15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pinterestin sisustustrendit 2018 – Nykyiset trendit tyylikkääseen ja moderniin kotiin

deco -trendit tutkimushuoneen seinän suunnittelu marmorivalokuva -taustakuva lasipöytä

Oman kodin sisustaminen on yksilöllistä, eikä yleisesti sovellettavia sääntöjä ole. Siitä huolimatta voidaan sanoa, että pienet yksityiskohdat antavat elämän neljälle seinällesi ja tekevät niistä entistä kodikkaampia ja ainutlaatuisempia. Pinterestia pidetään inspiraation lähteenä monilla aloilla, minkä vuoksi seuraavassa artikkelissa haluamme esitellä teille vuoden 2018 sisustustrendit, jotka ovat nousseet esiin ideaalustalla.

Sisustustrendit 2018 – trendiväri Salgrün

salvia vihreä harmaa vihreä kirkkaat väritrendit 2018 pinterest seinämaali

Tämä rauhoittava sävy aiheuttaa paljon jännitystä Pinterest -käyttäjien keskuudessa. Trendikäs salvia vihreä, joka tunnetaan myös nimellä vaaleanharmaa vihreä, on niin varattu, että se voidaan yhdistää käytännöllisesti katsoen mihin tahansa koristeluun. Samaan aikaan kaunis trendiväri pysyy kuitenkin läsnä ja takaa miellyttävän tunnelman. Harmaan ja vihreän hienovarainen sekoitus näyttää pehmeältä ja tyylikkäältä sisätiloissa ja muuttaa huoneen rauhalliseksi keitaksi.

makuuhuone moderni värisuunnittelu seinä salvia vihreä

Pinterestin mukaan ehdoton all-rounder tulee suureksi vuonna 2018. Vaimennettu väri on yksi sisustuksen suurimmista sisustustrendeistä. Salviavihreä sopii yhtä hyvin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Lisävarusteet, kuten maljakot, tyynyliinat tai salvia vihreät astiat, lisäävät huoneeseen upeita värejä. Puun ja salvia vihreän vuorovaikutus on lumoavan kaunis ja yhdistetty messinkiin, trendivärillä on lumoava vaikutus.

XXL -seinätaide on yksi sisustustrendeistä

ruokailutila seinätaide valokuvatulostuskuvat sisustustrendit 2018

Piristä paljaat seinät ja luo oma taide seinälle. Suuret kuvat, julisteet, valokuvat ja muut muut taideteokset ovat yhä suositumpia. Tämän sisustustrendin avulla voit kaunistaa kotisi seinät yksilöllisellä tulkinnalla seinätaidetta. Olipa abstrakti taide tai kuvagalleria oman tyylin mukaan, kaikki on sallittua ja ehdottomasti hip.

Sisustustrendit 2018 Pinterestistä – kalanruotokuvio

keittiön seinän suunnittelu kalanruotolaatat ombré look

Jos haluat antaa huoneelle modernin ilmeen ja syvyyden, olet oikealla tiellä trendikkään kalanruotokuvion kanssa. Tämä ainutlaatuinen kuvio on monipuolinen, todella virkistävä ja herättää ajatonta eleganssia huoneessa. Olipa lattiapäällyste tai seinälaatta, se antaa sisätilan loistaa täysin eri valossa.

Lausunto katto nykyinen elävä suuntaus

lausunto kattokuvio tapetti olohuone deco trendit 2018 pinterest

Ilmoituskatto voi merkittävästi muuttaa minkä tahansa huoneen tunnelmaa. Mitä mieltä olet rohkeasta maalauksesta tai katseenvangitsevasta kuviotapetista katossa? Luo ainutlaatuinen sisustus maalaamalla katto rohkealla sävyllä tai kiiltävällä värillä. Peilitehosteen ansiosta pieni huone näyttää myös suuremmalta.

kattosuunnittelun puuraaka -koristeelliset trendit 2018

Lihavien värien ja erilaisten kuvioiden lisäksi voit saavuttaa poikkeuksellisen kattorakenteen monilla muilla optisilla tehosteilla. Voit esimerkiksi verrata viidennen seinän puupaneeleilla tai luoda taiteellisen kattoasennuksen yksittäisistä puuosista. Päästä katosta höyryä ja anna katseesi osoittaa ylöspäin.

Käytä väriä koristeellisesti – värikkäitä ovia

keittiön värinen ovi punainen aksentti inerieur sisustustrendit 2018 pinterest

Värikäs etuovi tai kirkkaanvärinen huoneen ovi on alkuperäinen tapa toivottaa vieraasi tervetulleiksi ja tuoda heidät hyvälle tuulelle. Anna ovelle raikas, värikäs maalikerros. Varsinkin jos seinät pidetään yksinkertaisina valkoisina, värikäs ovi tulee omakseen. Tilat näyttävät paljon houkuttelevammilta ja vilkkaimmilta.

koriste -ovi keltainen deco -trendit pinterest -sisustus

Ovet tekevät paljon enemmän kuin erilliset huoneet tai yhdistävät ne samanaikaisesti. Nykyaikaisessa elinympäristössä ne ovat tärkeä suunnitteluelementti. Miksei sen sijaan, että ottaisit lisätilaa seinältä, muuta oven koko pinta kauniiksi kankaksi?

 Sisustustrendit 2018 sisätiloissa – spa -kylpyhuone omissa neljässä seinässäsi

kylpyamme pionit sisustustrendit elävä lomakeskus spa -tunne

Haluatko tuntea unohtumattoman lomailmapiirin asunnossasi joka päivä? Muuta sitten muutamalla kylpylätarvikkeella kylpyhuoneesi suureksi rentoutumiskeidasksi ja tuo loma -tunne kotiisi. Tuoksukynttilät, parantavat kivet tai hoitotuotteet rauhoittavaan kylpyyn ovat epäilemättä lomakeskuksen inspiroima sisustus kylpyhuoneeseesi.

kylpylä kylpyhuone lomakeskus tyyli kynttilät hoitotuotteet nykyiset sisustustrendit

Voit saavuttaa halutun wellness -tunteen silmänräpäyksessä, jos et vain pinoa tuoreita pyyhkeitä päällekkäin, vaan rullaat ne ja asetat ne koristeellisesti hyllylle. Myös pyyhkeet, jotka sopivat yhteen muiden kylpyhuoneen kalusteiden kanssa, tekevät ihmeitä.

Terrazzo on edelleen hyvin mukana

terazzo lattia deco trendit pinterest keittiö takaseinä ruskea tummansininen

Suuri 70 -luvun lattiapäällyste on nousussa jälleen tänä vuonna, eikä se vain kaunista lattioita, vaan myös kattoja ja seiniä. Keittiössä lattia, työtaso tai keittiön takaseinä materiaali on erittäin kestävää ja näyttää yksinkertaisesti hyvältä. Ainutlaatuinen terrazzo -muotoilu antaa huoneelle leikkisä muistiinpanon ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden asettaa värisävyjä ja luoda dynaamisuutta huoneeseen ilman, että koko pintaa suunnitellaan uudelleen.

deco -trendit 2018 pinterest -vuodevaatteet terazzo

Jos haluat toteuttaa tämän elävän suuntauksen, sinun ei tarvitse suunnitella remonttia heti. Terrazzopöytä, tarjoilualusta, maljakko, kattokruunu tai ehkä vuodevaatteet, joissa on tyypillinen täplikäs terrazzomuotoilu, ovat loistava ja nopea tapa toteuttaa tämä suuntaus pienellä vaivalla.

Uusimmat elävät trendit Pinterestissä – Bone Inlay

lipasto luun upotekuvio sisustus trendejä sisustus

Yksi viimeisimmistä koristustrendeistä, jonka Pinterest on julkaissut vuodelle 2018, on ainutlaatuinen luun upotustyyli. Näyttävät, kauniit kuviot näyttävät kauniilta huonekaluilta ja tekevät pienistä esineistä todellisia katseenvangitsijoita. Luu -upotus modernissa huoneistossa lisää ripaus vintagea.

luun upotustyyliset deco -trendit 2018 tarjoilualustat

Seuraavalla kerralla, kun vierailet kirpputorilla, katso ainutlaatuisia esineitä, joissa on ainutlaatuinen sisustus. Et voi tuoda tätä suuntausta kotiin vain yhdellä suurella huonekalulla. Pienet koriste -elementit, kuten koristelaatikot, laatikot ja maljakot, palvelevat samaa tarkoitusta ja näyttävät uskomattoman tyylikkäiltä.

Jalo ja trendikäs metalliseos 

pinterest deco -trendit materiaalisekoitus kuparikultaiset pöytävalaisimet

Metalli koriste -elementtinä näyttää hyvältä kaikissa sisustustyyleissä. Voit saavuttaa erityisen kauniin ja vahvan vaikutuksen yhdistämällä erilaisia ​​metalleja. Jokainen, joka ajattelee, että hopea, kulta, kupari ja messinki eivät sovi yhteen, on väärässä. Sekoittamalla metallisia aksentteja voit saada huoneen loistamaan ja muutoin yhtenäisen ilmeen monipuolisemmaksi.

deco -trendit 2018 seinätaidekuvat peili metalliseos olohuone kulta

Se, että olemme käyneet läpi kaikki metallitrendit viime vuosina, ei tarkoita, että sinun on heti selvitettävä suosikki kuparista tai messingistä valmistetut kappaleet. Mutta päinvastoin! Sekoita kaikki mikä loistaa. Järjestä metallikoristeet pieniin ryhmiin äläkä pelkää asettaa messinkivalaisinta kuparimaljaksen viereen.

Nykyiset sisustustrendit – huonekasvit, joissa on kuviolliset lehdet

huonekasvi kuvioidut lehdet väri korostaa nykyisiä sisustustrendejä

Huone, joka on täynnä huonekasveja, näyttää ystävällisemmältä, vilkkaammalta ja kutsuvammalta. Kasveilla voit vaikuttaa ilmakehään hetkessä ja luoda luonnollisen koristeen. Kasvit, joissa on kuviolliset lehdet, ovat erityisen suosittuja tänä vuonna. Nuolijuuri, kalkkarokäärme, Dieffenbachia ja monet muut erottuvat eri vihreistä sävyistä ja luovat luonnollisen viehätyksen sisustukseen.

Previous Post
Keratiinihoito hiuksille – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää yhdellä silmäyksellä!
Next Post
Leikkaa oleander: Vaiheittaiset ohjeet ja kuva eri leikkausmuodoista