15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maalaismaisia ​​pöytäkoristeita joka tilanteeseen – ideoita, kuvia ja DIY -ehdotuksia

Maalaismainen pöytäkoriste juutti-pöytäliina-viirit-viirit-vihreät omenat

Sen ei aina tarvitse olla ultramodernia. Maalaismainen pöytäkoriste on tapa, jolla vieraat ja ystävät voivat yksinkertaisesti tuntea olonsa mukavaksi pöydässä ilman liikaa koristeita. Tämä maanläheinen tyyli keskittyy kodikkuuteen ja antaa koko ripauksen maaseudun tyyneyttä. Halusitpa yksinkertaisen maalaistyylisen sisustuksen erityiseen tilaisuuteen (esim. Syntymäpäiväjuhlat, häät, konfirmaatio) tai haluat vain kokeilla sitä vaihteeksi, löydät sen täältä.

Ideoita maalaismaiseen pöytäkoristeeseen

pöydän koristelu-maalaismainen-juutti-pitsi-luonnonmateriaalit-kynttiläsauvat

Erityinen tapa tuoda maalaismaisia ​​pöytäkoristeita parrasvaloihin on antaa koko ripaus maaseudun idylli. Maalaistyyli perustuu selkeisiin muotoihin ja luonnollisiin materiaaleihin – kaikkeen, mikä voisi edustaa lämpöä ja viihtyisyyttä. Etualalla on puuta ja paljon valkoista.

Maalaismaiset pöytäkoristeet – luonnonmateriaaleja ja paljon valkoista

pöydän koristelu-maalaismainen-tee-se-itse-juutti-ruokailuvälineet-pussit-pullo-servietti-kärki

Materiaali juutti sopii erinomaisesti maalaismaiseen pöytäkoristeeseen. Karkea rakenne ja miellyttävä ruskea sävy sopivat yhteen kaikkien luonnon koristeiden kanssa. Materiaalia voidaan käyttää monin eri tavoin, se voidaan hankkia halvalla ja se on helppo käsitellä itse. Voit maalata, leimata, liimata, ommella ja sitoa – voit tehdä sillä mitä tahansa.

yksinkertainen sisustus syntymäpäiväjuhliin

Maalaismainen pöytäkoriste syntymäpäivä-järjestely-kukat-oksat-juutti-pöytäjuoksija

Juuttipöydän juoksija on tyylikäs lisä mihin tahansa pöytään ja muodostaa täydellisen perustan värikkäille koristeille. Saatavana myös muissa väreissä, kuten vihreä, punainen ja keltainen tai koristeltu valkoisilla pitsireunuksilla vasemmalla ja oikealla.

Yhdistettynä virkattuihin päiväpeitteisiin

Maalaismainen pöytäkoriste kesä-häät-keltainen-beige-hääparipöytä

Juuttia ei voi yhdistää vain upeasti pitsiin. Virkatut lautaset ovat myös ehdoton katseenvangitsija ja ovat jälleen erittäin suosittuja. Liivit voidaan myös värjätä kangasvärillä. Tällä tavalla sisustus voidaan myös sovittaa tiettyyn väriteemaan.

Kukat maalaismaiseen pöydän koristeluun

pöytäkoriste-maalaismainen-häät-hortensiat-valkoiset pilari-kynttilät

Maalaistyyliset pöytäkoristeet eivät käytä pompoja kukka -asetelmia. Niitykukista valmistetut luovat kimput sopivat paremmin nykyiseen kauteen. Päivänkakkarat, ruiskukat, laaksokukat, sinikellot, pienet ruusut ovat täydellisiä. Ne asetetaan sitten yksittäisiin maljakoihin ja järjestetään pöydälle. Lumipallokukat ja hortensiat osoittavat täyden loistonsa kesällä.

Koristeelliset purkit maljakoissa tai houkuttelevissa kukka -asetelmissa 

pöytäkoriste-maalaismainen-syntymäpäivä-50-60-koristelu-ruoho-maljakko-suklaamuffinsit

Kukkien lisäksi luonnontuotteita käytetään myös monissa muodoissa. Rottinkipalloista ja sydämistä kuivattuihin hedelmiin ja ruokoihin – voit järjestää upeita maalaismaisia ​​koristeita puhtailla luonnon esineillä. Vähentyneen värin ansiosta koristeellinen ruoho löysää kukka -asetelmien välisen siteen ja tekee luonnollisen ilmeen.

maalaismainen pöytäkoriste häät

pöydän koristelu-maalaismainen-häät-koivu-puu-viipaleet-vihreä-puuvilla-oksat

Puukiekot kukkamaljakoiden ja muiden koristeiden perustana ovat erittäin suosittuja maalaistyylisissä pöytäkoristeissa. Luonnontuotteena puulevyillä on aina eri muoto ja koko, ja ne antavat jokaiselle järjestelylle alkuperäisen kosketuksen. Esimerkiksi koivupuu on erittäin suosittu sen kauniin valko-kellertävän puun värin ja erehtymättömän kuorirakenteen vuoksi.

Maalaistyylinen hääkakku

pöytäkoriste-maalaismainen-hääkakku-yksinkertainen-muotoilu-kerma-koristelu

Olipa häät tai syntymäpäivät, kakku on yksinkertaisesti osa erityistä juhlaa. Niin kutsutut alasti kakut ovat ihanteellisia yksinkertaiseen maalaistyyliin: maalaismaisia ​​kakkuja ilman pinnoitetta, joissa kakkupohja näkyy. Kakku voidaan yksinkertaisesti esittää kakkujalustalla ja koristaa kukilla.

maalaismainen pöytäkoriste hopeisiin häihin

pöydän koristelu-maalaismainen-puuvilla-oksat-koivu-runko-oksat-hopea häät

Maalaismainen, mutta samalla moderni ja tyylikäs: puuvillakukat ovat loistava idea pöytäkoristeiksi. Ne ovat pehmeitä ja pörröisiä ja näyttävät kauniilta. Täytetty lasilla tai kukka-asetelmana hopealehtisten kasvien kanssa saat nopeasti poikkeuksellisen pöydän koristeen, jossa on erityinen hohto.

Tuolin koristelu hopeavuotta varten

pöydän koristelu-maalaismainen-jalo-hopea-häät-talvituolin koristelu

Tietysti hopeiset sävyt hallitsevat hopeisten häiden pöytäkoristeita. Se voi näyttää erittäin tyylikkäältä ja tyylikkäältä, ja se voidaan yhdistää myös luonnonmateriaaleihin. Hopeanvärinen satiininauha sopii kauniisti kuusen vihreän ja ruskean kanssa.

Lasit maljakoina puulevyille

pöydän koristelu-maalaismainen-häät-syntymäpäivä-puu-levyt-juutti-lasit-kukat

Lasia käytetään monin tavoin maalaismaisessa pöytäkoristeessa. Juutilla ja pitsillä koristeltuina ne voidaan täyttää koriste -esineillä, kynttilöillä tai kukilla juhlan teemasta riippuen. Tässä on hyvä idea niille, jotka haluavat tehdä maalaismaisia ​​pöytäkoristeita itse.

tee kaunis maljakko niityn kukille itse

pöydän koristelu-maalaismainen-tee-se-itse-kukka-maljakko-lasi-koriste

Tarvitset leveän pitsireunan, ohuen juuttinauhan ja valkoiset muovihelmet. Pitsireuna ja juuttinauha kääritään lasin ympärille, helmet kierretään narulle ja ketjut asetetaan lasiin. Aseta sitten kimppu valmistettuun maljakkoon.

Kaunista suolakurkku

pöytäkoriste-maalaismainen-tee-se-itse-maljakko-lasi-pitsi-helmiä

Kaunista puinen kakkulautanen

pöydän koristelu-maalaismainen-tee-se-itse-kakku-syntymäpäivä

Tämä on yksinkertainen ja edullinen tapa tehdä kauniita maalaistyylisiä pöytäkoristeita itse. Pyöreä puulevy saa uuden ilmeen, joka sopii täydellisesti tähän aiheeseen. Jotta kakkulevy tulee todella omaksi, on parasta valita pieni yksitasoinen kakku.

Luo kauniita kuvioita virkattuilla lautasilla

pöytäkoriste-maalaismainen-puulevy-pyöreä maalaus-virkkausliina

Tarvittavat materiaalit:

  • pyöreä, käsittelemätön puupaneeli
  • Kakku- tai virkkausliina
  • Valitsemasi ruiskumaali – kulta tai ruusukulta tarjoaa jaloa kosketusta
  • Puutahra halutussa sävyssä
  • Sieniharja tai rätti

pöytäkoriste-maalaismainen-tee se-itse-maali-puulevy

Aseta virkatut lautaset puulaudalle niin, että ne ovat hieman päällekkäisiä. Suihkuta sitten puulevy 15-20 senttimetrin etäisyydelle. Irrota varret varovasti ja anna maalin kuivua. Kuivumisaika on ilmoitettava pakkauksessa. Levitä puutahra sieniharjalla kiinnittämättä huomiota tasaisuuteen. Anna tahran imeytyä valmistajan ohjeiden mukaisesti ja pyyhi puupaneeli.

Kakuteline puusta viipaleesta ja puunrungosta

pöytäkoriste-maalaismainen-tee-se-itse-syntymäpäivä-häät-vahvistus-kakkujalusta

Maalaistyyliset kakkujalustat ovat myös loihtuneet puulevystä ja puunrungosta. Parhaan tuloksen saat käyttämällä vahvaa puuliimaa. Tällä tavalla voidaan luoda myös mielenkiintoisia sävellyksiä eri korkeuksilla.

Kukka -asetelma kellopurkin alla

pöytäkoriste-maalaismainen-tee-se-itse-järjestely-kukka-lasikello

Lasikellot ovat erittäin romanttisia ja antavat maalaismaiselle pöydälle erityisen tyylikkään kosketuksen! Pohjana käytetään jälleen luonnonpuukiekkoa. Halutessasi voit myös liimata kuoreen kultalehtiä lisää kiiltoa varten. Sieni asetetaan päälle ja piilotetaan sammaleen alle. Kun kukat on asetettu sieneen, lasikupu suljetaan.

helppo kokoaminen

pöydän koristelu-maalaismainen-syksy-soittokello-sammal-luonnonmateriaalit

Vaikka sinulla ei olisi kokemusta kukka -asetelmista, voit tehdä kauniin yksinkertaisen kokonaisuuden luonnonmateriaaleista itse. Kaikki mahdollinen voidaan esittää tehokkaasti kellopurkin alla ja sammalta.

Käytä luonnollisia materiaaleja ja kuumaa liimapistoolia luodaksesi kauniita koristeita

pöydän koristelu-maalaismainen-luonnonmateriaalit-seppele-kahvi-helmet-saksanpähkinät

Luonnonmateriaaleista valmistetut seppeleet pöydälle ja seinälle on erittäin helppo tehdä kotona. Tarvitset vain styrox -seppeleen aihion, kuuman liimapistoolin ja paljon luonnollisia esineitä, kuten saksanpähkinänkuoria, mini -käpyjä, tammenterhoja jne. Näitä voi myös tilata helposti verkosta.

Maalaismainen kevätpöydän koristelu

pöydän koristelu-maalaismainen-kevät-hyasinttikastike-astiat-istutettu

Kun ajattelemme kevättä, mieleen tulee heti kuvia vihreistä niityistä, kukkivista puista ja kukista. Siksi luonnon ei pitäisi puuttua pöydältä. Olkista tehty pääsiäiskori on myös todellinen katseenvangitsija pääsiäispöydässä, ja se voidaan myös esittää tehokkaasti lautaselle. Muotoile olki pesäksi ja koristele se kevätkukilla, höyhenillä ja viiriäismunilla.

Krassi, timjami ja hyasintit

pöytäkoriste-maalaismainen-kevät-krassi-viiriäisen muna

Voit myös olla luova aluksilla, joihin kukat istutetaan. Entä jos kattila muutetaan kukkaruukuksi??

Oksat ja munat syömäpuikoilla posliinikupissa

pöydän koristelu-maalaismainen-kevät-pääsiäinen-pääsiäinen-järjestely-rottinki-placemat-pesä

Taidokkaasti punottu esityslautanen, joka on valmistettu luonnollisesta ruskeasta rottinkista tai raffiasta, voi myös antaa pöydälle kodikkaan ilmeen. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää myös rottinkista valmistettuja lautasliinarenkaita.

Orvokit, sinikellot, krassi ja hyasintti 

pöydän koristelu-maalaismainen-kevät-kukat-hyasintti-violetti-vihreä

Pöytäkoriste maalaismainen kesä

pöydän koristelu-maalaismainen-syntymäpäivä-juutti-puu-keltainen-aksentti

Haluatko isännöidä maalaismaisen puutarhajuhlan? Puulaatikoiden, purkkien ja niitykukkien ansiosta jokaisesta juhlasta tulee maalaismainen kokemus! Vanhat pullot tai tölkit ovat mukava vaihtoehto klassisille kukka -maljakoille. Keltainen väri voidaan myös yhdistää kauniisti juuttiin ja puuhun.

Pöytäkoriste maalaismainen syksy

pöydän koristelu-maalaismainen-syksy-häät-ruoho-paju-seppeleet

Syksy tarjoaa meille runsaasti lahjoja: hedelmiä, ruohoja, ruusunmarjoja, marjakoristeita, kastanjoita, kurpitsia … Nämä voidaan integroida maalaismaiseen pöytäkoristeeseen. Myös jyvät, lyhtykukat, pienet omenat, koristeelliset kurpitsat ja oksat sopivat.

Syksyn kukkakaupat

pöydän koristelu-maalaismainen-syksy-kurpitsat-oranssi-kukat

Kirkkaan keltaiset oranssit ja punaiset sävyt hallitsevat syksyn koristeita. Marjan oksat ja kurpitsat ovat erittäin tervetulleita pöydälle.

Hebrstdeko mykistetyissä väreissä

pöydän koristelu-maalaismainen-syksy-kurpitsat-tummanvihreä-harmaa-hopea-häät

Tässä mielenkiintoinen vaihtoehto syksyn koristeluun on esitetty vahvoilla väreillä. Kanat, saksanpähkinät ja vihreät kurpitsat osoittavat kauden, kun taas harmaat sävyt saavat pöydän koristeet näyttämään erittäin tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä.

Pöytäkoriste maalaismainen talvi

pöydän koristelu-maalaismainen-talvi-kuusenvihreä-eri tasot

Luonnonpuun sävyjä voidaan yhdistää upeasti ikivihreiden kuusen oksien ja talvivalkoisten kanssa. Hyvä idea olisi kokeilla eri korkeuksilla – kuten yllä olevassa esimerkissä on esitetty.

Maalaismainen joulukoriste

pöydän koristelu-maalaismainen-joulu-talvi-seppeleet-verho

Jos haluat lämpöä ja mukavuutta pöytäkoristeilla, voit luottaa maalaismaisiin pöytäkoristeisiin. Anna inspiraation ideoistamme ja yllätä vieraasi mielenkiintoisella maalaismaisella kokonaisuudella.

Previous Post
Sipulit kotitaloudessa – unelmaton käyttösi jokapäiväisessä elämässä
Next Post
Tee lankakuvia itse kynsillä – ideoita, ohjeita ja malleja