15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Järjestä perhejuhlia: Vinkkejä valokuvalaatikosta, ruoasta, asusta ja muusta

Olipa syntymäpäivä, kaste, häät tai kodikas puutarhajuhla koko perheen kanssa – stressi on enimmäkseen väistämätöntä. Mutta sen ei tarvitse olla. Pienellä suunnittelulla ja oikeilla vinkeillä ja temppuilla seuraava juhla on rento. Selitämme kuinka järjestää täydellinen perhejuhla.

Järjestä perhejuhlia: jaa kutsut hyvissä ajoin

Järjestä perhejuhlia Tee ja jaa kutsut itse

Kutsu juhla hyvissä ajoin ja ilmoita kaikille, jotka haluat olla kanssasi. Paras asia on luoda vieraslista ja ilmoittaa siitä puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Tai voit käyttää kutsukortteja, jotka voit suunnitella tai tehdä itse verkossa. Muista tilata ja lähettää kutsut hyvissä ajoin, jotta vieraat voivat varata päivän aikaisin. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin vieraat, jotka joutuvat peruuttamaan lyhyen varoitusajan vuoksi.

Järjestä perhejuhla: pukukoodit ja pukeutumiskoodit vieraille

Järjestä amilienfeier -vinkkejä syntymäpäivien täydelliseen suunnitteluun

Onko sinulla esiasetettu värimaailma vieraidesi vaatteille? Varmista, että annat kaikille mahdollisuuden ajatella sitä ja löytää sopiva asu. Sinun tulee siksi ilmoittaa erityiset pukeutumiskoodit suoraan kutsuun. Joten vieraasi voivat huolehtia sopivasta asusta hyvissä ajoin. Oikean vaatekappaleen etsiminen voi viedä paljon aikaa, varsinkin kun tietyt värit on määritelty tai tietyt ideat ovat jo olemassa. Onneksi on paljon verkkokauppoja, jotka myyvät jotain melkein joka tilanteeseen, makuun ja kokoon – alkaen Suurikokoiset iltapuvut, silmiinpistäviä pukuja, tyylikkäitä asusteita ja söpöjä kukka-mekkoja pienille.

 Mottojuhlat mielialantekijänä

Mottoparty järjestää suosittuja aiheita yhdellä silmäyksellä

Suunnitteletko teemajuhlia? Useimmiten värikkäät juhlat kutsuvat sinut pukeutumaan tai noudattamaan erityistä pukeutumiskoodia. Erityiset väritiedot tai -teemat luovat yleensä rennon tunnelman. Koska jopa vieraiden asut antavat kaikenlaisia ​​syitä keskusteluihin, valokuviin ja hauskoihin tilanteisiin. Teemajuhlat ovat olleet viime vuosina yhä suositumpia. Juhlat ovat erityisen onnistuneita, jos konsepti suunnitellaan huolellisesti pienimpiä yksityiskohtia myöten ja sisustus perustuu myös mottoon.

Suosittuja teemajuhlien teemoja ovat:

• Täysin valkoiset tai mustat juhlat: Kaikki vieraat käyttävät vain valkoista tai mustaa.

• Huono painike: mitä huonompi asu, sitä viihdyttävämpi.

• Vuosikymmenjuhla: vaatteet tietyn vuosikymmenen merkityksessä, esim. B. 80 -luvulla.

• Elokuva: James Bondista Sormusten herraan ei ole rajoja.

• Supersankarit: Sopiva motto myös lapsille.

• Hollywood: Juorut ovat käytännössä väistämättömiä täällä.

Järjestä perhejuhlia: viihdettä koko perheelle

Suunnittele perhejuhla Tee oma valokuvalaatikko ja näppärät tarvikkeet

Hyvän juhlan kaikki ja loppu? Oikea viihde. Älä tässä vaiheessa toimi vain omien toiveidesi tai mieltymystesi perusteella. Ota kutsutut vieraat huomioon. DJ tai soolo -viihdyttäjä kultaisissa hääjuhlissa voi joskus järkyttää tunnelmaa. On tärkeää, että koko perhe viihtyy ja pitää hauskaa. Kokeiltu tapa on valokuvalaatikko, jossa on hauskoja naamioita. Nyt on monia palveluntarjoajia, jotka voivat vuokrata laatikoita eri malleina. Tai sinä rakenna valokuvalaatikko itse – vähän käsityötä ja aikaa. Voit sitten käyttää laatikkoa muihin juhliin tai jopa vuokrata sen.

Suunnittele kesäpuutarhajuhlat ja kutsu perhe

Mutta on myös muita todistettuja viihdevaihtoehtoja:

• Ilmatäytteiset kumiveneet

• Taikurit tai taiteilijat

• Laulaja

• tanssiryhmät

Ovatko vieraat pääasiassa lapsia? Suunnittele sitten keskustelu sen mukaisesti. Ota huomioon, että tilaisuus määrää, kuka on huomion kohde sinä päivänä. Usein tämä unohdetaan kaiken euforian ja ennakoinnin kanssa, ja juhlan todellinen syy häviää taustalle.

Ruoka: rakkaus kulkee vatsan läpi

Suunnittele perhejuhla Tilaa ruokailu tai järjestä buffet itse

Kutsuttujen vieraiden määrä vaihtelee suuresti sen mukaan, miten, mitä ja missä juhlitaan. Tämä puolestaan ​​vaikuttaa myös ruuan ja juoman valintaan. Jos salissa tai tapahtumapaikassa juhlitaan paljon vieraita, on yleensä järjestettävä ulkopuolinen ruokailu. Jos on tarkoitus järjestää pienempi juhla, sormiruoka riittää usein. Muista miettiä etukäteen, mitä tarjotaan, ja hanki perheen tuki. Jos jokainen antaa pienen panoksen, säästät paljon vaivaa.

Koriste: kuorrutus kakulla

Järjestä perhejuhlat Tee paperiset koristeet itse

Jokainen juhla sisältää sisustuksen valaistuksesta, kukista, kynttilöistä ilmapalloihin ja seppeleisiin. Mielikuvituksellasi ei ole aluksi rajoja. Mutta varo: koriste -esineet voivat nopeasti tulla kalliiksi ja aiheuttaa suuria kustannuksia. On parempi miettiä etukäteen, kuinka paljon budjettia haluat käyttää sisustukseen. Tule vain perheesi, ystäviesi ja muiden vieraiden luo ja työskentele sisustuksen parissa yhdessä. Tämä ei ole vain kustannussäästö, se on myös todella hauskaa ja hyvällä tuulella.

Jos pidät nämä vinkit mielessä, mikään ei voi mennä pieleen, kun suunnittelet seuraavaa perhejuhlaa. Älä ole liian tiukka ja pidä hauskaa – vaikka teet virheitä tai asiat eivät mene hyvin. Mikään ei ole huonompaa kuin huonolaatuinen isäntä.

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla