15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustus kynttilöillä – 15 ideaa romanttiseen tunnelmaan

koristekynttilät renkaat metallikynttilät lasi maljakot idea maalaismainen

Oli aikoja, jolloin kynttilöitä käytettiin vain valaistukseen, koska muita valonlähteitä ei ollut saatavilla yöllä. Nykyään näin ei enää ole. Kynttilöiden pitäisi parantaa huoneen tunnelmaa ja tarjota romantiikkaa ja kodikkuutta. Tästä syystä on vaikea kuvitella elämää ilman niitä, eikä sisustus puuttu koristeeksi. Näytämme sinulle hienoja ideoita sitä varten Koristelu kynttilöillä, jonka avulla voit luoda paitsi romanttisen myös modernin tunnelman samanaikaisesti. Huomaa kuitenkin, että älä koskaan jätä kynttilöitä ilman valvontaa.

Koristelu makuuhuoneessa kynttilöillä

koristelu kynttilöillä makuuhuoneen romantiikkajärjestelyt kattokruunupöytä

Missä haluat enemmän romantiikkaa kuin makuuhuoneessa? Jotta olisit aina hyvin valmistautunut, voit luoda koristeen kynttilöillä, jotta olet aina hyvin valmistautunut. On parasta asettaa kynttilät useisiin ryhmiin yhdistämällä eri kokoja keskenään.

Koristelu kynttilöillä – tulen korvike takassa

deco kynttilät takka idea mänty käpyjä valaistus olohuone

Kaipaatko takan välkkyvää tulta, mutta onko se silti liian lämmin sytyttämään? Sitten meillä on täydellinen idea korvata tuli. Käytä takan tilaa luodaksesi koristeen kynttilöillä. Laita kynttilöitä ja saat kauan odotetun tulen hieman eri tavalla. Tällä tavalla et varmasti kaipaa mukavuutta ja romantiikkaa.

Kynttiläjärjestelyt

koristelu kynttilöillä idea värit syksy pikkukivi levy järjestely

Olet todennäköisesti nähnyt tällaisen koristeen kynttilöillä ennen, koska se on nyt laajalle levinnyt. Voit helposti suunnitella ne itse. Tarvitset vain kynttilöitä, lautasen mistä tahansa materiaalista, mieluiten metallista tai puusta. Voit joko koristaa lautasen pohjan kivillä, kuten tässä on esitetty, tai tehdä siitä tyylikkäämpi puolijalokivillä. Palkokasvit tai kahvipavut ja jopa sammal ovat myös suosittuja lautasen täyttämiseen.

Koriste kelluvilla kynttilöillä

koristekynttilät romanttiset kukat orkidea kelluvat kynttilät pöytäkoriste

Voit myös luoda mielenkiintoisia asetelmia kelluvilla kynttilöillä. Täytä kaunis säiliö ja kelluta siinä yksi tai useampi kynttilä. Tämän lisäksi voit laittaa säiliöön myös muita esineitä kynttilöiden koristamiseen, kuten kukkia tai terälehtiä tai kiviä.

Kynttilänjalkojen koristelu 

deco kynttilät kynttilänjalka alkuperäinen viinipullot mausteet kuori hedelmät

Täältä näet todella alkuperäiset kynttilänjalat. Ja mikä parasta, voit helposti jäljitellä tätä koristelua kynttilöillä. Tätä varten sinun tarvitsee vain säilyttää tyhjät viinipullot. Täytä ne sitten mausteilla, palkokasveilla tai muulla mitä voit ajatella. Voit myös käyttää värillistä lasia. Sisällöstä tulee kuitenkin vähemmän näkyvää.

Vintage -lyhty koristeena

koristekynttilät vintage lyhty hopeakukat lyhty kulta

Klassinen kynttiläkoristeiden joukossa on lyhty astiaksi tai telineeksi. Tällä voi olla moderni, maalaismainen tai vintage -ilme, kuten tässä esimerkissä. Riippumatta siitä, minkä tyylin valitset tähän koristeluun kynttilöillä, sinulle taataan erittäin erityinen tunnelma. Ja myös tietty palosuoja on taattu lasituksen ansiosta.

Abstrakti kynttilänjalka

koristekynttilät moderni kynttilänjalka puu abstrakteja pöytäkynttilöitä

Suurin osa kynttilöistä tulee oikeastaan ​​vain oikealla jalustalla. Tämä malli on valmistettu puusta ja sillä on abstrakti ilme, jolla voit lisätä upean koristeen kynttilöillä moderniin sisustukseesi.

Sisustus kynttilöillä kylpyhuoneessa

deco kynttilöillä kylpyhuone idea harmaa mosaiikki minimalistinen kylpyamme

Ei vain makuuhuoneessa, vaan myös kylpyhuoneessa, hieman enemmän romantiikkaa voi olla hyödyllistä. Aseta koriste kynttilöillä ryhmiin uudelleen ja lautaselle tai kulhoon, jotta vaha ei tahraa laattoihin. Nauti seuraavasta kylvystä romanttisessa ilmapiirissä.

Idea kylpyhuoneen sisustamiseen

koristekynttilät moderni suihku pään valaistus alkuperäinen idea

Tämä vaihtoehto on myös alkuperäinen idea koristella kynttilöillä kylpyhuoneessa. Jos suihkupään muoto sallii sen, voit käyttää sitä myös kynttilänjalana. Ehkä sinulla on toinen, samanlainen ajatus.

Metallinen kynttilänjalka

koristekynttilät seinäkoristeidea metallijalusta moderni tyyli sisustus

Tämä moderni ja alkuperäinen versio on valmistettu metallista ja ripustettu seinälle. Voit yrittää luoda tällaisen koristeen kynttilöillä itse. Jos tämä vaihtoehto tuntuu sinulle liian monimutkaiselta, seuraava saattaa olla sinulle sopiva.

Puuseinäkoriste

Koristekynttilät pallomuodossa olevat puiset seinäkoristeet tekevät oman ideasi

Metallin sijasta voit käyttää puuta myös kynttilöiden seinäkoristeiden materiaalina. Tarvitset vain kaksi puulevyä, jotka kiinnität toisiinsa kuvan mukaisesti. Tukea ei myöskään tarvitse olla erityisesti muotoiltu, jos haluat helpottaa sitä itsellesi.

Koristele ruokasali

sisustus kynttilät ruokasali idea puu jalusta katto moderni välimerellinen

Tämän tyyppistä riippuvalaisinta voidaan käyttää upeasti kynttilöiden koristeluun. Levitä vain kynttilät yläpuolelle. Tämä antaa sinulle lisävalonlähteen tai vaihdon, jos virta katkeaa.

Sisustus minimalistiseen sisustukseen

koristelu kynttilöillä moderni ruokapöytä nahkatuolit lasiidea

Pöytäkoriste kynttilöineen sopii kaikkiin sisustustyyleihin. Tämä lasista valmistettu tyylikäs idea korostaa lasisen ruokapöydän ja nahkatuolien modernia eleganssia. Tällaisten koristeiden kynttilöitä ei tarvitse aina sytyttää..

Tinker koristelu

sisustuskynttilät diy idea puu harmaa kupari jalusta pöytä kynttilät

Voit myös jäljitellä tätä koristelua kynttilöillä. Tarvitset hieman kuoppaisia ​​puukuutioita sekä reikiin asetettuja kuparirenkaita. Kiinnitä sitten pöytäkynttilät siihen ja koristelu on valmis.

Previous Post
Tee-se-itse koruteline-luo tilaa korvakorullesi
Next Post
Optimoi juoksumaton kunto – 9 menetelmää, jotka lisäävät hauskanpitoa harjoittelun aikana