15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee alkuperäiset lahjat kaksosille syntymähetkellä

Lahjat kaksosille-syntymäideat-henkilökohtaiset-t-paidat-kultainen-fontti

Onko joku ympärilläsi raskaana ja odottaa kaksosia? Sitten saatat kohdata suuren kysymyksen: Mikä on lahja kaksosten syntymälle? Tällaisessa upeassa tapahtumassa kaikki ovat erittäin innoissaan ja kaikki haluavat onnitella uutta äitiä ja antaa heille lahjan. Kaksosten lahjoja voi ostaa valmiina, mutta kotitekoinen lahja on aina jotain erityistä ja vanhemmat muistavat sen pitkään.

Alkuperäiset lahjat kaksosille

Lahjat kaksosten syntymälle-henkilökohtaiset vauvan bodyt-asiat-sopivat yhteen

Olipa tytöt, pojat tai sekaparit, löydät täältä oikean lahjaidean kaksosille. Käytännöllinen, hyödyllinen ja omaperäinen – anna inspiraation 2- ja DIY -ideoiden erityisistä yhdistelmistä.

Kahdelle vauvalle tarvitaan valtava määrä vaatteita. Siksi vauvanvaatteista ja tekstiileistä koostuvat lahjat ovat ihanteellisia kaksos synnytyksille. Motiivit, jotka edustavat täydellistä yhdistelmää, kuten popcorn ja kalvo, keksit ja maito, ketsuppi ja majoneesi, suola ja pippuri jne., Näyttävät erittäin siisteiltä.

käytännöllisiä lahjoja kaksosille

Lahjat kaksosille-syntymä-vastasyntynyt-rakkaus-yksilölliset vauva-body

Vauvan bodyt, joilla on sanonta, ovat myös erittäin siistejä ja voivat saada hymyn kaikkien kasvoille. Kaksosvauvojen tapauksessa sanat voidaan myös erottaa toisistaan. Ne täyttyvät vasta, kun molemmat kaksosvauvat ovat vierekkäin. Hyviä ideoita ovat esimerkiksi ”Double / Trouble”, “Copy / Paste”, “Rock / Roll”, “LEGEN- odota sitä / odota sitä DARY”, “olin suunniteltu / olin yllätys”, “Perfect. .. / Yhdessä … ”jne.

Suunnittele omat t -paitasi – 11 hienoa suunnitteluideaa

50 pientä kumppanitatuointia: romanttisia ideoita kumppanitatuoinnille

Maalaa t -paita itse tekstiilimaalilla – 22 luovaa ideaa

Lahjat vastasyntyneille kaksosille

Lahjat kaksosille syntymä-vauva-bodysuits-spice up-hearts

Vauvan vartalo on myös erittäin helppo maustaa. Esimerkiksi tekstiilimaalilla ja hauskoilla kaavaimilla voit loihtia kauniita luomuksia vauvan vartaloon itse. Toinen hyvä vaihtoehto ovat sovellukset liimaamiseen silitettävällä fleecellä. Anna mielikuvituksen lentää ja valitse sopiva aihe. Selitämme lyhyesti, miten se tehdään.

Kaksi puoliskoa muuttuu yhdeksi

lahjat-kaksoset-syntymä-tee-se-itse-vauva-bodysuits-personoi

Kaunis ja yksinkertainen aihe on sydän. Tarvitset vain sydänmallin, minkä tahansa värin (mieluiten punaisen) kangaspalat ja silitysllä kiinnitettävän kaksipuolisen liimafleecen. Pysäytä kuvio peilikuvana ylösalaisin liimapuuvillaan, leikkaa se karkeasti pois ja silitä kankaan väärän puolen liimapuolen ollessa kuiva (ilman höyryä). Anna sen jäähtyä hieman ja leikkaa aihe tarkemmin.

Se on vain puoli sydäntä ilman sinua! 

lahjat-kaksoset-syntymä-vauva-runko-kaksi sydämenpuoliskoa

Irrota taustapaperi ja aseta se päällystetty puoli alaspäin vauvan kehon haluttuun kohtaan. Peitä kostealla liinalla ja silitä vähitellen 10 sekunnin ajan. Vaatimuksista riippuen applikointi voidaan ommella myös siksak -ompeleella. Vasta kun molemmat puoliskot seisovat vierekkäin, syntyy sydän. Makea eikö olekin?

Lahjoja kaksosten vanhemmille

lahjat-kaksoset-syntymä-vastasyntyneet-kimput-nilkkasukat-ruusut

Jos haluat antaa vanhemmillesi jotain henkilökohtaista kaksosten syntymää varten, voit myös tehdä muita suuria ja hyödyllisiä lahjoja kaksosille itse. Esimerkiksi kimppu vauvanvaatteita on erityisen luova lahjaidea uudelle vauvalle. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain tehdä kaksi. Vauvanvaatteet (esim. Sukat, tossut, vartalo, aluspaita, hattu, ruokalappu) rullataan yksitellen käsin ja valmistetaan siten, että syntyy pieniä ruusuja. Ruusun keskelle makkaran vartaat asetetaan varreksi.

Lahja kaksosille – tytölle ja pojalle

lahjat-kaksoset-syntymä-lahja-kori-poika-tyttö-pehmo-eläimet-karhut

Vauvanvaatteista valmistetut kimput ovat loistava vaihtoehto tuoreille kukkakimpuille. Ne ovat myös erityisen käytännöllisiä, koska vanhemmat saavat myös ensimmäiset vauvanvaatteet kaksosille. Tekokukat voidaan sitoa yhteen kuin todellinen kimppu tai laittaa styroxiin ja täydentää tuoreilla kukilla.

Sukupuolineutraali lahjakori

lahjat-kaksoset-syntymä-vaippa-kakku-sukupuolineutraali-kirahvi-karhut

Vauvan asiat voidaan myös järjestää kauniiseen korikoriin yhdessä pehmolelujen, silkkikukkien ja muiden koristeiden kanssa. Jos kaksoset ovat eri sukupuolta, voit jakaa korin optisesti kahteen. Sukupuolineutraaleissa koristeissa voit valita värin duo valkoinen-beige. Valkoiset ruusut yhdistyvät hyvin pehmoleluihin, kuten karhuihin tai kirahveihin.

kolmitasoiset vaippakakut

lahjat-kaksoset-syntymä-vaippa-kakku-pakkaus-tylli

Vaippakakut ovat loistava lahjaidea tuleville vanhemmille ja vastasyntyneille kaksosille. Ne ovat kauniita katsella, mutta samalla ne ovat myös käytännöllinen ja hyödyllinen lahja. Koska uudet vanhemmat tarvitsevat aina vaippoja! Sillä välin on myös muita vaippalahjoja, kuten vaippaeläimiä, vaippa -autoja, vaippamoottoripyöriä jne. Mielikuvituksella ei ole rajoja.

Lahjat kaksosille – vaipoista tehdyt minitartletit

lahjat-kaksoset-syntymä-mini-vaippa-kakku-sukupuolineutraali

2- ja 3-kerroksiset vaippakakut ovat hienoja, mutta lahja kaksosille ne tulisi tehdä kahdesti ja se tulee kalliiksi. Nämä söpöt vaippakakut koostuvat vain vaipparivistä, mutta ne ovat loistava vaihtoehto suurille vaippakakkuille. Avain on onnistunut sisustus.

Mini vaippakakut pojille

lahjat-kaksoset-syntymä-mini-vaippa-kakut-pojat-viikset

Näin se toimii: avaa vaippa ja rullaa se tulostetulta puolelta niin, että värikäs aihe katoaa ja saat yhtenäiset, valkoiset rullat. Valssattu vaippa on vakautettu pienellä kuminauhalla. Kun kaikki vaipat rullataan, ne sidotaan yhteen. Erilaiset nauhat leikataan ja kiinnitetään vaippakakun ympärille kaksipuolisella teipillä. Nyt vaippakakusta puuttuu vain koristelu!

Lahjat kaksosille – “Kuin kaksi herneitä palossa”

lahjat-kaksoset-syntymä-vaihtoehto-vaippa-kakku-herne-palot-tyttö-poika

Lahjat teemalla “Kaksi herneä yhdessä podissa” ovat ihanteellisia kaksosten syntymälle. Hernepalot symboloivat yleensä läheisiä siteitä ystävien ja perheen kanssa, ja tässä tapauksessa niiden pitäisi myös edustaa erityistä yhteyttä kaksosten välillä.

Vaihtoehto kaksoisvaippakakulle

lahjat-syntymä-kaksoset-vaihtoehto-vaippa-kakku-herne-hiha-vauva-viltti

Tee jälleen kaksi pientä samankokoista vaippakakkua, joiden pitäisi edustaa herneitä. Ne kootaan sitten säiliöön, joka on kääritty vihreään, yksiväriseen pehmopaperiin. Olisi myös hyvä idea käyttää vaaleanvihreää peittoa käärepaperin sijasta.

Epätavalliset lahjat kaksosille – jäätelö vohvelissa

lahjat-kaksoset-syntymä-poika-jäätelö-vohveli-vauvan body

Piditkö ruusuista vauvan vaatteista? Sitten voit myös yrittää tehdä “jäätelöä vohvelissa”. Tarvitset vain ruskeaa ja muuta väriä sisältävää pahvia, vauvan body, pesulappu ja ohut satiininauha.

Vauvan body ja pesulappuja pakattuna kuin jäätelö

lahjat-kaksoset-syntymä-vauva-bodysuit-pesulappu-jäätelö-vohvelipoika

Pyyheliina kääritään keskelle rommikoneella ja asetetaan paperikartioon. Valitse sopivat pastellivärit ja herkät kuviot – tietysti kaksosten sukupuolen mukaan. Esimerkiksi pistekuviot, vaaleansininen ja vaaleanpunainen, toimivat aina.

Tyttövauvan lahja

lahjat-kaksoset-syntymä-tytöt-vauvan body-jäätelökartio

Vaaleanpunaisia ​​sävyjä ja pisteitä

lahjat-kaksoset-syntymä-vauva-bodysuit-pesulappu-jäätelö-vohvelitytöt

Pakkauksella on tärkeä rooli

lahjat-kaksoset-syntymä-tytöt-pakkaus-pinkki

Lahjan pakkausta ei myöskään pidä aliarvioida, koska se tekee ensivaikutelman ja voi alleviivata ystävällisen eleen. Olisi erityisen tehokasta, jos jäätelötötteröt pakattaisiin ikkunalliseen cupcake -laatikkoon. Kauniit nauhat antavat lahjapakkaukselle rehevän mutta ei liian sekavan ilmeen.

Lahjat kaksosille – hedelmäsalaatti lastenvaunun muodossa

lahjat-kaksoset-syntymä-vesimeloni-hedelmäsalaatti-vauva

Loistava kohokohta jokaisessa vauvan suihkubuffetissa on ehdottomasti tämä ihana rattaat. Se oli veistetty vesimelonista ja täytetty hedelmäsalaatilla. Nukkuva vauva valmistettiin hunajamelonin kuoritusta puoliskosta. Tutti on kirsikka kakun päällä.

Vesimeloni lastenvaunu kaksosille

lahjat-kaksoset-syntymä-vesimeloni-lastenvaunut-hedelmäsalaatti

Voit tietysti mukauttaa tämän loistavan idean kaksosille ja tehdä yksinkertaisesti kaksinkertaisen rattaan. Vauvan melonit asetetaan joko yhteen isoon vesimeloniin tai kahteen pienempään. Appelsiinit ovat hyvä vaihtoehto kuoritulle hunajamelonille.

Tee mobiili lastenhuoneeseen itse

lahjat-kaksoset-syntymä-mobiili-pilvet-keiju valot-tee itse

Vauvakännykkä on aina loistava käsityöidea ja sopii lahjaksi joka tilanteeseen. Se on valmistettu edullisista materiaaleista ja voidaan yksilöllisesti muokata. Koska kaksoset voivat jakaa huoneen ja jopa pinnasängyn, sinun ei tarvitse tehdä toista matkapuhelinta.

Tinker mobile pilvimotiivilla

lahjat-kaksoset-syntymä-mobiili-pilvet-huopa-tee-itse

Tarvittavat materiaalit ja työkalut: merkki, jossa on ohut kärki, kuuma liimapistooli, neula ja lanka, sakset, neulekehys, huopa useissa väreissä, puuvilla ja LED -keijuvalaisimet.

Leikkaa pilvet huopasta

lahjat-kaksoset-syntymä-pilvet-huopa-leikkaus

Ensin pilvet on leikattava pois huopakankaasta. Voit piirtää mallin itse tai käyttää kaavainta. Jos haluat tehdä kaksi kappaletta, jotka sopivat yhteen, voit ensin taittaa kankaan ja leikata kuvion.

Ompele pilvi

lahjat-kaksoset-syntymä-pilvet-huopa-ompelu

Ompele kaksi sopivaa osaa varovasti yhteen. Jätä noin neljännes pilven reunasta auki. Puuvilla täytetään tämän aukon läpi, kunnes pilvi näyttää uniselta.

täytä puuvillavillalla

lahjat-kaksoset-syntymä-pilvet-vanu-täyte

Puinen sormus vauvan kännykkään

lahjat-kaksoset-syntymä-puinen-rengas-huopa-dress-mobile

Koska kirjontakehys näyttää melko yksinkertaiselta, se voidaan koristaa pienellä harmaalla huopalla. Leikkaa nauha 5 cm leveäksi ja pituus, joka vastaa vanteen kehää. Leikkaa sitten reunat 3 cm syviksi alhaalta.

Kääri keiju valot ympärille

lahjat-kaksoset-syntymä-mobiili-keiju-valot-keiju valot

Jos haluat antaa matkapuhelimelle taivaallisen kosketuksen, käytä LED -keijuvalaisimia, joiden pitäisi edustaa tähtiä. Jätä alussa noin 30 cm pitkä aloituslanka, jotta matkapuhelin voidaan ripustaa. Sitten alat kääriä valoja kirjontakehän ympärille. Varmista, että viisi lankaa ovat yhtä pitkiä, jotta Baby Mobile ei roiku vinoon. Ne on myös jaettava tasaisesti kirjontakehän ympärille.

valkoiset LED -valot

lahjat-kaksoset-syntymä-mobiili-keiju-valot-huopapilvet-suorittavat

Ohjaa valojono pilven läpi ja aseta ne haluamallasi tavalla. Kun kaikki pilvet on korjattu, kierrä valojono sormesi ympärille niin, että muodostuu spiraali. Tämä auttaa pitämään pilvet paikoillaan.

eri värejä on saatavana

lahjat-kaksoset-syntymä-mobiili-pinnasänky-harmaa-sininen-pilvet

kaunis sisustus vauvan huoneeseen

lahjat-kaksoset-syntymä-mobiili-keiju-valot-roikkuu

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille