15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valokuva kankaalle: näin voit näyttää suosikkikuvasi tehokkaasti!

Kuva kankaalle avaruuden kuva olohuoneen seinällä

Perhevalokuvat, muotokuvat ja kaupunkikuvat: kankaalle otettu valokuva tekee sen suuren sisäänkäynnin todelliseksi taideteokseksi. Kangaskuva on myös loistava lahja eri tilanteisiin. Joulua, ystävänpäivää tai syntymäpäivää varten: Itse tehdyt valokuvat saavat taatusti hymyn vastaanottajalle. Selitämme sinulle, mihin aiheisiin tekniikka sopii parhaiten, ja annamme hyödyllisiä vinkkejä suosikkikuviesi tehokkaaseen lavastamiseen. Kaunista paljaat seinät muistoilla!

Kuva kankaalle: yleiskatsaus kantajamateriaalista

Valokuva kankaalle kuukuvio seinällä skandinaavisessa olohuoneessa

Ryhmittyy tyylikkäästi yhtyeeseen tai laulaa solistina: kankaalle otettu valokuva on erityisen tyylikäs. Valmistettu puuvillan ja polyesterin sekoituksesta, valokuvakangas on hämmentävän samanlainen kuin todellinen klassinen kankaasta tehty kangas. Kantoainemateriaalilla on kuitenkin useita ratkaisevia etuja: Sen paino on pienempi kuin Alu-Dibond- tai akryylilevyjen, se on valonkestävä ja vedenpitävä. Samalla se tekee vaikutuksen rakenteellisella pinnalla, joka selvästi korostaa kuvan maalauksen luonnetta.

Jotta valokuvat voidaan tulostaa siihen, pinta ensin pinnoitetaan. Tämän jälkeen valokuvakangas tulostetaan korkealla resoluutiolla. Sitten kantokuva peittää paareja. Useimmat valmistajat voivat toimittaa tulostetun valokuvan ilman kehystä.

Valokuva kankaalle: mikä reuna?

Valokuva kankaalle olohuoneessa kukkii vintage -tyyliin

Jos päätät kankaasta, sinun on ensin valittava sopiva aihe. Abstraktit aiheet, perhekuvat luonnon keskellä tai kaupunkikuvat korkealla resoluutiolla näyttävät erityisen kauniilta. Kuvasta riippuen voit valita ympyränmuotoisen, peilatun, venytetyn tai värillisen reunan. Peilattu reuna on täydellinen valinta kuviin, joissa kohteella ei ole tarpeeksi lihaa. Ympäröivä reuna on ihanteellinen aiheille, jotka on sijoitettu värillisen taustan keskelle. Vedetyn reunan reuna pikselöidään. Se sopii erinomaisesti abstrakteihin aiheisiin. Mustavalkoisissa kuvissa on yleensä musta tai valkoinen reuna.

Valokuva kankaalle: mitä on otettava huomioon tilattaessa?

Valokuva kankaalle Tulosta korkean resoluution kuvia

Nykyään lukuisat digitaalipainotehtaat tarjoavat palveluitaan verkossa. Kuinka tunnistat tunnetut online -valokuvalaboratoriot ja mihin sinun on kiinnitettävä huomiota tilauksen yhteydessä?

1. Valokuvien resoluutio: Pohjimmiltaan peukalosääntö on, että mitä lähempänä katseluetäisyyttä, sitä korkeampi kuvan resoluutio pitäisi olla. Epäselvissä tilanteissa voit kuitenkin aina kysyä neuvoa. Lisäksi tunnetut valokuvalaboratoriot voivat käsitellä valokuvasi ammattimaisesti.

2. Valitse valokuvillesi oikea muoto. Jos valitset 40 x 40 -muodon, voit koota temaattisen valokuvaseinän. Toisaalta voit ripustaa panoraamakuvan solistina käytävälle.

3. Tarkista ennen tilaamista peiton jälkeen näkyvä alue. Muussa tapauksessa toimituksessa voi tapahtua epämiellyttäviä yllätyksiä, esimerkiksi huomaat, että kuvasi tärkeät osat on katkaistu.

Kangasmaalaukset ovat todellisia taideteoksia: Nämä aiheet voidaan lavasttaa tehokkaasti

Maalaus ruokasalissa modernilla maalaistyylillä

Maisemakuvat ja taidevedokset on tehty kankaalle, ja niiden mattapinta tuo värit ja kontrastit esiin erityisen tehokkaasti. Koska he ovat todellisia katseenvangitsijoita, ne järjestetään yleensä solisteina puristisessa tai maalaistyylisessä tilassa.

Panoraamakuvat ja kaupunkiluonnokset leikkaavat hienon hahmon olohuoneen sohvan yläpuolelle ja voivat piristää minimalistista sisustusta. Korkean resoluution tulostuksella on tässä tärkeä rooli, koska se tekee jokaisesta yksityiskohdasta selvän.

Perhemuotokuvat sopivat erityisen harmonisesti vintage -kalusteisiin. Kantajamateriaalissa ja sen rakenteellisessa pinnassa on vanhanaikainen viehätys, joka muodostaa elävän tyylin viehätyksen.

Previous Post
Sipulit kotitaloudessa – unelmaton käyttösi jokapäiväisessä elämässä
Next Post
Tee lankakuvia itse kynsillä – ideoita, ohjeita ja malleja