vihkiytymisessä tai valmistumisessa. Samanlainen ajatus, joka on suosittu valinta nykyään, on yksityinen eläkevakuutus. Myös tällä teet jotain hyvää vauvalle myöhemmässä elämässä. Voit antaa tällaisen ristiäislahjan kummiäidiltä tai tädiltä esimerkiksi mukavan pehmolelun kanssa.

Mitä antaa tätille kastetta varten – muita ideoita:

Istutetaan omenapuita lahjaksi kummisetä kasteelle uskonnollisella taustalla

  • erityinen hammaslaatikko maitohampaille
  • Päiväkirjat ensimmäisten vuosien aikana ideana ristiäislahjoiksi kummiäidinä
  • kaunis mittapuu – valmistettu erityisesti puusta, metallista tai jostain muusta jalomateriaalista
  • istuta omenapuu (jos vanhemmilla tai isovanhemmilla on puutarha ja tilaa); mahdollisesti myös ottaa matkamuistokuvia kasveista; voit koristella puun pienillä lahjoilla
  • Kasteristi kasteviestillä (keskustele sanonnasta pastorin kanssa hyvissä ajoin)
  • Lasten rukouskuutiot
  • Lasten Raamattu
  • Ristiäisalbumi, jonka voit luoda valokuvaajan tai vanhempien kanssa
  • brodeerattu tyyny, jonka voit myös kirjailla itse
  • kaunis rahalaatikko, jossa on nimi, kastepäivä jne..

Mikä pitäisi olla kastelahjan arvo kummisetältä tai tädiltä??

Kuinka paljon kastelahjan pitäisi maksaa tai mikä arvo rahalahjalla pitäisi olla?

Arvo ei tietenkään ole tärkein ja pikemminkin toissijainen. Mutta lähisukulaisena haluat viettää hieman enemmän kuin normaalina vieraana. Ja jos vanhemmat nimenomaisesti haluavat lahjaksi rahaa, herää luonnollisesti kysymys: kuinka paljon rahaa annat kasteelle tätinä tai kummisetä? Lähisukulaiset antavat yleensä lahjoja, joiden arvo on noin 100 euroa. Voit tietysti yhdistää myös ristiäislahjasi kummisetäksi käteislahjaksi.

Toivomme, että pystyimme vastaamaan kysymykseesi “mitä annat tätinä kasteelle tai mitä annat kummiä kasteelle” ideoillamme ja toivotamme sinulle upeaa kaste!

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista